Buitenland
  • 6
Voor zijn bezoek aan Oostenrijk sprak Putin met Armin Wolf van de zender ORF. ...

8 maanden geleden door Proemevla

REAGEER MET EEN EMOJI
5
4

@100
[quote]Er is aangetoond ...[/quote]

Nee, net niet, dat is niet onomstotelijk aangetoond.

101 Proemevla    
8 maanden geleden door Proemevla
6
Meld

@101
JIJ en een of andere nieuwe minister in Maleisie vinden het niet aangetoond. Dat is wat anders dan "is niet".
Maar goed, al zag je Poetin himself MH17 naar beneden schieten, dan nog is het niet waar.

102 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
4
Meld

@100 Er is aangetoond dat de separatisten over het mobiele netwerk van de vijand een BUK hebben besteld. Ondanks dat zo'n losse BUK-TELAR (zonder command vehicle en TAR vehicle) compleet blind is wisten ze een vliegtuig te raken. Wederom via het mobiele netwerk van Oekraïne legden ze een volledige bekentenis af.

Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug.

Deze aflevering van Lucky TV kwam tot stand met medewerking van de SBU en Bellingcat.

103 Dune    
8 maanden geleden door Dune
7
Meld

@ 99 Je schrijft in @80 dat Oekraïne aan de trekker zat. Is dat dan wel onomstotelijk vastgesteld?

@100 Het is wel onomstotelijk vastgesteld dat het een Russische Buk is geweest en alles wijst er op dat de lanceerinstallatie van Koersk richting Oekraïne is verplaatst en na het neerhalen van MH17 weer teruggebracht is naar Rusland. Dat is aanzienlijk meer dan wat tot nu toe wijst richting Oekraïne.

Maar goed, blijkbaar heb jij meer informatie dan het JIT en heel Nederland zit met smart te wachten op het moment dat je dit wilt onthullen.

104 Belazerd    
8 maanden geleden door Belazerd
1
Meld

@104
Nee, ik schrijf nergens dat dat onomstotelijk bewezen is, ik schrijf dat het me inmiddels duidelijk is geworden, niet alleen gezien de vele andere kansloze acties tegen Rusland de laatste tijd maar ook omdat Oekraïne vanaf het begin de zaken belazerd heeft.

En nogmaals er is geen onomstotelijk bewijs dat de gebruikte buk uit Rusland kwam, kun je nog duizend keer herhalen maar maakt het niet waar.

105 Proemevla    
8 maanden geleden door Proemevla
6
Meld

@102
Je dwaalt af, er is geen onomstotelijk bewijs.

106 Proemevla    
8 maanden geleden door Proemevla
6
Meld

@105 Je houdt er een merkwaardige manier van redeneren op na. Eerst plompverloren zeggen dat Oekraïne aan de trekker zit en vervolgens zeggen dat het niet onomstotelijk bewezen is. Om in de volgende zin weer te zeggen dat het jouw duidelijk is dat Oekraïne de zaken belazerd heeft, Waar is dat dan allemaal op gebaseerd? Wat weet jij, wat het JIT niet weet?

107 Belazerd    
8 maanden geleden door Belazerd
0
Meld

@105
En waar is je bewijs dat Oekraine de boel belazerd heeft?

108 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
2
Meld

@105
"En nogmaals er is geen onomstotelijk bewijs dat de gebruikte buk uit Rusland kwam"

Rusland dat dat met een likje verf hun buk onherkenbaar was
JIT heeft bewezen dat dat dus niet zo was
Buk kwam uit Rusland

109 LGK    
8 maanden geleden door LGK
3
Meld

@96 zeg dipshit, lees hetgeen eerst waar ik op reageer. Ik reageer op dwaas die zei dat het direct duidelijk was dat Rusland erachter zit. Iets wat complete bullshit is.

En tot nu toe is het nog steeds bullshit. Eén van de twee hoofdverdachte mag meedoen aan het onderzoek, dan is er iets mis. Zeker als veel bewijs wordt geleverd door Oekraïne, een land wat verre van betrouwbaar is

110 Grasshopper    
8 maanden geleden door Grasshopper
4
Meld

@110
Nee, jij zei in @95 dat er helemaal geen onderzoek is geweest. Dat is dus pertinent niet waar...

111 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
4
Meld

@107
Nee, heb ik niet plompverloren gezegd net zoals ik niet gezegd heb dat het onomstotelijk vast ligt.
Oekraïne heeft de zaken wel belazerd en vaker dan eens en vragen die er toendertijd over gesteld zijn, zijn nooit beantwoord maar onder het tapijt geschoven.

112 Proemevla    
8 maanden geleden door Proemevla
5
Meld

Die kerel moet steeds zijn papiertje raadplegen en zit voortdurend met een vastgevroren grijns (van angst?) op zijn gezicht. Ik vind de vernietiging van Europa onder leiding van de, hoofdzakelijk uit US afkomstige, neoliberale globalisten, heel verdrietig en geniet daarom als Putin een dergelijk figuur op zijn plaats zet.

Ook zegt hij dingen over Krim en Kosovo die de zaak nou eindelijk eens duidelijk stellen, helder als glas, geen speld tussen te krijgen, terwijl de tegenpartij altijd probeert onduidelijkheid te creëren en, als dat niet lukt, hysterisch met modder gaat gooien op de persoon.

113 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
4
Meld

Oekraïne heeft (mede geholpen door de winter) vanaf het begin het onderzoek gefrustreerd. Tanks door het rampgebied gestuurd zodat het "onveilig" werd. Allerlei bewijs achtergehouden ("radars werkten niet") Landmijnen in onderzoeksgebieden...
De hele actie, één incomplete BUK Telar overbrengen van Rusland naar separatistengebied om één vliegtuig neer te halen is ronduit belachelijk. Het ruikt naar een vooropgezet duivels plan om Rusland als het grote gevaar te kunnen afschilderen. Ten behoeve van de associatie van Oekraïne tot de EU en het t.b.v. de wapenindustrie opstoken van een nieuwe koude oorlog met Rusland.
Ingefluisterd, net als vele andere false flag operaties, door de Amerikaanse CIA?
Wat deed het JIT met de getuigenverklaringen van Juri Baturin, ex commandant van het Oekraïense 1215 commando luchtafweer die zegt dat de BUK van het 156e BUK regiment van het nabijgelegen Oekraïense Zaroshenskoje kwam?
En de verklaringen van de overgelopen "Oekraïense Snowden", ex-SBU inlichtingendienst majoor Labusov? Heeft het JIT met hem gesproken?

En dan het Hagena report van de Duitse luchtmachtgeneraal b.d. Hagena
De merkwaardige rol van Eliot Higgins en zijn Bellingcat club.
https://www.dropbox.com/s/7mc1xwpq7od7qx8/hagenareport100.pdf?dl=0

Oordeel zelf.

114 logikus    
8 maanden geleden door logikus
2
Meld

@114

En de verklaring dat ze inderdaad een Buk-systeem hebben ontvangen om gevechtsvliegtuigen neer te halen, maar toen ze per ongeluk een burgervliegtuig hadden geraakt was het "Oh k.t" en hebben ze dat ding snel retour afzender gedaan.

115 DaStef    
8 maanden geleden door DaStef
0
Meld

VS laat in opdracht 'n airliner boven Oekraine neerschieten om Rusland hiervan de schuld te geven en om daarna Rusland te kunnen sanctioneren en verzwakken..
Helaas , zo gaat Westerse geopolitiek nu eenmaal te werk...

Ook Maleisie gelooft in de onschuld van Rusland....
Maliesie , t land waar in 2012 nog 'n congres werd gehouden over de ware toedracht van 9/11.... en dat is hen niet bepaald in dank afgenomen door de VS...

https://youtu.be/5IGN2NHIzAY


116 Chat Baker    
8 maanden geleden door Chat Baker
4
Meld

@103 "Er is aangetoond dat de separatisten over het mobiele netwerk van de vijand een BUK hebben besteld. Ondanks dat zo'n losse BUK-TELAR (zonder command vehicle en TAR vehicle) compleet blind is wisten ze een vliegtuig te raken. Wederom via het mobiele netwerk van Oekraïne legden ze een volledige bekentenis af."

Er was een hele divisie in Oekraine aanwezig. De BBC heeft ook nog video van het konvooi wat je natuurlijk weer vergeten bent sinds de laatste keer dat ik die liet zien. Heel handig. Verder maken ze ook gebruik van het internet van de vijand en de riolering en de wegen gebruiken ze ook. Je hele punt is dat ze iets hebben gedaan wat jij nu gebruikt als bewijs voor het feit dat ze dat dan weer niet hebben gedaan. Want, volgens jou zouden ze dat niet doen. VOLGENS JOU en je hele redenering komt puur uit de wanhoop om iets te vinden om je complotdenken aan de gang te kunnen houden als de junk die je bent.

"Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug. "

Nogmaals. Ja, dat kan je zien. Wellicht dat de orders waren: "Weg dat ding!" Dat hebben ze dus ook gedaan. Je vraagt je dan weer niet af waar het is gebleven. Dat doet er niet toe.

"Deze aflevering van Lucky TV kwam tot stand met medewerking van de SBU en Bellingcat."

Man Man Man. Als je niet ziet hoe kansloos die mental gymnastics van jou zijn dan ben je toch verstandelijk beperkt hoor Dune.

117 VaY    
8 maanden geleden door VaY
2
Meld

@117 Jij bent ook nog overtuigd dat er nog wmd in Irak liggen , niet?

118 solidsteel    
8 maanden geleden door solidsteel
2
Meld

@116 ..... Maliesie , t land waar in 2012 nog 'n congres werd gehouden over de WARE TOEDRACHT van 9/11.... en dat is hen niet bepaald in dank afgenomen door de VS...

Godsamme, ook al een complottertje? Ongeloofwaardig @-je!

119 Snowflake    
8 maanden geleden door Snowflake
1
Meld

Waarom gelooft Maleisie niet in de schuld van Rusland??

120 Chat Baker    
8 maanden geleden door Chat Baker
2
Meld

@118 En zo nog een kansloze poging om weer over iets anders te beginnen. MH17 kan niet, want WMD's. Zo kan je over Rusland wel meer voorbeelden vinden hoor. Ze hadden niet voor niets een ijzeren gordijn.

@120 Een minister wil Rusland nog niet de schuld geven, omdat er volgens hem geen sluitend bewijs is. Zegt dat iets over het onderzoek? Nee, het zegt wat over die minister die duidelijk achterloopt of andere belangen heeft dan het aansprakelijk stellen van de daders.

@117 "Daarna brachten ze de BUK-installatie op klaarlichte dag, zonder afdekzeil, met duidelijk zichtbaar een ontbrekende raket, via een twee keer zo lange omweg terug. "

Ook nog even dit. Wil je zeggen dat die foto's nep zijn? Is er iets wat er niet klopt en dat jij dat dan kan bewijzen? Dan moet je daar eens mee komen. Je hebt de beelden en je doet alsof het niet zou zijn gebeurd? Wie rijd daar anders rond? Het Oekraïense leger midden in bezet gebied? Hadden ze geen haast toen het bleek dat ze het verkeerde doelwit hadden beschoten? Ken jij dat gebied dat jij weet wat het beste rijden is of niet en waarom?
Het valt toch wel op dat het moment dat jij denkt iets te hebben tegen het verhaal van het JIT dat je verder stopt met vragen stellen. Jij plempt hier een hoop neer met als doel een frame van verdachtmaking te creëren nu je zelf eigenlijk weet dat je complotgewauwel geen poot meer heeft om op te staan, maar dat toegeven kan dat egotje van je niet overleven dus dan kom je met het feit dat ze zonder zeil reden. WoooooooWooooo.

Het is wat met die Russische fanboys. Een grote club vol met schoolverlaters die nooit meer iets van dit leven gaan maken en met die wetenschap hebben ze besloten hun leven in dienst te stellen van leugens.

121 VaY    
8 maanden geleden door VaY
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
CDA en D66 willen soepeler kinderpardon
Regeringspartijen CDA en D66 willen dat de re...

1 dag geleden door AD

Mogelijk 117 migranten verdronken nadat rubbe...
De internationale Organisatie voor Migranten...

13 uur geleden door Nu.nl

Yellow Vests protesteren in Parijs, Act 10 LI...
Deze protesten gaan door.Al beweren westerse...

20 uur geleden door dloops

Mueller: "Buzzfeed artikel niet accuraat...
Het buzzfeed artikel waarin vermeld werd dat...

20 uur geleden door Proemevla

Waarom mannen weer mannelijk moeten worden
Het begint al op de kleuterschool; jongens zi...

1 dag geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Wilmama
Farma Files. Oppositie richt zich tot Maggie ...
@allenIk mag aannemen dat voor Leuven ongev...

minder dan een minuut geleden door Wilmama

solidsteel
Trump doet poging tot einde shutdown, maar De...
@3 Zegt Janzzen het grote genie op een anonie...

2 minuten geleden door solidsteel

Attercopus
DNA pionier en Nobelprijswinnaar weigert ‘b...
@40 vraag je me nu om een beroep op autoritei...

4 minuten geleden door Attercopus

ikzegerditover
Waarom mannen weer mannelijk moeten worden...
@1 "Testosteron ist verboten.Gevoelig moete...

5 minuten geleden door ikzegerditover

Ceesje
Farma Files. Oppositie richt zich tot Maggie ...
De eu geeft ze alle ruimte, weg ermee. ...

5 minuten geleden door Ceesje

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig