door Havermout in Buitenland  ·  49 Reacties

  • 5
  • 1061x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Vriend van Geertje

14
1 Brolin

Dit bericht komt zeker weer af van zo'n Joop aanhanger die is afgekocht voor korting bij een Pechtold bijeenkomst met statushouders en boomknuffelaars van groen links

16
2 knakworst

De AfD is gekaapt door Goldman Sachs, met die coup een maand voor de verkiezingen in Duitsland. Net als ze dat met D66 hebben geflikt een aantal jaren geleden.

Het nieuwe bestuur van de AfD doet expres provocerende uitspraken die de AfD in een daglicht stellen zoals tegenstanders ze altijd al afschilderden.

In feite is die coup een teken dat de machthebbers hem knepen voor de AfD.

16
3 Wendel

@2

Nee hoor, gewoon van één van jouw helden.
Volg de bron van dit artikel maar.

10
4 Brolin

Ja klopt wel, maar een zeer harnekkig vogelpoepje. Europa heeft weer last van die stank.

7
5 Al

@3 haal die stront een uit je kop, man. Het zijn die fascisten van AfD zelf hoor!

18
6 TedjeR

Dit soort extreemrechtse nazi-zwijnen worden momenteel op handen gedragen door de aanhang van populistische partijen, en ook deze idioot kan hier door de aanhang van Wilders/ Baudet kennelijk niets meer fout doen.

13
7 Brolin

Terug van nooit helemaal weggeweest.

@3 Puh-lease. Die kerel is gewoon verantwoordelijk voor z'n eigen uitspraken. Het verdedigen van die uitspraken is net zo walgelijk als wat jij ervan bakt: het hoegenaamd wel afkeuren, maar anderen in de schoenen schuiven.

5
8 mountainlion

Man heeft gelijk. In een looptijd van duizenden jaren geschiedenis is het volgelpoep. Voor mensen die slechts een "kort" bestaan hebben is een levenservaring.

11
9 sparta

@8 : Natuurlijk is hij dat. Maar toen die Heike nog de woordvoerster was, waren ze heel erg beschaafd. Sinds de coup is dat over. De coup-plegers doen dit soort uitspraken opzettelijk, dat was het hele doel van de coup, om de AfD-aanhang, die vooral bestonden uit beschaafde nationalisten, weg te jagen en de vroegere AfD-aanhangers en -politici alsnog in een slecht daglicht te stellen. Ook voorkomen ze zo dat de AfD, die keihard groeide, verder gaat met groeien of zelfs maar zo groot blijft als bij de verkiezingen.

10
10 Wendel

Het was meer dan een vogelpoepje, maar toch heeft hij gelijk. De schaamtecultuur gecombineerd met de collectieve "weg met ons cultuur" die sinds de oorlog heerst is al net zo gevaarlijk als de nazi-ideologie. Deze heeft ervoor gezorgd dat Europa onder aanvoering van Merkel's Duitsland de poorten open heeft gezet voor de islamitische horde onder de leus; "wij hebben geen cultuur en geen bestaansrecht dus neem onze landen maar over".

WOII en in het bijzonder de holocaust is de meest schandalige en weerzinwekkende episode in de geschiedenis van Europa. Maar Europa is meer dan alleen maar de holocaust. En de gebeurtenissen van 1938-1945 mogen geen reden te zijn om de Europese cultuur weg te willen vagen; zoals de Merkels, Junkers en Timmermansen wel van plan zijn.

11
11 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

12 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

13 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

14 E.Meel

** gebruiker verwijderd **

Die man heeft natuurlijk wel gelijk. Als we Nederland zouden wegzetten als een land dat een poosje aan slavenhandel deed, dan kwam hier geen mens uit schaamte nog naar toe.

Voor Hitler was er een Duitsland en na 1945 ook.

15 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

!13. Dat komt omdat veel Duitsers leren dat moslims de nieuwe Joden zijn. Ze zijn bang voor de tweede keer hun vingers te branden aan een Holocaust. Daarom willen die 20.000 mensen nog meer moslims en immigranten. Om te bewijzen dat dat heus geen tweede keer meer zullen doen, dat uitroeien.

16 verwijderd924924212

@16 ,
Als ze zouden leren uit het verleden, zouden ze nu juist de staat Israël moeten verdedigen.

8
17 Aragon

Mathematisch gezien heeft dat stuk verdriet gelijk, op duizend jaar geschiedenis zijn die twaalf nazi-jaren niks. Maar wat er in die twaalf jaren is gebeurd is, qua gruwelijkheid, niet te vergelijken met ook maar iets in de voorgaande 988 jaar.

2
18 Vandeprinsgeenkwaad

@17

Waarom? Ze komen op voor mensenrechten, en slaan daar IMHO wel een beetje in door, maar dat betekent niet dat ze geen gezond verstand meer hebben.

12
19 ~ Echelon II ~

@3 Het zou me niet eens verbazen.

7
20 thestranger

@3
En hoe zou dat in de praktijk in zijn werk gegaan zijn zo'n coup? ik kan er me zo niks bij voorstellen

0
21 morandi

@3 Als het goed gaat de overwinning claimen en als het slecht gaat naar anderen wijzen is de modus operandi van alle populisten en aanhang. In hun echokamer komt er vanzelf een @20 voorbij.

0
22 Ketter

Jammer dat ie geen nederlandsch leest of anders kan Geert of Baudet dit hem wel overbrengen. De Nazi Tijd duurde van de jaren 20 tot de jaren 70 vorige eeuw is dus wat langer dan 12 jaar, nl 50 jaar. De oorlogsjaren waren tegen het Neoliberalisme waar ze met de kennis van nu, we zien immers hardcore socialisten als Tsripras en zelfs de Zwarte Kousen "Gristenen" er voor vallen als een hond in een 60 graden opgewarmde auto trots op mogen zijn.
Dat de Neoliberalen weer details uit de oorlog halen die ze zelf geplant hebben en de oorlog ZELF eigenlijk NIET erkennen betekent dat er nog een wapentje opgepakt moet worden....

10
23 FNKTD

Misschien een wat vreemde of rare uitspraak.
Maar in principe klopt het wel. Die nazi-tijd is een schandvlek op de geschiedenis van Duitsland.

Maar het onderwerp ligt erg gevoelig dus je kan er het beste als Duitser (en ook als buitenlander) in Duitsland niets over zeggen. Don't mention the war !

7
24 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@23 . U en Wendel moeten de krachten bundelen en uw ideeën omzetten in een twaalfdelige tv-serie. Succes gegarandeerd en jullie kunnen stil gaan leven. Laat Goldman Sachs dan jullie vermogen maar beheren.

Stel verschwartzte narren!

1
25 Vandeprinsgeenkwaad

** gebruiker verwijderd **

@18 . Ik hoor vaak dat de Kruisridders ook geweldig tekeer zijn gegaan tegen de Muzelmannen, dat Pol Pot ook miljoenen mensen heeft laten stikken in de moerassen van zijn land, dat Stalin wist dat miljoen van honger zouden sterven vanwege zijn boerderijpolitiek.

Natuurlijk was de Holocaust vreselijk maar hoe lang moeten we dat Duitsland nog nadragen? Een land dat inmiddels miljoenen moslims zorgzaam heeft opgenomen?

De Duitsers hebben hun schuld van toen al lang toegegeven, excuses aan hun joden en aan Israël aangeboden en onderhoudt een goede relatie met dat land. Duitsland heeft haar schuld ingelost, voorzover dat kan. Maar ik weiger dat land de Holocaust na te dragen.

En dan nog, Duitsland en de Holocaust, alsof de pogroms in Oekraïne, in Polen en in Rusland op eens punaises in hún geschiedenis zijn.

Het is een onnodige opmerking van die Gauland die veel onnodige en onproduktieve emoties oproept maar hij heeft gewoon gelijk, Duitsland was en is meer dan 12 jaar fascisme.

Hier, ter vergelijking een moslim"fascist":

https://www.nrc.nl/nieuws/1991/11/30/timoer-lenk-een-aarzelende-sadist-uit-transoxiane-6989012-a1238864

https://www.nrc.nl/nieuws/1991/11/30/timoer-lenk-een-aarzelende-sadist-uit-transoxiane-6989012-a1238864

26 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@13 . Maar Meel toch, nog steeds door de hitte bevangen? Kun je niet meer vergelijken? Geeft niet, dat ik dan wel:

20.000 felle anti Pegidaduitsters.
80.594.017 Duitsers in totaal

Bijna 81.000.000 Oosterburen op 20.000 anti-democraten.

== Duitsland heeft met 80.594.017 (2017) inwoners de grootste bevolking van alle landen in de Europese Unie. ==

27 verwijderd924924212

@25

u praat Duitsch?....question

7
28 FNKTD

@26 . Het gaat hier om Gauland en zijn uitspraken. Niet over Stalin of de Rode Khmer. Zelfs niet over de Armeense genocide. En het gaat ook niet over de holocaust, de Duitsers hebben miljoenen gojim ook over de kling gejaagd. Dat deze meneer Gauland dat een poepje vindt is schandalig.

Maar probeer gerust recht te praten wat krom is hoor.

1
29 Vandeprinsgeenkwaad

Vroeger woonde er een vrouw bij ons aan de overkant die niet helemaal goed in haar bovenkamer was,..

Als je daar aanbelde dan ging de brievenbus op een kier en dan riep ze: ''De Moffen komen!''

2
30 iedereen heeft recht op mijn mening

@29

u praat de andere genocides wel recht dus doet u het maar...question question

7
31 FNKTD

@26

Duitsland wordt niks nagedragen .
De Holocaust wordt levend gehouden als voorbeeld van hoe mensen beesten kunnen worden .
De kruisridders waren voor die tijd ook aardig bezig .
Stalins miljoenen zijn geen schaduw van de nazi- hoeveelheden en Pol Pot was een na- aper.
Dat laatste geeft aan hoe reeel herhaling is.

Respect voor de Duitsers die een vreselijk verleden niet in de doofpot heeft gestopt en de beesten heeft vervolgd.
Ze verbergen het niet maar , op een minderheid neo- nazi’s na , heeft men laten zien dat er andere Duitsers zijn.

3
32 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

@29 In een discussie is het goed en nodig om met vergelijkingen met het onderwerp aan te komen. Om te de betrekkelijkheid van dat onderwerp aan te tonen.

Wat jij wil is die discussie monopoliseren. Het mag alleen over de uitspraak van Gauland gaan. Maar dat is onzin, er zijn altijd ergere misdaden gepleegd. Ik ben daar tegen, in een discussie, een uitwisseling van meningen is het goed om ook voorbeelden van hetzelfde of van het tegendeel in te brengen.

Gauland houdt het heel netjes en legt goed uit wat hij met zijn uitspraak wilde zeggen:

== Vandaag zegt Gauland dat zijn uitspraken geen misverstand zouden moeten oproepen: "Ik heb het nationaal-socialisme als vogelpoep bestempeld. Dat is een van de meest minachtende karakteriseringen die je kunt bedenken in de Duitse taal."

Volgens de AfD'er worden zijn uitspraken dan ook ten onrechte uitgelegd als het belachelijk maken van de slachtoffers van "dit criminele systeem". ==

Wie zijn wij om aan zijn kennis van de Duitse taal te twijfelen? Wie zijn wij om de Duitsers alsmaar monddood te willen maken met het dreigen met de Wansseeconferentie? Waren de Duitsers niet zelf het slachtoffer van de strafmaatregelen opgelegd na 1918. Werd er toen door de Geallieerden niet de bodem voor een Hitler gelegd?

Ik praat niets goed maar we moeten wel blijven kijken naar de achtergrond van Duitsland toen het na 1918 tot de bedelstaf werd veroordeeld.

33 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@30 . Dat gedrag zou nu een immigrantentrauma worden genoemd.

34 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Ik ben het niet eens met die Wehrmacht-uitspraak, alhoewel die mensen technisch gesproken echt heel veel konden. Van die voetballer snap ik wel, wij hebben ook liever geen Surinamers of andere negers op de trap.

== Eerder sprak hij al zijn trots uit over de prestaties van de Wehrmacht en beledigde hij de zwarte Duitse voetballer Jérôme Boateng door te zeggen dat niemand naast hem zou willen wonen. ==

35 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@5 . Ik niet.

36 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@3 , Wendel, vind je het erg als ik zeg dat ik jouw reactie niet begrijp? Goldman Sachs, waren dat niet die joodse bankiers die in 2008 de wereld in een ecocrisis deed belanden?

37 verwijderd924924212

@31 . Welke andere genocides praat ik recht?

0
38 Vandeprinsgeenkwaad

@38

ALLEMAAL!

7
39 FNKTD

** gebruiker verwijderd **

Arm Duitsland, de Afd die zich verspreekt over het Duitse verleden, Merkel die al jaren de houdbaarheidsdatum voorbij liet en nu een Amerikaans ambassadeur die het Conservatisme, de behoudendheid een handje wil helpen.

Nog even en wij adopteren Duitsland.

40 verwijderd924924212

@33 . Het ontbreekt er nog maar aan dat u over de dolkstootlegende begint.

De holocaust kent zijn gelijke in de geschiedenis niet als het gaat om het fabrieksmatig ombrengen van een volk. Ottomanen, Stalin en de Rode Khmer gebruikten andere methoden.

Terecht zijn wij pissig over de Turken die de Armeense genocide nog steeds niet willen erkennen.

Ik wil ook de Duitsers van vandaag niets in de schoenen schuiven van wat er toen gebeurd is. Hoe zou ik, bijna de helft van mijn familie is Duits. Maar mijn bloed gaat koken als een of andere Lautmaul het nazisme als een incident gaat betitelen.

0
41 Vandeprinsgeenkwaad

@39 . Och arm, u bent van het pad af.

0
42 Vandeprinsgeenkwaad

@42

ik niet...

5
43 FNKTD

@41

hier gaat de geschiedsvervalsing die u dagelijks met pap en krenten door de NPO's en uw leraren ongetwijfeld die hetzelfde in uw oor hebben lopen brullen, de mist in.
De methode werd ontwikkeld omdat in tegenstelling tot uw vereerde barbaren en aan ons "supereure" volkeren geen enkele moeite hadden een paar miljoen kelen door te snijden...niet de geringste....

4
44 FNKTD

@32

Uw opmerking over de slachtoffers van Stalin zou ik niet willen beamen. Een grove schatting mbt de slachtoffers van Stalin komt uit op zo'n 9 á 20 miljoen mensen die tijdens zijn bewind een niet natuurlijke dood zijn gestorven.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Jozef_Stalin

Sommige bronnen spreken zelfs van 23 miljoen slachtoffers.

https://www.hpdetijd.nl/2014-07-28/kent-u-ze-de-tien-dodelijkste-dictators/

11
45 ~ Echelon II ~

@45 Hmm, uw link vertelt alleen niet hoe die mensen zijn omgebracht. Het is bekend dat onder Stalin velen een hongerdood stierven. Dat was het gevolg van slecht beleid, niet de systematische uitroeing die in Duitsland plaatsvond.

0
46 Zucht

@46

Dat vertelt mijn link wel, maar voor het overige hebt u gelijk. Qua aantal slachtoffers heeft Stalin meer doden op z'n geweten, maar het procesmatige aspect van 'vernietiging' ontbreekt.

11
47 ~ Echelon II ~

* Verwijderd door de redactie *

48 muxer

@41Hoe de Russen en de geallieerden tekeer gingen met de Duitsers na de oorlog kwam toch al heel erg in de buurt .

0
49 solidsteel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@37Je bent een tokkie van het zuiverste water. En nu reageer ik wederom niet meer op je, stalker....

zojuist geplaatst door FrisseBries

rebo
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@35 Ik weet wel zeker dat het recht op demonstreren niet geldt zoals XR dat die laatste keer op de A10 wilde gaan doen. Door op een snelweg waar...

1 minuut geleden geplaatst door rebo

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@35I.p.v. ondernemen moet het ontnemen zijn...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@36 Ik dreig niets ik hoop gewoon hetzelfde als jij.Waarom begin je gelijk weer met schelden??Oja aso`s kunnen niet anders dan schelden....

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

DWZ
Gasprijzen in Europa kunnen dalen door naderend overschot aan vloeibaar gas

De gasprijzen kunnen ook heel gemakkelijk weer gaan stijgen door de hogere belastingen op het gas....

3 minuten geleden geplaatst door DWZ

Nicks R. Van
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

Er werd gewoon een verkeerde club ingehuurd. Veel beter nagaan of ze wel competent zijn, anders is het weg gegooid (belasting)geld....

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@34Ik ben niet bang van je gedreig, tokkie....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Nicks R. Van
GeenStijl: Doodenge griezel Carice van Houten applaudisseert voor keihard antisemitisme Columbia University

Ze zal er wel geen zak van begrepen hebben. Haar Engels is niet zo goed!...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
DNB: dwing Nederlanders om spaargeld in te zetten bij verduurzaming woning - NieuwRechts.nl

Ik wil toch graag zélf bepalen wat ik met mijn spaargeld doe. Daar hoeft de heer Knot zich niet mee te bemoeien....

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@32En wat heeft dat te maken met andere mensen het recht te ondernemen te demonstreren?...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Hot Sexy Nude VideosBlack Pussy VideosFreepoenHogtie BjXnxx VioleAmoporno.brGal Cadot NakedXnxx Indian Gf BfTamil Bbw SexPorn WorkoutFirst PronMadre Hija SexoPorn BlackedNude ChynaSpideypoolفیلم سکس پیرمردانIndian Girl Facking80s Porn ActressesBukkaku PornXxc Sex VideoPokimane LeaksWomen On Women PornographyFree HentaivideosSex Girl To GirlSexy Film Hd MovieXxx ToonUsasexguudeSil Pek Sex VideoJapanese OrnPorn Hot JapanMia Khalifa BigEbony Car MasturbatePonhub GratuitYesdownloaderSxe Video Full HdPorn Video Indian DownloadLexure PornWww Indian Hd Sex ComMilky Ray PornHannahowo PussyAbby Berner Leaked NudesMiss World NudeLeah Gotti Behind The ScenesPoonam Pandey App SexNude Painting BodyNura Massage VideosMichael Swayze PornTori Black Interracialエロ マンガNao Conto.comSexlog CXnxxdaddyJason Luv Dick SizeCompilation Sex VideosSoycideTetonas DesnudasReshma Hot NudeLee Eun Mi MoviesAnita Ki ChutBig Title MomAmbiance TchatZooe.moore NudeAishwarya Rai Xxx VideoHot Sexy Boobs PornSuvking BoobsPublic Agent Hot VideoTük PornNamis TitsJaidah Rae PornHottestporn VideoBratty Sis PornhubJizzayOnlyfansforumXxhampsterFilm Pornographique Lesbienne GratuitFotos De NudezSexy Sara Ali KhanAliyah MarieJexyscaicedoPorn Video Gf BfDesi Bengali ChudaiPussy FingeringBangbros PornNaked Asian Girls Kissing In A PoolSleep Drunk PornFleashlightNude ClitorusGhetto PussyRae Lil Black Porn VideosCock And PussyPorn Farrah AbrahamBubblebuttlatinaMandingo BbcPezón GrandeSkkokkaPerky Tits GifDolly Parten NakedKendra Lust ThreesomeFanbus捆绑Hqporn GayFuck Me EyesMalayali PussyXvcamsKarnataka Fucking VideosExploited Teens FullFutanari CumshotsAnalvids SquirtLesbian HipnosisOnlyfans Leaks WebNude Sex VideoNew Hindi Bf XxxElle Brooke SoloEmma Stone FeetGujarati Sex KahaniTaml XnxxBrazzers Step SisterJoliejoy'sLive Cam PormEscortindexXxx School XxxYuli RiveraNaked Yoga GirlSweetiefox MakimaQuadrinho PornBlack Naked Old WomanXxxtaxiOily SexSex Karte Hue FilmBf Viral VideoZareen Khan Nude ImagesWww.pornvideos.vomMikasa NakedTaylor Swift Fake NudesAnal PumpXvideos HairyTs PornstarPornhub RobinDeeper Hd PornXxx LarinasXhsmpsterTubes Mature PornTelegrm PornGaypornhubSexy Video American HdHenti English DubTarzan X Movie HindiLauren Cohan Sex TapeTsescorts.Skipthegames Site Support.google.com/adwords