Buitenland
  • 0
Minister Cavusoglu mag spreken onder voorwaarde dat hij niets politieks zegt. Bij de aanslag in 1993 vielen vijf doden. ...

6 maanden geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI

Hopenlijk houdt die Turkse minister zich aan zijn woord.

1 Marrie    
6 maanden geleden door Marrie
0
Meld

Dus: 25 jaar geleden werden vier dronken Duitsers weggestuurd bij een feestje van een volkstuinencomplex door een aantal Duitsers en twee Turken. Ze waren beledigd dat er twee Turken bij waren die ze wegstuurden, omdat het in Duitsland gebeurde, en brandden toen een huis plat waarin Turken woonden, omdat ze sowieso de p in hadden over al die Turken in Duitsland.

Dat is heel triest, en discriminerend, maar als het allemaal Duitsers waren geweest, zowel de wegstuurders als de slachtoffers, hadden ze het nu heus niet herdacht, 25 jaar later. Dit is dus een politieke herdenking, om mensen in Duitsland te shamen.

"Ook prees hij Mevlüde Genç voor haar vergevingsgezindheid en noemde hij haar een voorbeeld voor ieder die zich tegen discriminatie, racisme en geweld keert." Mee eens.

"Dat gebeurde allemaal in een tijd dat er overal in Duitsland aanslagen op migranten werden gepleegd, vooral in het oosten van het land."

Aanslagen? O, bekladden van moskeeën enzo, dat zijn ook aanslagen. Nee dus.

En tsja, dit krijg je ervan, als je als regering mensen in hun eigen land laat verdringen door buitenstaanders die ook nog eens qua cultuur/ideologie alsmede uiterlijk sterk afwijken van de eigen bevolking. En vervolgens alle vormen van protest negeert.

Die regering pleegt geweld tegen de eigen bevolking. Dat willen vervangen en onderdrukken van uitingen van boosheid daarover, de schaamte in drijven daarover, is óók geweld. Maar dan sluipend geweld. Zeker nu blijkt, dat het inderdaad de bedoeling is, de Duitsers oneindig dat soort migranten op te dwingen, in steeds grotere aantallen, jaar na jaar, en door hun te doen overheersen/vervangen. De eigen overheid doet dat. Dan krijg je dus machteloze woede.

Als zoiets door de overheid bij Turken werd geflikt, hadden ze allang veel meer geweld gebruikt, ook tegen de eigen overheid. Dat weten we allemaal.

Keur ik het goed? Nee. Maar als je migranten begrip moet tonen, juist in de watten leggen en hun wandaden verzwijgen, als die racistisch geweld tegen de Duitsers gebruiken, veel vaker en veel gewelddadiger dan omgekeerd, moet je niet hier 25 jaar lang over blijven zeuren.

2 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
2
Meld

@2
Het gedrag van Merkel staat wel in schril tegenstrijd met haar gedrag bij de huidige aanslag op n kerstmarkt in Duitsland uit 2016.
Uit n artikel van vorig jaar:
“Het duurde bijna een jaar voordat Merkel de tijd nam om naasten persoonlijk te ontmoeten. Morgen is de aanslag op de Berlijnse kerstmarkt exact een jaar geleden. Merkel nam zo'n drie uur de tijd voor de groep van ruim 80 personen, waaronder mensen die gewond raakten bij de aanslag en nabestaanden van de 12 doden”

3 Marrie    
6 maanden geleden door Marrie
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Rechter bepaalt dat Trump geen illegale immig...
Een federale rechter in San Francisco heeft b...

1 dag geleden door Nu.nl

VARAgids verliest tientallen abonnees na cove...
De VARAgids heeft zestig abonnees verloren na...

21 uur geleden door Reconquista

Winkeliers met iets van Zwarte Piet in de eta...
Extreem-links houdt een lijst bij van winkels...

13 uur geleden door Spraypaint

Blokhuis sluit vaccinatiedwang niet uit
Het ministerie van Volksgezondheid sluit niet...

20 uur geleden door Wilmama

'Niet-blanke Piet'
Het enige wat Sylvana, de anti-Zwarte Pietenb...

20 uur geleden door Scorpio


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Vageali6888
Wilders haalt mede-inspirator van terrorisme ...
"...om haat te cultiveren en nazipropaganda o...

1 minuut geleden door Vageali6888

Zwartwit
Barack Obama suggereert dat Trump 'mama-probl...
@78Denk het, helemaal als je kijkt naar b...

1 minuut geleden door Zwartwit

E.Meel
Stelling: ‘Terug naar de EEG en kappen met ...
@117zodat wij hier terug kunnen naar de E...

1 minuut geleden door E.Meel

Dissident
Baudet leest diep in de nacht 100 (!) vragen ...
"Kamer geïrriteerd"Wat denkt de kamer ho...

1 minuut geleden door Dissident

E.Meel
Stelling: ‘Terug naar de EEG en kappen met ...
Terug naar iets wat niet meer bestaat, kan ni...

2 minuten geleden door E.Meel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig