Marjolein Meijer en Rik Grashoff.
Volledig scherm
Marjolein Meijer en Rik Grashoff. © Nico Schouten/ANP, fotobewerking AD

Geheime liefdesaffaire in top GroenLinks

GroenLinks heeft Tweede Kamerlid Rik Grashoff en partijvoorzitter Marjolein Meijer op de vingers getikt omdat zij sinds een jaar een liefdesrelatie hebben, maar dat hadden verzwegen.

  1. Weggestemd hoofd van financiën 50Plus neemt papierwerk mee naar huis, nu kan partij niet meer bij administratie

    Weggestemd hoofd van financiën 50Plus neemt papierwerk mee naar huis, nu kan partij niet meer bij administra­tie

    De politieke partij 50Plus kan momenteel niet bij haar financiële administratie. Het vorige maand weggestemde hoofd van de financiële commissie, Johan Hessing, heeft het papierwerk mee naar huis genomen en dit ontbreekt nog altijd op het partijkantoor in Den Haag. Ondertussen heeft een reclamebureau een incassobureau ingeschakeld om een achterstallige betaling voor een campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen najaar betaald te krijgen.
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.