door Havermout in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 1
  • 437x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Men heeft met de hele afdeling gekeken naar wat voor geslacht het nu was maar men kwam er niet uit,

0
1 Voorzittershamer

Achterlijke idioterie.

9
2 Yisrael

En nu nog kijken of dit paspoort in andere landen wordt geaccepteerd

0
3 JCA

Heb een afspraak bij de gemeente gemaakt omdat ik hier wel eens uitgemaakt wordt voor oud wijf terwijl ik een man ben. Ik wil dat in mijn paspoort hebben staan, parttime oud wijf.

0
4 Voorzittershamer

Kuikenseksers kunnen makkelijker het geslacht van een piepklein kuikentje vaststellen dan dat een ambtenaar van een gemeente dat van mensen kan vaststellen. Bizar.

Waarom laten ze niet geslacht dan voor iedereen achterwege? Lijkt me wel zo makkelijk. En aangezien sommigen denken dat ze vanwege hun naam worden gediscrimineerd zou je eigenlijk ook alle namen uit paspoorten weg moeten laten. Gelet op de toenemende leeftijdsdiscriminatie laten we leeftijd ook weg. En zo wordt een paspoort een universeel document waarin slechts je foto staat en je vingerafdruk en een stempel van de burgemeester. geweldig. Zo zijn we weer goed bezig.

2
5 PFL

Mooi dan identificeer ik mijzelf de volgende verlenging van mijn paspoort als vliegdekschip.

2
6 Truffelaar

Tsja, na het lezen van het artikel kan ik er wel begrip voor opbrengen. Als medisch gezien het geslacht niet kan worden vastgesteld, dan is het raar om juridisch wel een etiketje te eisen.

1
7 WTR

Er zijn maar 2 genders.
1 Man.
2 Vrouw.
Misschien een 3e en dat is dan Hermafrodiet.
Als je bent geboren als een jochie ben je gewoon genetisch gezien een jochie,dat je als jochie geboren word maar je voelt je van binnen vrouw(respect daarvoor) maakt je nog geen vrouw b.v.

2
8 Truffelaar

De rechter heeft uitgesproken dat in de geboorteakte vermeld mag staan: "het geslacht is niet kunnen worden vastgesteld". Dat wil nog niet zeggen dat de Roermonder een "genderneutraal" paspoort krijgt.

De Paspoortwet zegt namelijk in artikel 3.1: "Elk reisdocument vermeldt de volgende persoonsgegevens van de houder: geslachtsnaam, voornamen, geboortedatum, geboorteplaats, geslacht, woonplaats, adres en lengte. Onze Minister kan bepalen in welke gevallen kan worden afgezien van vermelding van respectievelijk geboorteplaats, woonplaats, adres en lengte".

0
9 Belazerd

@Truffelaar (#question
Maar wat nu als medici het geslacht niet kunnen vaststellen?

0
10 WTR

@8 nog een 4e: Er zijn serieus mensen zonder geslacht, het zijn er maar weinig, maar ze zijn er wel question

0
11 lost

Er zit een slangetje aan of een sneetje in. Lijkt me vrij simpel.

1
12 Ongelooflijk

@12
Als het echt altijd zo simpel was, waarom konden artsen bij deze persoon dan niet vaststellen wat het geslacht was?

0
13 WTR

Dit gaat mij boven de pet.

0
14 grasnaaier

Huh? Als je als mens je eigen geen man of vrouw kan voelen, wat voel of denk je dan dat je bent?
Ben daar wel benieuwd naar. Ja een genderneutraal zoals de medie het zegt, maar wat is de onderliggende gedachte daar achter?

1
15 techcenter

Er zijn maar 2 geslachten. Dit staat los van hoe iemand zich voelt.
Iemand kan wel met beide geslachten en/of delen daarvan geboren worden. Niet duidelijk dus en kan eigenlijk geen geslacht aan 'gehangen' worden bij geboorte.
Maar ik denk dat het voor iemand die zich beiden voelt of geen van beiden toch handiger is om een geslacht te kiezen en niet als genderneutraal door het leven te gaan.
Hier kan het wel geaccepteert zijn en misschien zelfs in je paspoort gezet worden maar je komt volgens mij bijna geen enkel ander land meer in wanneer er geen definitief geslacht is vastgelegd.
Iemand die blank is maar zich zwart voelt kan ook niet zijn pasfoto in het paspoort laten aanpassen. Dingen zijn nu soms gewoon hoe ze zijn.
En voor zo'n ienie minie klein percentage van d bevolking kun je gewoonweg niet alles kompleet op zijn kop zetten en bijvoorbeeld in de toekomst de vraag krijgen hoe jij je kind wil registreren bij aangifte. Man - vrouw of neutraal. 99,999999999% van de mensen is dat niet relevant voor en ik zou het niet prettig vinden om die vraag te krijgen als ouder.

2
16 Bamischijf

@15 je hebt ook mensen die asexueel zijn maar wel van een geslacht. Alleen doen die er dus niets mee. Misschien dat het zoiets is?
Moeilijk om daar een voorstelling bij te hebben...

0
17 Bamischijf

Eigenlijk is het een afwijking cq geestesziekte. Wat is het volgende? iemand met een gespleten persoonlijkheid meerdere identiteiten en paspoorten geven? Want waarom hebben mensen die zich meerdere personen voelen geen recht op ieders een eigen identiteit en eventueel geslacht?

0
18 Bamischijf

@18
Dus het feit dat bij de geboorte van deze persoon het geslacht niet kon worden vastgesteld, is een geestesziekte?

0
19 WTR

@19 nop, wel nu hij 57 is en niet weet of hij nu man of vrouw is.

0
20 Bamischijf

@20
Ja, dat misschien wel. Aan de andere kant snap ik wel dat je je geen man of vrouw voelt, als je lichamelijk gezien ook geen van beide echt bent.

0
21 WTR

@19 in hoeverre moet je met iemand meedenken als overheid? want zoals ik al zei, iemand die meerdere persoonlijkheden in zich heeft ervaart dat ook als echt. Dus zeg ik dubbel paspoort of misschien wel 3 of meer en misschien zelfs mannelijk en vrouwelijk naar gelang de persoonlijkheid zich voordoet.
Maar dat zal niet gebeuren want het wordt bestempeld als zijnde ziek.
En dat kan met medicatie behandeld worden, dat weet ik. Het probleem met geen geslacht voelen kan ook met medicatie gestuurd worden..
Dus waar ligt het verschil. Waarom dit wel en andere niet.

0
22 Bamischijf

@21 moeilijk zoiets.. voor de persoon helemaal. Maar moet je daar in meegaan of zeggen dat is een privekwestie oid en de persoon een paspoort geven met 1 van de 2 geslachten.

1
23 Bamischijf

@22
Het verschil met het voorbeeld van iemand met meerdere persoonlijkheden is duidelijk. Het maakt nogal wat uit of je iemand één paspoort geeft, of meerdere verschillende.

En dan de medicatie. Dat is een goed idee als de persoon in kwestie het ook ziet zitten. Maar als deze persoon nu lekker in zijn vel zit, waarom zou je hem/haar dan dwingen een geslacht te kiezen?

0
24 WTR

@24 omdat 99,9999% van de wereld een geslacht voelt en is. Je kunt voor een enkeling niet een andere categorie voor in het paspoort verzinnen.
En waarom maakt meerdere id's uit? De persoon in kwestie is misschien morgen Henk en vandaag truus en overmorgen kees?
Als je genderneutraal serieus neemt dan ook mensen met meerdere persoonlijkheden. Of mogen die wel gediscrimineerd worden?

1
25 Bamischijf

@25

Het gaat hier niet bepaald om gevoel: men heeft simpelweg het geslacht van deze persoon niet kunnen vaststellen en heeft het toen maar willekeurig als 'man' afgevinkt.
Bij 1 op de 1500 tot 1op de 2000 geboortes is het geslacht van de baby zo ambigue dat een arts al geen tabak kan maken: dat zijn meer mensen dan je denkt.

0
26 Pegasus

@26 jawel het gaat juist om gevoel. Deze persoon is bijna 60 en kan niet kiezen tussen man en vrouw. Daarom nu een nieuwe categorie geslacht voor 0,05% van de bevolking? Waarschijnlijk een nog veel lager percentage want ook al is het geslacht bij geboorte niet duidelijk dan wanneer het kind ouder wordt manifesteert zich wel een geslacht voorkeur bij het overgrote deel van die 0,05% waar we het over hebben.

0
27 Bamischijf

@26 dus waar hebben we het over. Alles op zijn kop zetten voor misschien 0,001% van de bevolking. Beetje absurd en ook kostbaar.
En dan nog het probleem met andere landen binnen kunnen gaan. Reken maar niet dat ze over de grens hier genoegen mee nemen dus dan heb je een genderneutraal waardeloos reis document op zak.

0
28 Bamischijf

@27

- "Deze persoon is bijna 60 en kan niet kiezen tussen man en vrouw. " -

Waarom moet die moeten kiezen tussen man of vrouw wanneer die lichamelijk geen van beiden is?

- "Daarom nu een nieuwe categorie geslacht voor 0,05% van de bevolking?" -

Waarom niet? Het is een bestaand probleem, je helpt er mensen mee en niemand heeft er last van. Het is een beetje een glijdende schaal argument wat je daar stelt. Men riep immers hetzelfde over het homohuwelijk en over dingen als invalide voorzieningen.
Opvallend overigens dat je met 0,5% net de meest conservatieve schatting pakt.

0
29 Pegasus

@28

- "Alles op zijn kop zetten voor misschien 0,001% van de bevolking. Beetje absurd en ook kostbaar." -

Wat wordt er nu op zijn kop gezet? Het enige wat er gebeurd is dat er een extra categorie is.

- "En dan nog het probleem met andere landen binnen kunnen gaan." -

Onzin, Er zijn in Nederland al jaren mensen met een 'X'op het paspoort, daar zijn geen problemen mee geweest. Bovendien bestaat deze regeling ook in andere landen waar ook geen problemen zijn.

0
30 Pegasus

@29 "- "Daarom nu een nieuwe categorie geslacht voor 0,05% van de bevolking?" -

Waarom niet? "

Nou, je hebt mensen als Bamischijf die overal een probleem mee moeten hebben zelfs wanneer ze er geen last van hebben op wat voor manier dan ook. Daarom niet.

0
31 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Kabinet neemt maatregelen tegen vol elektriciteitsnet https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzame-energie/kabinet-neemt-maatregel...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

"De rek is eruit"Ik denk dat bij de meeste burgers de rek er ook uit is, maar dan voornamelijk in de portemonnee......

2 minuten geleden geplaatst door DWZ

eh
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

nog wat uitgebreider:https://www.hiphopinjesmoel.com/rapper-toomaj-de-stem-tegen-het-iraanse-regime-krijgt-doodstraf/...

5 minuten geleden geplaatst door eh

Querido not
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

@4 Netbeheerders willen het elektriciteitsnet best wel aanpassen - dat is immers hun werk.Maar ze krijgen vaak geen vergunningen om de infra...

5 minuten geleden geplaatst door Querido not

Marrie1
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

Houd ze maar, jullie schaffen das wel.😇Wij niet, wij zitten momenteel met de gebakken peren van Angela Merkel....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@6 Wat voor hulp had je in gedachten? Als ze haar aan het werk zetten in een werkkamp, dan is er niks aan de hand....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@22,Dat is nog wel maar de vraag.In Rusland is men wel een iets lagere levensstandaard gewend dan wij in het westen. Onze economieën zi...

10 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@28En kletst en kakelt weer als een kip zonder kop.Doei doei, zwaai zwaai.Tot morgen....

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@29Je draait en kronkelt als een paling....

14 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Priyanka Chopra Bf SexySis Loves Me Porn VideoFree Download Hd PornvideosTia PornTessa Fowler Only FansPornnetModels NakedXnxcccMovie Scene RapesOverwatch SexxxSaudi XxxPorn3000England Girls Sex VideoQuornoSofiegonewildAnissa Kate HdIndian Hot Webseries PornXxxx Saxe VideoDana VesposiAsian Anal SquirtCuckold FamtasyErotic SearchHentail-paradiseBlondd PornGroping Sex VideosSaxi Porn VideoNellore Sex VideosOutdoor Hd PornIndian Porn HudAsian Massage HandjobNubbiles PornFilms X PornographiquesJanedarlingPornografia ChileNudebondageSalam Hayek NakedHardcore AnalAwesomekate PornFapello.conPorn Arabic.Brazzer Free VideosPenis SexBang Xxx VideoNew Sxey VideoXx Chinese VideoBridgette B Analالسكس الكورىFree Ebony PornStep Sister CreampieMy Gf's Hot Mom.does AnalInko MidoriyahentaiAshley BrookesTenpornTvp PornInxx PornSai BennettPorn Vidio ComSouth Actor XxxChubby TeenfuckJapan Dr PornVieos PornosXnxx Downloder情色电影Videos Beurettes.ViptoriaaaaLyracr0w0 LeakedFemale Solo MasturbatingVideos.pornosxxxVanessa Hudgens PornYvonne Strahovski NakedHot Lesbians StrapBig Clit PronNigeria Blue FilmLauren Phillips JoiWww Mature Tubes ComSeins EnormesPronographie FrancaisSuhagrat Ki BfMilitary XnxxBang BrorStrapon PornstarSexo BdsmPetiye PornChanging Room SexXnxx Porn DownloadBad Wap Sex ComDl Black PornRisa MurskamiTw PornstarsBes Porn MoviesPic Porn.Creampies For MomEthoipian PornNeha Xxx VideoSuhagrat Ki Pehli RaatXnxx Black HardGloryhole Secrets PornXvideos VpnBreezer PornNaked Jesse JaneBbw Black Homemade PornReddit UpskirtMaddy MayeEthiopian SexJordi Xxx VideoSexy Video Hd Hot GirlFashion Model NudeIncest Porn SiteBlack Tgirl HardcoreDessin PornographieHentaiparadisefrطيزهاBoy32: Gagless Throat-fuckDaftszxExtreme RestraintsGrannyhand JobSexi VideiSexiest AnimeFull Hd Porn Movie DownloadTenticle PornNhenatiIsla-moon PornBrittanya Razavi LeakSexy Poen VideoCash Twins PornSpoiled Princess 1st Dvp Bbc GangbangPornhub CroxyLynn KrissyShare Bed XnxxDesi Teacher Porn VideosHindi Threesome SexBollywood Movie Hot Sex SceneLittle TitiesSkip The GameaHamster Live CamCasadoscontosPornos NacionaisSite De XvideosIstrip ChatPinay AnalMy Friends Hot Mom XvideosSexy Blue Film Sexy FilmJijajiKeena JamesSexy Booty PornReal Porn HomeMasrurbacion MujeresHot Asain PornstarsMovies About CuckoldingDevika Hot