De man wordt ervan gedacht deelgenomen te hebben aan de slachtpartij op het legerkamp Speicher in Tikrit.
Volledig scherm
De man wordt ervan gedacht deelgenomen te hebben aan de slachtpartij op het legerkamp Speicher in Tikrit. © AP

Iraakse vluchteling opgepakt in Frankrijk voor vermoedelijk IS-lidmaatschap

In Frankrijk is een Iraakse vluchteling opgepakt. Hij wordt ervan verdacht een hooggeplaatst lid geweest te zijn van de terreurgroep Islamitische Staat en deelgenomen te hebben aan slachtpartijen. 

20 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Heb ooit eens de volgende vergelijking gehoord: Als jij een zak snoep hebt met 100 snoepjeshebt maar er zitten er twee giftigen in, ga jij dan ook maar 1 snoepje proeven? Wel ik vind het een vergelijking die heel goed opgaat met betrekking tot vluchtelingen.
  • benny vandersanden

    6 jaar geleden
    Iedereen zou verplicht de gruwelijke ongecensureerde beelden van camp speicher massacre eens moeten bekijken en zeker in het achterhoofd houden dat 1 van die daders dus zonder problemen tot in West Europa geraakt is. Er zouden nogal ogen opengaan!!
  • censor

    6 jaar geleden
    Dat heb je hier met de Groene en roden....zo blind als een mol, wat baten kaars en bril als die uilen niet willen zien dat de boel hier bijna om zeep is.
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Vermoedelijk. Ik denk dat het enkel vermoedelijk is dat er enkele echte oorlogsslachtoffers tussen de vluchtelingen zitten meestal goudzoekers en of teroristen en criminelen. Maar ja he zolang de dochter van een van die Europese commissie niet wordt verkracht of vermoord brengen die imigranten op
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    mensen toch maak je niet druk,jullie worden niet beschowt als mens maar als een stem,en omdat ze weten dat er heel veel VB ers gaan bijkomen,zij stemmen gaan tekort komen dus laten ze alles zo maar binnen komen in de hoop van stemmetjes te winnen,en stoort die graaiers nu niet meer want ze heben het druk met hun graai centen te tellen veel belangrijker