RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Opmerkelijk

30-jarige Michael die ouderlijk huis niet uit wilde, nu toch vertrokken

Michael Rotondo is vertrokken uit het huis van zijn ouders. Beeld © CNN

De 30-jarige Michael Rotondo, die door zijn ouders voor de rechter werd gesleept omdat hij zijn ouderlijk huis niet wilde verlaten, is vertrokken. De Amerikaan woont nu in een huurhuis dat wordt verhuurd via Airbnb.

In de tussentijd gaat hij op zoek naar een eigen woning waar hij voor langere tijd kan wonen, schrijft CNN. De 30-jarige Rotondo kreeg tijdens de verhuizing hulp van zijn neef, die met zijn truck zijn spullen vervoerde. "Ik zal het huis van mijn ouders niet gaan missen", zei Rotondo tijdens het sjouwen van dozen tegen lokale media die op het 'verhuisspektakel' waren afgekomen.

Miniatuurvoorbeeld


De ouders van Michael gaven hun zoon zelfs 1100 dollar om het huis te verlaten.  

Bizarre rechtszaak

De 30-jarige Amerikaan werd wereldnieuws vanwege een bizarre rechtszaak. Zijn ouders wilden dat hij hun huis uit ging, maar hij weigerde. Omdat de man zijn baan was verloren, woonde hij de afgelopen 8 jaar bij zijn ouders.

De ruzies liepen echter zo hoog op, dat Rotondo door zijn eigen ouders voor de rechter werd gesleept. Die gaf de ouders op 22 mei gelijk. Michael moest binnen twee weken het ouderlijk huis verlaten. Vrijdag verliep de deadline. Na zijn vertrek is een einde gekomen aan 8 jaar lang gratis wonen bij zijn ouders. 

Media-optredens

Rotondo heeft nog steeds geen baan maar verdiende met zijn media-optredens duizenden dollars. Daarmee betaalt hij zijn tijdelijke woning.

Zo verliep de rechtszaak:

Veel mensen in New York leven mee met de ouders van Michael.