YouTube
Volledig scherm
© YouTube

VIDEO: Op heterdaad betrapte sluikstorters flink te kijk gezet

Langs Belgische wegen, komt men zwerfvuil tegen: sigarettenpeuken -en pakjes, blikjes en flesjes in overvloed, en soms ook bouwafval. Zo ook in het Engelse Wakefield. 

45 reacties

  • lars vandenberge

    6 jaar geleden
    Die mannen lachen ons vierkant uit. PDM wordt hier bijvoorbeeld door Limburg.net één keer per maand opgehaald, maar zij zetten iedere week een paar zakken PMD op straat. Dan ligt de straat een paar dagen vol PMD zakken totdat de stadsdiensten het opruimen. Boete of sancties? Vergeet het maar. Is al een paar jaar aan de gang.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Voor degene die dat doen is dat niet de eerste keer.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    De filmer riskeert hier celstraf voor racisme.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    @Axel Marckx: dus door met de vinger te wijzen naar 'onze' sluikstorters, is het oké voor allochtonen of wat?!Maak eens het culturele verschil: ga anders maar eens in egypte kijken waar elk huis en elke straat stortplaatsen zijn vol zwerfvuil dat ze uit hun ramen smijten...respectloos hun eigen gebruiken betreffende vuil blijven toepassen geeft de toenames aan zwerfvuil.Ga maar eens kijken aan sociale appartementen, hoe respectvol ze onze wetten naleven!
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Edmond: je hebt geen privacy op de openbare weg/domein dus die leugen kan al niet gebruikt worden....én je mág vooralsnog filmen waar je wil...