door Kiki in Buitenland  ·  82 Reacties

  • 37
  • 1882x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@17 Jij komt zelf ook niet bepaald humaan over.

51 verwijderd23941

@40 wel vezels blijven eten

12
52 Mo[re]Slim.Al[er]t

Wat een domme Turk een meisje verkrachten en hopen dat ze zwanger word omdat hij dan een verblijfsvergunning krijgt. Ja in Turkije moet je trouwen met je verkrachter maar hier niet en in België ook niet. Domme moslims

0
53 Jan met de korte achternaam

@53
Deze belgische media website komt ook wel heel vaak dom over he....
waarschijnlijk is dit niet eens gebeurd en doen ze een beetje dom ( express ) om weer wat hatertjes op te kunnen hitsen.
Trouwens ook zeer laag en triest om dat te doen maar ja, er zijn daar helaas geen grenzen voor, alles is geoorloofd om te kunnen liegen.
Vingers wijzen naar Moslims, dat werkte in 2008 misschien nog.
Tegenwoordig komt dat over als een of andere neurotische aandoening, pathologische leugenaars enzo.

13
54 techcenter

@54
Beetje blijven hangen in 2008, is dat je verhaal?
Goed gesproken man..... dat vinden we dat niet raar dat vinden we bijzonder (om het maar lacherig te verpakken)

0
55 Mesjokke

Waarom zijn er nog steeds zoveel mensen van mening dat mohammedanen welkom zijn in west Europa? Het moet eenieder toch inmiddels wel duidelijk zijn dat het gedachtegoed van de mohammedaan gebasserd op de inhoud van een idioot sprookjes boek nota bene 700 jaar geschreven na het andere idiote sprookjes boek, in het geheel niet strookt met het gedachtegoed in west Europa.

0
56 nostradamus666

@54 dit is gewoon Belgische MSM

3
57 meneer van het nieuws

@56 Ze ZIJN welkom omdat, goude eeuw, waar de witte racisten de zee op gedreven werd en de verademing was dat slaven de zee op gingen (voor dezelfde rede) question
Nu is het omgedraaid, jij als witte man zal MOETEN opdraaien en het liefde de slaaf moet zijn question

Dat Arabieren nu persoonlijk zwarte mensen nu verhandelen voor een prikkie doet er niet toe question Alleen de witte schuld question

0
58 DikkeTor

@36

Ehm....beetje raar vergelijk. Die kunnen we moeilijk uitzetten. Dat is een Nederlander (die de zwaarste straf dient te krijgen, daar zullen we het over eens zijn). In Nederland is verkrachting en moord binnen en buiten het huwelijk strafbaar (in tegenstelling tot Irak).

U vergeet dat de Irakees waar het hier over gaat, uitgezet dient te worden na zijn straf.
Helaas in landen als Irak wordt het de vrouw aangerekend als ze wordt verkracht....ze zal het wel uitgelokt hebben, vrouwen doen uit schaamte vaak geen aangifte. En anders trouwen ze hun slachtoffer wel, dan zijn daders onschendbaar. Evenals je je vrouw mag verkrachten.

https://www.rutgers.nl/sites/rutgersnl/files/PDF/Factsheet%20Iraq%20Ned.pdf

0
59 Dunkelheit

** gebruiker verwijderd **

@18 : Moet jij geen opmerking plaatsen dat het fake nieuws is van een fake website?

60 verwijderd9139144

@ Inter: stop eens met alles dubbel plaatsen. Dat is echt bloedirritant en dat doe je elke dag, maar nu kan ik het niet laten er iets van te zeggen. Dit artikel is al geplaatst en staat notabene op plek twee bij 'Best gewaardeerd'.

1
61 Diederik82

@41 ik wijs naar de selectieve verontwaardiging van extreem rechts beperkten

13
62 Mo[re]Slim.Al[er]t

@8 Dat snap ik nou ook niet. Mijn hart breekt bij zo'n bericht. +++++

2
63 Inter

@62 Wel nee, je verdedigt gewoon je moslim vriendjes.

4
64 Yisrael

misselijke vent

0
65 student1255

Wauw. Arme meid. question
Ze gaat dit de rest van haar leven meedragen question

0
66 Shit...Fan...WhatAMess

@48 haha, netto zijn er nog steeds meer nederlandse misdadigers ... onze 'top-crimineel' is Nederlander en wij hebben sinds kort ook iemand met een strafblad in de 2e kamer.

15
67 Mo[re]Slim.Al[er]t

@62 en wat jij verdedigt is het facisme.

15
68 Mo[re]Slim.Al[er]t

@67 gut heb je die klojo ook weer.

Heb je vroeger iets met procenten geleerd ?
Plaats het dan eens in de juiste verhouding.

Oeps sta jij voor lul

0
69 Eastwood

RaRa hoe zou hij toch op het idee gekomen zijn , denk dat 99.9% van de belgen niet eens wist van het bestaan van zo'n dergelijke wet!
@67 domste redenatie ooit ruim 80% van de "getinte" mannen is in aanraking gekomen met justitie! (cijfers CBS) tegenover maar 5% van de autochtone mannen , Toegegeven in aantal zijn dat er meer daar het aantal getinte niet eens 5% van onze bevolking uitmaken! Echter hoe groot is de kans als U tegenover een getinte staat dat dit een crimineel is 4 tegen 5 en nu bij een autochtoon 1 op de 20! Kans dat ik een crimineele autochtoon tegen kom is dus ruim 40maal kleiner!

0
70 psje

@67 nog kleine aanvulling hoe ligt het met de verhouding in onze gevangenissen?
Vreemd dat een bevolkingsgroep welke minder is dan 5% van onze bevolking voor ruim 50% van alle overlast zorgt!

1
71 psje

Moslimalert en Emeel begrijpen maar niet dat hun wijzen op selectieve verontwaardiging van rechts extremen heel wat over hun vertelt.

A. Er wordt geen woord gerept over de afschuwelijke daad die deze persoon heeft uitgevoerd.
B. Er wordt direct gewezen naar andere gevallen en dat men niet zo moet zeuren
C. Iedereen die de man uit het bericht eng vindt is al direct extreem rechts.

Daar hebben mensen moeite mee. Omdat er geen rede en logica in hun manier van praten zit. Als het hun dochter was geweest, zou ik wel willen weten of dit nog steeds hun commentaar was geweest. Waarschijnlijk niet (ik hoop in ieder geval van niet). Maar jongens, even serieus, verwerp nu eens eerst de daad van deze verkrachter.

1
72 Gezond boerenverstand

* Verwijderd door de redactie *

73 E.Meel

@73 : Kijk, zo moeilijk is het niet. Keur eerst de daad af. Dat hoort de normale reactie te zijn. Net als die van Michael P. Door te zeggen dat die boven aan moet staan moet u toch weer even een steek geven en de daad van deze man minder erg te maken.

Het gaat niet om "op de persoon spelen". Ik constateer de simpele feiten hoe jullie de posts schrijven. Er wordt iedere keer weer direct door jullie naar andere situaties gewezen om het bericht weer te ontkrachten zonder dat er in wordt gegaan op het bericht zelf.

C. Lees even de reacties van moslimalert door. Extreem rechts bingokaart is al vol bij hem.

1
74 Gezond boerenverstand

Merkel zou gezegd hebben dat dit een teken is hoe belangrijk integratie wel niet is.

1
75 Querulijn Xaverius,

@39
Daar gaat het hier niet over, je dwaald af. Iedere 2 seconde vindt er een verkrachting plaats ergens op de wereld. Als je logisch nadenkt weet je dat je niet iedere verkrachting hier kan bespreken.
Blijf een on-topic in plaats dat je deze verkrachting probeerd te verdoezelen.
En dat het jou niet bevalt dat het hier om een asielzoeker gaat, is echt jou probleem, maar voor de slachtoffers is het probleem nog veel groter.

0
76 Niet wit niet zwart

@67
Holleeder stelt helemaal niets meer voor in de criminele wereld. Dit had je kunnen weten.
De nog steeds gezochte Ridouan Taghi is nu de grootse crimineel in Nederland. Hij heeft inmiddels al veel meer moorden op zijn naam staan dan Holleeder.
Schijnbaar heb je moeite met de waarheid onder ogen te zien.

0
77 Niet wit niet zwart

@67
Overigens is Holleeder nog steeds verdachte voor de moorden net zoals Ridouan Taghi.
Allebei zijn hier nog niet voor veroordeeld, dus zijn ze allebei verdachten.

0
78 Niet wit niet zwart

@39
Ik veroordeel trouwens iedere verkrachting, of het nu om witte, zwarte of gele daders gaat. Een vergelijkingen erbij te betrekken zoals jij doet is gewoon een zwaktebod. Ja maar zij doen het ook!

0
79 Niet wit niet zwart

* Verwijderd door de redactie *

80 E.Meel

Dat is het laatste wat ik ontken. Sommige zaken zijn van alle tijden, alle plekken en alle culturen. Pedofilie, verkrachting, uitbuiting, etc.... zijn daar helaas voorbeelden van. Ik verwerp dan ook al die daden en u zult me niet betrappen op een opmerking waarin ik slechts 1 groep benoem. Dat is namelijk polariserend en generaliserend. Dat moet je niet willen. Daarom val ik ook zo over de opmerking van moslimalert (en alle anderen die dat te pas en te onpas noemen) met alles extreem rechts te noemen. Hij probeert op die manier zijn tegenstanders te ontmenselijken en te ridiculiseren oftewel generaliseren en polariseren.

Als je verontwaardigd bent over iets, dan ben je verontwaardigd over alle gevallen. Dus als er iemand verkracht wordt, dan maakt het mij niet uit wat de achtergrond is van de dader. Ik verwerp zijn daad en ook die van alle anderen. Anders ben je hypocriet. Als je reageert zoals jij net doet en alleen maar naar een ander wijst, dan ben je hypocriet bezig. Immers je vindt de daad van de andere gruwelijker en dan lijkt het er op dat je deze daad minder erg vindt of niet benoemd hoeft te worden. Dat is simpele tekstanalyse.

0
81 Gezond boerenverstand

@80 Het is een feit dat er in alle lagen van de bevolking, en alle culteren, geloven, landen en geaardheid crimineel gedrag voorkomt. Niemand hier zal dat ontkennen.
Maar het is ook een feit dat dit gedrag statistisch gezien meer voorkomt bij (laat ik het maar gewoon onpopulair zeggen) "import"..

En voor degene die dat niet bergrijpen;
Definitie statistisch gezien: op te maken uit de grote hoeveelheid verzamelde gegevens die met elkaar worden vergeleken.

Maw; Stel 20 man uit groep A (met totale grote van 10000) is "fout" en 5 man uit groep B (met een totale grote van 100) is "fout". Dan is het aantal foute mensen uit groep A weliswaar groter maar is groep B statisch gezien veel fouter!!!

0
82 Opa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

zojuist geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

10 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

19 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Tom Middendorp "de afgelopen jaren zijn ze (de russen) alleen maar aan het verdedigen geweest"Nadat de VS puppet regering in Oekraïne...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@69Welk telefoongesprek ?...

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Indian Hot Sexy Romance VideosMisha Montana NudeCelebrity Nude VidePoze PornoSuoer HqPawgbbwVanessa LunaLatina Hd Sex VideosXxx Milk Indian探花视频PronstatsSmall Tits LesbianLaara Rose PornScuprnGilf NudeBondageblowjobSammielove1169Victoryaxo GymAll Game Of Thrones Nude ScenesMonst CockBj VideoPron BrustDesi Web Series AdultSouth Indian Hot Sex VideoLena And Jason Luv PornNaked JapanFilms Pornographiques Français GratuitTubedafariOne Piece MangahentaiPkrnoAwesome KateJessica De Gouw NudeMiyan Khalifa Ki Sexy VideoHot Pornstar XxxLund Ke PhotoXhamster Wife SwapBhai Behan Ka RomanceKatie Morgan CreampiedA Pov.story PornWww.naughtyamerica.comClermont Twins NudeBdsm WhipsChubby Latina BlowjobGandi Baat Porn VideoSienna Grace PornGayporno TubePami NudesHd PornomizleSexmovieshdWww Indin Xxx ComTranslesbianAnimated Game Porn色情网址排名Mafia Da PutariaBlack Widow NakedBrooke QyldeEbony Fat PornFilipino Sex StoriesSunny Leone Sex Movie VideoSiblingsfuckFap BarYarddiestyleLyndia Carter NudeGuiliana CabraziaCuck Clean UpWife And Husband Sex VideoItskcvipPriyanka Chopra Xxxx VideoOld PussyfuckAfrican Xxx VideosSexy Black PronTits PicNaked TwertingFree Nude Videos Free Nude VideosWillow Harper NakedDay At A Porn ShootXxx Vibeo Com60 Plys MilfsXxx Sac VideoTia CherrySunny Leone SrxHardcoreorgasmVideos De SexoCaballopornoXvideo Indian MarathiExclusive Porn VideosNadia Ali Xxx HdNaked Elizabeth BerkleyMegapersonalsXhmapsterJapanise PornstarKerala New SexIndian Bus SexDesi Xxx Hindi VideoHdporn LatinaSunny Leonne VidsTop Porn Star In IndiaPlus Playboy ComXxx LatinaPornmd.comlNaked Hilary SwankSarah Jey PornSasur Aur Bahu SexHollywood Nude Sex ScenesAss Fuck ComVidiopornBottomless WomenViksen PornBhabhi Xxx PhotoAna De Armas HotPorn Teens SleepAmatuer BbcTastybalcksMulan Vuitton Home InvasionIncest EroticaDani Daniels Xxx PornVideo Pornographique StreamingDemi Rose NakwdOne Piece Carrot PornBrenda CatalanAno Danchi No Tsumatachi WaBrother And Sister PornFree CreampiepornLesbian Porn Movies For FreeEbony Gangbang.Twitter.nudeBrskokkaFull Length Vr PornWhamsterGp-guia.netKikiii.isabella NudesKarleegreyMary Moody NudeWeb Can SexoValbabyyy03Veronica Perasso AnalXxx Www BfSani XxDaddy Xx VideoScort TijuanaMila Baby PornTitshitsWwwxxxhdSixc VedioCock Suck CompDani Daniels Xxx VideoSex Karti Hui LadkiLuna Star NakedNew Public Agent Porn VideosMolly Jane Porn