U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 5
Einde verzorgingsstaat noopt tot nieuwe verbanden ...

ongeveer 1 jaar geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
4
1
LEES MEER OVER

De titel had moeten zijn XD "Weg met de witte racisten" XD

1 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
18
Meld

@1 : Wat betekent dat XD toch steeds? Is dat aanduiding van sarcasme ofzo? Kan dat niet op de gebruikelijke manier?

2 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
2
Meld

Ik wacht op de dag dat Bert Brussen een onderbouwd artikel kan publiceren.

Nederland koos voor Rutte 1, 2 en 3. Ergo, Nederland kiest voor het afbreken van de verzorgingsstaat. En TPO maar naar links wijzen. De overige FvD-onelinertjes mogen naar de vuilnisbelt.

3 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
21
Meld

Het Westen is volgens plan verzwakt op last van, uiteindelijk, de banksters. Er is niets mis met onze vriendelijke cultuur, de US zit al die jaren in Europa sinds WOII, ze zijn nooit weggegaan, met hun legers, en sindsdien zijn er heel veel bases bij gekomen, zodat Europa geen keus heeft behalve zich door de US-banksters oftewel "deep state" in de tang te laten nemen.

4 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
3
Meld

@3 : Kijk naar de Grieken, binnenkort ook de Italianen. Zelfs als je een puur nationalistische, anti-EU regering kiest, word je uitgekleed waar je bij staat. De afbraak gaat gewoon in hetzelfde tempo door, maar dan aggressiever, openlijker en respectlozer.

5 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
5
Meld

@2 De X staat voor dichtgeknepen ogen, en de D voor de lachende mond.

6 Reagurius    
ongeveer 1 jaar geleden door Reagurius
0
Meld

Valt wel mee hoor.

De westerse cultuur is bezig aan een sterke heropleving. Weg van kunstmatige Europese waarden, terug naar de oorsprong ervan.

Ik ken een weledelzeergeleerde heer die precies kan uitleggen dat populisme niet bestaat; het zijn eenvoudigweg nieuwe partijen van dissidente burgers. Dat er alternatieven opkomen voor oude partijen die falen, is in de geschiedenis de gewoonste zaak van de wereld. Het moet zelfs. anders faalt de maatschappij op een dag als geheel.
Het voortdurende gescheld op populisten is stemmingmakerij en propaganda van de oude partijen, omdat ze doodsbenauwd zijn de macht de verliezen.

Wat ons burgers te doen staat, is op een nette manier socialisten, christendemocraten en liberalen uitrangeren. Daarbij moeten door nieuwe partijen ook al afspraken worden gemaakt om het goede van Europa te behouden, het slechte weg te doen.

Uiteraard moet de politieke correctheid terzijde worden geschoven. Dan kan de open democratie worden hersteld.
Ook de idioterie van de Europese politiek dat de westerse cultuur de universele cultuur van de mensheid is, die alle andere culturen moet opnemen en het naar hun zin maken, kan in de vuilnisbak. Onzin. Daar denken Russen, Chinezen en Arabieren heel anders over en lachen de huidige westerse machthebbers uit, onderwijl stug misbruik makend van zulk een dwaasheid. Zeggen jullie vooral maar dat alle culturen gelijk zijn, maar die van jullie is de superieure, universele cultuur. Wat een hoogmoedige nonsens.
Maar het is Merkel, Macron, Juncker en Rutte ten voeten uit, mensen.

Het Westen heeft een beschaving als alle anderen en moet die zelf beschermen.
Dus defensie op orde brengen. Criminele buitenstaanders eruit.

Het komt alles bij elkaar goed, als we nieuwe, partijen steunen met goede mensen. Als we bevorderen dat die zich ook ontwikkelen in andere landen en zorgdragen voor een goede overgang met zorg voor de benodigde continuiteit, die het nieuwe mogelijk maakt.
Ik heb in mijn leven vaak gezien hoe mensen dat vormgaven. Het is dus heel goed mogelijk en haalbaar.

Allen een mooie zomerse week.7 stanley.staatsman    
ongeveer 1 jaar geleden door stanley.staatsman
2
Meld

@3 Bert Brussen en "niet onderbouwd" zijn inderdaad synoniem.

8 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
9
Meld

@2 De gebruikelijke manier? Je hebt dus geen idee waar je over praat. Zoek het eens op en kijk hoelang dat al bestaat. Kom eens onder die steen vandaan.

9 etymologie    
ongeveer 1 jaar geleden door etymologie
1
Meld

Prima artikel van Lukkassen dat precies verwoordt wat ik de afgelopen decennia - en met name de afgelopen jaren - met mijn eigen ogen zie gebeuren in Nederland en Europa.

@7 Ik hoop dat de weledelzeergeleerde heer met wie je hebt gesproken volledig gelijk krijgt.

10 thestranger    
ongeveer 1 jaar geleden door thestranger
2
Meld

@2

XD=Extra Dom..

11 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
2
Meld

De ironie tussen feiten en concepten question

12 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
1
Meld

In wezen bestaan die groepen al, in Ierland! En daar moeten we naartoe. Daar zijn uit de oude kerken, Ierland heeft een geloofsstammen verleden, hier opgelost door het CDA die in een zuivering hun eigen geloof afzweerden en zich tot de Linksche Kerk bekeerden en daarmee Neoliberalen werden die hun achterban achterlijk houden, want die denken dat ze nog in hun eigen kerk geloven, maar even fanatiek zijn in ZOWEL het bestelen via Rötte's Vereniging Van Dieven, VVD, Buma is hier een Adept van, een grote zelfs, als in de islamisering via de PVDA/ GL. DAAROM kan CDA ALTIJD zowel linksom als rechtsom, een veel gehoorde klacht in het politieke landschap vroegah maar is nog steeds actueel. Opmerkelijk hierbij was dat Buma, een 100% Ochlofoob, dat is een Volkshater a la Creme, PVV Lightje ging spelen, die juist voor de verweesde onderdanen of volk opkomt, om maar weer stemmers terug te winnen. Blijkbaar beseft dit figuur dat zijn, niet meer bestaande maar dat is voor zijn gelovigen niet zichtbaar, kerk met het volk verweven is en niet in zijn omvolking gelooft en daar heb ik mijn bruggetje spontaan naar Ierland:
Daar zijn UIT de kerken en de Militanten Verzetsbewegingen als IRA burgergroepen gefuseerd die autonoom BUITEN DE LINKSCHSTAAT ( hier 'rechtstaat" genoemd) om 'corrigerend' optreden tegen medeburgers. Dus criminelen worden zelf bestraft en NIET met een taakstrafje van d666 of die door iemand anders laten doen maar wat harder gestraft. Overlastgevers worden aangepakt, drugsdealers zelf geruimd evenals de geliefde perverse hobbies van linkschmenschen met kinderen etc.
Wordt NU allemaal al gedaan. Je kan daarbij ook denken aan de zelfverrijkende, dus PVDA Woningstichting directeuren en Zorg 'directeuren' die miljoenen in eigen zak steken, en de huurders en zieken lekker het gat laten betalen, vinden Nederlanders VOLSTREKT NORMAAL gezien hun stemgedrag en d666 niet minder want ze gaan allemaal VRIJUIT in de NEPRECHTSSTAAT dus LINKSCHSTAAT genoemd.
Even zo'n directeurtje uit zn auto halen en 'de les lezen', andere genezing van hun criminele bijverschijnselen van hun grachtengordel geloof is NIET mogelijk.
Of Polman van Unilver, die nu 15 miljoen EXTRA per jaar beloond wordt omdat ie Mark Rötte, zn employee tot 'MP' gedegradeerd heeft en nu de miljlarden voor hem binnenhaalt.
Mark staat nog te juichen, maar de Polmannetjes van deze wereld, de lijst met graaiende semioverheid/politieke overheid ( multinationals) ligt bij Geenstijl UITGEBREID gedocumenteerd klaar, kunnen beter hun eigen bomvrije limousine niet starten. De Burger Kerkelijke Correctie, zo noem ik het even, kan en moet ook naar dat wat de linksche kerkgangers niet kennen, hun omgeving in de RUIMSTE zin worden uitgebreid. De politiek doet immers niks aan haar eigen corruptie en dat is even logisch als dat voor hun normaal is.
Het bestaat dus al waar Lukassen naartoe wil, het moet alleen EUROPEES worden aangepakt en samengebracht en gemobliseerd. En zoals het in Ierland gaat, daar waren ze al bekend met mobilisatie ( IRA,etc) , voor Geert en Thierry nog een term waar ze wakker van liggen omdat het ze aan hun dienstijd doet denken ( question ) dat moeten ze gaan oppakken want denken dat de (linksche) kerk zich corrigeert dat bestaat niet of je nou een of honderd miljard argumenten aanvoert, DAT dringt niet door tot de hersens want geloof maakt HONDERD PROCENT immuun daartegen. Kerken kunnen alleen GESLOOPT worden....

13 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
3
Meld

@3

geloof jij het ? Ik wacht op de dag dat Bert Brussen een onderbouwd artikel kan publiceren.

Dat heeft hij nog nooit gedaan hij schrijft alles met een poep bruine bril op

14 magikeven    
ongeveer 1 jaar geleden door magikeven
3
Meld

@3

Voor de rest is het wel waar

15 magikeven    
ongeveer 1 jaar geleden door magikeven
2
Meld

Laten we de feiten even onder ogen zien: europa is verloren.

16 Tavor    
ongeveer 1 jaar geleden door Tavor
4
Meld

Weg met Tump! XD

@16 Nee hoor, er is nog hoop, alleen als je wil geloven question

17 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
0
Meld

@16 Welnee. Gewoon even wachten de volgende snor die in dit gat in de markt springt.

18 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
0
Meld

@18 op

19 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
0
Meld

@7 Wat jij wil bereiken hebben de nazis de vorige eeuw al geprobeerd en dat is jammerlijk mislukt. Je kunt verandering niet tegenhouden of terugdraaien. Hooguit vertragen of versnellen. Het is vrij onbezonnen om terug te verlangen naar een tijd die niet meer bestaat en te fantaseren dat alles toen beter was. Volgens Baudet was alles beter in Nederland in 1850. Voor de elite misschien wel ja, niet voor het volk dat leefde in bittere armoede.

20 Vrijdenker    
ongeveer 1 jaar geleden door Vrijdenker
4
Meld

@7 wat ik schreef
@20 Vrijdenker

U volgt precies het pad dat de politiek voorschrijft: alles wat buiten dat ligt is nazisme. Dus mag niemand buiten het pad treden.

Ik ben juist bang voor het omgekeerde.
Door de kunstmatige Europese waarden, die telkens sterker in een ideologisch pacifistische richting worden afgebogen, worden landen en volkeren weerloos gemaakt. Kijk naar het ongeloof en de frustratie. De fouten die gemaakt zijn, zoals de Euro, ongecontroleerde migratie, de turkije-deal die Erdogan in het zadel hielp.
Het wachten op vijanden van buitenaf, en/of op sterke mannen van binnenuit (Polen, Hongarije).
Dus laat dissidente burgers met betere inzichten tijdig corrigeren. Langs democratische weg. Een paar passen terug, om weer voorwaarts te kunnen gaan.

21 stanley.staatsman    
ongeveer 1 jaar geleden door stanley.staatsman
0
Meld

@21 Dat is de ideologie van iemand die na zijn kindertijd een leven lang alleen blijft en geen vrienden heeft. Want stel je voor dat je eigen identietisgevoel wordt aangetast door beïnvloeding van buitenaf.

Groei kan je niet tegenhouden. Diversiteit is groei, per definitie. Onze geschiedenis bewijst dat. Als klein landje trekken we wereldwijd briljante mensen aan om bij/met ons te komen werken. Kijk bijvoorbeeld eens naar het high tech campus in Eindhoven. Wereldwijd bekend en geroemd. Mensen als Wilders en Baudet willen dat stukmaken met hun xenofobische ideologieën. Liever arm en dom dan rijk, wijs en divers?

22 Vrijdenker    
ongeveer 1 jaar geleden door Vrijdenker
3
Meld

@22 Vrijdenker

Diversiteit is groei, per definitie.

Na een lange carriere als arbeider, voorman, chef personeel & opleiding kan ik U zeggen dat wat U schrijft half klopt.
Diversiteit is groei waar mensen, die reeds gespecialiseerde vaardigheden hebben, vertrouwen geven, elkaar ondersteunen, aanvullen en naar een hoger plan tillen.

Waar mensen divers zijn, te weinig of de verkeerde vaardigheden hebben , anderen geen vertrouwen geven, omdat hun loyaliteiten elders liggen en ook niet bereid zijn te leren of samen te werken, leidt diversiteit tot wederzijdse verwijten en vetes.

Omdat ik zelf van creoolse komaf ben, heb ik er vaak ontzettend aan getrokken om sommigen een kans te geven, maar ik heb dan meestal moeten vaststellen dat een 'kans krijgen' iets heel anders is dan 'een geboden mogelijkheid uitbouwen'. Als de betrokkene de knop niet omzet en vertrouwen geeft, gaat hij het niet redden.

23 stanley.staatsman    
ongeveer 1 jaar geleden door stanley.staatsman
0
Meld

Natuurlijk is diversiteit niet 'per definitie' groei. Ook op dat gebied geldt dat kwaliteit voor kwantiteit gaat.

24 Civ    
ongeveer 1 jaar geleden door Civ
0
Meld

Er is nog nooit een land in de geschiedenis geweest dat economische groei, welvaart en welzijn verkreeg door zichzelf af te sluiten van de rest van de wereld. Diversiteit (ja groei!) krijg je juist door de onverwachte talenten en kwaliteiten van mensen. Je kunt mensen niet aansporen tot kwaliteit als je ze de deur voor de neus dichtgooit of ze als ongewenst persoon laat voelen.

Vertrouwen moet van twee kanten komen. Je kunt niet zeggen: we moeten je niet, ga weg, je bent waardeloos want niet blank, je bent niet slim want niet blank, je bent een last want niet een van ons, en dan verwachten dat zo iemand zich hier gaat ontpoppen tot een waardevolle toevoeging aan de maatschappij. En als je dan ziet dat zo iemand ontmoedigd wordt zeggen: zie je wel, aan dat soort mensen hebben we niks.

Als een ondernemer zo denkt dan is zijn bedrijf gedoemd tot mislukken. Mensen zijn waardevol en weten je te verassen als je ze eerlijk een kans geeft. Buiten dat moeten we natuurlijk waakzaam zijn op mensen die daar misbruik van maken, zoals je als ondernemer ook waakzaam bent op fraude binnen je bedrijf. Kritisch zijn mag, maar de deur dichtgooien op basis van afkomst is (behalve strafbaar) ook nog eens dom en kortzichtig.

25 Vrijdenker    
ongeveer 1 jaar geleden door Vrijdenker
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Mazelenuitbraak op Urk: negen kinderen en &ea...
Op Urk zijn de mazelen uitgebroken. Negen kin...

17 uur geleden door AD

'Google wil voorkomen dat iemand als Tru...
Project Veritas ontdekte dat het doel van de...

18 uur geleden door Proemevla

LIVE | Wilders vol in de aanval bij hoger ber...
Geert Wilders zal vandaag alles op alles zett...

19 uur geleden door AD

Alleen VVD, DENK en FvD steunen PVV-voorstel...
Belangrijk onderdeel Nederlandse autosporttra...

12 uur geleden door Inter

Als realistisch beleid uitblijft wordt Europa...
'Gelukkig beschikken de burgers in Europa nie...

9 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
eh
Rouhani : "De White House is verstandelijk g...
@5Die Rouhani is heel wat relaxter als die ...

3 minuten geleden door eh

widezw
Zes jongeren vast na politieactie Ypenburg...
Ondertussen wordt Wilders vervolgd en kan de ...

31 minuten geleden door widezw

De Ruyters van Michiel
VN: Nog nooit werd er wereldwijd zóveel coca...
De Ruyters zeggen: "Als we even terugkijken n...

32 minuten geleden door De Ruyters van Michiel

RonMVV
San Francisco eerste stad in VS die e-sigaret...
Dat heeft de tabaksindustrie veel geld kos...

39 minuten geleden door RonMVV

Rapunzel
Kabinet: ander kiesstelsel en Eerste Kamer...
Wat een betutteling weer, en ze moet zich zek...

ongeveer 1 uur geleden door Rapunzel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig