door Havermout in Binnenland  ·  35 Reacties

  • 20
  • 774x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hoe zou u het vinden als je huis en haard voor oorlog etc. moet ontvluchten. Oh, u zou uw leven gewoon weer oppakken alsof er niets gebeurd is? Ok, dan weten we dat.

33
1 rolstoeltje

Veel Syriers zullen echt ptss hebben en het geloof helpt hen graag over het randje.

11
2 Prof. Zuurbekje

Beide zijn slecht nieuws.
(B.t.w. @1 , al bij voorbaat verontwaardigd?)

2
3 grovi

"Ze zijn bijvoorbeeld vaak zenuwachtig en somber."

Is dat alles? Dat heeft een groot deel van Nederland tegenwoordig, onder andere doordat wij zo gediscrimineerd worden t.o.v. deze zelfde mensen door onze eigen overheid.

"... en het overgrote deel heeft grote schulden moeten maken om mensensmokkelaars te kunnen betalen."

En dat is onze verantwoordelijkheid hoe precies? Ook zitten veel Nederlanders in de schuld alweer door onder andere de eigen overheid. Bovendien geloof ik deze uitspraak niet omdat ze dat geld gewoon krijgen aangereikt door de aanstichters van de immigratie, die ons Europeanen onze landen van oorsprong willen afpakken en ons marginaliseren en tot tweederangs burgers maken in eigen land.

"De ondervraagde vluchtelingen zijn positief over hun toekomst in Nederland. "Er is duidelijk sprake van het verschijnsel migranten-optimisme", zegt Jaco Dagevos van het SCP. "78 procent van de Syriërs voelt zich thuis in Nederland. Ze geven hun leven hier gemiddeld een 8,5.""

Dan moeten we daar meteen wat aan doen. Geen aanzuigende werking s.v.p..

"Als terugkeer wel mogelijk is, wil een vijfde terug naar Syrië. Een kwart weet het nog niet en meer dan de helft wil sowieso niet meer terug."

Jammer. Misschien helpt een oprotpremie.

En wanneer gaat het Sociaal Cultureel Planbureau, bedoeld voor Nederlanders in Nederland, de eigen bevolking onderzoeken en helpen met dezelfde dingen als deze mensen, minimaal?

5
4 Wendel

De oorlog is Syrië is voorbij en daarmee ook de tijd om je hier lekker te laten verzorgen. Luilekkerland bestaat nou eenmaal niet.

6
5 grovi

* Verwijderd door de redactie *

6 Gr@ndioos

* Verwijderd door de redactie *

7 Gr@ndioos

Heel Nederland heeft wel een vorm psychische problemen...het punt is?
Lekker daar laten dus....

4
8 TouchScreen

Triest wat er in Syrïe gebeurd, maar nu eenmaal hier is het een kwestie van je leven weer oppakken en doorgaan... Maar met al ons geknuffel vinden ze het blijkbaar allemaal wel best zo...

4
9 Anonymousje

Tuurlijk. En dat is natuurlijk een excuus om onder luid gegil van Alahu Akbar mensen de keel door te snijden op straat. Of de politie met een hakbijl te lijf te gaan.

4
10 Querulijn Xaverius,

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

"Als terugkeer wel mogelijk is, wil een vijfde terug naar Syrië. Een kwart weet het nog niet en meer dan de helft wil sowieso niet meer terug."
Hetgeen dus duidelijk niet de inzet was van de regering, Terugkeren zodra het veilig is.
We zijn dus weer bedonderd.

3
12 Querulijn Xaverius,

Dat begrijpt ik,levenslang een uitkering en kinderbijslag met woning en tot slot als beloning AOW.

2
13 moya155

Kregen we eerst diegenen die jarenlang aan het uitkeringsinfuus komen te hangen vanwege het "onvermogen" op de arbeidsmarkt. Nu komt er een nieuwe groep bij die "psychische problemen" heeft en jarenlang "begeleiding" nodig hebben, omdat ze anders met messen, hakbijlen of zwaarden gaan zwaaien.
En dat allemaal omdat het hier om "hoogopgeleiden" gaat, die voor het grootste gedeelte niet meer terug willen om hun land op te bouwen.
Vertel mij maar, wie dit beleid nog snapt en dit allemaal accepteert.
Je moet als overheid wel knettergek zijn om je land zo destructief te maken.

2
14 Strongoli

Dat snap ik wel.
Dat ze der eigen hier thuis voelen.
Lang leve de uitkering.
Het was tijdelijk, word de hoogste tijd dat de regering eens gaat kijken
Waar ze naar terug kunnen .
Hebben ze meteen werk.
Land opbouwen.
Zit nog familie daar vast van ze.
Vinden het ook fijn als ze terug komen.

2
15 annie

@1 Het huis van mijn opa (vaders kant) was twee keer gebombadeerd en ook nog een voorval dat mijn tante, op een haar na gedood werd in der bed door kogels die in de ronde vlogen en dan iedere keer de angst die men onderging, daar stapte men over hene, want er moest brood op de plank komen en het huis moest weer opgebouwd worden en men wist dat men door moest gaan, om een zo goed mogelijk leven te krijgen. Tijd voor verwerking had men niet, men verwerkte alles door te werken en het leven weer zo goed als mogelijk weer aangenaam te maken.

Aan mijn moeders kant; Mijn oma was haar kind en haar man kwijt geraakt in de oorlog en had ook een onderduiker te voeden en zeven kinderen. Toch ging ze door met der leven terwijl ze ook Russen over de vloer kreeg en Polen omdat ze een klein cafeetje runden met een kruidenierzaak en een bakkerij erbij, waar de soldaten konden logeren en te eten moesten hebben. Ook werd der paard gejat, door Duitsers, die ze terug roofde met gevaar voor der leven.
Toch ging ze voort met der leven en had geen zelfmedelijden, hoe hard haar leven ook was, ze hield der dapper staande.

De opa en oma van mijn man's kant die hadden 12 kinderen en een gezin die onderdook bij hen te voeden.
Ze hadden zelf amper te eten en toch deelde ze dat met een joods gezin. Ook smokkelde opa eten en dus werd er ook geregeld op hem en zijn maat gejaagd en kogels die geregeld om hun oren vlogen namen ze voor lief.
Toch ondanks alle gevaren ging dit gezin door met hun leven zonder zielig te doen, als er eens heeel weinig eten op hun bord kwam. Men was tevree en maakte het beste van hun leven.

Als ik dan zie hoe vele jonge knapen hun aanstellen en zielig doen als ze hier aankomen krijg ik spantane kots-nijgenen ervan.
Jawel heel stoer deze kant opkomen en dan mankeren ze niks onder weg en zijn ze hier, ja dan mankeren ze ineens van alles, om alles maar gratis te krijgen. Kom op zeg,,, stelletje lapzwansen dat het zijn.

0
16 vis

vis, Mijn ouders en grootouders zijn ook twee keer moeten vluchten, wel in eigen land.
Onderduikers in huis gehad en twee Rotterdamse jongens om aan te laten sterken.
Toen ik nog inburgering gaf heb ik van deze mensen zelf gehoord dat het maar in bepaalde regio's oorlog was. ze hebben jaren in Turkije gezeten maar toen ze hoorden dat hier alles gratis is hier naar toe gekomen.

0
17 francaise

een excuus om de gewone mensen af te slachten is er iig. al.

1
18 ongelovenloos

Och dan gaat er toch gewoon 1,4 miljard naar GGZ? Ow.....wacht.

0
19 Tsaar

Ai, verwarde chirurgen en raketwetenschappers..
Maar gelukkig vinden ze het leuk hier, dat scheelt weer een slok op een borrel! question

1
20 Wild Rover

@1 Naar een ander land gaan en verward met messen zwaaien terwijl je een uitkering trekt in je gratis ingerichte huurwoning natuurlijk! question

2
21 Wild Rover

Zelf ben ik hier steeds minder graag door o.a. syriers en andere geimporteerde verwarden. En aangezien ik hier geboren en getogen ben en mijn nederlandse stamboom tot bijna 500 terug is te vinden heb ik graag dat al die gewelddadige buitenlandse gestoorden weer naar huis gaan.

0
22 Bamischijf

@7 Onderbuik gevoelens volgens mij eerder gezond verstand.

1
23 de kikker

Ook in Londen heeft men te kampen met verwarde mannen met psychische problemen.......

https://www.telegraaf.nl/video/2111307/fietser-trekt-reuzenmes-in-verkeersruzie

0
24 DWZ

* Verwijderd door de redactie *

25 Pxf7+

Waarom moet er een aanslag op onze verzorgingsstaat gedaan worden en wordt er niet voldoende ingezet op een terugkeer?
Deze uitkeringstrekkers zijn totaal geen "verrijking", zoals eerder door Rutte werd gezegd. En "hoogopgeleid" zijn ze al helemaal niet.
Hoorde ook in het nieuws, dat families die hier naar toe komen van mensen met een verblijfsstatus, straks allemaal een permanente verblijfsstatus krijgen bij binnenkomst.
Óók deze komen weer in een uitkering terecht.
Je vraagt je af waar ze in Den Haag mee bezig zijn.
Wij kunnen ons straks blauw betalen aan de steeds maar stijgende zorgkosten en deze figuren worden vertroeteld alsof het allemaal niets kost.
Dit land begint inmiddels aardig af te glijden, om over de invloed van die verderfelijke Islam naar niet te praten. Alleen zien velen het nog niet, dankzij de mooie praatjes van Rutte en consorten.

0
26 Dieke

@1

Ik geloof best wel dat mensen uit een oorlogsgebied een psychische knauw hebben opgelopen maar wat ik dan wel vreemd vind is dat het alleen mannen zijn die daar door uit hun plaat gaan en met messen en hakbijlen lopen te zwaaien. Ik persoonlijk denk dat ze in Den Haag door hebben dat steeds minder mensen geloven in de zogenaamde verwarde persoon verhalen en ze het nu op een andere boeg proberen te gooien. Ik persoonlijk vind het van de vreemde dat dit zulk soort personen dan juist met de ramadan een psychose krijgen.

1
27 Ikke

"Syriërs zijn graag hier, maar groot deel heeft psychische problemen"
Dat noemen ze tegenwoordig toch verward of het hebben van een psychose?!

0
28 Verwonderd

De lage opzet van Wouter Koolmees.

De burger-belastingbetaler heeft het niet door, maar Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken, Arbeidsmarkt en Integratie heeft samen met het Sociaal Cultureel Planbureau een ontzettend lage streek uitgehaald.

Door 41% van de Syriërs prominent in het nieuws psychisch ongezond te verklaren geven zij werkgevers , met name in het midden- en kleinbedrijf , een kanonssalvo: Neem deze mensen niet in dienst. Ze zijn van ons de politiek en onze instellingen. We gaan eerst nog jaren de budgetten voor hulpverlening, geestelijke gezondheidszorg en uitkeringen opvoeren; evenals de salarissen voor bestuurders in onze sectoren. Dus afblijven!

Immers, bij Koolmees komt ook die andere beleidslijn samen, de wetgeving waarmee hij werkgevers verplicht het loon van werknemers die ziek worden door te betalen. Voor niet zo grote bedrijven is dat niet te doen. Het bijhouden van de wettelijk vereiste dossiers over werknemers trouwens evenmin.

Omdat een werkgever die werknemers zoekt, niet in de mensen kan kijken en psychisch ongezond een gevaarlijk vage frase is, heeft Koolmees met zijn lage opzet bereikt dat werkgevers met een grote boog om álle Syriërs heen zullen lopen. Precies zoals zijn bedoeling was.

Enfin de partijleden-bestuurders bij de vele belanghebbende instellingen juichen binnenskamers.
De regering heeft precies gedaan wat de lobby's wilden. De geldstromen komen eraan . Voor een lange reeks van jaren.

0
29 duurendaal

@28 Ik dacht dat dat religie was. Heilig geloven in een sprookjesboek kun je toch ook als verward bestempelen? Wie kan mij het verschil uitleggen tussen een eenhoorn en god wat betreft bestaansrecht?

0
30 Scholar002

Wij hebben ook psychisch problemen. Voornamelijk in Den Haag. Deze toestand is mede reden om lokaal op tew vangen. Dit domme volk in Den Haag kost dit land zijn kop.

0
31 sparta

Syriërs zijn graag hier, maar groot deel heeft psychische problemen

Dus uiteindelijk toch liever naar eigen land terug dan.

0
32 Wil je niet weten

"psychische problemen" na 'verwarde man' de nieuwe term voor crimineel.

0
33 Rex

@30 Simpel. De eenhoorn bestaat niet en God bestaat ook niet zoals door de mens ooit verzonnen is. God is geen aanwijsbaar individu op een troon.

0
34 Verwonderd

Ik heb al jaren psychische klachten dankzij de vvd/d66

0
35 knakworst

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

De onzin standaart!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Reconquista
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@39Daarmee richt hij zich toch niet op vrouwen? In tegendeel zelfs, hij richt zich hier op de discriminerende hoofddoek en komt daarmee juist ...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
Mijn welgemeende excuses aan Geert Wilders en zijn formatiepartners

Jari van de Ploeg bied zijn welgemeende cynische excuses aan!Wrang als je bekend maakt dat je al drie maanden aan het zwammen bent en dan ga...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@16 De Apollo missies destijds hadden wel een iets ruimer budget dan de huidige plannen, dat scheelt al veel :).Daarnaast zijn bij een van d...

6 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Vageali6888
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Schandalig..Waarschijnlijk door dezelfde types die voor de grote woningnood zorgde met hun stemgedrag....

8 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@33Zelfs als je zeer kritisch bent op massa-immigratie uit voornamelijk landen met een totaal andere cultuur, betekend dat niet niet direct ...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

FrisseBries
Offtopic

@2347Hoi Querido Not, bedankt voor je reactie.Ik heb vandaag geen tijd voor een uitgebreide reactie, maar ik kom erop terug....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@26 Die zullen er best zijn maar dat is niet de mainstream die het verschil maakt....

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@14 Nou... ze hebben het eerst heel vaak geprobeerd. Het lukte niet echt meteen. Iemand zei laatst dat ze 17 proef raketten hebben moeten afvure...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Korean Hot SexMalayalam Actress Nude PicsUndressed Old WomenLupopornoGay Fisting PornosSindy RoseWomen Naked On TvSaree Sex VideosH.d Porn MoviesOral CummingBest All Time.pornstarsSpicy J OnlyfansFuckcomicsReagan Foxx HdXxx Com XvideoRebecca Porn CyberpunkNude Celeb FakeXvideo BrasireiroTamanna Tamanna Sex VideosBlack New World OrderHot Sexy Nude MomFour FingeringSupercakes OnlyfansBreastfeeding Mommy PornPorno 4kPorn Brasileiro HdSex Education Sex ScenesHayley Atwell TittiesMermaid NudeHot Aunty BfHot Sex Big TitsBengali Porn DownloadCall Of The Night PornPaige Turnah AnalAlexis Texas SquirtEboney Anal PornStreaming PornographiqueGare Aux CoquineStripchat PrivateAva Stone PornHolly Brougham PornBigblackbootySexual Black PornKendra SunderlandHansel And Gretel PornNaked Sexy MenPriyanka Chopra MmsSex Video New Full Hd母子乱伦Free Black Porn WomenSara Jay GangbangedSyla StylzRealwifestoriesSucking Moms TitsGrupos Pornô TelegramXhemster ComAmerican XxxvideoComhdPersephanii Onlyfans LeaksOnlyfans Leaked VideoPorn Descargar GratisSe XlogCoger Con Mi EsposaTelugu Girls XnxxBlonde TittyfuckTube8 SexJapan Porn TvSexart.coomAnimes HentaisTcaht SexeFriday AddsAnal PoundinJism 2Karva Chauth HairstyleSuper Sucker Cum Jetting MachineCute Girl Porn HdBlack Porn 2023Asian Porn UncenPorn Pictures Of TeensJohnny CastleLeaked Nude PhotoshootSexy Aunty XnxxXxx Bhabhi VideosTayler HillsThe Glory PornMygirlsfundKaylee KillionAmazon DildosNegro Sex MovieVideos Of Clit PiercingPorn On TinderHusband And Wife Share A BbcWwxxnArabi SexseHenraitecaMerb CaHannah Waddingham TitsXharmster ComLola My LuvSakura HentiEuphoria HentiaKaley Cuoco PornBest Boobs XxxDesi Group ChudaiRayveness AnalStickamcapturesHqpprnerSimply-hentaiSpondge Bob PornBlack Mam PornChandni MovieLendieliraDesi Sasur SexAj Lee SexEva Porn VideoMff PornFull Leangth PornBaltimore ListcrawlerWww Gay Sex Video8k PronCheating While On Phone PornViolent Ganbangındıa Summer PornNaked FatherPorn OralsexIgarashi NatsuInterracialpornLogan Paul NakedBdsm AsiaSuzanne Somers NideMichelle Monaghan SexyHindi SekasiFather Dauther PornRaina ExcogiHen T AiSexy HintaiBig AnimeboobsXxx AssagePublic Agent RussianCory Chase Lesbian TeenKendra Kennedy JoiFiree Couple PornSaxy XnxLaynaboo LeaksCartoon Sex VideoBrother And Sister XxxvideoTiny Harris NudeFootbooruViverstreetSamantha Sex