door Havermout in Gezondheid  ·  65 Reacties

  • 4
  • 741x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 "...."het gezin is de hoeksteen van de samenleving" geldt allang niet meer....."

Deze leuze was feitelijk al de zwanenzang van 'het gezin als hoeksteen van de samenleving'
Het transnationale kapitaal en de trans-nationale politiek hebben lak aan 'de samenleving', aan 'de maatschappij', aan 'het gezin'.......zij hebben andere agenda's en transseksualiteit helpt hen hierbij...

3
51 CoolMemories

@49

- " de globalistische trans-nationale en transeconomische elites zetten in op een collectieve fascinatie voor (trans)seksualiteit." -

lees je wel eens wat je zelf schrijft?

- "sommige landen die hier niet aan mee (willen) doen, zoals Rusland, worden dan ook keihard gedemoniseerd" -

Joh, Rusland heeft anti-LHBT wetgeving. Natuurlijk worden die gedemoniseerd om zulke schandelijke wetten en gebrek aan rechten.

2
52 Pegasus

@50 ,

ach joh, @49 zouden zomaar een stelletje corpsballen kunnen zijn die er een bepaald vreemde humor op nahouden.
Spelling, grammatica en taalgebruik van die gast(en) is in ieder geval niet bepaald denderend.

1
53 jodelatedieho

@53 Dan is het waarschijnlijk een clubje van eeuwige studenten , aangezien Cool Memories al minimaal een jaar of tien met zulk 'quasi intellectueel' taal gebruik aan het posten is / zijn ...

2
54 MarcusCole

@48 Inderdaad namens één persoon. En die persoon had het niet alleen over zichzelf maar ook over van ervaringen van lotgenoten.

2
55 Dune

Wat ik wel 'grappig' vindt is dat links zich op dat gebied altijd in de eigen vingers snijdt. Want al die promotie van transgender en genderneutraal staat weer haaks op de doelgroepen die zij altijd met verve (desnoods geweld) promoten. Migranten, multiculti en Islam.

Want nu is dus bepaald dat je een genderneutraal paspoort mag hebben, dus geen man, geen vrouw gewoon een 'het' of hoe moet je het noemen? Maar dat betekent dus ook dat wettelijk gezien een 'het' naar een moskee kan gaan en mag gaan knielen waar hij en dan mn. zij maar wil. Wettelijk gezien hoeft zij niet persé meer in de vrouwenhoek, want wettelijk niet aangemerkt als vrouw. Volgens mij is dit een doorbraak in de discriminatie van vrouwen en dan mn. binnen de islam. question Ook naar een islamitisch land zal dat problemen gaan geven want ik denk echt niet dat je in SA aan hoeft te komen met je gender neutrale paspoort. Echt niet! question het lijkt wel of daar helemaal niet over nagedacht is. En ik vind het ook bizar, er zijn maar 2 soorten, sorry maar je wordt echt als 1 vd soorten geboren man/vrouw (uitzonderingen daargelaten) En dat je je anders voelt, prima en mooi dat je daaraan zo geopereerd kan worden dat je zelf je sekse kunt kiezen. Maar dat is geen recht wat zware prioriteit heeft. En zeker geen recht waarbij nog allerlei eisen komen van meer en snellere operaties, Het kost allemaal geld en er zijn ernstige aandoeningen die prioriteit hebben en behoren te hebben, die vaak ook evengoed een lange wachtlijst hebben, dus ze wachten maar op hun beurt.

Ik heb helemaal niets tegen mensen die lesbisch/homo, travestiet of transgender zijn of weet ik veel wat. Lekker doen wat je zelf wilt zolang geen mens of dier daaronder lijdt. Maar Ik vind het wel allemaal ver over de top heen. Het neemt wat mij betreft bespottelijke vormen aan met hun aparte toiletten enz. Wat een flauwekul. Ik ben een vrouw (dus gewoon een ouderwetse vrouw zonder andere afkortingen) en als ergens alle vrouwen toiletten bezet zijn of wat dan, dan ga ik net zo makkelijk naar een heren toilet. Iedereen wil maar zo speciaal zijn en zo apart behandeld worden. Leef gewoon.

4
56 Bleke Betty

@55

Dat kan, je hebt het echter niet uit eerste hand, je spreekt over een selecte groep en hebt geen algemene informatie. Het is dus onjuist om over ' vaak' en ' veel' te spreken zoals je deed in @42

1
57 Pegasus

@47 daarom is het fundament kapot, de steuner waar op gebouwd word ontbreekt.
zie ook niet waarom genders geen gezin kunnen vormen.

wachtlijsten zijn voor ieder vervelend, maar denk dat het in deze ook functie heeft
hoe graag en zeker wil je echt anders worden zijn. je kan namelijk nooit meer terug.

0
58 Gratiebarmhart

@33 en @34

Ter info.

"The bill adds gender expression and gender identity as protected grounds to the Canadian Human Rights Act, and also to the Criminal Code provisions dealing with hate propaganda, incitement to genocide, and aggravating factors in sentencing."

Voor volledi artikel zie:
https://en.wikipedia.org/wiki/An_Act_to_amend_the_Canadian_Human_Rights_Act_and_the_Criminal_Code

0
59 Mappie

@52 "...Rusland heeft anti-LHBT wetgeving. …."

Nee, LHTB is niet verboden in Rusland en was ook nooit verboden zoals hier tot in de jaren '60 homo's chemisch gecastreerd werden. Rusland vindt het alleen niet nodig propaganda en promotie te maken voor LHTB aan minderjarigen. Rusland slaat niet door, zoals het Westen van het ene uiterste (quarantaine, chemische castratie) naar het andere uiterste (idolisering en propaganda aan minderjarigen)….bovendien wil Rusland zijn geboortecijfer op peil houden door jonge gezinnen met kinderen te stimuleren en niet door islamisering en landen te bombarderen (Libië) om daarmee miljoenen vluchtelingen als immigranten op te kunnen nemen.

3
60 CoolMemories

@52 "...Natuurlijk worden die gedemoniseerd om zulke schandelijke wetten en gebrek aan rechten....."

Dat bedoel ik met (collectieve) fascinatie voor 'persoonlijke seksualiteit' als bliksemafleider! Dat de Amerikaanse buitenlandse politiek, in vergelijking met die van de Rusland, met imperialistische gedrevenheid over de lijken van honderdduizenden gaat is blijkbaar niet interessant voor de morele beoordeling......maar een paar wetjes ter bescherming van de Russische jeugd doen hier golven van verontwaardiging en hysterie oplaaien tegen het 'kwaadaardige Rusland' waarna het weer sancties regent en de 'eensgezinde politiek correcten' elkaar instemmend schoudeklopjes geven....!

3
61 CoolMemories

@56

- "Want al die promotie van transgender en genderneutraal staat weer haaks op de doelgroepen die zij altijd met verve (desnoods geweld) promoten. Migranten, multiculti en Islam." -

Eh nee. 'links' (zoals je dat zo benoemd) staat voor anti- discriminatie en het hoog houden van onze grondwet. Een moslim die een transgender discrimineert wordt op gelijke mate behandeld als dat een westerling het zou doen.

- "En dat je je anders voelt, prima en mooi dat je daaraan zo geopereerd kan worden dat je zelf je sekse kunt kiezen. Maar dat is geen recht wat zware prioriteit heeft. En zeker geen recht waarbij nog allerlei eisen komen van meer en snellere operaties, Het kost allemaal geld en er zijn ernstige aandoeningen die prioriteit hebben en behoren te hebben, die vaak ook evengoed een lange wachtlijst hebben, dus ze wachten maar op hun beurt. " -

De wachtlijsten zijn er voor de diagnose alleen, dat is nu meer dan 2 jaar voorad je uberhaupt voor het eerst een arts spreekt. Ze hebben dus in het geheel geen connectie met de andere wachtlijsen die je noemt en het zijn tevens de langste diagnostische wachtlijsen in Nederland.
Laat anders maar eens bronnen zien van linkse politieke partijen waarin anti-lhbt sentimenten uit moslim wereld gedoogd worden.

-"en ik vind het ook bizar, er zijn maar 2 soorten, sorry maar je wordt echt als 1 vd soorten geboren man/vrouw (uitzonderingen daargelaten)"-

Met pakweg 1 op de 100 mensen zou ik dat geen uitzondering meer willen noemen.

0
62 Pegasus

@61

- "maar een paar wetjes ter bescherming van de Russische jeugd" -

Het heeft helemaal niets met 'bescherming' te maken. Het is in Rusland verboden om en publiek over LHBT te spreken, je mag jongeren die met hun geaardheid worstelen niet helpen, je mag geen openbare LHBT groepen hebben en de overheid ontslaat zelfs LHBT'ers uit publieke functies omdat ze anders bang zijn niet aan de wet te voldoen.

Dat is geen ' bescherming' van jongeren, dat is regelrechte onderdrukking.

0
63 Pegasus

@62 "...Een moslim die een transgender discrimineert wordt op gelijke mate behandeld als dat een westerling het zou doen.,...."

Welnee!! Overal waar moslims in de meerderheid zijn en de Sharia heerst bestaan (officieel) geen LHTB'ers meer!

0
64 CoolMemories

@63 Nogmaals: huwelijk, gezin, heteroseksualiteit en kinderen zijn de norm in toch wel 99 % van de wereld! Waarom loopt iedereen altijd alleen over het gematigde Rusland te janken terwijl onze beste vrienden en zakenpartners in Saoedi-Arabië homo's van de daken gooien en zelfs in Amsterdan homostelletjes gewelddadig belaagd worden....!??!

Dezelfde kortzichtige hysterie mbt tot Syrië: omdat daar de democratie niet optimaal zou zijn volgens westerse normen blijkt het geoorloofd een full-scale oorlog te starten om de nalatige president te verwijderen.....!?!? .....en dat terwijl Syrië onder de gematigde Assad één van de meest seculiere en democratische landen binnen de Arabische wereld is....!

Vanwaar deze misplaatste hysterie en focus?!

1
65 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Dus die buurtbewoners zoeken geen verbinding maar willen dat die dame hier naar toe gaat:https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240418_62445...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Op dit gebied kunnen we die analoge bende niet met gelijke munt terugbetalen. Het is ook ongelofelijk dat er nog steeds ambassades in Europa zi...

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Als je over mentaliteit wil gaan zagen dan ga maar eens in de AZC's kijken wat voor een mentaliteit daar rondloopt. ...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem-Alexander_der_Nederlanden...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Dat hoeft ook niet want wij solliciteren daar ook niet, dus daar hoeft ook niemand over na te denken.Heb jij je trouwens al wèl aangemel...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

Gisteren een verhaal gehoord over hoe je notaris wordt. Dan krijg je dus een brief van de koning. En daar werd gezegd dat de koning iets van 62 ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Nighthawk
Muziekdraadje

@2913 @2916 @2917 @2918 @2919 @2920Bedankt allemaal.. 😘...

12 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Strongoli
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@28Dat klopt helemaal. Geloof er verder ook niet in, dat links de eigen veroorzaakte puinhopen ineens kan opruimen, eerder zullen deze probl...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sex In Marathi VideoMilfs Sleeping PornPorn Japan MoviAmater Black PornSexy BbcForced BlowjPorny VidoesNude OfficeKrackenasskeyPornographBaddiehuhSite HentaiBollywood Actress Nude PicsFc2-ppv-3037855Blue Is The Warmest Color Sex SceneSexy Flight AttendantRitaoranudeWife Fucks BossAlisonkraftSwathi Naidu LatestGlory Hole VideosHuge Black TitsWebcamshowsOctokuro LucyPorngames For AdultsVideo Sexo AmadorOnly Fans PicturesFrer Porn XnxxXxxxxxxzMother Son Hot SexBengali College BfHotgvibe ComCumming On Teens TitsPmellamakeupAllporncomicsVer Vídeo PornHamster XxxLex SaigeMermaidhimeprincessMichelle Morgan NudeTeens Models NudesHindi Aunty RomanceKochi Magir GudForce FacefuckBlack Milf LesboLily Rader GangbangXx X MassageBeeg Hot ComPriya Bhabhi PornSexy Video Bf VideoLittlebuffbabe PornManga With SexRule34.xxcXlivesexFacial CumshotsSkinny Huge TitsNewbiienudesRoblox PirnFood Sex VideoReal Incest WebsitesIntiment PornSproutieeeeFree Hentai VideosEva Lovia NudeLauren Louise NudeWater XxxXxx CartunPorn In CrowdMature Women UpskirtSankaku CahnnelHd Videos PornosPorn ChicosTania AmazonBlack Dick PicIndian Prone VediosWww Xhemstar ComJonny Xxx VideosWaifu Mia NudeNangi Bhabhi2x Sex VideoBrazzers Ass FuckSssniperwolf SextapePorna HardDaredorm Dirty Dice XxxPorn Talk DirtyCorruption Of Champions 2Beeg PornoFly Girls XxxNozoki Ana HentaiMobi Hot SexLaura PornTesla PornImogenlucie NudeGracecharisxo PornXhamstern PornButtslutPriyanka Nalkari HotStep Sister Hot PornThe BlezPornography On The Dark WebXxx Teen FuckWww Indian Xmaster ComGogo Fukme PornHentaianIndian Village Girl Xxx VideoPornjapanese MassageLadyboy GoldRedwap DesiDouble Barrel Blow JobsEbony Bbw FacesittingNina Hartley LezAsian Ametur PornManga PornográficaSexmodel FranceManiacos Por ComixJav GifVoir Film PronoBowserpornDesi Aunty Anal SexNew Sexy Mms Video18 Sex IndianBlackshemalesForced CumswallowBrazilian Porn ActressAna Cheri NakedBlazzers MomsAmateurcumHot Hard Sex VideoNo 1 PornstarSophia Leone Blue FilmBbw Mom XxxVideos IncestuosasAngiefaithDara AnjelikaShemalecuteForce Strip PornMom Son Xxx HindiBollywood Priyanka Chopra SexSkylar Mae Onlyfans LeaksMature FlashingAmber Moore BlackedrawAmatuer BeastialityFilm Prono FrancaisAngela White MovePreston ParkerHard Core Blow JobsOld And Young Xxx VideoPee Desperation PornNaked NadiaSexy Video Hd Cartoon