Oostenrijk sluit moskeeën en pakt imams aan (lc.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Schildpad in Buitenland  ·  391 Reacties

  • 79
  • 2201x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hier in Nederland is het een zooitje ..die ambtenaren lijken wel allemaallllll niet capabel.
Ze hebben een lekker baantje ..en willen geen problemen.

Ik ben tegen privatiseren van banen .. maar hier zijn mogelijkheden ....

Ik Amerika heb je ondernemers die voortvluchtigen opspoort tegen een vergoeding.
De politie in nl heeft bewezen niet capabel te zijn ... dus privatiseer dat werk.
Laat ex militairen dat werk maar opknappen.

En zo geldt door voor veel meer werk ...werk waar ambtenaren te bang voor zijn ..

Privatiseren is een ramp ..want de aandeelhouders willen meer meer meer en de werknemers krijgen minder minder minder ..
Denk aan Ptt-post, EU-parlement, Ziggo en al die andere bedrijven ..ze verhogen ieder jaar hun inkomsten en de aardige burger protesteert maar minimaal.

Maar als het gaat om werk dat niemand wilt doen .. dan wordt het een ander verhaal.
De politie wilt alleen bekeuringen uitschrijven .. die willen geen criminelen lastig vallen.
Zag laatst 6 politie agenten bij een aanrijding en een buitelander met grote bek .. politie deed niets. ze hadden die goser in kraag moeten grijpen en paar uur moeten opsluiten.
Helft van de begroting van politie zouden ze moeten inlevern .. dat is goed voor werkgelegenheid .. dan zouden er nieuwe bedrijven kunnen worden opgericht met personeel die niet bang zijn om in te grijpen.
Die ander helft van budget van politie kunnen ze gebruiken om watjes aan te nemen.
Ook al die witte tenten en mannen in witte pakken ..als ze wat bloed vinden terwijl ze de dader al hebben opgepakt ... te absurd voor woorden ... dat is geld en tijd over de balk gooien.

i

3
351 jkteg

..vervolg
Privatiseren van de zorgverzekering is een ramp.
25% van het werk van deurwaarders .. juist ..zorgverzekering
In vele landen gaat de zorgverzekering via de overheid/loon.
Dat was in Nederland ook ..maar hier hebben ze het uit de IB-sfeer gegooid ..want dan lijkt het alsof je weinig belasting betaald ... maar je moet t toch echt aan een zorgverzekering afdragen.
Extra voordeel voor die (r)overheid was dat er steeds meer mensen hun algemene heffingskortingen zagen vervliegen.

Ik heb er begrip voor dat mensen die moeilijk rond komen ... en niet wisten .. dat zij hun zorgverzekering niet hebben betaald. De boetes/incassokosten voor die mensen zijn ook gigantisch.
Dankjewel (r)overheid, weer lekker geld incasseren van de minima die de regels niet snappen.

Balkende/Bakellende heeft geregeld dat die peoples in politiek nog meer mogen graaien.
Wel is er toen ook een plafond ingesteld .. Plafond wordt nog vaak genegeerd.

Die politici gaan iedere dag met big smile naar hun werk .. en balen als ze weer een reces hebben. Reces betekend dat donderdag de laatste werkdag is en dat ze op een dinsdag weer moeten beginnen.
Die politici hebben geen stress zoals de meeste ondernemers ... ondernemers moeten maar hopen dat er iedere maand genoeg geld binnen komt. En daarna mogen ze 21% btw afdragen en in de toekomst 9% bij btw lage tarief.
Door Bakellende krijgen die politici veel te veel aan salaris. 90+% van de Kamerleden zouden geen baan kunnen vinden waar ze zoveel vrije dagen .. en zo'n hoog salaris ..

Bedrijven zoeken mensen die capabel zijn ..en in de tweede kamer ..als ze in kabinet zitten ..dan zijn ze alleen maar capabel in ja knikken..ja, meneer Rutte, ja, goed plan om afschaffen dividend belasting ..meneer Rutte.

2
352 jkteg

In één woord geweldig. Een echte klasbak deze kerel. Nu nog de rest van Europa. Niet aanpassen aan ons? Direct opflikkeren hier. En de Turken gelijk bléren. Maar ja, het zal wel weer van korte duur zijn hier. Dat de heren politici maar eens hoed na gaan denken.

1
353 Robbedoes

De moslims hebben slechts een doel.
Van de wereld een grote Islamitische staat maken!

1
354 Xmod

@318 . Ja, duh.

0
355 Vandeprinsgeenkwaad

@3006 varkensslachterij ervan maken lijkt mij het beste.

1
356 vis

@331 En joden, horen die hier wel thuis dan? Of durf je daar geen uitspraken over te doen.

0
357 Vrijdenker

Volgende keer verstandiger stemmen Nederlanders. Kunnen we dat ook, in navolging van Oostenrijk, uitvoeren.

Dat betekent wel door dan NIET meer te stemnen op de huudige pro EU, pro asielzoekers coalitie van VVD, CDA, D66 en CU.

0
358 SergioLeone

@357 Wij kennen hier een christelijk joodse traditie, dus ja, joden horen hier prima thuis.

Moslims zijn aanhangers van de islam en horen dus in islamitische landen thuis, dat is hún cultuur, hún thuis. Hier in het vrije westen hebben moslims niets te zoeken!!

1
359 PeKa

@354 Jazeker net als christenen ,dit zijn de meest imperialistische religies ter wereld.
Bepaalde elementen binnen deze bewegingen zijn obsessief ,maniakaal als het gaat om hun religie ze moeetn en zullen hun religie door de strot van anderen douwen,kort houden die lui.

0
360 21st Century Guy

@359 Nederland kent helemaal geen joods-christelijke traditie. Dat is een verzinsel. We kennen een christelijke traditie en pas NA de tweede Wereldoorlog werden joden in ons land geaccepteerd door christenen. De joden werden eerst vooral gezien als indringers, profiteurs, raddraaiers en duivelaanbidders. En de moordenaars van Christus, van dat dogma maakte Hitler dankbaar gebruik als excuus om joden naar vernietigingskampen te sturen. En de NSB (ontstaan uit het reformatorisch christendom) werkte daar graag aan mee in Nederland.

Misschien zou je eens het museum in Overloon kunnen bezoeken. Daar zie je het bewijs dat de nazis en NSBers de joden vooral zagen als ongewenste Arabieren. Onzuiver volk voor een boreaal Europa.

2
361 Vrijdenker

@359 "Wij kennen hier een christelijk joodse traditie, dus ja, joden horen hier prima thuis."

Ja dat dat hebben we gemerkt : progroms,gedwongen bekeringen naar het christendom,expulsies,ghetto's,beroepsverboden, en als klap op de vuurpijl de holocaust.

1
362 21st Century Guy

@360 In Nederland hebben we betrekkelijk weinig last van christenen omdat de kerstening nu eenmaal succesvol is verlopen destijds.

2
363 Vrijdenker

@363 Het aantal christenen is sterk afgenomen dus de drang zal gaan toenemen om niet religieuzen,moslims,jezidi's,hindoes,boeddhisten en anders religieuzen te gaan bekeren tot het christendom.

1
364 21st Century Guy

@364 Nu je het zo zegt. Wij krijgen hier twee keer per jaar christenen aan de deur die ons willen bekeren en zelfs bij een gereformeerde klant vond ik eens een bijbel naast mijn laptop alsof ik daarmee opeens het licht zou zien. De enige moslim die onverwacht bij mij aan de deur komt is onze uiterst vriendelijke en sociale pakketbezorger. Zonder bekeringsdrang.

2
365 Vrijdenker

@361 *zucht*

Weer zo'n malloot die de joden van toen vergelijkt met de moslims van nu.

Haal je kop eens uit het zand joh!!!

0
366 PeKa

@365 Moslims hebben een andere "bekerings"-taktiek: met een busje over mensen heen rijden, mensen doodschieten, mensen de keel doorsnijden, bomaanslagen, etc........

0
367 PeKa

@367 Ja hè, heb jij dat nou ook dat als je dat ziet dat je dan denkt, ik word moslim!

Over malloot gesproken.

3
368 Vrijdenker

@368 Nee, ik denk dan eerder: MOSLIMS HOREN HIER NIET THUIS!!!!!

0
369 PeKa

@369 Je bent wel heel snel de draad van je eigen gedachtengang kwijt. Probeer het nog eens. Op welke wijze proberen moslims in Nederland bijvoorbeeld atheïsten te bekeren tot hun geloof?

Antwoord: op geen enkele wijze, dat komt niet voor. Dat doen Semieten (moslims en joden) namelijk niet. Bekeringsdrang is een typisch christelijke doctrine. Vandaar ook die Jehova getuigen die steeds door de wijk lopen. Vandaar de christelijke missionarissen in andere landen.

1
370 Vrijdenker

@370
Behalve als je als niet moslim wil trouwen met een moslim .. dan moet je je bekeren.

0
371 Schildpad

@371 Ook niet altijd in sommige gevallen behouden de partners hun eigen religie/levensbeschouwing en je hoort ook wel eens verhalen dat iemand in de moskee even wat zegt maar het meer als huwelijksritueel ziet en zeker niet de islam gaat belijden.

0
372 21st Century Guy

@370 Ik heb het niet over 'bekeren'. Moslims bekeren niet, moslims veroveren.

0
373 PeKa

@372
Maar wel vaak dus?
Meestal wel zeg maar?

0
374 Schildpad

@374 Ik ken de percentages niet en de motieven ook niet mischien is het zo dat ze zich daadwerkelijk aangetrokken voelen tot de islam of dat ze het uit liefde voor de partner doen of dat de partner druk op hen uitoefent.
In dat laatste geval zou ik zeggen dat ze hun islamitische partner duidelijk moeten maken dat zij ook recht hebben op hun eigen zienswijze en bezigheden en als het ze niet bevalt ze kunnen moven.

0
375 21st Century Guy

@373 Beiden gebeurt en ja veroveren kan ook het hart veroveren betekenen. ^_^

0
376 21st Century Guy

@375
Ik het geval wat ik ken was het de familie van de moslima die dat wilde.
En dat waren niet eens strenge moslims. De dochters droegen geen hoofddoek bijvoorbeeld.

0
377 Schildpad

@373 Ah, je bedoeld dat moslims net christelijke kruisvaarders zijn?

0
378 Vrijdenker

@378 Nee.

0
379 PeKa

Een vrouwelijke collega van mij is getrouwd met een moslim. Ze draagt geen hoofddoek en gaat nooit naar de moskee. Zo strikt als het vroeger bij christenen was is het bij moslims dus al lang niet meer. Het lijkt wel of mensen op deze site maar één soort islam kennen, de radicale islam.

Er zijn ook radicale christelijke groepen, zoals het Leger van de Heer bijvoorbeeld die al verkrachtend en moordend door Afrika trekt en dorpelingen op gewelddadige wijze tot het christendom bekeert. Maar je hoort mij toch ook niet zeggen dat alle christenen radicaal en moordzuchtig zijn?

In ons land hebben we nagenoeg geen problemen met radicale moslims. Geen aanslagen, geen veroveringen. Het is allemaal beeldmateriaal uit brandhaarden elders in de wereld dat hier wordt gebruikt om angst te zaaien en een vijandsbeeld te scheppen.

Populisme dus:
“Bovenal is het gedrocht (Mein Kampf) een handboek voor populisten, waarin Hitler zijn belangrijkste lessen over het bespelen van de massa aan de religie schijnt te hebben ontleend: wees exclusief in je weg naar verlossing, ben dogmatisch want wie gelooft in je als je aan jezelf twijfelt, en erken het belang van rituelen, symbolen en gezangen voor de aantrekkingskracht van je beweging. De populist stelt zijn boodschap af op de laagste intelligentie in de massa tot wie hij zich richt, herhaalt die – ook als het een leugen betreft – uit ten treure (de massa is, behalve goedgelovig, ook vergeetachtig) en appelleert in alles wat hij zegt op het gevoel, niet het verstand van de toehoorder.”

1
380 Vrijdenker

@380 Heb jij je wel eens afgevraagd waarom er relatief weinig landen zijn met een moslimpercentage tussen de 15% en 85%.

Dat ga je zie als hier in Nederland het moslimpercentage in de buurt van die 15% komt..... dan is er geen houden meer aan!!

1
381 PeKa

@381 Dat valt nogal mee er zijn 47 landen in de wereld waar moslims de meerderheid vormen en er zijn 26 landen waar het percentage moslims tussen de 15% en 85% is.

1
382 21st Century Guy

@381 Dat ga jij niet meer meemaken. Volgens recent onderzoek wonen er Nederland over 50 jaar 10% moslims. De kans is groter dat populisme aan momentum wint en we tegen die tijd zitten opgescheept met een rechts-extremistische dictator die maar niet weg wil.

2
383 Vrijdenker

@383
Ik kan alleen hetvolgende daaover vinden:
https://www.stichtingbekeerling.nl/islam-snelst-groeiende-religie-in-2070-groter-dan-het-christendom/
In 2050 Islam 10%
In 2070 grootste religie van de wereld.

0
384 Schildpad

@384 Goh, je kon één website vinden voor moslim bekeerlingen in Nederland. Daar staan vele tienduizenden organisaties tegenover die in Nederland het christendom promoten. En toch zijn er meer atheïsten in Nederland dan christenen.

Het lijkt me logisch dat moslims zelf graag communiceren dat in 2070 de islam de grootste religie is. Als dat zo is dan komt dat voornamelijk doordat het christendom snel slinkt, en daar moeten we niet rouwig om zijn. Minder religie betekent minder voortrekkersrol en dus ook minder kans op het groeien van andere religies. Denk aan de voordeeltjes die het christendom in honderd jaar in ons land heeft afgedwongen. Christelijke scholen, zondagswet, vrije dagen, belasting voordelen, extra juridische bescherming. Als dat er allemaal niet is dan zou een islam veel moeilijker kunnen gedijen in ons land.

Het vechten tegen de islam is zinloos als je niet het grotere probleem (religie in het algemeen) aanpakt. Onze grondwet zal nooit onderscheid maken tussen religies maar de extra voordelen voor religie (= één specifieke levensovertuiging) zou wel in z'n geheel uit de grondwet kunnen verdwijnen. Er is namelijk geen reden om religies extra te beschermen of voor te trekken boven andere (niet religieuze) overtuigingen.

Het probleem met het aanpakken van 'islamisering' van Nederland begint dus bij ons zelf. Eénzijdig mensen uitsluiten van een bepaalde religie werkt alleen in een totale dictatuur en is gedoemd tot totale zelfvernietiging. Of hebben we niets geleerd van de nazi's? Een dictatuur lijkt mij minder wenselijk dan gewoon samenwonen met christenen, joden, atheïsten en moslims waarvan niemand speciale voorkeur geniet in onze open en vrije democratie.

1
385 Vrijdenker

@383
Jij komt met een soort statistiek, 10% over 50 jaar.
Dat heb ik snel gegoogled en vond alleen artikelen, waarvan de geplaatste er 1 is, die over het zelfde onderzoek berichten.
Wat ik daar las klopte niet helemaal met wat je beweerde, dus vandaar dat ik het onder je aandacht breng.
Bronnen van dat artikel:
http://www.pewresearch.org/fact-tank/2017/08/09/muslims-and-islam-key-findings-in-the-u-s-and-around-the-world/
https://mens-en-samenleving.infonu.nl/religie/161853-de-islam-wordt-de-grootste-religie.html

0
386 Schildpad
387 Schildpad

@385 Een van de slimme taktieken van de islam, net doen of je een religie bent.

1
388 PeKa

@388 Dat kan je ook van het jodendom en christendom zeggen. Maar ik zie dat er weinig weerwoord komt op @385 .

1
389 Vrijdenker

@389 " Maar ik zie dat er weinig weerwoord komt op @385 . "

Was niet aan mij gericht.

Maar goed, ik merk dat je niet verder komt dan "ja maar zij ook......".
Geen zin meer in.

0
390 PeKa

@389
@386 was bedoeld voor @385
Sorry voor deze onduidelijkheid.

0
391 Schildpad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

22 minuten geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Giant NippleGay PorntwitterFamily Simulator Porn GameSex Video LinkPorn ExpoSolo Male.dirty TalkBestrapepornYasmine Lopez PornThe Boondocks PornMassage Xxx HdEnglish Sex VErotic BlowjibHard Nipple SuckingHow To Deep Throat VideoLove Bites VideoDevar Bhabhi Ke SathDesi Fudi VideoPorna GrupGay Porn StaightVideocallsexBf Full Hd XxxWww Boltikahani ComShaybarbie PornCam Live SexeWomen UndressingBrazilian Porn LesbiansFacesiting LesbianHot Teacher Porn VideosKulhad Pizza Video Viral Full WatchAsian Nude SelfiesHot Beautiful Porn VideosPorn PoolIndian Brazzers HdLez Slave PornSpeedo PornBangcocksAsian Bj PornHot Leaked OnlyfansEssort ServicesVanessa Marcil NudeXvodepsChinese XxxLesbian Threesome PornosLesbian Step Sister PornhubGang SexBollywood Real Sex VideoXvedios 3Aunty Xxxx VideoResmi R Nair Hot VideosXnxx Fake HubDesi Mallu X VideosRory Culkin SwarmViolet SummerpornEmily Willis Cum4kPorn Amature UkFirst Time Gay SexDesi Chudai Hindi AudioJapanese Subtitle PornMallu Hot FilmBeach Nip SlipsIndian Husband And Wife PornShakeela Sex TamilNadine J DeXvideo Desi PunjabiVideo Of Big TitsRate Ny CockXxxx SXx Video Hd VideoPornpussyAlligatorlistDaugjter SwapPornazzo VideoHot Tea LeoniXxx Videos Big AssesEmma Ruby NudeXxxhardDirty DirectorMywaoeFotos De NuasPorn GyatJennifer Lawrence No Hard Feelings Nude SceneNaked Wrestler WomenMilfs CaptionWww Bangla XxxComa Sex VideoPornos Videos RealesMia TrejsiWhoisshe PornSunny Leone Sex Sex VideoGand MaarArab Girl SexIndianmilfBollywood Sex Full MovieBeautifulgirlsexIndian Live Sex ComB Grade Movies OnlineChaturbate PornPutad CalientesMom Sleeps NakedContis EróticosGold XnxxTürk Liseli PornaPornoem HdNaturists NudesBrazzer FullShemale Tube PornPorn GalorieYourichi PornFollando HermanoSize QueensWorld No 1 PornSex Aunty BraForced Facesitting LesbianMother NhentaiBlindfolded XxxXvideorHottest Red Head NudeFull Hd X Video ComNew China Sex VideoNaughty America NewFuck PickCroods PornSkipthegesPorno365.Hardcore Porn SitesXxylana MarieBerazers XnxxXxx Pussy VideoWeb Series Xxx HdBarndi LoveDark XHindi Movie Sexy Video HdAva Koxxx SexTeen Gangbang PornThick Nude BabesNaked OrgyKira Perez Blacked RawOlder Sister PornCardi B MoaningстрипчатьXhamster ProHeroine Meena Sex VideosLesbian CartoonpornBrazzerz HouseSistr AnalPorn Vedios Full HdWomen Who Flash In PublicGabbie Carter EscortPorn MatuteWww Xxx 2020