door Inter in Binnenland  ·  80 Reacties

  • 13
  • 1005x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49
tja wat jij vindt veranderd niks aan die wet die sinds 1981 bestaat in het VK en ingesteld werd als reactie op problemen met beinvloeding van de rechtsgang door de pers.

3
51 morandi

@11 Yesterday,
Je zou wel eens op een morgen wakker kunnen worden (ik schat zo in dat het eerder dan later zal zijn) en merken dat er onder Nederlanders ineens een zich versnellende verandering gaande is.
Dit omdat er naast de 'usual suspects' aan PVV'rs, FvD'rs en lone wolves, er nu ook heel veel jongeren ontevreden raken.
Wat me in gesprekken met studenten opviel, is hoeveel hoogopgeleiden vanuit de hele Nederlandse raciale regenboog, er onder de ontevredenen zijn.
En dat zij zich door geen rattenvanger (van links of rechts) nog iets op de mouw laten spelden.
Rattenvangers, ze lachen er om!

Maar ze vinden wel dat voorgaande generatie, die nu alle machtsposities bezet houden, veel te makkelijk met hun achterhaalde moraal, hún toekomst verkwanselen.
En dan spreken ze niet alleen over de noodzaak tot energietransities, plastic en het verrotte milieu, maar ook over de massamigratie, gratis zorg, inkomens en huisvesting waar zij enkel van kunnen dromen en allerlei andere zaken die in hun ogen de zaken onder druk zetten
Zo zullen er heel snel in Nederland fundamenteel wat zaken gaan veranderen.

9
52 tegenzinnig

@39 En wat wordt er dan precies onder het tapijt gehouden? Die verdachten van de verkrachtingsgangs staan toch voor de rechter? Van iedere rechtszaak in GB wordt na afloop een verslag gemaakt die op het internet gepubliceert wordt en iedereen gratis kan lezen (http://www.bailii.org). Het is niet onlogisch dat een lopende rechtszaak niet beinvloed mag worden door de buitenwereld. Het gaat om het bewijs dat in de rechtszaal wordt besproken, alleen op grond daarvan moeten de juryleden bepalen of de verdachten schuldig zijn of niet. Eerlijke rechtsgang enzo? Wat als de gefilmde juryleden bang zijn door Tommy's vriendjes te worden aangepakt als ze niet de in hun ogen juiste uitspraak doen? Dan is de rechtszaak ongeldig en moet dus over. Leuk voor de slachtoffers, mogen ze nog een keer in het openbaar vertellen over hun verkrachtingen.

3
53 Zucht

@49 Nee, zogauw er een uitspraak van de jury ligt wordt de rechtszaak afgesloten en mag het gerapporteerd worden. De rechter moet dan nog de strafmaat bepalen. Voor een eventueel hoger beroep gelden dan weer dezelfde regels, tijdens de rechtzaak geen verslag, na afloop wel.

3
54 Zucht

* Verwijderd door de redactie *

55 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

56 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

57 E.Meel

@52 : "Maar ze vinden wel dat voorgaande generatie, die nu alle machtsposities bezet houden, veel te makkelijk met hun achterhaalde moraal, hún toekomst verkwanselen. "

Als gevolg van geraffineerd hitsen tussen jong en oud, arm en welgesteld, enzovoorts. Waarom denkt u dat het natuurlijke respect voor ouderen, dat bij ons zo belangrijk was, systhematisch is afgebroken door het beeld te scheppen dat alle ouderen dement zijn en in een poepluier rondlopen, alsmede dat zij het pensioen van jongeren zouden opeten?

Verdeel en heers, en niets anders dan dat.

8
58 Wendel

Ik weet niet goed, wat ik hiervan moet vinden. Als nationalist zou hij zich niet met de zaken van een ander land moeten bemoeien, tenzij hij bijvoorbeeld wordt uitgenodigd als spreker. Maar als je elkaar niet beschermt tegen de islamisering, niet minstens zo solidair als de islamieten, ga je ten onder.

10
59 Wendel

@53 : Maar nu WIJ onder de nieuwe wetten van EU niemand meer mogen filmen of fotograferen zonder hun toestemming terwijl overheden en bedrijven ons iedere seconde straffeloos begluren en afluisteren, is dus alweer het machts-evenwicht verder uit het lood tussen burgers en machthebbers. Is dat dan een wenselijke ontwikkeling? Dat lijkt me toch niet.

Zowel wat rechtspraak als politiek betreft, moet er zo min mogelijk verborgen zijn, als mensen kunnen zien dat er recht wordt gedaan, zijn ze gehoorzamer, want dan hebben ze minder reden om eigen rechter te spelen. Wat politiek betreft hoeven zij ook niet te zeuren dat ze niet meer worden vertrouwd, waarbij de redenen daarvoor legio zijn, het steeds meer stiekem en geheim doen is maar één reden.

7
60 Wendel

@56
Heb als vader van een student, met mede studenten gesprekken hierover voeren.
Studenten die voor de verandering eens een keer niet van UvA of VU zijn.
Laat dat duidelijk zijn.

En als de inhoud van die gesprekken hier weergeven, volgens u koffiedik kijken is.
Ja, dan kijk ik koffiedik.
En dan komt u ook nog ééns met Rutte I, de PVV en rechts beleid op de proppen.
Nu we al een aantal jaren verder zijn klinkt dat steeds bezopener!
Over de plank flink mis slaan gesproken, zeg!

Nou ik kan u maar één ding zeggen: pffff, slaapverwekkend zeg!
We zijn onderhand (potdomme) al beland bij Rutte III.
En die Ruttemaniak heeft ondertussen sinds zijn versie 1 elke mogelijke politieke richting in Nederland afgewerkt en naar de ondergang gebracht .

Behalve GroenLinks en FvD dan.
En Denk natuurlijk.
Maar wie weet is dat iets voor later.
Rutte IV?

7
61 tegenzinnig

@61
hierover voeren = hierover kunnen voeren

3
62 tegenzinnig

Ja maar... Tommy is extreem-ultra-rechts en de PVV is ook 1 grote racist. Wat was er fout gegaan? Meh, gewoon op centrum stemmen question VVD.

9
63 DikkeTor

Ik heb zelfs gehoord dat Tommie zo erg nazi is, dat hij weer de gaskamers wilt openzetten! Daar kun je toch niets meer dan op tegen zijn?

8
64 DikkeTor

@6 Wat een onzin. Echt wat hoe erg wil je wegkijken. Als jij iemand aanpakt ga jij de gevangenis is. Laten ze maar 1 week toestemming om een weerwoord te geven. Wedden dat er maar weinig achter de webcams zit>?

8
65 etymologie

Dit gebeurde ook question omdat die vrouw te wit was en te rare politics aanhield question

All hail the EU.

7
66 DikkeTor

Maar goed, het ging om Wilders die naar een witte racist gaat die anti-islam is XD

7
67 DikkeTor

@67 : Goed. Dat XD laat ik buiten beschouwing, uw omschrijvingen zijn consequent anti-blank, dus is dat wat u bent.

6
68 Wendel

@68 U bedoelt te zeggen 'wit' denk ik, blank dat was vroegah...

3
69 Oebie

@62 Ik ben het lichaam van de EU question Is wel lam, maar divers question

5
70 DikkeTor

@69 *

5
71 DikkeTor

@69 Ja maar wit is niet hetzelfde als blank XD Ik had laatst Sylvana nog gevraagd, en ging expliciet over DE gebouwde systeem waar we in leven, en slavernij en alles. Maar als het tot een oorlog komt, is wit ineens ook blank question

6
72 DikkeTor

Dit is waarom deze soort lectures ook geleerd moet worden question Om de complexiteit te snappen question

5
73 DikkeTor

Goed zo Geertje. En bedenk even dat de "rechter" D666 is, die met het roodste keeltje in het Koekkoeks Nest "rechtsstaat" loopt te gillen. Zo kom je van rechtse mensen af, denkt Penthouse en zijn Soort tevreden. Dus WAT gaan we........moet je zelf ook niet langs bij die AFA "rechterin"? O nee, die is opgestapt maar dan krijg je waarschijnlijk haar mentor of misschien wel die Robinson Rechter ervoor terug....met die Fuck De Rechtsstaat doen?....

5
74 FNKTD

*kijkt naar de minnetjes* question Dit willen we niet horen question

6
75 DikkeTor

In essentie : er waren geen problem, behalve dat een extreemrechtse PVV'er naar een ultra-rechtse activist ging XD
Inhoud deed er 0% toe.

Zijn mensen echt zo zombie? Of is er wel wat te zeggen over welke kant het op MOET gaan?, in de zin van, "bwa, ik zie dat Wilders een racist is, xenofoob of andere dure woorden".

7
76 DikkeTor

@65 Reactie van een machteloze die denkt het volk te vertegenwoordigen Draagvlak heb je niet.

5
77 Yesterday

@61 Lijkt me vooral de perceptie van de vader. Niet die van de student.

4
78 Yesterday

@69 : Goed hoor, als mensen per sé willen beledigen, zal ik ze van dienst zijn. Ik zeg dan weer nikker en poepchinees, okay? Dan staan we tenminste op gelijke voet van laag niveau.

4
79 Wendel

** gebruiker verwijderd **

@79
Dat u die behoefte heeft is op zich al best ernstig.

On topic:
W. is toch in 2009 tot 'persona non grata' verklaard in de UK?

80 verdwijderd21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

2 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor niemand....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

15 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

18 minuten geleden geplaatst door Immanuel

elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

27 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

27 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

36 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

42 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

42 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Mia Khalifa MomChicas DeskudasJav ActressSixcy VidoHindi Adult Blue FilmHot Tongue KissSoftcore PornographicWomen Dancing NakedAccidental Nudity RedditSuper DeapthroatBoackedrawTop PornosLesbuan PornOnlyfans RedditDreadheadsAthletic Female NudePakstan XnxxBangla Kotha BfSix Video 18New PornstarrsPorn Download FreeDandooruAubrey AddamsJackplusjill: Roomies Sofia And Mary Meet CandyShakila Videos海角视频TamilactorssexSaxy Video PronFisting BrutalGay Sex SitesFacialabusedWesley WoodsOutlander NudeNatali PolykovaBarkliciousVillagesexvideosBokeh IndonesiAnna.ralphsLatest Porn Videos DownloadNina Hartley StraponPorninEn7Doris Day NudeSaudi Arabia XnxxGay Anime Porn VideosRemigumiPossession HentaiOpen Sex Hindi MovieBlack-tgirlshardcoreZenra.netTransgender Femboy PornKitt CapriceAmateurfreehookupsBangla Sex Video LocalFamily Xxx Video HdEsha Deol NudeP O R N PawnLesibian Xxقصص الجنسيهXvideo JapaneseInterracial Cream PiesXnxx Porn Videos ComSexy Gandi MovieA XvideosVideo Game HentaiGaymonsterpornTop Nsfw RedditEboney Hd PornNude BbwTittis GifAmelia LiddellDeni Denial PornFriends Porn VideosSali Ki Chudai Hindi MeinMilovonaViva Street.Dldss-219Sensual BjsFamily Guy CartoonpornQueef CompilationNsfwxxxMomsbang TennsNubilefulmsافلام سيكسي اجنبيXxnx Sax VideoEbwh-004Reshma Fucking VideosIndones PornFree Porn Videos Hard CorePitete NudeOverwatch 3d PornOlivia Austin AnalSswbbw PornTorrents PornPornos PunhetasChudachudi HotPenetrating VaginasLive XvideoDesi Full Hd XxxOldest Black PornDesfloraciónHot Telugu Aunty RomanceLap Dance PormVintage XxxpornKatua RodriguezSamantha Weaving Nude18 Year Sex VideoXnxx 100Gangbanged WomenLebian PornPorn In An OfficeFree Hentsi PornPorntn.cimFutaba HentaiFighting DollsMiaa-917VenecaPorn With MaidSofia Lee PornKameron Diaz PornHot MoviespornStep Sisters Lesbians PornCam DudesBruna ButterflyFamily Secret Sex VideosConnie Carter HdFull Brazers PornSex GilsNude Mirror SelfiesSexy Film Video BlueXxxsexycomCocaine PornSisoring PornVoyeurism Hidden CamChick Next DoorSalice Rose NakedLexi Riviera NakedXxx Zareen KhanXrares IndianBig Dick CompilationClean My Mess Clean My DickIntage Porn TubeXxpormTeen Gets FuckedCuckolding MoviesVex HentaiLauren Alexis HottestXxx NidEntrecoqinJessbess Leaks