door Vaartuig in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 3
  • 564x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

zou het niet veel beter zijn als ze allemaal weer terug gaan?

1
1 Roomboterbabbelaar

De Ruyters zeggen: "Dat is niet meer te redden, benieuwd wat Ome Erdo hier op te schreeuwen heeft nu er geen hond meer in dat land wil investeren, zelfs z'n eigen bevolking niet."

2
2 De Ruyters van Michiel

Lol, Erdogan is een bedelactie begonnen onder Europeanen met een Turkse achtergrond. Maar wederom is het interessant hoe in ieder geval sommige Turken daar op reageren. Zij zien hun Europese land niet als eigen land, maar dienen alleen de Turkse belangen:

"Een Turkse Nederlander uit Nijmegen zegt ongeveer 15.000 euro op een bankrekening in Turkije te hebben. Ook nu een economische crisis dreigt, is hij niet van plan zijn geld van zijn rekening te halen. ''Ik zie dat als verraad. Wat stelt mijn paar duizend euro’s voor in vergelijking met de toekomst van mijn land? Als we toch ten onder gaan doen we dat allemaal samen.'' Hij zegt nu tot de jaarwisseling twee of drieduizend euro’s te willen sparen om naar Turkije te sturen. ''Iedereen, ook Turken in Nederland, moet een bijdrage leveren om een ondergang van Turkije te voorkomen. Want dat is precies wat landen in Europa en Amerika willen bereiken.''"

Het laat zien waarom we nog eens goed de paspoorten van deze mensen moeten bekijken en of ze niet hun uitkeringen en toelages naar Turkije sturen.

0
3 Vaartuig

@1

Dat dacht ik ook, zie @3

1
4 Vaartuig

Het is trouwens onverstandig om naar Turkije te gaan op dit moment. Op iedere moment kan de bom barsten daar en dan zit je midden in een politieke en economische crisis!

0
5 Vaartuig

Als ze er allemaal 1000 Euro naar toe sturen geeft Erdogan het dubbele uit aan een leuk nieuw paleisje!

0
6 Zie Hier

@6

Ik denk vooral dat als ze 1000 euro naar een Turkse bank in Turkse Lira's omzetten ze in korte tijd tientallen procenten minder waard zijn. De verwachting is dat Turkije volgend jaar naar het IMF moet stappen waar het IMF orde op zaken gaat stellen in financiële zin: dat is meestal een bittere pil.

0
7 Vaartuig

@6 met mooi groot ritueel slachthuis, niet te vergeten

0
8 Roomboterbabbelaar

''Met tanks, wapens en gevechtsvliegtuigen is het ze niet gelukt, maar nu zijn ze een 'economische oorlog’ begonnen tegen Turkije''

Welke tanks, wapens en gevechtsvliegtuigen??????

Bedoelt hij misschien de Nederlandse patriots die daar waren om hen te beschermen?
Ondankbare hond.

0
9 Shit...Fan...WhatAMess

Kunnen "onze" Turken eigenlijk beveiligd worden tegen pressie van grote groepen nieuwkomers hieromtrent en bij de bouw van moskeeën? DAT is pas radicalisering en algemene buitenlandse beïnvloeding tegengaan!

0
10 Wendel

Ze kunnen de economie meer redden door gewoon terug te gaan

0
11 knorkokkie

@9

Ja, de Turken zetten de etnische spanningen flink onder druk. Zo'n slachtofferrol is het begin van het einde vermoed ik.

0
12 Vaartuig

De Turkse Lira is in de afgelopen 5 jaar 60% van zijn waarde verloren.
Zou Erdogan door hebben dat dat door zijn idiote gedrag komt?

0
13 beastyboy

Artikel uit 2016 ??

Oproep aan Turken in Europa minimaal 1.000 euro te sturen naar Turkije om economie te redden
Gepubliceerd op 28 november 2016 - 16:51

2
14 Moskowfiets

"Nieuws" van
Gepubliceerd op 28 november 2016 - 16:51

3
15 sockknitter

@13

Ik vermoed van niet. Hij zal nooit zichzelf de schuld gaan geven. En zijn uitspraken over rentes en dergelijke zijn de woorden van een man die gek geworden is! Het beste is om niet in Turkije te investeren, niet naar Turkije gaan vanwege vakanties en als je geld hebt dit toch voor een deel terug te trekken. De kans is namelijk dat de inflatie nog wel eens kan gaan pieken.

0
16 Vaartuig

@14

Aj aj, je hebt gelijk. Ik meende dat ik de nieuwsberichten van de afgelopen 24 uur aan het napluizen was. Excuses!!

0
17 Vaartuig

We moeten echt af van die dubbele nationaliteit.
Extra geld sturen zal daar de economie aansturen maar hier doen stagneren.

Bij de mensen die het doen is het duidelijk dat hun liefde niet in Nederland ligt en dat ze beter terug kunnen gaan naar hun Dictator zodat de gezamenlijk Turkije kunnen maken naar wat ze willen.

Als je als Dictator het halve volk ontslaat dan is het niet vreemd dat de economie een klap krijgt.

Ik raad iedereen aan niet naar dit land te gaan zolang er een Dictator zit want ook daarmee steun je hem.

Vakantiegangers uit Nederland trekken daar gelukkig niet aan, hier wil ik ons echt een pluim voor geven zeker met de kennis in mijn achterhoofd dat we graag een koopje willen maar nu graag meer betalen om ergens anders heen te gaan question
Er gaan daar wel steeds meer Duitser heen en Russen (De Duitsers hebben dus gewoon geen moreel en gaan voor het goedkope, en Russen staan bekend als slecht volk tijdens de vakantie wat nog een extra impuls geeft om er niet heen te gaan)

0
18 TheoTheo

Laat die geiten neuker zijn gouden paleizen maar verkopen
Islamitische plaatboef is Erdooooooooootje

0
19 Bollieboos

@17
Maar het zou juist nu wel interresant zijn om te weten hoeveel Erdogan met die bedelaktie in 2016 heeft opgehaald, en of dat iets heeft betekent om de financiële crises te voorkomen.

1
20 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

21 Gr@ndioos

@18

Zou de afschaffing dubbele nationaliteit werkelijk helpen dan? Ook Nederlanders met Turkse roots en met een verplichte enkele nationaliteit, worden door die megalomane hannes in Istanboel als Turk gezien.

1
22 DaStef

@22
Dan kunnen ze in ieder geval nog maar in 1 land stemmen.

1
23 Marrie

@9 : Hij heeft het vast over de stukken Syrië en Irak, die Turkije even militair heeft bezet, geannexeerd dus, zonder een piep van de VN of EU ofzo, om rustig de genocide op de Koerden te kunnen voortzetten. Er zullen ook wel een paar Turken gesneuveld zijn. Bij Turkije of bij IS.

0
24 Wendel

Die olie vonden ze ook best handig, is nog een schandaaltje over geweest.

0
25 Wendel

@22 ze zouden dan moeten kiezen welk nationaliteit ze willen en @23 heeft gelijk dat partijen zoals Denk en vroeger de PVDA waar vele van hun op stemde dan veel kleiner zijn of geen bestaansrecht meer hebben.
Ook komt Nederland dan minder slecht in het nieuws (denk maar aan de plofkraken in Duitsland door de nederlandse makro bende met dubbele nationaliteit)

0
26 TheoTheo

@26
Ja, inderdaad, dan mogen ze kiezen welke nationaliteit ze willen houden, de Turkse of de Nederlandse.
En dan weet je meteen aan welk lamd ze loyaal zijn.

1
27 Marrie

Dus zo ziet misbruik van de Ramadan gedachte eruit. Weer wat geleerd.

0
28 Partijdig

@9
Misschien lijd hij aan nostalgische verwarring en haalt hij wat zaken uit het 'Erdogan tegen de Koerden heden' en het Ottomaans verleden door elkaar?

En om Turkije van een gewisse ondergang te redden vrees ik dat een gift van €1000 per geëmigreerde Turk niet genoeg is.

Ik denk persoonlijk dat het opheffen van Diyanet of misschien enkel het opgeven van haar taak (haar opdracht), welke het uitvoeren van een Turkse islammissie onder Turken is (ja ook onder de geëmigreerde Turken!), door middel van een aanbod aan religieuze opleidingen en uitzending van betrouwbare imans, het bouwen van moskeeën, het faciliteren van religieus onderwijs en het verzorgen van ideologische indoctrinatie onder geëmigreerde Turken in opdracht van de Turkse overheid, dat sluiting daarvan Turkije meer Lira oplevert dan zo'n onterende bedelactie.

1
29 tegenzinnig

We weten allemaal dat de meeste Turken en Marokkanen hier alleen zijn voor geld en uitkeringen te plukken, ze hebben niets met Nederland.
Alleen onze landsbestuurders schijnen het nog niet door te hebben,

0
30 WHuls

@23

Ja, en dat lost wat op?

Zelfs is die enkele nationaliteit nog geen garantie dat er dan niet kan worden gestemd in Turkije.

Een paspoort is maar een papiertje

0
31 DaStef

@31
Als ze geen Nederlands paspoort hebben kunnen ze niet in Nederland stemmen.
Dus als ze n Nederlands paspoort willen, zullen ze het Turkse paspoort moeten inleveren.
De keus is aan hen, maar niet meer van beide walletjes eten.

1
32 Marrie

@32

Ben bang dat dat lastig wordt. Wat je wel kunt doen is die keus neerleggen bij (Turkse) ouders van nieuwgeboren kinderen. Ben je in Nederland geboren, dan krijg je alleen een Nederlands paspoort. Krijgt het kind dan ook een Turks paspoort dan vervalt het Nederlandse paspoort.

0
33 Vaartuig

Ik heb een beter idee, alle turken in Europa verhuizen richting Turkije als ze zo Turks voelen. Want wij hoeven die vijfde colonne hier niet.
Dus Turken niet huilen, maar verhuizen richting Turkije.

0
34 Handalf

@14 @17 @20

Ik ben wel benieuwd hoeveel geld de Erdogan-Turken hiermee zijn verloren. De Turkse Lira is de helft minder waard geworden... ik denk dat vele. Zich nog wel even achter de oren krabben voor ze weer achter zo’n relifanaat aanlopen!

0
35 Vaartuig

Hoe eerder alle turken verhuizen naar Turkije, hoe eerder het beter wordt voor de rest van ons.
Dat gejank van die jankturken wordt met de dag vervelender, Als die turken zo trots zijn op hun land, wat doen ze hier dan? En waarom moeten wij dat gejank van hun aanhoren.

0
36 Handalf

@34

Waarom ze daar nog steeds niet wonen is ook mij een raadsel. Erdogan is zo’n fantastische leider dat zijn volgelingen de vruchten zouden willen plukken van Erdogans beleid. Ben bang dat veel Erdogan-aanhangers gevoelsmatig wel aanvoelen dat het in Turkije een stuk slechter is dan hier.

0
37 Vaartuig

@32

Als ze wel een Nederlands paspoort hebben maar geen Turks omdat die verplichting is ingevoerd is er voor de Turkse regering geen enkele belemmering om deze mensen te laten stemmen, Nederland heeft namelijk geen invloed op de Turkse GBA's

0
38 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

4 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

5 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

5 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
BhosadiHendi XxMaria Redds Little SisterNasty Girl PornBbw Blonde Anal好色 TvPorntube.cmoCartoons XxxFemale Chastity PornMangas HentaiTiktok EroticoJessii Vee'sPanis PhotoSxc Video HdSexy Ladies In The NudeSex Bf AmericaHot Sex 18Nora Wolf PornIzzy Green PovReal Lesbion PornHumaniplex ComSit PornoPornporKeisha Grey NudesPorn Video Tamil AudioGay Cumming Orgy91短视频Top Pornstars 2023Omegle VideosPron VidieAnal Forced TeensHarley Deen PornXxx Sexye VideoBhavani SexBloomingkocoAva AddaGta San Andreas XxxPerfect Breast PornPoen VideoEscorysRozario Dawson NudeMultiple Creampie GangbangBangla Audio SexAnime FootjonMom Watching Son Jerk OffIguarrasStar PornographeSexstories FamilyMilfpicsMalayalam Sex Video TamilBound HoneysMaa Ki Jabardasti ChudaiTalk Dirty Porn VideosWww.xhamsterLocker Room PornhubFun With Older WomenNude Pics Jenny MccarthyXvideo MouthIndian Hidden Camera NudeTs Brandy BugottiReal SextapesYoga MompornBest Celeb SextapesWww..xhamster.comDaphne R34Gujarati Xxx Sex VideoAunty Sex MarathiLhana Rhodes NakedXyzpornBest Pornstar WebsitesMeninas Pelada AnimeAlia Bhatt MmsBeautiful Nude Young WomenNew Kannada X VideosYoga Hd Porn VideoMallu Bhabhi Sex ComSkull FuckEmily Belle PornDlsieErotic SesrchBackroom CsdtingIndian Hot Video ComFree. PronGetting Eaten OutImagefat ComZmeena PornSxeaAsian XnxXnxx LisbeanFun SexydbFoursome PornosJav VietsubSofia Bevarly Onlyfans LeakedSkyler LuvMallu Sindhu NudeMallluSwathi Naidu New PornTamil Lesbian Porn VideoBhabhi Porn Videos IndianPornhubfreeMilwaukee Porn18 Teens PornsUncensored JabIndian Male Sex VideoPoran Tube潮吹きDesi Bang ComSex HomSunny Sexy Video HdSuck Milk From TitsKame Paradise 3 GalleryMalayali Sex FilmHdporndownloadIndian Beautiful Women PornJapan Women NudeSalty BoysxxxSite PornograhiquePhotoacomoanhantrsDesi Naked PhotoXxx Bunny ColbyEbony First Time AnalJazmine JafarRashimika XxxReal Mother Daughter Casting CouchBigbangempireX Video Xnxx ComTelugu Xxx Videos DownloadBrutal BdsmNicki Minaj Twerk GifHot Instagram GirlsActors Porn VideosIndian Gf Porn VideosZarina Masood PornBig Desi PornFamily Sexual TabooBrigitte Lahaie PornAdult Game WorldHailee Steinfeld NudesFree Pussy PicturesChut Ma LandFree Tube PoPorn On HoneymoonBig Tittied ModelsChelsea Ryder NudeNepali Sex Nepali SexAriana Marie BlackedMiss World PornClem Walking Dead PornSpy Cam At MassageFatty Fingering