Column

Nepnieuwsverspreidende #metoo’er Francisco van Jole mag nepnieuws verspreiden aan de UvA

02-06-2018 13:29

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

Artikel begint na de afbeelding met overtuigend voorbeeld van Nederlands nepnieuws door Francisco van Jole van Joop.nl.

 

 

Roept u maar even ‘WTF?‘ in koor, want schaamteloze hypocrisie heeft een nieuwe dimensie aangeboord: in samenwerking met de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van notabene de UvA mag bewezen #metoo-pleger en bewezen nepnieuwsfabrikant, karaktermoordenaar en nepnieuwspublicist Francisco van Jole (BNNVARA) aan het gewillige UvA-publiek komen uitleggen wat dat precies is, nepnieuws.

Je verzint het gewoon niet. Joop.nl is godverdomme dé definitie van nepnieuws in Nederland! Dat is hier al 4045 keer aangetoond en daar ook. Joop.nl is nota bene door de belastingbetaler gesubsidieerd nepnieuws, daar zou zelfs Poetin nog voor tekenen, zo’n fijne wijze van nepnieuws aan de man brengen.

Video’s manipuleren

Geen enkel probleem voor de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de UvA. Nepnieuws is natuurlijk pas nepnieuws als het ‘niet links genoeg is’, maar als het van de VARA komt is het dikke prima. Dan mag je gerust op een bijzonder kwaadaardige wijze video’s manipuleren om serieuze haat tegen een debatcentrum aan te zwengelen. Dan mag je verzinnen wat je wilt om al je persoonlijke vijanden, waar je al jaren als een zieke stalker door bent geobsedeerd, aan de schandpaal van een publieke omroep te hangen. Karaktermoord is ongetwijfeld een beproefd concept bij het linkse publiek van SPUI25 in samenwerking met de UvA dus die zullen de handjes wel blauwklappen voor Francisco ‘de online Hugo Brandt Corstius’ Van Jole. Linkse goedmensen hoef je niets te vertellen over tolerantie, nietwaar?

Ook het feit dat Francisco van Jole een bewezen (één van de weinigen in Nederland die is beschuldigd van #metoo waarvan het ook echt is bewezen, helaas haalt dat dan weer niet de Volkskrant en Radio 1) #metoo-pleger is maakt de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen kennelijk helemaal NIETS uit. Nee hoor, prima expert, uitstekend en inspirerend spreker natuurlijk.

Misschien kan hij de studenten nog wat leren over het wassen van witte onderbroeken en het tongen van jonge studentes? Wellicht zitten er nog wat leuke knotjesdragende baardhipsters in het publiek die willen weten hoe dat moet, een jong meisje belagen in een hotelkamer? Als Thierry Bauset iets positiefs vindt van een versiergoeroe is het land te klein, maar als Francisco van Jole de versiergoeroe manipulaties in de praktijk brengt krijgt hij van Vera Keur een gesubsidieerde website cadeau en is hij altijd welkom bij Peter Kee en MeiM Li Vos om  juiliehuilie te doen over al die gemene mensen die allemaal tegen hem zijn waardoor hij nog steeds met het lampje aan moet slapen.

Shame on you Spui25!

Enfin: Shame on you, Spui25! Shame on you, UvA! Jullie linkse vriendjespolitiek en eenzijdige opvattingen zijn gewoon smerig. Spui25 is gewoon F-O-U-T. Een F-O-U-T platform met het karakter van een Duitse bierhal in de jaren dertig.

Gelukkig zullen al die intersectionele UvA-feministes nu wel komen protesteren tegen het platform bieden aan een blanke heteroseksuele #metoo-misdadiger, toch? Als Thierry Baudet al niet welkom is dan is deze haatzaaiende vrouwenminachter al helemaal niet welkom, toch? Toch boze millennials? TOCH?

Zou minister Ollongren een informant sturen die in de zaal gaat zitten om te controleren hoeveel nepnieuws nepnieuwsverspreider Francisco van Jole gaat verspreiden? Is EU vs. Disinfo al gewaarschuwd? Zit er straks ook een officier van justitie in de zaal om te controleren hoeveel strafbare haat er wordt gezaaid? Ja toch? TOCH?

Maar gelukkig komt ook Volskrant-journalist-activist/moralist Maarten Keulemans, bekend van het nepnieuws over alcohol dat echt heel erg gevaarlijk is, ohnee sorry toch niet, en natuurlijk bekend van gemanipuleerde filmpjes over gemanipuleerde filmpjes op het internet die ‘haat tegen vluchtelingen’ verspreiden. Die zal filmpjesmanipulator Francisco van Jole dan wel het vuur aan de schenen leggen! Toch? TOCH?

Nee natuurlijk niet, duh!

Ik herhaal: Shame on you, Spui25! Shame on you, UvA!

En de tyfus.

Klagen, protesteren, petities indienen, drammen, SJW’en, adverteerders bellen en meer protest kan bij Spui25. Succes!

 

[jwplayer mediaid=”2879197″]

 

Lees ook: ‘Francisco van Jole voorziet bevolking van nepnieuws en jaagt angst aan’

Lees ook: Sylvian Ephimenco: Joop.nl is een VARA-haatsite

Lees ook: Joop.nl doet actueel met acht maanden oud artikel

Lees ook: Hoe gevaarlijk is de retoriek van ‘verschillige’ NPO-website Joop.nl?

Lees ook: Opnieuw karaktermoord op website van verbindende NPO.

Lees ook: het uitgebreide dossier Nepnieuws Joop.nl

Lees ook: ‘Karaktermoorden op Joop.nl erger dan bagger van Geenstijl-reaguurders’

Lees ook: het uitgebreide dossier Francisco van Jole

Lees ook: het uitgebreide dossier Joop.nl

Lees ook: het uitgebreide dossier #metoo door Francisco van Jole