door Shit...Fan...WhatAMess in Buitenland  ·  98 Reacties

  • 21
  • 2897x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Dan eet jij zeker ook nooit een tartaatje?

1
51 JohnZero

@50 Ja het is moeilijk om een beetje beschaafde woorden te vinden hé, in ieder geval voor sommige personen.

2
52 veld1866

Gasten als deze zouden ze gelijk tegen de muur moeten zetten en afschieten. Deze verdienen het niet om te leven.

0
53 ik heb ook een mening

@26 Hoeft niet perse:

0
54 MetBoerenVerstand

@3

"Ik mag toch hopen dat die Roemeen nooit meer iets over het dier te zeggen zal hebben/dat het dier nooit meer terug naar hem hoeft."

Ik hoop eerlijk gezegd totaal iets anders ... ik hoop dat die figuur die 'm in de oven heeft gestopt de bak in gaat, en dat onder de mede-gevangen bekend wordt waarom hij in de gevangenis zit. Wat een zieke figuren lopen er rond op deze planeet. Dit zijn dan van die kleine momentjes waarop ik denk dat de doodstraf toch weer heel even zou moeten worden ingevoerd. Zijn we gelijk van dat gespuis af, bah.

0
55 Kopkaas

@32

Helemaal mee eens. Dit zijn pure psychopaten, potentiële moordenaars. Gelijk opsluiten (of iets anders, maar dat hou ik maar voor me). Dit soort 'mensen' hoort niet in onze maatschappij thuis.

0
56 Kopkaas

Jammer dat we geen brandstapels meer hebben want dat heeft deze dader volgens mij meer dan verdiend.

Zo iemand zou echt nooit meer in de samenleving los rond mogen lopen.

2
57 PFL

@48 . Kap toch eens met dat ongefundeerde beschuldigen van mensen in Oostbloklanden. Los van de idioot die dit katje heeft gemarteld (en die wat mij betreft op de brandstapel mag eindigen) is het zo grof om te doen alsof alle Oekraïners in de oorlog fout waren. Grof en beledigend en het toont ook volkomen gebrek aan kennis van geschiedenis.

Lees eens iets over de Holodomor, de genocide die Stalin in Oekraïne uitvoerde in de jaren 30 van de vorige eeuw. De Oekraïners konden het bloed van Stalin wel drinken en toen de Duitsers kwamen werd Oekraïne in de ogen van velen eindelijk bevrijd van de genocideplegers. Dus niet omdat ze zozeer Nazi ideeën hadden maar de communisten hadden zo vreselijk huisgehouden in Oekraïne dat het idee dat ze door de Duitsers bevrijd werden heel begrijpelijk is. En toen de ware aard van de Duitsers duidelijk werd (er woonden heel veel Joodse mensen in Oekraïne en nog steeds) gingen de ogen van heel vee Oekraïners echt open hoor. En uiteindelijk hebben ze ook meegevochten om de Duitsers te helpen verslaan. Geschiedenis is niet zwart-wit maar heeft onnoemelijk veel grijs gebied. Generaliseren doet daar sterk afbreuk aan.

6
58 PFL

@58

"Kap toch eens met dat ongefundeerde beschuldigen van mensen in Oostbloklanden. ... zo grof om te doen alsof alle Oekraïners in de oorlog fout waren."

Wow ... ik weet niet wat ik lees ... PFL die anderen de les leest dat ze niet zomaar andere mensen mogen beschuldigen. Dat juist ú dat zegt ... u die hier al jarenlang precies datzelfde doet met moslims.

2
59 Kopkaas

@59 . En u doet het weer. U leest niet goed en roept maar wat.

Ik zet me af tegen de islamideologie en met goede redenen. Als het gaat om moslims ben ik juist heel selectief om er iets van te zeggen. Sterker nog , ik had moslims in dienst inn mijn bedrijf. Maar ik ageer wel tegen dames die een fascistisch symbool op hun hoofd dragen. Er zijn genoeg moslima die daar helemaal niets van moeten hebben.

Los daarvan zou u ook eens inhoudelijk kunnen reageren ipv altijd weer op de man te spelen.

5
60 PFL

@60

Grappig dat je dat zegt PFL. Ik speel niet op de man, maar reageer op hetgeen u zegt. Dat verbaast mij namelijk. Zo zei u onlangs in een draadje over moslims het volgende, ik citeer:

"Het islam gevaar wordt groter en fanatieker. Dat zagen we met het Nazisme precies zo. Eerst klein en nauwelijks als risico onderkent maar dat kan in enkele decennia drastisch ten kwade veranderen en het begin daarvan wordt nu zichtbaar. "

"Een goede reden om snel naar het midden oosten en hun soortgenoten te vertrekken. Her horen ze inderdaad niet thuis. Dit is ons land en niet van hun."

Dus u verwijt iemand dat hij iets zegt over Oekraïners en de oorlog ... maar kijk eens wat u hier zelf allemaal zegt. Iets met een splinter en een balk ...

0
61 Kopkaas

@21 en @27 ; Natuurlijk kan dat niet. Geen enkel dier of mens overleeft dat. Zelfs niet als de oven nog niet op tempratuur was. Maar het klinkt wel veel erger dan een oven op 50 graden natuurlijk (wat de kat ook niet overleeft) of 30 seconden in die oven.. wat wel zou kunnen.

Maar dan nog. Wie een kat in een hete oven stopt is gewoon een psychopaat.

0
62 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

63 tomaatje

Ondertussen gaat het iets beter met de arme poes (filmpje in de link) en dierenartsen willen dat de dierenbeul achter de tralies gaat of als dit niet kan dat ie op z'n minst een hoge(re) boete krijgt. Ook vraag ik me af of de personen die voetbalden met de poes een straf of boete krijgen. Ik zou voorstellen dat bovenop de boete alle kosten van de medische zorg door die gek moeten worden vergoed!

https://www.ad.nl/buitenland/dierenartsen-willen-gek-die-poes-sprotje-in-oven-stopte-achter-tralies~a3aae5c4/

0
64 Nieuwsgierig

@61 . De islamideologie hoort inderdaad niet thuis in Nederland net zo min als het Nazisme. En als een islamaanhanger deze verachtelijk ideologie afzweert is hij of zij welkom om hier te blijven en anders is het beter te vertrekken. Dat is heel specifiek en niet generalistisch. Ideologieën als Nazisme en Islam horen niet in ons land en niet in Europa en wie zo'n ideologie aanhangt kan beter vertrekken of de ideologie vaarwel zeggen. Dat is een eigen vrije keuze.

2
65 PFL

@65 christendom en nazisme was een gouden combinatie, ben je dat al vergeten?

4
66 Mo[re]Slim.Al[er]t

@66 De auteur A. Hitler schijnt het anders ook best goed te doen in de islamitische wereld.

1
67 Civ

@66 . Je hebt wel een heel selectief geheugen. Het waren arabieren die de islam aanhingen die Hitler op het idee van uitroeien van het Joodse volk brachten.

Nazisme en Islam hebben daarnaast opvallend veel andere overeenkomsten:
ze zijn beide fascistisch, agressief, dwingend, de doodstraf op uittreding en ga zo maar door. Naast dit soort ideologieën zijn de Hells Angels/Satudarah etc. een paar vriendelijke jongens.

1
68 PFL

@54 enige verwittiging bij de door u geplaatste link was welkom geweest, bij deze, mensen met een hart voor dieren kijk er niet naar. Het is gewoon een bevestiging van hoe wreed onze soort kan zijn en is het een akelig beeld.

0
69 leefvandaag

Dacht dat het hier over een gebraden kat ging.

6
70 Yisrael

toevoeging @69 de geboorte en moederliefde voor drie kittens.

0
71 leefvandaag

@68 en jou geheugen is gebaseerd op verzinsels.

4
72 Mo[re]Slim.Al[er]t

@67 verzonnen obv een vaag interview. Anders geef mij een recent voorbeeld dat dit wel zo is ... Mein Kampf op nummer 1 in alle moslimlanden

3
73 Mo[re]Slim.Al[er]t

@73 Nee, dat ga ik niet doen, want dat was mijn stelling niet.

1
74 Civ

Mensen die zulke monsterlijke dingen doen moeten wat mij betreft levenslang opgesloten worden of een spuitje krijgen.

1
75 RoosjeB

Dat lijkt mij ook een goed plan.

0
76 Hein2

Die hufter moet achter tralies!! Als die hufter niet achter de tralies komt dan is er iets goed mis met ons rechtssysteem!!

0
77 Topperz

@75 Mag van mij ook. Dit zijn ook personen die dit ook bij mensen doen zonder enig berouw.

1
78 etymologie

@75 Toevallig zie ik dat ik je net een + gaf, een bericht plaats, en je hebt een minnetje.
Er is dus een psychopaat op dit forum.

1
79 etymologie

Sommige mensen horen niet te leven. Dit is nu zo een typisch voorbeeld

1
80 Querulijn Xaverius,

@78 Die lopen hier inderdaad rond, ik zie mensen wel vaker heel gestoord reageren op berichten over dierenmishandeling of kindermishandeling, heel eng.

1
81 RoosjeB

@80 Zulke gevallen voegen inderdaad niks toe, alleen maar ellende.

1
82 RoosjeB

Goed nieuws. De artsen gaan een nieuw adoptieadres voor hem zoeken. Het gaat heel goed (naar omstandigheden) met Sprotje en ze gaat het zeker redden. Crowdfundactie is al 10000 euro ingezameld terwijl maar 500 euro nodig is voor behandeling en medicatie.
De dierenartsen willen de man achter de tralies hebben. De dierenartsen zijn overstelpt met reacties en velen willen ook weten waar de dierenbeul woont.
https://www.ad.nl/buitenland/dierenartsen-willen-gek-die-poes-sprotje-in-oven-stopte-achter-tralies~a3aae5c4/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

https://www.bd.nl/buitenland/al-8-500-euro-ingezameld-voor-kat-sprotje-die-in-oven-van-200-graden-werd-gestopt~adaf138e/

0
83 Querulijn Xaverius,

-
Ik heb maar een paar minuten alleen nodig met die dierenbeul.
In een klein kamertje.
Dan heeft hij zijn gepaste straf ruimschoots ontvangen.
/-
-

2
84 MrCally1

Dierenmishandeling is het zeker, zwaar straffen.


Maar het verhaal klopt aan geen kanten, een kwartier in een oven van 200 graden overleeft niets of niemand.

0
85 Lievense

"zij willen kijken of ze druk op politie en justitie kunnen zetten, om de Oekraïner die de walgelijke daad op zijn geweten heeft de cel in te gooien. "

En die idioten mogen nu allemaal naar West Europa komen. Dat belooft nog wat.

1
86 samcash

Maar wat te denken van die dierenartsen die dat beestje kost wat kost in leven willen houden?

4
87 samcash

@1 @5 @7

In een ander bericht word over een Oekraïner gesproken....

2
88 Moszkowicz

Er is gvd ook nog met het beestje gevoetbald!!! Meerdere compleet hersenloze/gewetenloze hufters zijn dus schuldig aan deze weerzinwekkende daden, sowieso alle kosten op die lui verhalen. Levenslang opsluiten is nog te goed dit walgelijke tuig.

0
89 Sneeuwbal

@89 ; Gezien het een feestje was ben ik wel benieuwd hoeveel lui er geprobeerd hebben hier iets tegen te doen en hoeveel niet. Wat mij betreft steken ze het geld wat over is in een zeer goede advocaat die ze stuk voor stuk aanpakt.

0
90 Partijdig

"De dierenbeul die vorige week de Belgische kat Sprotje mishandelde door haar in een oven te stoppen, heeft geen spijt van wat hij gedaan heeft. ,,Die kat was vervelend. En die oven was niet zo warm’’, zegt hij zonder emotie."

Ik vind deze dierenbeul erg vervelend.

0
91 samcash

Smerige kut Roemeen ook in de oven stoppen en terug sturen

0
92 Joepie
93 Moszkowicz

Als ik die kerel tegen zou komen maak ik hem hardstikke dood. Heb ik geen paar minuten voor nodig.

0
94 David

Alle reacties gelezend hebben hoef ik hier niets meer aan toe te voegen.

0
95 Hein2

Een mens zonder empatisch vermogen.

0
96 Aragon

XD JA MAAR Sprotje had ook opgegeten kunnen zijn door een hond XD. Dus........

0
97 DikkeTor

@83 dat wil ik ook.
100 euro voor degene die deze stoere gast 3 x met z'n hoofd tussen de deur knalt.

0
98 Eastwood

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

15 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

43 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Indian Chut Ki ChudaiIdiot SexSexi XBal Sex VideoBig Tit Blow JobPornstar YongSlut HentaiMha Gay PornPorn Gay HunkXnxx MzPorn Ster NameWww Hot Wife ComNxgxCuckolds Eating CreampiesPayton Preslee VrReal Lesbion PornXnxxsexmexSex Indian PicXxx Sex Bhabhi VideoXhamster HiddenPorn RusseaAmy Quinn XxxSnapchats PornosSydney Sweeny TitsWife Shows TitsBlack Hairy PussyXx Video Bhojpuri HdJav Sub Indo Terbaruافلام سيكسيةXvideo TubeCindystarfallPorn X Video ComCollege Girl Sex MovieLeah_mifsud NudeLola.bunny PornPorn SomNew Jodi WestTee Porn PicsGreen Eyed Girlfriend Gets Fucked Hard In BedroomAmerican Group SexHentai DaddyXxx Gujarati ComNsfw VidsRape MompornMujeres Mayores DesnudasMother And Daughter SexxAnysex.comReddit NormalnudesVivastretCheating Wife SexstoriesIndian Gurl NudesXxx Gonzo ComReddit Straight Girls PlayingXxxtoonsHard Core Lebian PornMila KunissexSexe Et NaturismeArab CuckoldWhite Bbw PornFrsncetyHot Indian Aunty RomanceMamta Kulkarni Xxx VideosJessie Rogers CreampieDirty Talk AsmrPelículas EroticazGirls Do Porn XxxEscort Annonces ParisPornosex FreeFake Celb PornLauren Phillips Porn VideoKosodate O Oeta Tsuma Ga Daigaku Ni Kayoi Hajimete KaraSuzu IchunoseTeanna Trump AssHentaia AnalHigh Def Porn VideosBaldurs Gate 3 Shadowheart Sex SceneSexi MooviKotha SexEden Ivy Porn ForceEbony Porn Skinny一键脱衣服Vidéos Pornographiques FrançaiseXxnx4Cheer.giuliaBoobs Sucking And LickingNatasha SullBuccwild AnalErotic Stories Kristen情色视频Tia CyrusPornos Y SexosZelda PornographyPorndownloadedHentai GifNahla Monroe PornBrazzers NovosJapanese Bih TitsChubby CreampiBoludasSlip Sex VideoKinky KristiThick Step Sister PornNxxn ComJpav PornAdrana MayaAunty Saree RomanceMolly Little Porn PicsLeg Cross Basic InstinctSex Marathi MovieSavita Bhabhi ComTamil Saree XxxLana Rhoades DeepthroatEmely Ratajkowski NakedXer Bellringer PornNude Asain TeensPunishment XxxPrincy Xavier Porn VideosTubesafaricomSperm Sex VideoBipasha Basu PornNude Blondes Big TitsEcchi PokemonPorn 2022Camwhores.tSortie HentaiNami One Piece PornBreastspornJennifer KetchmarkSex On Video CallSex Picture Sex VideoDemisutraWhite Porn FreeHollywood Sex Movies Videos1st Night Porn VideosAnal In CarCaught Her MasturbatingRelatos PornograficoAmber AyneLarissa RiquelmeXhamster Old ManCaught With PornHot Lady PornKannada Hd XxxDisturbing SexKatie St IvesJodi Lyn O Keefe NudePorn Movi GayXxx VisitPlumperpass.comTiktok Pornolar