door Havermout in Binnenland  ·  28 Reacties

  • 3
  • 553x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 hk-sr

@1 Nee.....

5
2 LoydMorris

@1 men is niets verplicht dus waarom zou men wel?
Leefbaar heeft 4 jaar geregeerd, zetels verloren en kennelijk ziet Leefbaar als grootste fractie geen kans een college te vormen, dan ligt de bal bij de andere partijen.
Zo werkt coalitie democratie nou eenmaal.
Dat populisten als Eerdmans dat niet begrijpen is een algemeen voorkomend verschijnsel aan de rechtse rechterkant van de politiek.

16
3 streek

En de VVD heeft weer een slappe rug zoals altijd. Want als die de rug recht had gehouden dan was er geen coalitie mogelijk geweest zonder Leefbaar.

En @1 . Die misvatting over verloren zetels hoor je ook altijd weer op de radio.
Vanochtend zegt Eerdmans op radio: ...... wij hebben de verkiezingen gewonnen en dus.....
zegt zo'n domme omroeper: Meneer Eerdmans u heeft de verkiezingen niet gewonnen want u heeft nu minder zetels dan in de voorgaande periode. Wat een onzin.
Leefbaar heeft wel degelijk de verkiezingen gewonnen.
Op verkiezingsdag begint elke partij met NUL stemmen en wie de meeste stemmen krijgt die is toch echt de grote winnaar.

Bij de OS zeg je toch ook niet tegen een winnaar dat hij verloren heeft omdat hij 4 jaar geleden eerste werd met een betere tijd? Winnen is altijd relatief tov van de andere deelnemers in die specifieke strijd. En Leefbaar is echt de grote winnaar in Rotterdam. En dat GL hun cordon sanitaire mentaliteit beloond zien is puur te wijten aan het hoge weekdiergehalte van de Rotterdamse VVD.

10
4 PFL

Politiek is over het algemeen smerig waar vaak ontoelaatbare spelletjes worden gespeeld. Zo te zien is “democratie” kennelijk gediend door een “minderheid”. De meeste stemmen in de prullenbak.

Nederland, het land waar de minderheden het voor het zeggen hebben, al dan niet uitgeprocedeerd en illegaal maar HUN ZIN zullen ze krijgen. Op naar een nieuwe wereldorde van Groene Nonsens.

10
5 Snowflake

Er zit volgens mij een luchtje aan want die Paul Roosenmuller was ook al een felle tegenstander van Pim Fortuyn en heeft ook aan de wieg gestaan voor zijn dood.

8
6 eigenmening

De Raad in Rotterdam telt 45 zetels. Je hebt dus 23 zetels nodig om een meerderheid te kunnen krijgen. LR kan voor 11 zetels zorgen, maar dan heb je nog steeds 12 extra zetels nodig. Zelfs in het gunstigste geval heb je daarvoor nog drie extra partijen nodig, mogelijk zelfs nog meer. Nu dan mijn vraag: Wat voor coalitie had men in gedachten voor Rotterdam? Als het even kan eentje die het langer dan een maand volhoudt.

2
7 Neobullseye

** gebruiker verwijderd **

@1
Ja, maar niet van Eerdmans.

@5
Een bijdrage van louter onzin en ongefundeerde beschuldigingen. Ze de druiven zo zuur?

@6
Deed Rosenmüller dat dan helemaal in zijn eentje dat (in)formeren?

8 verdwijderd21

We waren echt bereid om op te schuiven naar links volgens Eerdmans.Dan zou ik wel eens concreet willen weten wat hij daarmee bedoelt.En ook zou ik willen weten of zijn volgers het daarmee eens zouden zijn.

5
9 jantje van leiden

@4 nee Leefbaar is de grootste geworden maar wel met minder zetels.
Dus feitelijk hebben ze verloren.
Hetgeen ook verklaard waarom ze niet zomaar een college konden vormen, men was te afhankelijk van teveel partijen. Partijen die er kennelijk geen gat inzagen met Leefbaar samen te werken.
En dus mogen die anderen het nu gaan proberen.
Leefbaar moet gewoon stil zitten en in de oppositie gaan, het is niet voor het eerst en waarschijnlijk ook niet voor het laatst dat de grootste partij niet regeert. Het is gewoon het gevolg van ons systeem.

8
10 streek

@8 ....... ( ^_^)/ Not interested in KDavers!

7
11 Snowflake

@4 Je kunt de verkiezingen winnen met een kater omdat er kiezers zijn die voorheen LR stemden maar nu ontevreden zijn over de partij.Inderdaad dan heb je nog steeds gewonnen maar zou je dan niet eens bij jezelf te rade gaan wat je fout hebt gedaan.

6
12 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

@11
Weet ik toch, u vindt liever bevestiging van uw abjecte ideeën, van de rest kijkt u lalalala roepend en met vingers in de oren van weg, dat is inherent aan populistische bewegingen en partijen.

13 verdwijderd21

@3
dus onderling een dusdanige coalitie vormen om doelbewust partijen buiten te sluiten ,al is dat de grootste partij, dat noem jij democratie?
rare gedachte van democratie heb je dan.

5
14 ongelovenloos

@13 ......... Een beeldig "zelfportret"? Linksch gutmensch narcisme straalt er weer helemaal vanaf.

6
15 Snowflake

Het is een meerderheidscoalitie, dus helemaal prima.

LR heeft ook het initiatief gehad om een collegfe te vormen. Kennelijk kunnen zij potentiële coalitiepartners niet voldoende bieden op allerlei gebied om een coalitie te vormen in R'dam.

6
16 La Cabana

@11


Wel in Snowflakes? Meningen zijn als drollen, iedereen produceert ze. En morgen liggen ze weer in het Nieuwskoerier riool……

Ondertussen is dat LR maar mooi afgestraft!

9
17 WijzeDwaas

@14 ........ Linkse democratie is hetzelfde als het recht van de sterkste, kein geloel, maul hauwe.

9
18 Snowflake

@18

Even off topic: je Nederlands is erg slecht. Ben je een allochtoon?

8
19 WijzeDwaas

@17 ....... Het Nieuwskoerier riool ……is herhaaldelijk verstopt door uw links georiënteerde uitwerpselen, ik heb het nog niet eerder mee mogen maken. Wordt tijd dat men u verantwoordelijk gaat stellen voor zoveel banaal stoffelijk overschot.

8
20 Snowflake

@19 ......... Ben je een allochtoon?

Vroeg een allochtonen knuffelaar. Nee, a.u.b. geen knuffels van U, zou ik misschien net zo dwaas kunnen worden! Allah beware me.

8
21 Snowflake

@18 Is Ernst Happel trainer van Feyenoord herboren en deelgenoot geworden van een linkse coalitie in Rotterdam.? Zijn kein geloel is legendarisch en werd omarmt door Rotterdammers.Ook niet lullen maar poetsen is onderdeel van de Rotterdamse taalcultuur.Dus kein geloel moet je als een positieve uitspraak zien gedaan door fans van een linkse democratie volgens u.

4
22 jantje van leiden

Groen slinks door de bocht.

8
23 Thomas

Tja een voorbeeld van de Linkse-democratie!!!!

Met andere woorden er is maar een democratie dat is die van links, of IS dat een DICTATUUR!

8
24 Zie Hier

@22 ........ Ach, dat waren mooie tijden van weleer toen Nederland nog gewoon van Nederland was en er nog sprake was van een “ons” gevoel. Aber: "Alles geht vorbei und es kommt nicht wieder, niemals"

Ik kan uw reactie derhalve wel hogelijk waarderen maar dat hield op bij “linkse democratie” wat overigens net zo min juist is als “rechtse democratie”, democratie = democratie und nichts anders.
Gruß Gott!

3
25 Snowflake

@10 . Dat alles gaat zoals het gaat is inderdaad mogelijk binnen ons huidige systeem. Slecht maar mogelijk.

Maar ook jij schijnt niet te begrijpen wat het betekent winnaar te zijn. ( Of je hebt niet gelzen wat ik al eerder schreef.

Olympische spelen. 2012. Hardloopwedstrijd 100 meter Meneer A wint in 10 seconden en is de winnaar en ontvangt een stuk goud om zijn nek.
Olympische spelen 2016 Hardloopwedstrijd 100 meter < Meneer A wint in 11 seconden is toch de winnaar en ontvangt weer dat stuk goud om zijn nek.

Het feit dat je minder presteert dan in de vorige match wil niet zeggen dat je geen winnaar kunt zijn. De winnaar is diegene die het beste resultaat heeft gescoord ervan uitgaande dat op de dag van de match NIEMAND nog een stem heeft. Alleen beginnen met 0 stemmen.
LR is echt de winnaar ongeacht wat voor onzin je er allemaal bij wilt halen.
En weigeren te praten zoals GL en anderen in Rotterdam dat doen is een teken van minachting voor de burgers en de democratie. We zullen zien of een college met 6 partijen en een teveel aan wethouders stand kan houden, als het al ooit van de grond komt.

4
26 PFL

@25 Grappig dat u zelf in @18 een linkse democratie benoemt.En als ik het opschrijf bestaat linkse democratie niet.Dat ben ik met u eens maar het was u die het opschreef.

1
27 jantje van leiden

@27 ...... U heeft volkomen gelijk hoor! Het is zowaar mijn fout, althans bij @18 . Correctie & excuus!
Een democratie hoort niet links of rechts te zijn, althans niet in de geest van wat het betekent. Goed dat u mij de schellen hebt verwijderd.

1
28 Snowflake

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Ex-advocaat Inez Weski over haar arrestatie: ‘Het Openbaar Ministerie bood me aan kroongetuige te worden’

"De arrestatie in 2023 hakt er in. Tijdens de aanhouding krijgt Inez Weski toestemming om haar twee jaar oudere zus Miriam, met wie ze jarenlang...

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@42 vast, die buren willen zo'n gezin of een fijne Marokkaanse familie met 7 kinderen en opa en oma erbij. En dat in de Haagwijk, waar alleen v...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Boeiend, alsof Van der Burg in zijn eentje verantwoordelijk is voor de hoge asiel instroom. Lekker makkelijk, zo hoef je verder niet na te denke...

3 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
Horner wil niet voldoen aan wens van Perez

Achterhaald item. Sainz heeft vorige week al getekend bij Mercedes....

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Waar slaat die brief op? Het is toch juist de bedoeling dat ouderen langer thuis blijven wonen. Dat was/ is jarenlang het motto geweest voor o...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

Reconquista
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Die vervelende oude blanke vrouw houdt wel een woning bezet waar bv een Somalisch gezin in zou kunnen wonen. Ouderen houden veel woningen vast d...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

soapbox
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@7 Jij hebt een eigen mening , toch? Of ben je het altijd overal mee eens dan?...

9 minuten geleden geplaatst door soapbox

Rinze
Als de Augurkenkoning over ‘pisbakkenkwaliteit’ begint, dan weet je het wel als kijker

Ik heb eens augurken van hem gehad maar ze zijn veel te zacht en te zoet Bij de Appie hebben ze ook Duitse augurken en die zijn veel beter...

9 minuten geleden geplaatst door Rinze

soapbox
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Wat een prut weer. Meteen weer onterecht racisme erbij halen ...diep en diep triest. Maar goed verwacht iemand nog wat anders van de mainstream ...

13 minuten geleden geplaatst door soapbox

Graaier1000
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Ik vind het schandalig om zo een bejaarde dame (anoniem) te terroriseren....

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Xxx Com KannadaAnime BallbustingTsbronxBf Xxx SaxOld Man Blue FilmBianna Beach PornSexing VedioPorn MedellinTeengirl NakedPornos TubesHinde Sexse VideoXxx Sixc VideoMassage And HandjobMasahubPornojaponesesConto CnnWww Sexo LogSatanic PornographyHd Horror PornFilmes Porn VintageXnxx VillegeLit Erotica SearchBishoujumomMelania Trump PornVideo De SexeamateurMen NudeTwinks On TopFuckmareInterest Sex VideosKhuli ChudaiLadybug XxxPorntortureAvatar The Last Airbende PornBest Bbc PornLive Webcam GirlsHina Khan SexEnglish Bf Hindi MeinPinkchyuSexvideos.malayalamAdult Dvd TalkNoodle LagazineNikki WaineXhmpsterVideosporno.hdVideos Pornos De AnimesPorn CreampiePornfilmSexycartoon PornAnal Hook PornOfficebustyMoney Talks PlayboyGayporn Locker RoomAmsr ClaudySex Hub ComBrezzre VideoPorncomics JabManytoobBrigette Bardot NudeAlex Harper PornhubSexo X X XPower Girl HentaiPorn Mag FreeLesbian BondagedHijab BugilKiara Mia BbcSplit Screen PornIntermetchicksCelebrity Nud PicturesHq PirnContos Erotico ComunidadesImouto BitchSarah Palin NudeJerking Off PornSpanking TwinksPornografia CxxRae Lil Black EpornerLatina EscortsDeyyala CinemaluAsiapornSexiest Up SkirtGirl Girl SceneGvh-492Phub For WomenBunny Colby VideosRiver Fox PornBavysitter PornMom And Sonporn VideosIncest BlowjobAnime R34Pornhub Purple BitchXxxxxxxxxmBrazzers LeaksE-hentai FrenchRealcam VipMelody PetiteGemma Arterton SexPremature CreampieTik TitsMausi Ke Sath SexXxxxxVideos PonosCondom Kaise Lagate HainRina To AnaSurprise SquirtSexxy Video DownloadDesihdpornViper HentaiSinn Sage StraponSpermmaniaDouble Pen WifeIndonesia XxxAna Lorde NudSon Forced Step MomJules Ari FuckMelhores Pornos BrasileiroWet Tee ShirtGuy Jerks Off To PornTamanna Bhatia Sex VideoHot Porn ImagesSexo-duroLunabayleeSex Video Hd In HindiSleeping Xxx Video HdIndian New Porn StarGang Banged In PublicBlack Porn Sites For FreeMackenzie Mace BbcEscort Paris 13Pornoi SShort Stories EroticaX.o PornSex LivA E NudesLesbian Porn PregnantTara On Sons Of AnarchyGangbang GirlChinese Sex Video OpenHot Porn BfDreampornoNew Ground AdultDamon DiceJessicakay288KamsutraBrazer XxxHotsexvidCojiendo CulosFree Porn IndanVivastreretSxxxcExxx