Nieuws

Weer overval in Apeldoorn, nu is dierenspeciaalzaak de klos

Aan de Reigersweg in Apeldoorn is maandag rond sluitingstijd een dierenwinkel overvallen. Het is al de derde overval in korte tijd. © GinoPress B.V.
APELDOORN - Aan de Reigersweg in Apeldoorn is maandag rond sluitingstijd een dierenwinkel overvallen. Het is al de derde overval in korte tijd.
De dader is een blanke man van ongeveer 1 meter 80 die in het bezit is van een vuurwapen. De man is er op een zwarte omafiets vandoor gegaan in de richting van de Duivenlaan, Oude Arnhemseweg.
Mensen is via Burgernet gevraagd om naar de tengere man uit te kijken, maar er kwamen vooralsnog geen tips binnen. Tijdens de overval droeg hij een grijze sweater en een bivakmuts. Het is niet bekend of de man wat heeft buitgemaakt.

Derde overval in korte tijd

Dit is de derde overval in korte tijd in Apeldoorn. Eerder werden een cafetaria en een tankstation overvallen. De cafetaria is zo'n 500 meter van de maandag overvallen dierenspeciaalzaak. Ook bij de overval op de cafetaria droeg de dader een bivakmuts en ging hij er op de fiets vandoor.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl