RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Nederland

Humberto Tan in tranen tijdens eerste dag verrassingsweek

Humberto Tan emotioneel tijdens uitzending. Beeld © Screenshot uit de uitzending.

Humberto Tan presenteert deze week voor het laatst zijn talkshow RTL Late Night. De hele week staat in het teken van zijn afscheid. Elke avond wordt de presentator verrast door zijn team en heeft hij geen idee wat zijn show zal brengen. Gisteravond werd het een emotionele show.

Na de zomer begint Twan Huys als nieuwe presentator van de talkshow op RTL 4. Humberto Tan moet na vijf seizoenen noodgedwongen stoppen met de show, omdat de kijkcijfers te ver terugliepen.

Eerder zei hij hierover: "Ik ben het niet eens met de beslissing van RTL, maar ik begrijp het wel." Tijdens zijn laatste week komen de beste momenten van de afgelopen vijf jaar aan bod en schuiven bekende gasten nog één keer bij Humberto aan.

LEES OOK: Humberto Tan vertrekt bij RTL Late Night

Verrassingsweek

De show begon gisteren anders dan normaal, want Humberto had geen idee wie er zou aanschuiven. "Ik heb geen kaartjes, alleen een autocue, dus die lees ik nu voor.'' Even later kreeg hij een envelop met kaartjes aangereikt. 

Aan tafel zaten onder anderen dj Martin Garrix, bioloog Jan van Hooff en boswachter Arjan Postma. Waylon schoof aan om een lied te zingen voor Humberto.

Speciaal lied

"Toen bekend werd dat je moest stoppen met RTL Late Night, heb ik dit nummer al aan je opgedragen, maar ik ga hem nu toch ook nog een keer persoonlijk voor jou zingen", begon Waylon zijn verhaal.

Hij zat naast Humberto aan tafel en speelde het nummer 'Thanks but no thanks'. En het duurde niet lang voor Humberto zichtbaar geroerd was.

Bekijk Waylons serenade:

Platinum album

Ook dj Martin Garrix schoof aan bij Humberto. Hij was vaak te gast in de show. "Dit is een cadeautje voor jou omdat je me altijd steunde als er een nieuwe track uit kwam. Jij bent onderdeel van het succes", zei de dj. Hij overhandigde Humberto een triple platinumplaat. 

Martin Garrix over Humberto:

Kaasstengels

Op tafel tijdens de uitzendingen van Late Night stonden altijd verschillende snacks, waaronder de veelbesproken kaasstengels. Moest je deze als gast nou wel of niet opeten? Als verrassing voor Humberto kwamen er gisteravond extra lange kaasstengels op tafel. "Deze smaakt tenminste naar kaas", riep Humberto. 

Zo denkt Humberto over zijn laatste week:

"Ik stond vanochtend nieuwsgierig op", zegt Humberto een paar uur voor zijn show.

Meer op rtlnieuws.nl: