ANP
Volledig scherm
© ANP

Verhoeven op recordjacht tegen Brestovac

Motivatie heeft Rico Verhoeven genoeg, voor zijn wereldtitelgevecht vanavond tegen Mladen Brestovac. Hij ziet zijn Kroatische uitdager als iemand die hem van de plek wil stoten die ervoor zorgt dat hij zijn familie goed kan onderhouden. Maar er is meer om voor te strijden: records.

  1. Brestovac is voor Verhoeven allesbehalve een opwarmertje
    Wereldtitelgevecht

    Brestovac is voor Verhoeven allesbehal­ve een opwarmer­tje

    In zijn eerste gevecht sinds Jamal Ben Saddik moet Rico Verhoeven (29) meteen weer zijn wereldtitel verdedigen. Zaterdag wacht Mladen Brestovac, wat in eerste instantie een opwarmertje moest zijn voor een naderende rematch tussen Verhoeven en Badr Hari. Totdat organisator Glory besloot de strijd in Birmingham op te waarderen door de kampioensriem van de Nederlander op het spel te zetten. Een kennismaking met zijn uitdager.
  2. Marathonlegende Theo en zijn queeste naar het Rotterdamse record: ‘Hopen op offday van Mattie’
    PREMIUM

    Marathonle­gen­de Theo en zijn queeste naar het Rotterdam­se record: ‘Hopen op offday van Mattie’

    Een kroning van koning Cummins laat nog minimaal 42 Maasstedelijke kilometers en 195 meter op zich wachten. Stiekem hoopte Rotterdammer Theo Cummins de tweestrijd met Bredanaar Mattie Trommelen gisteren in zijn voordeel te beslissen en zo de enige loper te worden die ‘Rotterdam’ 38 keer voltooide. Maar de Brabander geeft zich, ondanks artrose in één van zijn knieën, nog niet gewonnen.
    Rotterdam
  3. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?