kort lontje

Michael reageert op beschuldigingen Barbie

6 jaar geleden / Aangepast: 6 jaar geleden / Beeld © ANP
Michael reageert op beschuldigingen Barbie

Geschreven door RTL Boulevard

kort lontje

Michael reageert op beschuldigingen Barbie

6 jaar geleden / Aangepast: 6 jaar geleden / Beeld © ANP

Samantha de Jong gaat op Instagram flink tekeer over haar ex-liefje Michael. Ze beschuldigt hem onder andere van mishandeling. Ook claimt ze dat Michael medeplichtig is aan haar zelfmoordpoging. Michael reageert nu exclusief bij RTL Boulevard op het nieuws.

"Ze moet toch iemand de schuld geven van haar eigen daden"

Beeld © Instagram Barbie

Barbie begint haar emotionele post over haar kinderen: “Boefjes jullie zijn snel weer bij mij. Niks of niemand die jullie ooit van me afpakt, want wie het laatst lacht, lacht het best.” 

Daarna krijgt de ex van de Oh Oh Cherso-ster er flink van langs. “Zelf de perfecte papa uithangen die ten eerste bij een motorclub zit en zoveel vijanden heeft dan je maar kan bedenken”, aldus Barbie.

Hoewel Barbie dol is op haar kroost woont zoontje Milano bij Michael in Spanje. Iets wat de realityster ontzettend veel pijn doet. De nieuwe liefde van Michael, Naomi, zou de reden zijn dat Milano bij haar ex woont: “Denken jullie nou echt dat Michael ook de kids had genomen als die nagemaakte Naomi niet in beeld was geweest nou NEE!!”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ze vervolgt: “Welke vader haalt broer en zus uit elkaar? Te ziek voor woorden omdat hij geen kind met Naomi wil, proberen ze het met mijn vlees en bloed: Milano. Nou Michaeltje: een ding vriend… gaat je nooit lukken. Jij krijgt karma voor wat je mij allemaal heb aangedaan en er zijn 1000 mensen die mijn verhaal bevestigen hoe jij werkelijk bent viezerik.”

Genoeg om over na te denken, maar daar blijft het niet bij. Barbie laat ook weten dat haar ex medeplichtig is aan haar zelfmoordactie: “De zelfmoordpoging die ik gedaan heb, daar ben jij medeplichtig aan en dan heb ik het niet eens over de mishandelingen dat je me geslagen heb voor de ogen van de kinderen. Lieve mensen: Michael doet z’n eigen zo anders voor dan dat hij werkelijk is en nu ineens spelen ze de geweldige.”

Het is duidelijk dat het Barbie allemaal erg hoog zit. Inmiddels heeft ze de post van Instagram gehaald, maar het kwaad is al geschied. Aan RTL Boulevard vertelt Michael zijn kant van het verhaal: “Ze moet toch iemand de schuld geven van haar eigen daden. Eerst Jake, toen RTL en nu ben ik het.” 

Volgens hem klopt het verhaal van Barbie dan ook niet. “Tuurlijk hebben wij ruzie gehad, heel Nederland heeft mee kunnen genieten. Maar ik heb haar nooit geslagen.” Hij vindt het dan ook onzin dat hij meegedragen zou hebben aan haar zelfmoordpoging: “Ik was al een jaar van haar af. Heb ik dan bijgedragen aan haar zelfmoordactie? Ik was in Spanje.”

 

RTL Boulevard
Samantha de Jong [Barbie]