AFP
Volledig scherm
© AFP

Israëlische straaljagers vallen doelwitten in Gazastrook aan

Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben zaterdagnacht doelwitten van Hamas in de Gazastrook aangevallen. Plaatselijke media melden dat meerdere uitvalsbasissen van de radicaal-islamistische organisatie in het zuidelijke deel van de Gazastrook getroffen zijn.

47 reacties

  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Dit is weeral niet geannexeerd gebied zoals de Krim
  • Kasper Van Remoortere

    6 jaar geleden
    Ik ben juist terug van vakantie in Israel. Prachtig land, vriendelijke en behulpzame mensen. Op geen enkele moment onveilig gevoeld. Voor herhaling vatbaar. Duidelijk het resultaat van positief denken in tegenstelling tot de haat die wordt gehanteerd door de omliggende landen. Met een beetje positief denken zou het er ook prachtig kunnen zijn. En geloof mij vrij, de schuld hiervoor ligt bij hun zelf en niet bij Israel.
  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Sam hoezo wie heeft wie zijn land eigenlijk afgepakt. Geschiedenis leren jongen kan handig zijn....
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Waarom vuurt Isaël raketten af ? Omdat ze aanvallen krijgen op hun illegaal gebouwde nederzettingen in Gaza ? Wordt de internationale politiek eindelijk eens wakker en verplicht ze al die nederzettingen onmiddellijk af te breken ?
  • jan verbruggen

    6 jaar geleden
    70 jaar IS-raêl, 70 jaar bezetting en terrorisme tegen de Palestijnse bevolking. 70 jaar kijkt de wereld met afgrijzen toe naar de misdaden van een staat die naam onwaardig. Enkel het Amerikaanse vetorecht kan hun terreurdaden nog blijven goedpraten. Hoe lang nog ?