Rechter Rinus Otte.
Volledig scherm
Rechter Rinus Otte. © ANP

President hof verwerpt kritiek van vader Anne Faber

De president van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, Fred van der Winkel, neemt het vandaag in een verklaring op voor de bekritiseerde rechter Rinus Otte. Daarmee reageert de president op de open brief van Wim Faber, de vader van de vermoorde Anne Faber, schrijft de Volkskrant.

  1. Jesse (19) begon eigen bedrijfje en sleepte opdracht binnen van 20.000 euro: ‘Ik heb de gunfactor’
    PREMIUM
    10

    Jesse (19) begon eigen bedrijfje en sleepte opdracht binnen van 20.000 euro: ‘Ik heb de gunfactor’

    Veertig uur per week zwoegen voor de baas? Dat is niet vanzelfsprekend voor veel jongeren. Mede door influencers én veranderingen in het onderwijs ziet de Kamer van Koophandel een spectaculaire toename van het aantal jonge ondernemers in de afgelopen tien jaar. ,,Soms zijn ze pas 13 jaar.’’ Maar waakzaamheid blijft geboden. ,,Geld verdienen mag niet de enige drijfveer zijn.’’
    Rotterdam
  2. Lezers over einde kiloknallers Jumbo: ‘Opmerkelijk dat dit gebeurt nu het niet goed gaat met de omzet’
    De Kwestie

    Lezers over einde kiloknal­lers Jumbo: ‘Opmerke­lijk dat dit gebeurt nu het niet goed gaat met de omzet’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Dit keer: Jumbo stopt als eerste Nederlandse supermarkt met aanbiedingen op vers vlees. De supermarktketen kreeg eerder deze maand felle kritiek van dierenwelzijnsorganisatie Wakker Dier, die na onderzoek concludeerde dat Jumbo het vaakst vlees in de aanbieding had. Jumbo lijkt dat nu in één klap achter zich te willen laten.