Hamas kleuterschool 'afstudeer' feestje. (twitter.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Bleke Betty in Buitenland  ·  94 Reacties

  • 29
  • 1258x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@44 Schuim der aarde afvoeren? Waar ga je naartoe dan Betty?

28
51 Oebie

@50 Geef ze moderne wapens dan veranderd dat ook van de 1 op de andere dag..

25
52 Oebie

@49 Maak dat de kat wijs lol.

3
53 Yisrael

* Verwijderd door de redactie *

54 Oebie

Meer dan kleuterschool hebben ze ook niet nodig. Verder redden ze het wel in hun eigen biotoop met maar een zeer beperkt wereldbeeld en dat nog vertekend door haat. Hopelijk worden ze nog lang in quarantaine gehouden in de eigen zandbak.

1
55 schrootflint

@51
Ok, je zegt het zelf al je hebt een verstand op nul. Maar je denkt gevat te doen maar het klinkt alleen maar nog zoveel dommer.

2
56 Bleke Betty

@51
Daar zijn ze veel te laf voor. En ze stikken van de wapens, bijna al hun (gekregen) geld gaat naar wapens of de bevolking nu honger heeft of niet, wapens moeten ze hebben. Laffe kakkerlakken (sorry kakkerlak, jij bent nog nuttig) Natuurlijk willen ze niet echt het gevecht aan als soldaten want dan gaan ze er allemaal aan, nee... onder het mom van demonstranten, het gebruiken van kinderen en gezinnen als menselijk schild, kinderen in de voorlinie plaatsen de smerige laffe zandvlooien.

1
57 Bleke Betty

@25 De link verwijst naar een site waarop o.a. de holocaust wordt ontkend. Je maakt jezelf belachelijk.

3
58 Dune

@58
Dat u nog op hem reageert, ik weiger met antisemi.. euh: anti-Zionisten te discusseren.

3
59 BenErWeer

spelende wijs worden er dingen bijgebracht waar wij zelfs niet eens aan durven denken

0
60 ongelovenloos

Dries van Agt zal zijn handen wel stukklappen bij het zien van zoveel kinderplezier.

1
61 greenmango

@25 Ik zie het ja. Er staat op deze site overigens ook een stukje waarin de Holocaust in twijfel wordt getrokken.

Lieve hemel Oebie, op wat soort sites hang jij zoal wel niet rond?

2
62 greenmango

@62 Schijnbaar op anti zionistische sites van den Aldi vanmiddag.
Vraagje als tot op de dag van vandaag mensen elkaar terug vinden, maar deze 2 mensen bij de 6 miljoen doden gerekend werden..... Zijn het er dan nog wel 6 miljoen? Of 5.999.998.

30
63 Oebie

@63 Hoho zo gemakkelijk kom je er niet vanaf. Het betreft hier wel degelijk een stukje van een keiharde extreemrechtse holocaust ontkenner die ook nog een voorman is geweest van het British National Front. En stukjes van dit soort figuren worden dus doodleuk geplaatst op dergelijke zg "antizionistische sites". Het aparte is dat dergelijke sites gretig bezocht worden door lieden die zichzelf als links en politiek correct omschrijven. Maar dat zal wel die bekende politieke hoefijzer zijn.

https://en.wikipedia.org/wiki/Did_Six_Million_Really_Die%3F

1
64 greenmango

@64

Ik zal @Oebie niet als links en politiek correct willen bestempelen, daar zijn de linkse en politiek correcte mensen ook niet blij mee!

question

1
65 ikzelf66

en maar afvragen waarom mensen een steeds grotere hekel aan de islam krijgen?! en barbappapa kan hier gewoon alles roepen zonder dat maar één bericht verwijderd word, en dit soort berichten word goedgepraat door moslimlovers goedpraters, om zu kotzen

3
66 floyd

@14 oohh het komt door israel?? dan komt het ook dat mensen een hekel krijgen aan de islam door de moslims zelf? maar dat is dan zeker weer niet zo? hypocriet stuk verdriet

2
67 floyd

@59
Klopt, heb je helemaal gelijk in. Ik doe het ook niet 'voor' hem maar voor de velen die hier niet reageren maar wel lezen.... en onkruid moet je eerst herkenbaar maken... question

3
68 Bleke Betty

@61
Ik hoop dat hij de rottende blaren kan laten zien question

3
69 Bleke Betty

Iets in mij zegt dat ik niet moet gaan kijken...

1
70 netcat

@70
Er vloeit (nog) geen bloed, maar het zijn een soort van mini terroristen die een toneelstukje opvoeren. Martelarenvlees in wording zeg maar. Uiteraard voor de trotse ouders opgevoerd ;(

2
71 Bleke Betty

@70 Doe het maar gerust.... Sommige dingen kun je beter wel weten en zien.....

1
72 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

73 Ronin

Heel bewust haalt onze regering dit gedachtegoed binnen. En ook hier krijgen jonge kinderen te vaak zeer gewelddadige videospelletjes voor hun neus om al jong te leren omgaan met geweld.

2
74 Soare

@19 Je hebt gelijk in deze. Ze doen het aan beidde kanten.

9
75 etymologie

@14 Pek en veren !!!!! Wacht U !!

3
76 Moskowfiets

En wederom eenkinderfeestje betaald van belastinggeld, en uit de EU ruif, en dat al 73 jaar ! Het mag tijd worden daar eens mee te stoppen !!

5
77 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

78 E.Meel

@78
Het maakt eerlijk gezegd niet uit wie voor dat 'kinderfeestje' heeft betaald. Het gaat er om dat dit walgelijke beelden zijn van kinderen welke door door terroristen worden gebrainwasth.

2
79 Venividivici

@77 Zo lang bestaat de EU niet. Eerst had je het kolen en staal pact van rond 1949 omdat men bang was voor herhaling van WO2. Tijdens de koude oorlog (westen versus Rusland + oost Europa) had je een economisch samenwerkingsverband tussen west Europese landen: de EEG. Midden jaren negentig werd de muur tussen oost en west Berlijn afgebroken en was de koude oorlog zo'n beetje op z'n einde.
Begin 21e eeuw konden we stemmen over de grondwet van de EU. Het pro islam en immigratie gedachtegoed hoort bij de huidige EU en ook bij de VN en bij mijn weten niet bij de EEG: die waren toen nog hoofdzakelijk pro Israël. Wel is er in de EEG tijd, tijdens de oliecrisis in 1974 een convenant getekend tussen west Europa en SA: olie in ruil voor verspreiding van de islam.

3
80 Conradijntje

De Ruyters zeggen: "Dat zit volgens ons achter alles wat de EU nu aan het doen is, goedkoop olie krijgen uit SA in ruil voor de verislamisering." We zijn gewoon door de corrupte EU politici verkocht aan de Arabieren. En daar gaan we met z'n allen nog een enorm hoge prijs voor betalen in de komende Jaren.
Er is helaas maar één oplossing voor en dat is WOIII

4
81 De Ruyters van Michiel

Een NEXIT word bijna ideaal!

2
82 Zie Hier

Gewoon weg blijven kijken en doen of het niet bestaat, is politiek erg goed in.

5
83 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

84 Raffa

@80 Waar ik op doelde was dit > Palestijnse D66-minister Sigrid Kaag geeft versneld gratis geld aan Palestijnenfonds

Bron . https://www.geenstijl.nl/5140343/ook-diplomatie-draait-alleen-om-deugen-en-niet-om-doelstellingen/

In het persbericht van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gesteld dat als de hulp niet gegeven wordt er “risico is dat de stabiliteit in de regio nog verder onder druk komt te staan.” Het omgekeerde is het geval.
Er is overweldigend bewijs dat UNRWA het geld juist gebruikt om Palestijnen van kind af aan te radicaliseren (zie bijvoorbeeld hier en de video hieronder).

https://www.unwatch.org/130-page-report-unrwa-teachers-incite-terrorism-antisemitism/

Ook is keer op keer gebleken dat de gebouwen van de UNRWA in de Gazastrook worden gebruikt als uitvalsbasis voor terreur van de radicaal-islamitische Hamas-organisatie. Afgelopen oktober nog werd weer een terreurtunnel onder een UNWRA school ontdekt.

( https://www.timesofisrael.com/israels-un-envoy-blasts-discovery-of-gaza-tunnel-under-unrwa-school/ )

@80 ‘De UNRWA is een agentschap dat 70 jaar geleden werd opgericht, alleen voor Palestijnse vluchtelingen, in een tijd waarin de UNHCR dealde met vluchtelingenproblemen wereldwijd. Dit creëert een situatie waarbij we praten over achterkleinkinderen van vluchtelingen, die geen vluchtelingen zijn, maar wel worden verzorgd door de UNRWA. Een nieuwe 70 jaar gaan voorbij en die achterkleinkinderen hebben weer achterkleinkinderen. Daarom moet deze absurditeit stoppen.’

Bron , https://www.elsevierweekblad.nl/americandreamers/achtergrond/2018/01/amerika-halveert-budget-voor-palestijnse-hulp-576863/

2
85 Moskowfiets

Voor veel pvv-ers is het afronden van de kleuterschool gelijk aan afstuderen, dus ik kan dit bericht wel begrijpen.

3
86 Mo[re]Slim.Al[er]t

@86 Dit heet generaliseren zou je toch ook niet willen dat wij dit richting moslims deden toch?
Wat vindt je trouwens van dat filmpje?

4
87 Rattocasi

Hamas is een terroristische organisatie. En zo voedt de rechtgeaarde terrorist zijn kinderen op. Van jongs af aan leren om te haten, anderen uit te sluiten en het geweld te omarmen.

Aan de vruchten herkent men de boom.

1
88 De Vliegende Brabander

@85
Verbijsterend. En die UNRWA kan je gewoon een verlengde van die terroristenbende noemen. Da die nog int. geld ontvangt en z.g.n. gerespecteerd wordt? En dan durft men het over Fakenieuws te hebben vanuit de regering? Terwijl ze dergelijke terroristen groeperingen onder het mom van hulporganisaties gewoon steunen.

Wat betreft 'onze ' eigen minister Kaag, het is schandalig dat zij zomaar even 12 miljoen heeft overgemaakt van ons geld, een schandaal waar ze voor verantwoording behoort te worden geroepen. Maar ja, ze liegen alles aan elkaar vast, ze zal inmiddels wel een verborgen bekeerling zijn met haar palestijnse gade, Anis al quaq (klinkt al niet fris, Anus al kwak question

Kaag komt zelf uit hety UNRWA nest vandaan, ze heeft er gewerkt. En ze vertelde in Buitenhof dat haar man ooit door een Jood was aangevallen. En haar dochter is vrijwilliger in een Palestijns kamp in Libanon.

Te bedenken dat ook de tweede kamer niet langer kan doen alsof ze niet op de hoogte zijn dat de salarissen door de Palestijnse Autoriteit worden uitbetaald aan de families van terroristen, voor hun martelaren-terreur-dood Geld dus dat ze hebben vanwege de giften uit het buitenland.
Honderden miljoenen per jaar gaan er die kant op. Voor slechts een paar miljoen mensen.
En het geldt wordt rechtstreeks gebruikt voor terreur, en voor andere ondermijnende zaken. Als dat geld van al die jaren gebruikt zou zijn voor ontwikkeling? Dan had men niet langer naar Israël gehoeven als ze ernstig ziek zijn, de kneuzen. Ze kunnen niks, alleen maar geweld en van brood het vervolgproduct maken en voortplanten, daar zijn ze ook goed in, martellarenvlees produceren, want ze geven er geen moer om. Dat is duidelijk.

2
89 Bleke Betty

In een normaal land zoude al de kinderen die je in het filmpje ziet uit huis geplaatst worden en zouden alle ouders die dit trots aanschouwen en staan te filmen uit de ouderlijke macht gezet worden.

Maar waar Hamas heerst is het normale verdwenen. Daar heerst de chaos, het geweld en de weg die naar dood en verderf leidt en nergens anders heen.

1
90 De Vliegende Brabander

@85 Juist en dat is wat mij stoort !! al 70 jaar geven wij geld aan een terroristen bende dat de donateur tegenwoordig EU heet maakt mij niet uit , Het is ! en was ook toen !! geld uit Europa en welke naam men daar aan geeft maakt mij niet uit .Stoppen met het steunen van terroristische groeperingen , EU doet precies wat zij landen als Iran proberen te verbieden ! namelijk het instant houden van onrust in die regio ! , Beide landen dwingen aan tafel te gaan en onderhandelen tot vrede zou beter zijn . De Trump oplossing zou best eens kunnen werken /of is het proberen waard !

1
91 Moskowfiets

@89 Die VN-politiek heeft ook nare gevolgen voor ons. De Palestijnen zijn de enige vluchtelingengroep die een speciaal VN-agentschap heeft dat zich enkel met hen bezighoudt: de UNRWA. Dit agentschap is het grootste van alle VN-instellingen en stelt liefst 25.000 mensen tewerk. Nederland draagt dit jaar 20 miljoen euro bij aan het UNRWA-budget. De Europese Unie en Amerika geven elk ongeveer 200 miljoen euro per jaar. Zo wordt er al meer dan een halve eeuw westers geld in het Palestijnse vluchtelingenprobleem gepompt, zonder dat er uitzicht is op een oplossing.

De strijd in het Midden-Oosten is geen territoriale, maar een ideologische strijd. De islam predikt Jodenhaat. Israël moet vernietigd worden, omdat Israël het thuisland is van de Joden. Israël is niet verantwoordelijk voor de situatie in het Midden-Oosten. Het probleem is dat de islam het bestaansrecht van Israël verwerpt. Vorige maand nog nam Fatah op zijn conventie in Ramallah een verklaring aan waarin het weigert Israël als Joodse staat te erkennen.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/palestijnse-staat-is-er-al-lang-jordanie~b8bccde7/

0
92 Moskowfiets

@92
Als het aan hamas ligt dan leeft er geen Jood meer. Het staat zelfs in hun handvest:Artikel 7 van het handvest van Hamas (198question herhaalt de middeleeuwse islamitische fabel over de Joden op het einde der dagen, die ik samenvat: “Op de Dag des Oordeels, zullen de moslims tegen de Joden vechten die zich zullen verbergen achter rotsen en bomen. De rotsen en bomen zullen roepen: O moslim, een Jood verbergt zich achter mij. Kom hier en doodt hem.”verder wordt goed uitgelegd hoe de mensen werden uitgknepen en vernederd als zijnde Dhimmies die tot het bot djizja moesten betalen (ongelovigen belasting)http://www.answering-islam.org/Dutch/d/djizjagelijkheidenwaardigheid.htmartikel in zijn geheel lezen op:http://brabosh.com/2009/11/15/de-vergeten-onderdrukking-van-de-joden-onder-de-islam-en-in-het-land-van-israel-1/

1
93 Bleke Betty

@93 Ze hebben al lang een andere handvest 'A Document of General Principles & Politics'. In deze Beginselverklaring stond onder meer dat Hamas akkoord gaat met een onafhankelijke Palestijnse staat langs de grenzen van vóór 1967, hetgeen echter niet betekende dat afstand gedaan werd van de aanspraken op heel Palestina. Het conflict met Israël wordt niet als religieus conflict beschreven: er is geen probleem met Joden, maar met "het zionistische project". "De zionisten die Palestina bezetten" werden gezien als de tegenstanders jegens wie gewapend verzet geoorloofd blijft. Tenslotte werd de beweging niet meer beschreven als vleugel van de Palestijnse Moslimbroederschap.[3]

3
94 Oebie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Komono PartyHotscopReadhead BlowjobsTall Women XxxSexe La ChattePitet PornSanchita Shetty LeaksVideospornos DePeachjars LeaksKaitlyn Williams OnlyfansGabriella Hall Sex SceneBig Boobed CartoonsHot Movie PronVideosporno ComOdisha Aunty Sex VideoArmani Dream PornEbomy Lesbian PornBondag Storiesсвинг зонаFilmes De Sexo BrasilCougarpornHirl NakedJaimiesmilesCunnelingusShemale EscortElaina St James NudesShruti Hassan Sex PhotosNude Desi CoupleSaree Hd PornNauthy AmericaMilf TubeBullwhip MovieKpop Cum TributeXxx HyderabadHollywood Full Sex Movie VideoSnappornF E M J O YDoyble ListGhost SexHansika Motwani Mms VideoScarlett Johansson PornstarMomfuck VideosBig Titty Japanese PornXxx Sunny LeoneoTamil Nadigai Jyothika Sex VideoNaked Women On Nude BeachAlexa Payne BbcClubber Lang PmvCam ShowsCoo.comeetSite Boa FodaPuta LoxuraSinfuldeeds Part2Png Porn'sSex Aunty VillageXxxpornogratisFilms Pornographiques GratuitesSunny Leone OpenRose MonoreVideos De Sexo BizarroJessica Lowndes NudeEbonyorgasmsShanna MccullochSaggy Titted TeensBen 10 Sex ComicSextamilsexWomen MooningAnal CasetoNew Indian Xxx PornSanny Leony X VideoKaratanPutas MaxicanasSeka BlackpornPorn Of Old PeopleSites Para TransaRenee Gracie PornographyX Hasmter ComHoli Ka BfBiggest Penis NudeRiley Reid HairyXvifeoIntage NudesLotus SexNewly Married Couple Sex VideoSavita Bhabhi Ki JawaniMen On Women PornMom PornolarıProject Qt NutakuXxx Vídeos TravestisBreeding HentaiQueen_egirl27Bigboobs Lesbian PornAkame ReiranJennifer Lynda ActonPorn Video Hindi DubbedPornjapanese MassageTeen Orgy PornSoloduskHelena PriebeHr PornScat.gokdSex Hd GroupXxx Kajal AgarwalPorn FornherPolish PawgJason Luv DildoPorn -ubElizabeth Olsen NudesTalking To CuckFreehairypussypornUllu Bhabhi SexHot X WebReallifecam VideoTeenage Jerking OffCute Indian Girls SexRealticklingSaree Wali Aunty SexFitness Asian PornOg NickiPorn AnimatedMr.deepfakes PornSnap.coquinXvid MilfSophia CastellosHard Sex Xnxx ComNude Women BeachYaoyorozuhentaiShare Wife PronEbony PulsePornderfulPerfextgirls.netCollegeslut_Lesbian Sexy PornsLesbian Black PornCustom PantiesXxx Hindi BhojpuriPorn Sex Hindi VideoRedtube AnalWca Production PornSpied On PornNaked Country GirlsDarty SexDesi CumHot College FucksKhmersexBbc Balls DeepPorn Squirtingسكس صورOnebackpagwSfm Porn Comp