International Animal Rescue
Volledig scherm
© International Animal Rescue

VIDEO: Orang-oetan gaat bulldozer te lijf die zijn natuurlijke habitat verwoest

Opvallende beelden uit Indonesië lokken wereldwijd verontwaardiging uit. Ze tonen hoe een orang-oetan tegen een bulldozer tekeergaat die zijn habitat, het bos, wil kappen. 

29 reacties

  • ingrid mertens

    6 jaar geleden
    Hopelijk gebruiken de politiekers nu eindelijk hun verstand na het zien van oa deze tragische toestanden! Ook zij zijn hiervoor verantwoordelijk met hun ZG biomassa verbranding!!! Luister eindelijk eens naar de gewone mensen ipv van onderling maar te beslissen en al het mooie op aarde verder te vernietigen!!! Mens en dieren hebben bomen nodig Voor zuivere lucht en om in te kunnen wonen! Respect voor mens en dier is gewoon een must!!
  • Linda Dilissen

    6 jaar geleden
    En palmolie is nog zeeeer ongezond
  • dirk de smet

    6 jaar geleden
    plastic een dik probleem die geld moet opbrengen (statie geld) andere soorten naar de haaien helpen ,niks aan de hand ,de ware aard van het beschaafde wezen de mens ,alles voor de poen is goed ze lopen er voor op lijken ,om op te spuwen,en daar zijn de dwaze hoge heren de aanleiding van,maar ze wanen zich zo geleerd
  • Tino hellemonds

    6 jaar geleden
    Wat voor een wereld is dit toch! Ik word er misselijk van.
  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Het mensdom geeft veel geld voor uitheemse houtsoorten. Dat moeten ze achterwege laten , indien ze van zichzelf zeggen dat ze beschaafde mensen zijn. Beschaafd of beschaamd, Het tweede zou een pluspunt zijn voor de aarde en haar dierenrijk.