door Keulen in Politiek  ·  37 Reacties

  • 1
  • 339x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En als je dan toch in de buurt bent, loop dan ook even bij de Palestijnen naar binnen en vertel hun ook dat ze moeten kappen!!!!!

5
1 LoydMorris

Ō Nuurtje je mag niet roken! (9/11)

6
2 alfabetwebsite

Laat Blok vooral Hamas tot de orde roepen, zij zijn de hoofdschuldigen aan de slachtoffers aan Palestijnse kant.

6
3 Sandokan

Organisaties = hobbyisten

7
4 Yisrael

Medische professionals? Linkse wichelroedelopers en kwakzalvers zeker. Organisaties laat me raden een who's who van Hamas vrienden en anti-zionisten.

8
5 Harry Kroepoek

@4 Geef je ze daar niet teveel krediet?

4
6 Harry Kroepoek

Nederland moet zich niet bemoeien met de zandbak, laat die primitievelingen elkaar maar afknallen.

3
7 Moetffmijneikwijt

Bekijk even de namen van de ondertekenaars van deze klaagzang en je weet genoeg.

5
8 Bakroe

Iedereen moet op geweld aangesproken worden .

9
9 No newstoday

@8

Dus jij kijkt naar de ondertekenaars of geweld mag of niet ?
Dat is raar !

14
10 No newstoday

@8

Even gekeken .
De meesten zijn artsen .
De mensen die het beste de gevolgen van geweld tegen komen en kunnen inschatten .
Is daar iets mis mee?

13
11 No newstoday

@11 Nee vanaf hier kunnen ze lastig oordelen over of soldaten elders binnen de perken optreden. Gezien het lage aantal slachtoffers onder Palestijnen de afgelopen 30 jaar is Israël enorm terughoudend.

3
12 Harry Kroepoek

@10 Geweld om je grens te beschermen tegen met bijlen en bommen bewapende terroristen dat mag gewoon hoor.

3
13 Harry Kroepoek

Blok kan veel beter zorgen dat HAMAS en de organisaties die hen steunen internationaal word geboycot voor het chanteren van de inwoners van GAZA een organisatie die mensen chanteert met eten moeten op alle mogelijke manieren vervolgd worden!

3
14 Zie Hier

Barba stond vooraan. question

3
15 Wild Rover

Gelukkig is het hier een democratie .... dus kunnen belangengroepen de minister niet dwingen, dingen te zeggen tegen een ander land waar de meerderheid niet noodzakelijkerwijs achter staat. Toch? Want die minister zegt het dan namens alle Nederlanders. En daar is het grootste deel het misschien helemaal niet mee eens.

2
16 Wendel

Aanspreken? Dat is al zo vaak gedaan. En pin het niet vast op de executies in Gaza alstublieft. Kijk naar de voortschijdende kolonisatie in bezet gebied.En wat is nu de bedoeling sinds Netanyahu en Trump de tweestatenoplossing de nek hebben omgedraaid? Waar blijft dat geweldige vredesplan van Trump?
Aanspreken? Aanpakken! BDS.

16
17 Hendrianus

@13 Harry Kroepoek

Natuurlijk mag je een scheiding, officiële grenzen heeft Israël niet, bewaken. De vraag is of je dan een ongewapende journalist en hulpverlener mag doodschieten. Of iemand in de rug mag schieten die wegrent van het hek af waar hij nog ver vandaan is. Oh ja, er zijn ook nogal wat berichten dat de munitie die gebruikt wordt ongewoon veel schade aanricht. Mag dat ook?

16
18 Hendrianus

@16 Wendel

Heb je nog niet begrepen dat in een democratie er óók een oor is voor minderheden?

16
19 Hendrianus

@18 Jawel hoor Israël houd op bij de grens met Gaza wie te dicht bij het hek komt wordt beschoten dit is al vele jaren zo, het komt niet uit de lucht vallen hoor. En ja Israël moet helemaal zelf weten wat ze met terroristen doen. En ja als je vijanden wil raken kun je ze beter goed raken zodat eventuele broers en zusjes wel twee keer nadenken als ze de stompjes gezien hebben van de dappere 'demonstrant'.

3
20 Harry Kroepoek

@19 Volgens mij zitten arabieren daar gewoon in het parlement of niet? Waar heb je het over.

4
21 Harry Kroepoek

@17 Kolonisatie. Stom woord. Als Palestijnen niet zoveel mensen aanvallen dan hoeven er ook geen veiligheidsmaatregelen genomen te worden zoals nederzettingen.

4
22 Harry Kroepoek

@16

Er wordt gestemd, coalitie gevormd en een regeerakkoord gesloten. Verder controleert de Tweede Kamer wat de regering doet en stelt ook nieuwe zaken voor. De minister heeft dus een mandaat en gaat niet meer terug naar de basis om te horen of er een meerderheid van mensen is voor hij een uitspraak doet. Die hebben tijdens het stemmen op een volksvertegenwoordiger hun kans gehad.
Uiteraard worden de uitspraken van de minister getoetst in de Tweede Kamer.

17
23 Hendrianus

@22

Nederzettingen zijn veiligheidsmaatregelen? Volgens mij staat er in de vierde conventie van Genève dat het een bezetter verboden is om burgers van de eigen bevolking over te brengen naar bezet gebied. Het is zelfs aangemerkt als een oorlogsmisdaad. Landen zijn te laf, oh jee de Joden (shoa, boter op het hoofd, antisemitisme, zijden handschoentjes en de andere kant opkijken), om Israël daar op aan te pakken en offeren de Palestijnen (ach, zijn maar Palestijnen joh). Wèg uit de bezette gebieden met die meer dan 500.000 collaborateurs aan een oorlogsmisdaad!

17
24 Hendrianus

@24 Wat boeit mij die vierde conventie? Houden andere landen zich aan die conventies? Nee nou dan zijn we dus uitgepraat. Boeiend als Palestijnen zo doorgaan dan worden ze straks gewoon de grenzen over gejaagd en is het afgelopen. Als dat gebeurd denk ik hooguit 'eigen schuld'.

Ik maak me drukker om Tibetanen die vind ik vele malen sneuer.

4
25 Harry Kroepoek

@21

@16 gaat over wat een Nederlandse minister wel of niet zegt. Graag begrijpend lezen.

14
26 Hendrianus

@25

Morgen ook maar een misdaad plegen omdat anderen zich ook niet aan de wet houden? Oorlogsrecht boeit je niet? De Palestijnen uit bezet gebied slaan?

Krijg de indruk dat je je prima thuis zou voelen in de huidige Knesset samenstelling. Meld je aan bij het IDF. Kun je in de frontlinie meehelpen met 'verjagen'.

15
27 Hendrianus

Dag organisaties, laten we álle partijen aanspreken, dus ook Palestijnen, Hamas en de Arabische wereld die door hun extreme jodenhaat dit conflict ook voortdurend brandend houden. Het is na jaren islam in Nederland toch wel eens duidelijk dat niet alleen de joden het probleem zijn.

4
28 zewa

@27 Tot op zekere hoogte vind ik mensenrechten best belangrijk maar als mensen wild om zich heen steken en bussen opblazen en raketten op scholen afschieten dan kijk ik daar heel anders naar als naar bijvoorbeeld Tibetanen. Als er dan een raket terug geschoten word en er komen burgers om dan is dat triest maar toch echt de schuld van Palestijnen die terreur plegen en niet van de partij die hier gewoon op reageert.

4
29 Harry Kroepoek

@29

Het is maar wat je onder terreur verstaat. Persoonlijk vind ik de kolonisatie van bezet gebied terreur. Het houdt ook de bezetting gaande want het IDF kan niet weg, als ze zouden willen, zolang de kolonisten daar zitten. Dat de Palestijnse bevolking zich daar tegen verzet is volkomen logisch.

16
30 Hendrianus

@30 Dan hadden palestijnen niet keer op keer Israël aan moeten vallen ze krijgen het land niet meer terug hoor. De kolonisten gaan niet meer weg. En nu?

Palestijnen zullen eeuwig aanslagen plegen omdat ze hun zin niet krijgen. Voor iedere aanslag gewoon een heel dorp verwijderen uit de Westbank afgelopen. Beginnen met kleine dorpen. "Dat de Palestijnse bevolking zich daar tegen verzet is volkomen logisch". Dat Israëli gewoon snoeihard wraak nemen voor elke aanslag is dan ook logisch.

3
31 Harry Kroepoek

@5 anti Zionisten wordt door u als scheldwoord bedoeld terwijl ik het ervaar als een compliment.

3
32 jantje van leiden

@32 Ja acht dat heb je met neo-nazi's, salafisten en extreem links allemaal anti zionisten. Zionisme is niks meer dan een staat voor joodse mensen. Welke randdebiel is daar nu op tegen?

1
33 Harry Kroepoek

@32 En het land van de Palestijnen afgenomen door Zionisten ? Welke extreemrechtse figuur is daar nu voor?

3
34 jantje van leiden

@34 Afgepakt? Beetje eigen schuld als je een oorlog begint en verliest dan moet je achteraf niet gaan janken dat de uitkomst van de oorlog je niet aanstaat ze zijn hem zelf begonnen.

1
35 Harry Kroepoek

@34 Extreem rechts is dat uw stokpaardje? Iedereen die het met jantje oneens is die is extreem rechts of niet?

1
36 Harry Kroepoek

Lol. De arabische meute kan het niet hebben dat Israël zich PERFECT verdedigt.Het maakt niet uit wat de Iraans gezinde muslims op ons af gooien we zullen het kapot maken en blijven bewijzen dat die vuile mensen misbruik maken van instituten die als zielig worden gezien in de westerse wereld. M3d8sche medewerkers w9rden bij de musl8ms niet als zieoig gezien, ze moeten ook meedoen met vechten. Dat is namelijk een daad voor hun alla. Kinderen ook. En geloof me. De minister trapt er ook niet in.

1
37 Chaimileh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

https://www.nieuwskoerier.nl/news/983405-wilders-houdt-poot-stijf-geen-kabinet-als-er-geen-stevig-asielpakket-komt-nieuwrechtsnlStaat al in he...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ThWil
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ga vooral zo door meid. Je geeft de rechter kant alleen maar nog meer steun in hun rug. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

Mac Benac
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

@4 Nee, ik heb geen tatoeages. Ik kan de namen van mijn kinderen gewoon onthouden, aldus Theo Maassen 🤣...

7 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

baba jaga
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

@4 Wegkijkend links ziet alles bruinKomt door de rotzooi. in hun ogen...

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

@3 Ehm... jij hebt toch tatoeages? En eh... 🤔 Vertel eens precies waar? 😬...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@25 Hoe dom kun je zijn. Als je ziet welke verzen ik aanhaal dan zou je moeten weten dat ik juist de afkeer van de islam tot uitdrukking breng. ...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

Mac Benac
Zes spaartips voor kinderen op Koningsdag

De beste bespaartip; doek dat hele koningshuis op....

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3 Dat komt omdat sommigen te weinig herseninhoud hebben om zich normaal in een winkel te gedragen....

10 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ThWil
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

En waar gaat dit eindigen. Dat oorlogsgebied wordt straks een zwart gat dat alles naar zich toetrekt en niets meer loslaat. ...

12 minuten geleden geplaatst door ThWil

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@24 Nee hoor, jij haalt om de haverklap hele teksten uit de koran aan. Jij zit waarschijnlijk hele dagen met je neus in de koran. Dus jij hebt b...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Indian Anal XvideosXxhidiReal Sexy PictureGrope On A BusVinyage EroticaBig Tit StrpmomWorldstarpornoKash Bella-kash Bella: A Good Time WiXxx Indian Sex XxxSaree Stripping NudeIndian Couple XnxxSex Adult PictureRus Porn VideosXxx MexicoLana Rhoades Full VedioGirls CamPetiteteenagerSkip The Games ClevelandKelly Ripa NudLela Star PornBrazzers Hd IndianRule34 .us3d Porn ViedosNaked Virtual RealityPornooralAsain CumshotsAngela White BlowbangJapness Adult MoviesAllpornstreamXxlsexShakeela Sex VideoShemaledeepthroatPregnant AnalSara Carter NudePorntube BlowjobsCheroke D Ass XxxRomantic Big BoobsXxxfingerBodybuilder Gay PornJoanan AngelPov Mia KhalifaOne Piece Porn GameCum HammerTelugu X VediosAdultgamePutas PornograficasSex In India XxxMysweetapple SwapPorn Downloader FreeAsisn BondageHebba Patel SexTushyarwCindy LucasHymen PicsXxxindianpornCuckold CaptiosSpanl BangSkip The Games CharlestonEmo NudesPorn TomanticBoytube18Asian Girlfriend OnlyfansGay Rough PornJjk PornXhamster PormTeenager Doing PornWww Bengali PornJuliejess PornKimmy Granger And Megan RainWww.literoticsPokemonsex ComicsCrdi B NakedNaked BlonesSchool Teacher XxxSneha Sex ImagesSkin Diamond AnalHindi Bf AdultJanna Haze AnalHot Latina PormPornografia CoreanasCharlie DeanDoctor Sex DownloadUna Chica MasturbándoseAsian Blacked.porn100 Dirty MemesVinessa Shaw NudeNude Nikol KidmanNude Indian SelfieBest PronsidePunjabi Xxx Video ComIndian Actress Nip SlipPregnant Mom PornDonna MillsnudeJav English SunVeronica Avluv PornXxnx VedeoBeth LilyTittyfuckLauren Alexis TwerkingLasbian Porn PicsMalayalam Sex Photo VideoFortnite Catalyst PornPorn FatFapezaPyar Sex VideoAunty Naked VideoPronhub OrgPilladas PornNative American Porn StarsNaked Female ButtsArabes AnalPornôquadrinhosContatos De PutaScarlett SageTelugu Sex Stories In EnglishTherealbrittfit Onlyfans LeaksFree Movie PornographySouth X VideoCartoon Wala SexGujarati Sex Video DownloadWwe Girls FightTik Tok GaypornххамстерJessalyn Wanlim NudeFc2-ppv-3804481Porn Trailer FreeBareback EscortsPublik AgetSmaal Tits PornWww Xxxx PornNip Slip GirlfriendScan HentaiAdk AmiLana Rhodes NudeRule 34 StarfireJimmy Yang GfThe Doll ChannelDeadly PornBackroomcastingcouch ThreesomeE HentaBbbxxxTamil Language Sex VideoMs Sethi LeaksHoneymoon XxxHindi Cartoon Xxx VideoNagaland ChudachudiThe Cursed Prince HentaiSnapchat Porn LeaksWatchporn.tpSunpor No