Conventionele financiële partijen zijn zich aan het voorbereiden om de cryptomarkt in te stappen. Dat heeft Michael Novogratz laten weten in een interview met Bloomberg. Volgens de cryptogoeroe zal de totale marktkapitalisatie van de cryptocurrency markt in de toekomst $20 biljoen (20.000 miljard dollar) bereiken. Precies een jaar geleden was Novogratz ook al te gast bij Bloomberg. Zijn voorspellingen waren in juni 2017 nog iets voorzichtiger. Toentertijd ging Novogratz uit van een totale market cap van $5 biljoen. De Bitcoin waarde lijkt te blijven groeien.

Impact van de cryptomarkt

In deze video wordt tevens gesproken over de impact van cryptocurrencies en de blockchain op de reële economie. Door deze nieuwe technologische revolutie zal onder andere de opslag van data nooit meer hetzelfde zijn. Er zullen nieuwe business models ontstaan, zoals bijvoorbeeld crypto staken. net zoals het internet ervoor heeft gezorgd dat er nieuwe, betere en efficiëntere manieren werden uitgevonden voor huidige systemen en modellen. Cryptocurrency als asset class zal blijven bestaan en steeds meer institutionele partijen zullen de cryptomarkt betreden. Deze ontwikkeling staat slechts aan het begin, dus we kunnen nog heel wat verwachten van de cryptomarkt, aldus Novogratz.

 

 

2 reacties

  1. Crypto corruptie zal zeer groot worden, ben ik zeker van.
    Niet omdat het goed is, maar omdat het digitaal is. En zoals iedereen weet zijn we als mensheid compleet aan het digitaliseren.
    Waarom? Omdat digitaal te controleren valt.

    Lekker hoor, wanneer je daaraan mee wilt doen…
    En dan nog zijn er idioten die denken dat de blockchain het beter zullen maken voor de gewone mens, wat een ongekende bullshit. Het is simpelweg een truukje in mooie verpakking met stickertjes en balonnetjes om de mens nog onafhankelijker te maken van the world wide web.
    En als je je afvraagt waar webben voor dienen, vraag het de spin.

    Gelukkig is er altijd de zon, met zijn ongekende explosies om de verdwaalde mensheid weer op natuurlijke wijze op spoor te brengen. De domme egocentrische mensheid die op 1 paard gewed had.

    https://www.youtube.com/watch?v=yj5WvpkYHz0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw in de wereld van cryptocurrencies? Bekijk nu uw mogelijkheden op Nederlands grootste exchange...

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

Lees meer over crypto staking op onze favo platformen: