Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Cipier getuigt over radicalisering in onze gevangenissen: "Ik ken er al zeker tien die bereid zijn om aanslag te plegen"

De schutter van Luik die als autochtone Belg radicaliseerde in de gevangenis, blijkt geen alleenstaand geval. Cipiers getuigen dat de draaideurcriminelen van vandaag in een schrikbarend tempo uitgroeien tot de terroristen van morgen.

118 reacties

  • Ben De Beer

    6 jaar geleden
    Wat nu in de gevangenissen gebeurt, is slechts een voorafspiegeling van wat de Europeanen in de toekomst te wachten staat voor de dagelijkse samenleving.
  • johan fransaert

    6 jaar geleden
    het geeft aan dat we wel een hoog risico gevangenis kunnen gebruiken in België .
  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    En de Belgische regering... die blijft rustig slapen.
  • Bruno Vermeire

    6 jaar geleden
    In Antwerpen kunnen ze volgens de uitspraken van De Wever beginnen graven aan de diepste put van Europa, Misschien op de kaaien dan moet er geen uitrit komen en hij is van zijn lastposten af.
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    De vraag is nu of de uit Syrië teruggekomen terroristen die al stoefend in de gevangenissen rondvertellen hoeveel mensen ze gedood, gemarteld enz. hebben, voor deze bekentenissen een gepaste gevangenisstraf krijgen (levenslang per slachtoffer dat ze gemaakt hebben), of dat ze hier gewoon een korte celstraf krijgen, enkel omdat ze 'syriëstrijder' zijn geweest.