U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 0
Minister Cavusoglu mag spreken onder voorwaarde dat hij niets politieks zegt. Bij de aanslag in 1993 vielen vijf doden. ...

ongeveer 1 jaar geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI

Hopenlijk houdt die Turkse minister zich aan zijn woord.

1 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
0
Meld

Dus: 25 jaar geleden werden vier dronken Duitsers weggestuurd bij een feestje van een volkstuinencomplex door een aantal Duitsers en twee Turken. Ze waren beledigd dat er twee Turken bij waren die ze wegstuurden, omdat het in Duitsland gebeurde, en brandden toen een huis plat waarin Turken woonden, omdat ze sowieso de p in hadden over al die Turken in Duitsland.

Dat is heel triest, en discriminerend, maar als het allemaal Duitsers waren geweest, zowel de wegstuurders als de slachtoffers, hadden ze het nu heus niet herdacht, 25 jaar later. Dit is dus een politieke herdenking, om mensen in Duitsland te shamen.

"Ook prees hij Mevlüde Genç voor haar vergevingsgezindheid en noemde hij haar een voorbeeld voor ieder die zich tegen discriminatie, racisme en geweld keert." Mee eens.

"Dat gebeurde allemaal in een tijd dat er overal in Duitsland aanslagen op migranten werden gepleegd, vooral in het oosten van het land."

Aanslagen? O, bekladden van moskeeën enzo, dat zijn ook aanslagen. Nee dus.

En tsja, dit krijg je ervan, als je als regering mensen in hun eigen land laat verdringen door buitenstaanders die ook nog eens qua cultuur/ideologie alsmede uiterlijk sterk afwijken van de eigen bevolking. En vervolgens alle vormen van protest negeert.

Die regering pleegt geweld tegen de eigen bevolking. Dat willen vervangen en onderdrukken van uitingen van boosheid daarover, de schaamte in drijven daarover, is óók geweld. Maar dan sluipend geweld. Zeker nu blijkt, dat het inderdaad de bedoeling is, de Duitsers oneindig dat soort migranten op te dwingen, in steeds grotere aantallen, jaar na jaar, en door hun te doen overheersen/vervangen. De eigen overheid doet dat. Dan krijg je dus machteloze woede.

Als zoiets door de overheid bij Turken werd geflikt, hadden ze allang veel meer geweld gebruikt, ook tegen de eigen overheid. Dat weten we allemaal.

Keur ik het goed? Nee. Maar als je migranten begrip moet tonen, juist in de watten leggen en hun wandaden verzwijgen, als die racistisch geweld tegen de Duitsers gebruiken, veel vaker en veel gewelddadiger dan omgekeerd, moet je niet hier 25 jaar lang over blijven zeuren.

2 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
2
Meld

@2
Het gedrag van Merkel staat wel in schril tegenstrijd met haar gedrag bij de huidige aanslag op n kerstmarkt in Duitsland uit 2016.
Uit n artikel van vorig jaar:
“Het duurde bijna een jaar voordat Merkel de tijd nam om naasten persoonlijk te ontmoeten. Morgen is de aanslag op de Berlijnse kerstmarkt exact een jaar geleden. Merkel nam zo'n drie uur de tijd voor de groep van ruim 80 personen, waaronder mensen die gewond raakten bij de aanslag en nabestaanden van de 12 doden”

3 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Vrouw (75) gruwelijk vermoord door groep migr...
Gruwelijk. Zo kan de moord op de 75-jarige Du...

1 dag geleden door Inter

Duitsland verplicht inenting tegen mazelen
Voor Duitse kinderen wordt een inenting tegen...

1 dag geleden door Nu.nl

Smerig’ en ‘pro-terroristisch&rsq...
Omar ligt al maanden onder vuur vanwege haar...

1 dag geleden door Cremabatida

Trump zegt dat hij "niet gelukkig"...
President Trump zei donderdag dat hij 'niet g...

2 uur geleden door Denisova

Peilingwijzer: PvdA en VVD omhoog, SP en PVV...
De VVD is weer duidelijke de grootste partij,...

1 dag geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
romeo-bravo
Duitsland komt met vaccinatieplicht voor maze...
@3: Past vol in de trend om allerlei 'gevaren...

minder dan een minuut geleden door romeo-bravo

Gandalf
Vakbondsbaas politie ontslagen wegens verduis...
@3 Inderdaad, een ongelooflijke lul met wel...

minder dan een minuut geleden door Gandalf

Yisrael 2.0
Joden zijn moe van niet-joden die antisemitis...
@2 Dwaasje de nazi. Veel racistischer wordt h...

minder dan een minuut geleden door Yisrael 2.0

Amy
OT 3...
ערב טוב ;-)...

1 minuut geleden door Amy

mightimouse
Hypocriet NOS juicht Rutte toe tijdens bezoek...
@10 Dyslectie, mijn tekortkoming, maar bedank...

1 minuut geleden door mightimouse

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig