door Inter in Politiek  ·  25 Reacties

  • 5
  • 427x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De titel had moeten zijn XD "Weg met de witte racisten" XD

18
1 DikkeTor

@1 : Wat betekent dat XD toch steeds? Is dat aanduiding van sarcasme ofzo? Kan dat niet op de gebruikelijke manier?

2
2 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

3 E.Meel

Het Westen is volgens plan verzwakt op last van, uiteindelijk, de banksters. Er is niets mis met onze vriendelijke cultuur, de US zit al die jaren in Europa sinds WOII, ze zijn nooit weggegaan, met hun legers, en sindsdien zijn er heel veel bases bij gekomen, zodat Europa geen keus heeft behalve zich door de US-banksters oftewel "deep state" in de tang te laten nemen.

3
4 Wendel

@3 : Kijk naar de Grieken, binnenkort ook de Italianen. Zelfs als je een puur nationalistische, anti-EU regering kiest, word je uitgekleed waar je bij staat. De afbraak gaat gewoon in hetzelfde tempo door, maar dan aggressiever, openlijker en respectlozer.

5
5 Wendel

@2 De X staat voor dichtgeknepen ogen, en de D voor de lachende mond.

0
6 Reagurius

Valt wel mee hoor.

De westerse cultuur is bezig aan een sterke heropleving. Weg van kunstmatige Europese waarden, terug naar de oorsprong ervan.

Ik ken een weledelzeergeleerde heer die precies kan uitleggen dat populisme niet bestaat; het zijn eenvoudigweg nieuwe partijen van dissidente burgers. Dat er alternatieven opkomen voor oude partijen die falen, is in de geschiedenis de gewoonste zaak van de wereld. Het moet zelfs. anders faalt de maatschappij op een dag als geheel.
Het voortdurende gescheld op populisten is stemmingmakerij en propaganda van de oude partijen, omdat ze doodsbenauwd zijn de macht de verliezen.

Wat ons burgers te doen staat, is op een nette manier socialisten, christendemocraten en liberalen uitrangeren. Daarbij moeten door nieuwe partijen ook al afspraken worden gemaakt om het goede van Europa te behouden, het slechte weg te doen.

Uiteraard moet de politieke correctheid terzijde worden geschoven. Dan kan de open democratie worden hersteld.
Ook de idioterie van de Europese politiek dat de westerse cultuur de universele cultuur van de mensheid is, die alle andere culturen moet opnemen en het naar hun zin maken, kan in de vuilnisbak. Onzin. Daar denken Russen, Chinezen en Arabieren heel anders over en lachen de huidige westerse machthebbers uit, onderwijl stug misbruik makend van zulk een dwaasheid. Zeggen jullie vooral maar dat alle culturen gelijk zijn, maar die van jullie is de superieure, universele cultuur. Wat een hoogmoedige nonsens.
Maar het is Merkel, Macron, Juncker en Rutte ten voeten uit, mensen.

Het Westen heeft een beschaving als alle anderen en moet die zelf beschermen.
Dus defensie op orde brengen. Criminele buitenstaanders eruit.

Het komt alles bij elkaar goed, als we nieuwe, partijen steunen met goede mensen. Als we bevorderen dat die zich ook ontwikkelen in andere landen en zorgdragen voor een goede overgang met zorg voor de benodigde continuiteit, die het nieuwe mogelijk maakt.
Ik heb in mijn leven vaak gezien hoe mensen dat vormgaven. Het is dus heel goed mogelijk en haalbaar.

Allen een mooie zomerse week.

2
7 stanley.staatsman

@3 Bert Brussen en "niet onderbouwd" zijn inderdaad synoniem.

9
8 TedjeR

@2 De gebruikelijke manier? Je hebt dus geen idee waar je over praat. Zoek het eens op en kijk hoelang dat al bestaat. Kom eens onder die steen vandaan.

1
9 etymologie

Prima artikel van Lukkassen dat precies verwoordt wat ik de afgelopen decennia - en met name de afgelopen jaren - met mijn eigen ogen zie gebeuren in Nederland en Europa.

@7 Ik hoop dat de weledelzeergeleerde heer met wie je hebt gesproken volledig gelijk krijgt.

2
10 thestranger

@2

XD=Extra Dom..

2
11 FNKTD

De ironie tussen feiten en concepten question

1
12 DikkeTor

In wezen bestaan die groepen al, in Ierland! En daar moeten we naartoe. Daar zijn uit de oude kerken, Ierland heeft een geloofsstammen verleden, hier opgelost door het CDA die in een zuivering hun eigen geloof afzweerden en zich tot de Linksche Kerk bekeerden en daarmee Neoliberalen werden die hun achterban achterlijk houden, want die denken dat ze nog in hun eigen kerk geloven, maar even fanatiek zijn in ZOWEL het bestelen via Rötte's Vereniging Van Dieven, VVD, Buma is hier een Adept van, een grote zelfs, als in de islamisering via de PVDA/ GL. DAAROM kan CDA ALTIJD zowel linksom als rechtsom, een veel gehoorde klacht in het politieke landschap vroegah maar is nog steeds actueel. Opmerkelijk hierbij was dat Buma, een 100% Ochlofoob, dat is een Volkshater a la Creme, PVV Lightje ging spelen, die juist voor de verweesde onderdanen of volk opkomt, om maar weer stemmers terug te winnen. Blijkbaar beseft dit figuur dat zijn, niet meer bestaande maar dat is voor zijn gelovigen niet zichtbaar, kerk met het volk verweven is en niet in zijn omvolking gelooft en daar heb ik mijn bruggetje spontaan naar Ierland:
Daar zijn UIT de kerken en de Militanten Verzetsbewegingen als IRA burgergroepen gefuseerd die autonoom BUITEN DE LINKSCHSTAAT ( hier 'rechtstaat" genoemd) om 'corrigerend' optreden tegen medeburgers. Dus criminelen worden zelf bestraft en NIET met een taakstrafje van d666 of die door iemand anders laten doen maar wat harder gestraft. Overlastgevers worden aangepakt, drugsdealers zelf geruimd evenals de geliefde perverse hobbies van linkschmenschen met kinderen etc.
Wordt NU allemaal al gedaan. Je kan daarbij ook denken aan de zelfverrijkende, dus PVDA Woningstichting directeuren en Zorg 'directeuren' die miljoenen in eigen zak steken, en de huurders en zieken lekker het gat laten betalen, vinden Nederlanders VOLSTREKT NORMAAL gezien hun stemgedrag en d666 niet minder want ze gaan allemaal VRIJUIT in de NEPRECHTSSTAAT dus LINKSCHSTAAT genoemd.
Even zo'n directeurtje uit zn auto halen en 'de les lezen', andere genezing van hun criminele bijverschijnselen van hun grachtengordel geloof is NIET mogelijk.
Of Polman van Unilver, die nu 15 miljoen EXTRA per jaar beloond wordt omdat ie Mark Rötte, zn employee tot 'MP' gedegradeerd heeft en nu de miljlarden voor hem binnenhaalt.
Mark staat nog te juichen, maar de Polmannetjes van deze wereld, de lijst met graaiende semioverheid/politieke overheid ( multinationals) ligt bij Geenstijl UITGEBREID gedocumenteerd klaar, kunnen beter hun eigen bomvrije limousine niet starten. De Burger Kerkelijke Correctie, zo noem ik het even, kan en moet ook naar dat wat de linksche kerkgangers niet kennen, hun omgeving in de RUIMSTE zin worden uitgebreid. De politiek doet immers niks aan haar eigen corruptie en dat is even logisch als dat voor hun normaal is.
Het bestaat dus al waar Lukassen naartoe wil, het moet alleen EUROPEES worden aangepakt en samengebracht en gemobliseerd. En zoals het in Ierland gaat, daar waren ze al bekend met mobilisatie ( IRA,etc) , voor Geert en Thierry nog een term waar ze wakker van liggen omdat het ze aan hun dienstijd doet denken ( question ) dat moeten ze gaan oppakken want denken dat de (linksche) kerk zich corrigeert dat bestaat niet of je nou een of honderd miljard argumenten aanvoert, DAT dringt niet door tot de hersens want geloof maakt HONDERD PROCENT immuun daartegen. Kerken kunnen alleen GESLOOPT worden....

3
13 FNKTD

@3

geloof jij het ? Ik wacht op de dag dat Bert Brussen een onderbouwd artikel kan publiceren.

Dat heeft hij nog nooit gedaan hij schrijft alles met een poep bruine bril op

3
14 magikeven

@3

Voor de rest is het wel waar

2
15 magikeven

Laten we de feiten even onder ogen zien: europa is verloren.

4
16 Tavor

Weg met Tump! XD

@16 Nee hoor, er is nog hoop, alleen als je wil geloven question

0
17 DikkeTor

@16 Welnee. Gewoon even wachten de volgende snor die in dit gat in de markt springt.

0
18 Dune

@18 op

0
19 Dune

@7 Wat jij wil bereiken hebben de nazis de vorige eeuw al geprobeerd en dat is jammerlijk mislukt. Je kunt verandering niet tegenhouden of terugdraaien. Hooguit vertragen of versnellen. Het is vrij onbezonnen om terug te verlangen naar een tijd die niet meer bestaat en te fantaseren dat alles toen beter was. Volgens Baudet was alles beter in Nederland in 1850. Voor de elite misschien wel ja, niet voor het volk dat leefde in bittere armoede.

4
20 Vrijdenker

@7 wat ik schreef
@20 Vrijdenker

U volgt precies het pad dat de politiek voorschrijft: alles wat buiten dat ligt is nazisme. Dus mag niemand buiten het pad treden.

Ik ben juist bang voor het omgekeerde.
Door de kunstmatige Europese waarden, die telkens sterker in een ideologisch pacifistische richting worden afgebogen, worden landen en volkeren weerloos gemaakt. Kijk naar het ongeloof en de frustratie. De fouten die gemaakt zijn, zoals de Euro, ongecontroleerde migratie, de turkije-deal die Erdogan in het zadel hielp.
Het wachten op vijanden van buitenaf, en/of op sterke mannen van binnenuit (Polen, Hongarije).
Dus laat dissidente burgers met betere inzichten tijdig corrigeren. Langs democratische weg. Een paar passen terug, om weer voorwaarts te kunnen gaan.

0
21 stanley.staatsman

@21 Dat is de ideologie van iemand die na zijn kindertijd een leven lang alleen blijft en geen vrienden heeft. Want stel je voor dat je eigen identietisgevoel wordt aangetast door beïnvloeding van buitenaf.

Groei kan je niet tegenhouden. Diversiteit is groei, per definitie. Onze geschiedenis bewijst dat. Als klein landje trekken we wereldwijd briljante mensen aan om bij/met ons te komen werken. Kijk bijvoorbeeld eens naar het high tech campus in Eindhoven. Wereldwijd bekend en geroemd. Mensen als Wilders en Baudet willen dat stukmaken met hun xenofobische ideologieën. Liever arm en dom dan rijk, wijs en divers?

3
22 Vrijdenker

@22 Vrijdenker

Diversiteit is groei, per definitie.

Na een lange carriere als arbeider, voorman, chef personeel & opleiding kan ik U zeggen dat wat U schrijft half klopt.
Diversiteit is groei waar mensen, die reeds gespecialiseerde vaardigheden hebben, vertrouwen geven, elkaar ondersteunen, aanvullen en naar een hoger plan tillen.

Waar mensen divers zijn, te weinig of de verkeerde vaardigheden hebben , anderen geen vertrouwen geven, omdat hun loyaliteiten elders liggen en ook niet bereid zijn te leren of samen te werken, leidt diversiteit tot wederzijdse verwijten en vetes.

Omdat ik zelf van creoolse komaf ben, heb ik er vaak ontzettend aan getrokken om sommigen een kans te geven, maar ik heb dan meestal moeten vaststellen dat een 'kans krijgen' iets heel anders is dan 'een geboden mogelijkheid uitbouwen'. Als de betrokkene de knop niet omzet en vertrouwen geeft, gaat hij het niet redden.

0
23 stanley.staatsman

Natuurlijk is diversiteit niet 'per definitie' groei. Ook op dat gebied geldt dat kwaliteit voor kwantiteit gaat.

0
24 Civ

Er is nog nooit een land in de geschiedenis geweest dat economische groei, welvaart en welzijn verkreeg door zichzelf af te sluiten van de rest van de wereld. Diversiteit (ja groei!) krijg je juist door de onverwachte talenten en kwaliteiten van mensen. Je kunt mensen niet aansporen tot kwaliteit als je ze de deur voor de neus dichtgooit of ze als ongewenst persoon laat voelen.

Vertrouwen moet van twee kanten komen. Je kunt niet zeggen: we moeten je niet, ga weg, je bent waardeloos want niet blank, je bent niet slim want niet blank, je bent een last want niet een van ons, en dan verwachten dat zo iemand zich hier gaat ontpoppen tot een waardevolle toevoeging aan de maatschappij. En als je dan ziet dat zo iemand ontmoedigd wordt zeggen: zie je wel, aan dat soort mensen hebben we niks.

Als een ondernemer zo denkt dan is zijn bedrijf gedoemd tot mislukken. Mensen zijn waardevol en weten je te verassen als je ze eerlijk een kans geeft. Buiten dat moeten we natuurlijk waakzaam zijn op mensen die daar misbruik van maken, zoals je als ondernemer ook waakzaam bent op fraude binnen je bedrijf. Kritisch zijn mag, maar de deur dichtgooien op basis van afkomst is (behalve strafbaar) ook nog eens dom en kortzichtig.

0
25 Vrijdenker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

1 minuut geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

En dat word allemaal losgelaten in de maatschappij .steken ze je neer dan word er nog van je verwacht dat je daar begrip voor moet hebben want...

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Klopt +++En die verrotte islam krijgt ook geen poot aan de grond in Hongarije. ...

5 minuten geleden geplaatst door spookrijder

ongelovenloos
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

En er zijn hersenloze bij die dit nog toejuichen ook en daar hebben we aan te danken dat er niets aan gedaan word .Ze komen er wel achter maar...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@3Er loopt volk rond dat als je hun kant uitkijkt al een reden is om je aan te vallen en zolang ze deze figuren maar hun gang laat gaan word h...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Degenen die zo leuk lopen te doen over Wilders en Orban moeten gewoon eens kijken naar hoe het er in ons land tegenwoordig uitziet en dan naar H...

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

spookrijder
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....

19 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...

23 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@11 Net als vroeger. Toen was Geert nog een tijdje de mentor van Mark. 😉...

23 minuten geleden geplaatst door spookrijder

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@10 Rutte is niet de baas van de NAVO. Het is alleen maar de secretaris. Opper secretaris. Hij moet het bestuur dienen. En het bestuur bestaat ...

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Marie Temara OnlyfansDredd Porn VideosLexi BanderasSis BlowjobDaisy MatieOphila RainAnywaybrittnaay LeakedSarina MomonagaFree Anal PornArden HartTelugu Mallu Aunty SexPassion Hd Sex ComNude Brunette GirlsVideo Porn VirgenSommer Ray NekedHot Naked MidgetsTeens Naked PublicViolet Myers NuruLexi SashaGay For FansMongerinasiaLisa Robin Kelly NudeNurse LingerieTelugu Sex Videos PlayCute Girl Sex VideoTattooed AnalTrailor Trash PornGay Porn Sites TopTahnee Welch NudeSexy Video Bf BhojpuriDesimasala X VideosDaisy Taylor BlowjobWide Hipped PornCnxx ArabUnwanted CreamieHome Depot Myrtle BeachPepite PornDarlsRaveen Wit Da DreadsPorn Girl Hd VideoPorn Natural BoobsMegan Mccarthy OnlyfansKaoru KurokiFree Porn HurbSanya Malhotra SexNo Name55Filmes Pornô Em PortuguêsReddit StreamJessica Henwick NudeBlacked TeensMouth Full Of CumWife Anal GangbangedXxx Dragon Ball ZMacho Gay PornTity TitsChaturbate SmokersJacqie Et MichelAllegracolePetite Anal PornXxx Crying VideoEmily Willis RoughJohnny Sins MiaVictoria Triece OnlyfansVideo Chat NudeCherry HilsonPorn SpanushCaught Masturbating PornDeepthroat CompilitionPersephanii NudesJirdi XnxxSex Clip Sunny LeoneGinger Lynn MoviesVery Nice Sex VideosVietnamesemilfHuge Hangers TitsShaiden Rogue OnlyfsnsWww.porn.comReddit FlashingNude Sally FieldsFemale StrippersBig Boucy TitsIndiangay Chat18 Movies SiteMalayalam Kerala XxxAsian Do PornHalle Berre NudeWrestling SexxxBellesa.pornoMilfs SpankNaked Tribal WomenFamilystrokes FreeThe Green Inferno Full MovieTs Morgan BaileyAnime Sexual GameTs Madison PornLily Brown NudeNatalie HeartVideo Sex IndoPorn Hardcore AnimeFree Usage PornStephmurves PornFree Male Gay Porn VideosPitn HubOnly Fans GaypornFapperingTracee Ellis Ross NudeMandy Muse Porno.Xhamster Indian ActressBunny MarthyStoya Xxx VideoPeriscope SexTheator PornSasha Grey ButtPorndude IndiaVídeo Pornô Da JaponesaSexxxxxxColorsofautumn NudeFtm Femboy PornFmf PornGay Pron VideoFlintstonesxxxStepmom Stuck PornPoronoKendra Lust Latest VideosHindi Audio Sexy MovieAnime TiitsRock N Shay PornPorn ComiczPorn WatcheDesi Aunty X VideoSexxxeHot Desi XxxxMadison Ivy CreampiedHairy PussypicsSexseeHindi Sexy Movie DownloadMasaj Wali BfXxx Sexy Porn Video HdAnime Nipple SuckingVixel PornChase PornMyvidstedTelugu New SexKey West Nude香港 三 级 片Boombs PressingMia Khalifa RidingVideo Adult MassageEmily Willis BlowNumi Zarah Blacked