thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Vrouw (47) schiet man dood "omdat hij de kat mishandelde"

Een 47-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Dallas is opgepakt omdat ze haar man thuis doodschoot tijdens een ruzie. Wanneer de politie de vrouw ondervroeg, biechtte zij op dat ze hem vermoordde omdat hij de kat van het gezin mishandelde. De vrouw blijft voorlopig in de cel.

11 reacties

  • chris Ceulemans

    6 jaar geleden
    Blij met zoveel dierenvrienden! Dieren verdienen respect en dierenmishandeling wordt veel te licht bestraft!
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Als eigenaar van een ongelooflijk lieve doch praatzieke maar aanhankelijke en speelse kat: Ooit is er iemand op zijn pootje gaan staan en terwijl ik weet dat het een ongeluk was en helemaal niet zo bedoeld voelde ik echt een snijdend chagrijn in mij opborrellen tegenover die persoon. Mijn kinderen speel-verwijten mij soms dat ik de kat liever zie dan hen en ik antwoord steevast dat ze daar groot gelijk in hebben!
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Om te moeten toezien hoe een bemind iets of iemand mishandeld wordt, is een mentale marteling. In feite mishandelde de man de vrouw via de kat. Ik hoop dat ze vrijuit gaat.
  • Alwine Van Steenis Brouwer

    6 jaar geleden
    Ken de situatie niet maar iemand vermoorden??? Weet het niet dat ze voor haar dier opkomt oke daar heb ik respect voor.Hoop dat het diertjr niks heeft ovetgehouden.
  • leppens victor

    6 jaar geleden
    Als iemand mijn kat iets zou misdoen ben tot alles in staat! mvg.