De politie is massaal aanwezig.
Volledig scherm
De politie is massaal aanwezig. © REUTERS

Schietincident aan bekende Dom van Berlijn: agent schiet "losgeslagen man" in de benen

De omgeving van de bekende Dom van Berlijn - een van de belangrijkste kerken in de Duitse hoofdstad - is afgesloten na een schietincident. Volgens een woordvoerster van de politie in Berlijn heeft een agent op een "losgeslagen man" geschoten. Hij is gewond aan de benen, zo bevestigt de politie op Twitter.  Het gaat om een 53-jarig Oostenrijker die een mes hanteerde en zich agressief opstelde. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen van een terroristische achtergrond. 

23 reacties

  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Na de verwarde man d losgeslagen man
  • hasso Naciye

    6 jaar geleden
    Dat is een christelijke terreur aanslag op onschuldige mensen die in kerk bidden . Een Oostenrijker .
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    danny buyse anderzijds is in een been schieten veel gevaarlijker voor omstaanders de kans dat je mist is veel groter dan als je op de torso schiet bijkomen gaat een kogel in het been er meestal door en waar die dan terechtkomt kan niemand voorspellen
  • mike milan

    6 jaar geleden
    Verwarde man, had dat verward boekje gelezen Wat 7 verschillende interpretatie kan hebben. Je zou voor minder verward geraken.
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    met alle respect voor ieders mening en overtuiging,maar hoe langer hoe meer wordt duidelijk dat het verslaan van het Derde Rijk ons tot nu toe niks dan ellende heeft gebracht.wat gaat er nu echt beter?niks.het wordt met de dag slechter.je moet de realiteit bekijken,niet stilstaan in een vorige eeuw.