U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 6
Voor zijn bezoek aan Oostenrijk sprak Putin met Armin Wolf van de zender ORF. ...

ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla

REAGEER MET EEN EMOJI
5
4

@100
[quote]Er is aangetoond ...[/quote]

Nee, net niet, dat is niet onomstotelijk aangetoond.

101 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
6
Meld

@101
JIJ en een of andere nieuwe minister in Maleisie vinden het niet aangetoond. Dat is wat anders dan "is niet".
Maar goed, al zag je Poetin himself MH17 naar beneden schieten, dan nog is het niet waar.

102 GreyB    
ongeveer 1 jaar geleden door GreyB
4
Meld

@100 Er is aangetoond dat de separatisten over het mobiele netwerk van de vijand een BUK hebben besteld. Ondanks dat zo'n losse BUK-TELAR (zonder command vehicle en TAR vehicle) compleet blind is wisten ze een vliegtuig te raken. Wederom via het mobiele netwerk van Oekraïne legden ze een volledige bekentenis af.

Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug.

Deze aflevering van Lucky TV kwam tot stand met medewerking van de SBU en Bellingcat.

103 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
7
Meld

@ 99 Je schrijft in @80 dat Oekraïne aan de trekker zat. Is dat dan wel onomstotelijk vastgesteld?

@100 Het is wel onomstotelijk vastgesteld dat het een Russische Buk is geweest en alles wijst er op dat de lanceerinstallatie van Koersk richting Oekraïne is verplaatst en na het neerhalen van MH17 weer teruggebracht is naar Rusland. Dat is aanzienlijk meer dan wat tot nu toe wijst richting Oekraïne.

Maar goed, blijkbaar heb jij meer informatie dan het JIT en heel Nederland zit met smart te wachten op het moment dat je dit wilt onthullen.

104 Belazerd    
ongeveer 1 jaar geleden door Belazerd
1
Meld

@104
Nee, ik schrijf nergens dat dat onomstotelijk bewezen is, ik schrijf dat het me inmiddels duidelijk is geworden, niet alleen gezien de vele andere kansloze acties tegen Rusland de laatste tijd maar ook omdat Oekraïne vanaf het begin de zaken belazerd heeft.

En nogmaals er is geen onomstotelijk bewijs dat de gebruikte buk uit Rusland kwam, kun je nog duizend keer herhalen maar maakt het niet waar.

105 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
6
Meld

@102
Je dwaalt af, er is geen onomstotelijk bewijs.

106 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
6
Meld

@105 Je houdt er een merkwaardige manier van redeneren op na. Eerst plompverloren zeggen dat Oekraïne aan de trekker zit en vervolgens zeggen dat het niet onomstotelijk bewezen is. Om in de volgende zin weer te zeggen dat het jouw duidelijk is dat Oekraïne de zaken belazerd heeft, Waar is dat dan allemaal op gebaseerd? Wat weet jij, wat het JIT niet weet?

107 Belazerd    
ongeveer 1 jaar geleden door Belazerd
0
Meld

@105
En waar is je bewijs dat Oekraine de boel belazerd heeft?

108 GreyB    
ongeveer 1 jaar geleden door GreyB
2
Meld

@105
"En nogmaals er is geen onomstotelijk bewijs dat de gebruikte buk uit Rusland kwam"

Rusland dat dat met een likje verf hun buk onherkenbaar was
JIT heeft bewezen dat dat dus niet zo was
Buk kwam uit Rusland

109 LGK    
ongeveer 1 jaar geleden door LGK
3
Meld

@96 zeg dipshit, lees hetgeen eerst waar ik op reageer. Ik reageer op dwaas die zei dat het direct duidelijk was dat Rusland erachter zit. Iets wat complete bullshit is.

En tot nu toe is het nog steeds bullshit. Eén van de twee hoofdverdachte mag meedoen aan het onderzoek, dan is er iets mis. Zeker als veel bewijs wordt geleverd door Oekraïne, een land wat verre van betrouwbaar is

110 Grasshopper    
ongeveer 1 jaar geleden door Grasshopper
4
Meld

@110
Nee, jij zei in @95 dat er helemaal geen onderzoek is geweest. Dat is dus pertinent niet waar...

111 GreyB    
ongeveer 1 jaar geleden door GreyB
4
Meld

@107
Nee, heb ik niet plompverloren gezegd net zoals ik niet gezegd heb dat het onomstotelijk vast ligt.
Oekraïne heeft de zaken wel belazerd en vaker dan eens en vragen die er toendertijd over gesteld zijn, zijn nooit beantwoord maar onder het tapijt geschoven.

112 Proemevla    
ongeveer 1 jaar geleden door Proemevla
5
Meld

Die kerel moet steeds zijn papiertje raadplegen en zit voortdurend met een vastgevroren grijns (van angst?) op zijn gezicht. Ik vind de vernietiging van Europa onder leiding van de, hoofdzakelijk uit US afkomstige, neoliberale globalisten, heel verdrietig en geniet daarom als Putin een dergelijk figuur op zijn plaats zet.

Ook zegt hij dingen over Krim en Kosovo die de zaak nou eindelijk eens duidelijk stellen, helder als glas, geen speld tussen te krijgen, terwijl de tegenpartij altijd probeert onduidelijkheid te creëren en, als dat niet lukt, hysterisch met modder gaat gooien op de persoon.

113 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
4
Meld

Oekraïne heeft (mede geholpen door de winter) vanaf het begin het onderzoek gefrustreerd. Tanks door het rampgebied gestuurd zodat het "onveilig" werd. Allerlei bewijs achtergehouden ("radars werkten niet") Landmijnen in onderzoeksgebieden...
De hele actie, één incomplete BUK Telar overbrengen van Rusland naar separatistengebied om één vliegtuig neer te halen is ronduit belachelijk. Het ruikt naar een vooropgezet duivels plan om Rusland als het grote gevaar te kunnen afschilderen. Ten behoeve van de associatie van Oekraïne tot de EU en het t.b.v. de wapenindustrie opstoken van een nieuwe koude oorlog met Rusland.
Ingefluisterd, net als vele andere false flag operaties, door de Amerikaanse CIA?
Wat deed het JIT met de getuigenverklaringen van Juri Baturin, ex commandant van het Oekraïense 1215 commando luchtafweer die zegt dat de BUK van het 156e BUK regiment van het nabijgelegen Oekraïense Zaroshenskoje kwam?
En de verklaringen van de overgelopen "Oekraïense Snowden", ex-SBU inlichtingendienst majoor Labusov? Heeft het JIT met hem gesproken?

En dan het Hagena report van de Duitse luchtmachtgeneraal b.d. Hagena
De merkwaardige rol van Eliot Higgins en zijn Bellingcat club.
https://www.dropbox.com/s/7mc1xwpq7od7qx8/hagenareport100.pdf?dl=0

Oordeel zelf.

114 logikus    
ongeveer 1 jaar geleden door logikus
2
Meld

@114

En de verklaring dat ze inderdaad een Buk-systeem hebben ontvangen om gevechtsvliegtuigen neer te halen, maar toen ze per ongeluk een burgervliegtuig hadden geraakt was het "Oh k.t" en hebben ze dat ding snel retour afzender gedaan.

115 DaStef    
ongeveer 1 jaar geleden door DaStef
0
Meld

VS laat in opdracht 'n airliner boven Oekraine neerschieten om Rusland hiervan de schuld te geven en om daarna Rusland te kunnen sanctioneren en verzwakken..
Helaas , zo gaat Westerse geopolitiek nu eenmaal te werk...

Ook Maleisie gelooft in de onschuld van Rusland....
Maliesie , t land waar in 2012 nog 'n congres werd gehouden over de ware toedracht van 9/11.... en dat is hen niet bepaald in dank afgenomen door de VS...

https://youtu.be/5IGN2NHIzAY


116 Chat Baker    
ongeveer 1 jaar geleden door Chat Baker
4
Meld

@103 "Er is aangetoond dat de separatisten over het mobiele netwerk van de vijand een BUK hebben besteld. Ondanks dat zo'n losse BUK-TELAR (zonder command vehicle en TAR vehicle) compleet blind is wisten ze een vliegtuig te raken. Wederom via het mobiele netwerk van Oekraïne legden ze een volledige bekentenis af."

Er was een hele divisie in Oekraine aanwezig. De BBC heeft ook nog video van het konvooi wat je natuurlijk weer vergeten bent sinds de laatste keer dat ik die liet zien. Heel handig. Verder maken ze ook gebruik van het internet van de vijand en de riolering en de wegen gebruiken ze ook. Je hele punt is dat ze iets hebben gedaan wat jij nu gebruikt als bewijs voor het feit dat ze dat dan weer niet hebben gedaan. Want, volgens jou zouden ze dat niet doen. VOLGENS JOU en je hele redenering komt puur uit de wanhoop om iets te vinden om je complotdenken aan de gang te kunnen houden als de junk die je bent.

"Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug. "

Nogmaals. Ja, dat kan je zien. Wellicht dat de orders waren: "Weg dat ding!" Dat hebben ze dus ook gedaan. Je vraagt je dan weer niet af waar het is gebleven. Dat doet er niet toe.

"Deze aflevering van Lucky TV kwam tot stand met medewerking van de SBU en Bellingcat."

Man Man Man. Als je niet ziet hoe kansloos die mental gymnastics van jou zijn dan ben je toch verstandelijk beperkt hoor Dune.

117 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
2
Meld

@117 Jij bent ook nog overtuigd dat er nog wmd in Irak liggen , niet?

118 solidsteel    
ongeveer 1 jaar geleden door solidsteel
2
Meld

@116 ..... Maliesie , t land waar in 2012 nog 'n congres werd gehouden over de WARE TOEDRACHT van 9/11.... en dat is hen niet bepaald in dank afgenomen door de VS...

Godsamme, ook al een complottertje? Ongeloofwaardig @-je!

119 Snowflake    
ongeveer 1 jaar geleden door Snowflake
1
Meld

Waarom gelooft Maleisie niet in de schuld van Rusland??

120 Chat Baker    
ongeveer 1 jaar geleden door Chat Baker
2
Meld

@118 En zo nog een kansloze poging om weer over iets anders te beginnen. MH17 kan niet, want WMD's. Zo kan je over Rusland wel meer voorbeelden vinden hoor. Ze hadden niet voor niets een ijzeren gordijn.

@120 Een minister wil Rusland nog niet de schuld geven, omdat er volgens hem geen sluitend bewijs is. Zegt dat iets over het onderzoek? Nee, het zegt wat over die minister die duidelijk achterloopt of andere belangen heeft dan het aansprakelijk stellen van de daders.

@117 "Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug. "

Ook nog even dit. Wil je zeggen dat die foto's nep zijn? Is er iets wat er niet klopt en dat jij dat dan kan bewijzen? Dan moet je daar eens mee komen. Je hebt de beelden en je doet alsof het niet zou zijn gebeurd? Wie rijd daar anders rond? Het Oekraïense leger midden in bezet gebied? Hadden ze geen haast toen het bleek dat ze het verkeerde doelwit hadden beschoten? Ken jij dat gebied dat jij weet wat het beste rijden is of niet en waarom?
Het valt toch wel op dat het moment dat jij denkt iets te hebben tegen het verhaal van het JIT dat je verder stopt met vragen stellen. Jij plempt hier een hoop neer met als doel een frame van verdachtmaking te creëren nu je zelf eigenlijk weet dat je complotgewauwel geen poot meer heeft om op te staan, maar dat toegeven kan dat egotje van je niet overleven dus dan kom je met het feit dat ze zonder zeil reden. WoooooooWooooo.

Het is wat met die Russische fanboys. Een grote club vol met schoolverlaters die nooit meer iets van dit leven gaan maken en met die wetenschap hebben ze besloten hun leven in dienst te stellen van leugens.

121 VaY    
ongeveer 1 jaar geleden door VaY
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
‘Trump vond het prachtig toen menigte r...
Volgens het Democratische Congreslid Alexandr...

15 uur geleden door AD

Hoogste percentage allochtonen van gemeenten...
Ranglijst van de 100 gemeenten in Nederland m...

1 dag geleden door Inter

Actiegroep hangt anti-islamspandoeken op bij...
Bij zwembad de Fakkel in Ridderkerk zijn in d...

1 dag geleden door Crezee

Impeachment maatregel tegen Trump faalt
De democraten stemden tegen.

13 uur geleden door Truffelaar

Kat Guus door hoofd geschoten met pijl: &lsqu...
Het moet een bizar gezicht zijn geweest. Vol...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Pxf7+
Actiegroep hangt anti-islamspandoeken op bij ...
@268 Ik snap dat jij als door de islam geïnd...

1 minuut geleden door Pxf7+

120db
Amerikaanse wordt brutaal aangevallen in Walm...
zo doe je [email protected] vreselijk. heeft ze nu...

1 minuut geleden door 120db

Mini & maxi 2.0
Amerikaanse investeerders willen in Feyenoord...
Het begin van het einde. ...

1 minuut geleden door Mini & maxi 2.0

Crannbuidhe
Anthony Scaramucci: Trump zal voorverkiezinge...
@20 En maar 25 % approves of his character al...

1 minuut geleden door Crannbuidhe

Denisova
Temperatuurrecords opkomst tijdens code heet...
Welnee gewoon global worming hooks, hooguit 2...

2 minuten geleden door Denisova

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig