• 22
  • 1359x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

-
In Nederland bestaat een vrijheid van godsdienst. Dit is een groot goed.
Het is echter zeer discutabel of de islam eigenlijk wel een religie is.
-
Het is meer een sektarische doctrine met sterke politieke elementen die zich graag wil voordoen als religie. Net zoals bijvoorbeeld de Satanskerk; de indoctrinerende aspecten van de islam zijn echter in verhouding onnoemelijk veel sterker en strikter.
-
De islamitische doctrine eist veel slachtoffers op, vooral onder islamieten. De gevaren om deze doctrine in westers een land als Nederland toe te laten worden bijna dagelijks bewaarheid. Door daden van islamieten die door overheden keer op keer "verward" worden genoemd en steeds gewelddadiger zijn.
-
De extreem grote haat van islamieten naar alles wat niet islamitisch is moet nu eens eindelijk worden besproken. Er bestaat geen gematigde islam.
De discussie om deze sterk verslavende doctrine nu eens eindelijk streng te verbieden en volledig uit te bannen moet nu eens echt gevoerd worden in de westerse landen.
/-
-

2
51 MrCally1

En de pliesie doet er uiteraard weer geen flikker aan.

Dit kan je dan ook het beste zelf oplossen.

0
52 Hans Brinker

@42 En jij bent duidelijk een islam(s)likker.

Discussie inderdaad overbodig.

0
53 Hans Brinker

@52 Agreed. En ze weten wie de daders zijn, dus...

Haha "geen *flikker* aan" lol.

1
54 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@10 , dus, in holland, als er straks van jou ge-eist wordt dat je van hetero naar homo moet veranderen dan is dat voor jou gewoon een kwestie van 'een andere jas aandoen"?.

55 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

En dan roepen de daders natuurlijk het hardst racisme en disciminatie

56 deleted4234

** gebruiker verwijderd **

Enigszins van de draad maar toch een voorbeeld van hoe het geweld in die mensen zit. Altijd maar geweld, messen, dood willen maken, aanvallen:

== De man liep in de nacht van dinsdag op woensdag rond met een mes en maakte een verwarde indruk. De politie vroeg hem het mes neer te leggen, maar de Irakees luisterde niet. Ook na een waarschuwingsschot bleef de man het steekwapen vasthouden. Daarna schoot de politie hem in zijn been. ==

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2100823/in-been-geschoten-man-in-groningen-is-irakees

57 verwijderd924924212

@2 Ik hoop voor hen niet dat 1 van uw kinderen of kleinkinderen later homo of lesbisch blijkt te zijn. Dan maar beter uit huisplaatsing in een liefdevol gezin waar dit wel geaccepteerd word.

Walgelijke opmerking van een trol.

0
58 gaulette

@54 Precies. In plaats van huilen op facebook hadden ze er makkelijk een paar zelf door het afvoerputje heen kunnen trappen.

@56 Met ontbrekende tandjes en en dikke lip wordt het: "fsasise e sissiminasie". question

0
59 Hans Brinker

@2 Je bent zelf een genetische miskleun.

0
60 greenmango

@2 man man man wat een bla weer. Conclusie : De multiculturele samenleving werkt niet!!!

Mensen van andere culturen/landen die in NL of het westen echt willen wonen en een deel van willen uitmaken en bijdragen hebben geen problemen met de westerse normen en gewoontes. Sterker nog dat zou een van de redenen moeten zijn waarom ze hier willen leven.

is dat niet het geval. lekker weg blijven !!!! En neem een landverrader mee

0
61 Ivo

Homohaat met allochtone daders, hmm lastig. Heel links schiet onmiddellijk in de bekende spagaat; ja homohaat is erg, maar een geval met blanke slachtoffers en getinte daders past nou bepaald niet in het door links gewenste frame. Het zal kortom op de linkse fora tamelijk stil blijven.

2
62 greenmango

@2Niemand maar dan ook niemand heeft het recht om een ander "te berechten en te straffen" om wat hij geloofd is of doet. We leven in een rechtstaat en in onze samenleving is homonaliteit gewoon geaccepteerd. (deal with it)
Let wel Als deze bevolkingsgroep (turken) denk zelf voor rechtertje en beul te kunnen spellen moet je niet raar staan kijken Als een andere groep dit dadelijk ook ben hen doet zij zijn in deze samenleving namelijk ook een minderheidsgroep!
mooi wijs gezegde voor U
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet

0
63 psje

De lokale politie Brussel Noord kan het incident voorlopig niet bevestigen -- maar hier op NK weten de extreem beperkten precies wat er aan de hand is.

Oh, oh, weet je NL wordt alleen maar bruiner niet blanker, wanneer vertrekken jullie dan?

14
64 Mo[re]Slim.Al[er]t

weer islamitisch intolerant tuig? het word er niet mooier op met dat vreselijke islam in europa bah!

2
65 floyd

** gebruiker verwijderd **

@64 Het Parket doet onderzoek.

== Het Brussels parket heeft een vooronderzoek geopend voor slagen en verwondingen, bevestigt Denis Goeman van het Brussels parket. ==

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/05/29/homokoppel-slachtoffer-van-homofoob-geweld-door-onderburen-in-sc/

66 verwijderd924924212

Even reminder voor sommige die het nodig hebben.
Iemand in elkaar slaan omdat hij homo is = discriminatie
Een hele groep mensen van bijvoorbeeld een heel geloof of met een afkomst van dezelfde land de schuld geven = discriminatie
De daders (maakt niet uit wie o welke afkomst ze hebben) de schuld geven en ze straffen = goed

1
67 Wetenschappertje

@64 En als het straks officieel bevestigd is, zul je er nog wel je vraagtekens bij hebben. Jouw broeders doen dit natuurlijk niet.
"Extreem beperkt" misschien een goede nieuwe nick voor jou?

1
68 Zoefzoef

@2 Ze hadden jou met het badwater weg moeten gooien!

1
69 netcat

@67 ja toch! nou dan kan je inderdaad ensen met een bepaalde religie de schuld geven, het zijn namelijk ELKE keer moslims..

1
70 floyd

** gebruiker verwijderd **

Ik zou een boksschool willen uitnodigen om een dagje in die straat te oefenen op een aantal lichtgekleurde levende boksballen.

71 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

Nog even en ik krijg de grootste sympathie voor AfD en Pegida.

72 verwijderd5929219

@70 Dus de moslim next-door is ook schuldig hieraan? Moeten alle miljard mensen die deze geloof aanhangen naar de gevangenis?

2
73 Wetenschappertje

@64 Je vrienden weten het wel elke keer weer over zich af te roepen hè.

Zielig wel, homo's zijn vaak nogal pussy en dus een makkelijk doelwit.

1
74 Yisrael

@73 Domme redenatie. Dat het telkens moslims zijn, betekent niet dat alle moslims fout zijn. Het is overigens dit geloof.

0
75 Zoefzoef

De mohammedaan heeft niets maar daar werkelijk niets te zoeken in west Europa. Dit zijn culturen die elkaar nooit zullen accepteren en dat is maar goed ook. De vraag is dan ook gerechtvaardigd wat de mohammedaan in Europa zoekt behalve dan uiteraard economische redenen.

0
76 nostradamus666

Het 'grappige' is wel dat al die maagdenjagers ook 28 mooie jonge puberjochies krijgen om ze van alle wensen te 'bedienen'
Fijn in het paradijs van bil gaan met welke 'smaak' dan ook, maar hier mannen in elkaar rammen die van elkaar houden puur omdat het niet strookt met hun idee en waarschijnlijk eigen homo gevoelens. Anders doe je dat niet, dan zit je daar niet mee. Maar het is al net als met die Bacha Bazi, de dansjongetjes. Pure sex slavernij waarbij jonge jochies zich moeten kleden en opmaken alsof et meisjes zijn en ze moeten verleidelijk dansen en uiteraard worden ze verkracht en o. wee als ze niet goed genoeg zijn dan worden ze vermoord. Maar homo zijn ze niet, durf dat niet in hun gezicht te zeggen want dat word je letterlijk een kopje kleiner gemaakt. Smeerlappen, schijnheilige smeerlappen.


En Khomeini was ook niet vies van vers jongens vlees:
http://www.ayannanahmias.com/popular-posts/2012/04/06/taliban-sodomy
Bacha bazi: Afghan subculture of child sex slaves


Bacha Bazi – Niet alleen nu en niet alleen in Afghanistan
https://wllmkalb.blog/2011/10/23/bacha-bazi-2-%E2%80%93-niet-alleen-nu-en-niet-alleen-in-afghanistan/

Ja, dat is toch een 'dingetje' Net als in Turkije er een grote travestieten beweging is waarbij sex een onderdeel is maar men het geen homofilie wil noemen. het is het wel, maar men noemt het niet zo...... Vice heeft daar een complete uitzending aan gewijd en het was ook daar erg triest hoe er met deze mensen werd omgegaan.

0
77 Bleke Betty

Dat is ook multicultureel. Fijn he?

1
78 samcash

Sorry, ik vergat er nog één te plaatsen:
http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-3644148/Bacha-bazi-Afghan-subculture-child-sex-slaves.html

Die hoorde bij:
Bacha bazi: Afghan subculture of child sex slaves

1
79 Bleke Betty

@2 Toch even tegen spreken hoor.
Homosexualiteit wordt gelukkig *wel* allom geaccepteerd. Homofobe opmerkingen als de jouwe echter niet.
En alles moet maar kunnen? Nee hoor, zeker niet. Dat hangt een beetje af van of iemand iets doet dat iemand anders schade berokkend. Daarom is er vanalles wat niet kan. Maar homosexualiteit wel. Absoluut wel. Niets mis mee. Eenieder is zoals hij is, en laat iedereen daar van genieten, als dat in wederzijds genoegen kan gebeuren.
Zo, dan weet jij ook weer hoe het zit.

1
80 PipoDeC

@64 een beetje gas kan wel helpen het weer wat witter te maken. Al is het intrekken van uitkeringen al voldoende om een groot gedeelte een hongerdood te laten sterven. Moslims overleven op de gratie van de uitkeringen en de Nederlanders die ze blijven tolereren.

Het aloude gedrag van 75 jaar geleden is nog niet uit de mensen. Dus pas maar op met wat je zegt, je weet niet wat de toekomst bied voor varkens zoals jij

2
81 Grasshopper

@2 Wat een enorme loser ben jij zeg. Je snapt er niks van. Ik ben geen homo, maar ook in het dierenrijk zijn er genoeg homo.
Is gewoon hoe het gaat, dat jou god dat anders vindt doet er niet toe.

0
82 etymologie

@82
Het is zorgwekkend dat de hele wereld zich drukker maakt over de liefde van volwassen mensen dan over geweld. Zolang het volwassenen zijn en zij met wederzijds goedvinden sex hebben, snap ik niet dat er ook maar iemand is die zich daar druk om maakt.
geniet, hou vd liefde en respecteer dat. Bemoei je er niet mee. Vrijwillig en volwassen, geen dieren, geen kinderen.... enjoy!

0
83 Bleke Betty

@2 "Vervelend maar het is nu eenmaal zo."

Fout, omdat jij dat vindt maakt dat nog geen feit.

0
84 JohnZero

@83 Precies.

1
85 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

86 Arthur2000

Verrek, die jongen met die zonnebril ken ik. Da's onze Yisrael. Poten af van onze flikker, stelletje kut-Turken, wat zullen we godverdegodver nou toch beleven.

0
87 Ronin

@10 Definieer tegennatuurlijk. Mensen, vaak via goddelijke mentale verkrachting, menen dat seks alleen ter voortplanting dient. De natuur zelf denkt daar heel anders over.

0
88 Scholar002

@2 Wist niet dat het mogelijk was om zoveel bagger in één reactie te plaatsen

0
89 GroenOog

** gebruiker verwijderd **

@77 en schapen en geiten ook

90 deleted4234

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

8 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

12 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Naughty America 1080pBaby Jewel PornFathers Day PornNaked Sexy Women With Big BoobsFree Porm Videos DownloadGwen Stacy NsfwGia DarlingIndian Painful Sex VideosHzgd-253Pornstar DreddAmateur Trans PornNeakyAngie Harmon NudaBest Porn Full VideosXxx Sex Bf VideoHot Girl ClubAmali LiuTaboo Forbidden PornPorn300.Saruei PornDads On TwinksTaboo 5Katie Kush PornMotherdaughter ThreesomeOncam MeDorcel CisionAdult Porn For FreeSugarylove OnlyfansCelebitys NakedXxxnx AfricanTight Pussy Sex VideoChinese Sex Video MovieHollywood Sex Scene XxxDesi Xxx Video 3gpTamilporntv ComDaughter Swap FullJapenese Vr PornOrlando UsasexguideOmegle UnmonitoredExtreme.sexeDebra Paget NudeYashika Anand NudeLemon TanakaXxx Marathi BpDesi Hot Aunty Sex ComSlappornKaley Cuoco Sex TapeScan Hentai MangaAdulrworkThe Frappening BlogFree Mom PornographyHannah PornPorn BitingTyra Banks NudeOnepiece PornPornobadtvMallu New VideosKeisha Grey NudesLookingformargot LeakedDesi Babhi XnxxHottest Sexiest NudeIg Live NipslipLacyluxxxWbony Bbw PornPictures Of Big BoobsBf Full SexFisting XxxGabbie Carter GolfingRaping In AnimeBusty Petite PornDark Blue Hentaiفري سكسTrish Stratus NudeVideos With Big TitsBig Tities VideosSelena Gonez LeakedJane Wilde Sex VideoBest Deepthroating EverFilme Pornô.netJacqueline Fernandez XnxxPornvibeThickie SakuraPussy ViedeoGrupos De Whatsapp PornogayXnx BrasilDreezyRhea SeehornnudeLesvianas CachindasMags.irl OnlyfansMallu Nude ModelsSax Hot GirlHardcore Animae PornLive Cams NudeBrawniebee NudeGrandpa Gay PornThinjen NudeSuxxxFurrsuit PornBlacked Kendra SunderlandEronmeBahu XxxSingapore Girl SexVenezuelan PornSexboobsPascals SubslutsKam SexHithot PornDeep Throat GloryholeRileyreid OnlyfansGaygirl PornSpankbangingTsianina JoelsonHard Sex Video IndianXxx Family MembersHard Sexs TubeJaelanijade PornArriella Ferrera PornMandingo BjAnime Vr PornFotos DepornoGay Bother PornDesnudanPunjabi Actress NudeBecky Lynch NakedContinental Breakfast Chair PornAylssa Hart PornAlina Li AnalLana Rhoadez PornXhamsterlvieRandi Sex HdIndian Hot Porn Videos HdBrianna Rose XxxTantric PornJustswallowHenti BlowjobTampabukkakeTutor Him PornPorn Mallu AuntyNew Desi Xxx ComPlayboy TvHindi Sexy Movie BhabhiDeepthroat MachineEcup TitsMoms Friend SeductionFreeomoviMr. KittyBig Tit Step DaughterOnline Sex Video CallHuge Boobs GilfCuck Wives