Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Hamilton: 'Salaris Verstappen niet in verhouding tot prestaties Ricciardo'

Daniel Ricciardo wordt ondergewaardeerd door Red Bull. Dat is de stellige mening van Lewis Hamilton, die vindt dat Red Bull over de brug moet komen als het Daniel Ricciardo wil behouden.

Daniel Ricciardo staat voor de keuze om óf bij Red Bull te blijven, óf een nieuw avontuur aan te gaan bij een ander team. In de ogen van Lewis Hamilton heeft hij weinig andere opties dan bij Red Bull te blijven, maar de wereldkampioen vindt wel dat hij op waarde geschat dient te worden door Red Bull.

"Het is voor een rijder erg belangrijk om zich gewaardeerd te voelen binnen een team. Maar naar ik heb begrepen verdient zijn teamgenoot aanzienlijk meer geld, terwijl Daniel de veel constantere rijder is, de auto vaker heel houdt en gewoon meer punten scoort."

Hamilton adviseert Ricciardo dan ook om de contractbesprekingen fel in te gaan:

"Hij moet op de baan vooral blijven doen wat hij al het hele seizoen goed doet. Ik weet niet of hij al zijn opties duidelijk in beeld heeft, maar hij moet maar eens met zijn vuist op tafel slaan en roepen: 'Laat maar zien dat jullie me willen hebben!'"

Viaplay
x
Verstappen Verstappen geëerd met plekje in uiterst exclusieve wereldlijst