.
Volledig scherm
. © Twitter/@asp4197

Passagiers toveren EasyJet-vlucht om tot discotheek: alle 140 inzittenden van vliegtuig gegooid

Een groep passagiers heeft gisteren een EasyJet-vlucht van Bristol naar Praag volledig op zijn kop gezet. Nog voor het vliegtuig kon opstijgen werden de amokmakers én alle andere passagiers van het vliegtuig gegooid. De vlucht werd geannuleerd en een 32-jarige Brit werd zelfs gearresteerd.

25 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Dat waren Britten zeker? Dacht het wel. Op een luchthaven en in de vliegtuigen zouden geen alcoholische dranken verkocht mogen worden.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Over Engelsen gesproken, als je oplet bij de Gate en als er nog een bar is dan komen de halve liter blikken, die achterover worden geslagen. Juist bij deze incheck moet er al een verbod komen om door te gaan naar het vliegtuig. 0 tolerantie.
  • Benny Vandervelde

    6 jaar geleden
    Rayan, mss al eens aan gedacht dat vele mensen in vakantiemodus staan als ze het vliegtuig neem. Zelf drink ik geen alcohol meer, maar om het te gaan verbieden? Er is zeker al genoeg verboden in het leven?
  • Raul Marqués da silva

    6 jaar geleden
    Weeral engelsen...hopelijk dat de brexit zo rap mogelijk komt...om dat marginaal tatoe volk te bannen van europa...hoge vliegprijzen..extra taxen..enz
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    wat een onverdraagzaamheid, als een beetje disco niet meer mag...beetje op en neer huppen, wat loeiharde coole muziek en paar pintjes....wat is er mis mee....is geen schip dat kan zinken nietwaar. laat ze toch doen vlucht gaat sneller en leuker.