door Proemevla in Buitenland  ·  121 Reacties

  • 6
  • 826x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100
[quote]Er is aangetoond ...[/quote]

Nee, net niet, dat is niet onomstotelijk aangetoond.

6
101 Proemevla

@101
JIJ en een of andere nieuwe minister in Maleisie vinden het niet aangetoond. Dat is wat anders dan "is niet".
Maar goed, al zag je Poetin himself MH17 naar beneden schieten, dan nog is het niet waar.

4
102 GreyB

@100 Er is aangetoond dat de separatisten over het mobiele netwerk van de vijand een BUK hebben besteld. Ondanks dat zo'n losse BUK-TELAR (zonder command vehicle en TAR vehicle) compleet blind is wisten ze een vliegtuig te raken. Wederom via het mobiele netwerk van Oekraïne legden ze een volledige bekentenis af.

Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug.

Deze aflevering van Lucky TV kwam tot stand met medewerking van de SBU en Bellingcat.

7
103 Dune

@ 99 Je schrijft in @80 dat Oekraïne aan de trekker zat. Is dat dan wel onomstotelijk vastgesteld?

@100 Het is wel onomstotelijk vastgesteld dat het een Russische Buk is geweest en alles wijst er op dat de lanceerinstallatie van Koersk richting Oekraïne is verplaatst en na het neerhalen van MH17 weer teruggebracht is naar Rusland. Dat is aanzienlijk meer dan wat tot nu toe wijst richting Oekraïne.

Maar goed, blijkbaar heb jij meer informatie dan het JIT en heel Nederland zit met smart te wachten op het moment dat je dit wilt onthullen.

1
104 Belazerd

@104
Nee, ik schrijf nergens dat dat onomstotelijk bewezen is, ik schrijf dat het me inmiddels duidelijk is geworden, niet alleen gezien de vele andere kansloze acties tegen Rusland de laatste tijd maar ook omdat Oekraïne vanaf het begin de zaken belazerd heeft.

En nogmaals er is geen onomstotelijk bewijs dat de gebruikte buk uit Rusland kwam, kun je nog duizend keer herhalen maar maakt het niet waar.

6
105 Proemevla

@102
Je dwaalt af, er is geen onomstotelijk bewijs.

6
106 Proemevla

@105 Je houdt er een merkwaardige manier van redeneren op na. Eerst plompverloren zeggen dat Oekraïne aan de trekker zit en vervolgens zeggen dat het niet onomstotelijk bewezen is. Om in de volgende zin weer te zeggen dat het jouw duidelijk is dat Oekraïne de zaken belazerd heeft, Waar is dat dan allemaal op gebaseerd? Wat weet jij, wat het JIT niet weet?

0
107 Belazerd

@105
En waar is je bewijs dat Oekraine de boel belazerd heeft?

2
108 GreyB

@105
"En nogmaals er is geen onomstotelijk bewijs dat de gebruikte buk uit Rusland kwam"

Rusland dat dat met een likje verf hun buk onherkenbaar was
JIT heeft bewezen dat dat dus niet zo was
Buk kwam uit Rusland

3
109 LGK

@96 zeg dipshit, lees hetgeen eerst waar ik op reageer. Ik reageer op dwaas die zei dat het direct duidelijk was dat Rusland erachter zit. Iets wat complete bullshit is.

En tot nu toe is het nog steeds bullshit. Eén van de twee hoofdverdachte mag meedoen aan het onderzoek, dan is er iets mis. Zeker als veel bewijs wordt geleverd door Oekraïne, een land wat verre van betrouwbaar is

4
110 Grasshopper

@110
Nee, jij zei in @95 dat er helemaal geen onderzoek is geweest. Dat is dus pertinent niet waar...

4
111 GreyB

@107
Nee, heb ik niet plompverloren gezegd net zoals ik niet gezegd heb dat het onomstotelijk vast ligt.
Oekraïne heeft de zaken wel belazerd en vaker dan eens en vragen die er toendertijd over gesteld zijn, zijn nooit beantwoord maar onder het tapijt geschoven.

5
112 Proemevla

Die kerel moet steeds zijn papiertje raadplegen en zit voortdurend met een vastgevroren grijns (van angst?) op zijn gezicht. Ik vind de vernietiging van Europa onder leiding van de, hoofdzakelijk uit US afkomstige, neoliberale globalisten, heel verdrietig en geniet daarom als Putin een dergelijk figuur op zijn plaats zet.

Ook zegt hij dingen over Krim en Kosovo die de zaak nou eindelijk eens duidelijk stellen, helder als glas, geen speld tussen te krijgen, terwijl de tegenpartij altijd probeert onduidelijkheid te creëren en, als dat niet lukt, hysterisch met modder gaat gooien op de persoon.

4
113 Wendel

Oekraïne heeft (mede geholpen door de winter) vanaf het begin het onderzoek gefrustreerd. Tanks door het rampgebied gestuurd zodat het "onveilig" werd. Allerlei bewijs achtergehouden ("radars werkten niet") Landmijnen in onderzoeksgebieden...
De hele actie, één incomplete BUK Telar overbrengen van Rusland naar separatistengebied om één vliegtuig neer te halen is ronduit belachelijk. Het ruikt naar een vooropgezet duivels plan om Rusland als het grote gevaar te kunnen afschilderen. Ten behoeve van de associatie van Oekraïne tot de EU en het t.b.v. de wapenindustrie opstoken van een nieuwe koude oorlog met Rusland.
Ingefluisterd, net als vele andere false flag operaties, door de Amerikaanse CIA?
Wat deed het JIT met de getuigenverklaringen van Juri Baturin, ex commandant van het Oekraïense 1215 commando luchtafweer die zegt dat de BUK van het 156e BUK regiment van het nabijgelegen Oekraïense Zaroshenskoje kwam?
En de verklaringen van de overgelopen "Oekraïense Snowden", ex-SBU inlichtingendienst majoor Labusov? Heeft het JIT met hem gesproken?

En dan het Hagena report van de Duitse luchtmachtgeneraal b.d. Hagena
De merkwaardige rol van Eliot Higgins en zijn Bellingcat club.
https://www.dropbox.com/s/7mc1xwpq7od7qx8/hagenareport100.pdf?dl=0

Oordeel zelf.

2
114 logikus

@114

En de verklaring dat ze inderdaad een Buk-systeem hebben ontvangen om gevechtsvliegtuigen neer te halen, maar toen ze per ongeluk een burgervliegtuig hadden geraakt was het "Oh k.t" en hebben ze dat ding snel retour afzender gedaan.

0
115 DaStef

* Verwijderd door de redactie *

116 Chat Baker

@103 "Er is aangetoond dat de separatisten over het mobiele netwerk van de vijand een BUK hebben besteld. Ondanks dat zo'n losse BUK-TELAR (zonder command vehicle en TAR vehicle) compleet blind is wisten ze een vliegtuig te raken. Wederom via het mobiele netwerk van Oekraïne legden ze een volledige bekentenis af."

Er was een hele divisie in Oekraine aanwezig. De BBC heeft ook nog video van het konvooi wat je natuurlijk weer vergeten bent sinds de laatste keer dat ik die liet zien. Heel handig. Verder maken ze ook gebruik van het internet van de vijand en de riolering en de wegen gebruiken ze ook. Je hele punt is dat ze iets hebben gedaan wat jij nu gebruikt als bewijs voor het feit dat ze dat dan weer niet hebben gedaan. Want, volgens jou zouden ze dat niet doen. VOLGENS JOU en je hele redenering komt puur uit de wanhoop om iets te vinden om je complotdenken aan de gang te kunnen houden als de junk die je bent.

"Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug. "

Nogmaals. Ja, dat kan je zien. Wellicht dat de orders waren: "Weg dat ding!" Dat hebben ze dus ook gedaan. Je vraagt je dan weer niet af waar het is gebleven. Dat doet er niet toe.

"Deze aflevering van Lucky TV kwam tot stand met medewerking van de SBU en Bellingcat."

Man Man Man. Als je niet ziet hoe kansloos die mental gymnastics van jou zijn dan ben je toch verstandelijk beperkt hoor Dune.

2
117 VaY

@117 Jij bent ook nog overtuigd dat er nog wmd in Irak liggen , niet?

2
118 solidsteel

@116 ..... Maliesie , t land waar in 2012 nog 'n congres werd gehouden over de WARE TOEDRACHT van 9/11.... en dat is hen niet bepaald in dank afgenomen door de VS...

Godsamme, ook al een complottertje? Ongeloofwaardig @-je!

1
119 Snowflake

* Verwijderd door de redactie *

120 Chat Baker

@118 En zo nog een kansloze poging om weer over iets anders te beginnen. MH17 kan niet, want WMD's. Zo kan je over Rusland wel meer voorbeelden vinden hoor. Ze hadden niet voor niets een ijzeren gordijn.

@120 Een minister wil Rusland nog niet de schuld geven, omdat er volgens hem geen sluitend bewijs is. Zegt dat iets over het onderzoek? Nee, het zegt wat over die minister die duidelijk achterloopt of andere belangen heeft dan het aansprakelijk stellen van de daders.

@117 "Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug. "

Ook nog even dit. Wil je zeggen dat die foto's nep zijn? Is er iets wat er niet klopt en dat jij dat dan kan bewijzen? Dan moet je daar eens mee komen. Je hebt de beelden en je doet alsof het niet zou zijn gebeurd? Wie rijd daar anders rond? Het Oekraïense leger midden in bezet gebied? Hadden ze geen haast toen het bleek dat ze het verkeerde doelwit hadden beschoten? Ken jij dat gebied dat jij weet wat het beste rijden is of niet en waarom?
Het valt toch wel op dat het moment dat jij denkt iets te hebben tegen het verhaal van het JIT dat je verder stopt met vragen stellen. Jij plempt hier een hoop neer met als doel een frame van verdachtmaking te creëren nu je zelf eigenlijk weet dat je complotgewauwel geen poot meer heeft om op te staan, maar dat toegeven kan dat egotje van je niet overleven dus dan kom je met het feit dat ze zonder zeil reden. WoooooooWooooo.

Het is wat met die Russische fanboys. Een grote club vol met schoolverlaters die nooit meer iets van dit leven gaan maken en met die wetenschap hebben ze besloten hun leven in dienst te stellen van leugens.

0
121 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

36 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

3 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

3 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Videos Sexes FrançaisesLesbian AnalfistingTelugu Xxx MoviesFoot Worship PornAva Addams RoughMallu Actress FuckFree Pornographic VideosBrandy Renee Full VideosEuroprofilepornJogos PornôsTıravestı PornosuSexo AovivoMyfreecams./comWww Xxx Video XFuckbookPetra MisJavmostElsaaababyYaou PornHot And Bold MovieHarnylilyJessa Rhodes BlowjobsWomen Screws DogTransex OrgySpankbang.coomMallu Hema HotMassage Indian PornScissors PornTruckerpornAmateur BondagePorn Dragon Ball ZCum Face GameHentai AmvMipha R34Evita LimaXxx Cex VideoLily Bell PornMia Khalifa Onlyfans LeaksEveelaurynn OnlyfansMathilde Tantot LeaksSister In Law Xxx VideoCockgobblerTchat NrjPics Of Huge TitsCute Japanese PornstarHentaihqPornothaiSex Video7Natalia Dyer SexFree Porhub VideosCindrella PornFakkuVideos Gratis Pornos En EspañolD Art PornXxx LisbiansAmanda Cerny RedditBabes ComSexually Explicit BlogsHentaiblueHottest Onlyfans ModelsMeg Donnelly NudeBeautiful Black Women NudeXxx Video Sany LionMavis Hotel Transylvania PornTied Up And GaggedGroping StrangersXhalstzrAzhotwife XxxMonica VallejoXxx Www VidioHarlot HubKınky NlSally Field NakedPron Video Hd IndianSingapore Sex MoviePunishtubFemdom Ass LickerChanel Preston BbcBridgette B GangbangCreampie Porn PicsPornografika ComXvideos PaGirlsassholeKimberly Delgado XxxBigblacktittesKolkata Mms VideoMegam Fox NudeAlena Croft Glory HoleGirlswithmuscleBangbros.conmHannah Owo XxxFotos Gratis PornXxx Sexy Video HotFull Hd Mein Sexy VideoTran Ha Linh SexCam Models ComTubeponstarsReddit PutariaBlow Job ViseoRoman Todd Gay PornMia Khalifa VaccineNiks Indian FreeBlue Film BataiyeCaught FlashingVer Videoporno GratisFfree PornKulhad Pizza Couple Mms VideoGermanpornstarCelestia Vega PornGreyfoxloungeDesi Saree PornIndian Xxx VillagePoorn Hub ComDaughte Swap PornXxxsalvadoreñasPorn.comzNami Rule34Nurse HentiaVillage Nude PhotosBrooke PornConfidenceinmybodyEnglish Movie Hot SceneTightest PussyNsfw Discord ServeraI Sucked His Cock In PolandPankhuri KunalJenna Jameson PornDesi Xxx SuhagratThreesomecumTrannycentAlyxpornLos Mejores Vídeos PornosRaul CostaSleep Lesbians PornDanica DillionPoop Eating PornAsia Porn VideoCandace LuxSexxcMai KhalifaDessdFotos De Japonesas PeladasDeshi Village XxxPornhub CartoonJapani SaxGaby Ortega CreampieKittycamsPrincess Emily CreampieKarrine Steffans SextapeFree Full Prono Movies