door Schildpad in Sport  ·  46 Reacties

  • 4
  • 578x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En terecht, je mag ook trots zijn op zo een stabiele coureur die er staat op de momenten dat het er toe doet.

2
1 Mini & maxi 2.0

Op zich ook wel knap dat Ver van plek 20 naar 9 is gereden.
Daniël was hier natuurlijk echt buitenmenselijk goed.

1
2 Schildpad

Sneer naar Max lijkt me.

2
3 Spraypaint

@3
Logisch ook, Daniël is op dit moment ook de man die de o zo belangrijke punten voor RB binnen harkt.
Ik heb genoten van de race, en zelfs van de inhaalrace van Max.
Alleen kun je nooit tevreden zijn met 2 schamele puntjes als je weet dat je de snelste auto onder je reet hebt maar hem door een stomme fout niet binnen de lijnen weet te houden.

3
4 Mini & maxi 2.0

** gebruiker verwijderd **

Prachtige race voor Red Bull.
Ricciardo superieur en Max prima gereden.
@2 : Beetje wel ja.

5 verwijderd23596913

@4 , Marko zegt feitelijk gewoon dat Max op de stoel van Ricc deze race niet had uitgereden/gewonnen.
Ik vind dat nogal een uitspraak.

4
6 Spraypaint

** gebruiker verwijderd **

@6 : Het kan natuurlijk ook een beetje verdraaid vertaald zijn.

7 verwijderd23596913

@6 miss had Marco wel gelijk. we zullen het nooit te weten komen.

3
8 Roomboterbabbelaar

* Verwijderd door de redactie *

9 Captain Hero

Mickey mouse baantje moet van de kalender. Dat RIC op halve kracht kan winnen ligt meer aan het circuit. Huidige f1 bolides hebben er niks te zoeken...bijna belachelijk.

1
10 TouchScreen

@10
Het maakt het hele seizoen wel spannender vind ik.

4
11 Schildpad

Max is een prima coureur maar Ricciardo is simpelweg een klasbak,..

1
12 iedereen heeft recht op mijn mening

@12
Max heeft misschien meer talent, maar weet dat nog niet te vergulden. Daniël heeft beter inzicht en concentratie vermogen .. en wint ook vaker.

0
13 Schildpad

@9
Ik begrijp dat jij erg snel tevreden bent.
Als Max al een opwarmrondje zonder schade weet te volbrengen sta jij al met een harde plasser te springen van genot.

Max rijdt in een topteam met een geweldig team om zich heen die een topauto hebb.....och ik ga het niet nog eens uitleggen.

5
14 Mini & maxi 2.0

* Verwijderd door de redactie *

15 Captain Hero

@10 TouchScreen
Ik vind het aan de ene kant ook een belachelijk F1 circuit ..
Van de andere kant hoort autoracen wel bij Monte Carlo en is het op zich een mooie traditie.
Maar de baan is meer geschikt om te Carten volgens mij.

0
16 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@14
"Max rijdt in een topteam met een geweldig team ...blabla"

Waar het team in China een complete motorwissel voor elkaar kreeg bleek een versnellingsbak nu teveel gevraagd. Ontzettend stom dat ze die breuk in de bak niet meteen gezien hebben. Hadden ze dat namelijk wel gedaan, dan had Max gewoon meegedaan aan de kwali.

Maar hier heb je natuurlijk weer allemaal niets van meegekregen met je Ricciardo neus op. Geeft niet, je gebrek aan feitenkennis etaleer je hier zowiezo telkens weer opnieuw. Ja geweldig team was het weer.

3
17 Feldwebell

@17
Hahahahahaha ja jij hebt feitenkennis hahahahaha
Die heb ik hier nog niet voorbij zien komen hahaha nu is het een waardeloos team dat schuld is aan Max zijn onkunde de auto zonder schade door de vrije training te krijgen. Ja jij snapt het.

Iemand zal je nog wel eens wakker schudden, en dan zal zelfs jij zijn dat Ricciardo op alle gebieden veel verder is dan Max, dit is geen afkraken maar een feit, dat is weer terug te vinden in de stand.

Bedankt, door jou heb ik net hartelijk zitten lachen.
Fijne dag!!!

2
18 Mini & maxi 2.0

@18
'Haha....blabla....haha...blabla..'

Tot zover je inhoudelijke reactie op deze blunder van het team. Verder je gebruikelijke ophemeling van Ricciardo en wat gereutel over de stand terwijl er nog 16 races te gaan zijn.

Dat Max ongelooflijk blundert in de training is helaas waar. Maar wanneer jij vervolgens onterecht de loftrompet afsteekt over het team ben ik weer tot je dienst om je te wijzen op je zeer gebrekkige kennis van details. Niet erg voor een doorsnee kijker. Wel voor iemand die op een forum telkens weer een veel te grote broek aantrekt.

1
19 Feldwebell

@17 Ee versnellingsbak wisselen is even wat ingewikkelder/meer werk dan een motor wisselen. De scheur in een versnellingsback constateren, je begrijpt dat het letterlijk een haarscheurtje kan zijn?

Dat Verstappen zich niet heeft kunnen kwalificeren is puur en alleen zijn eigen fout.

0
20 Bluth

@20
Na zo'n crash mag je verwachten dat het team uit voorzorg de versnellingsbak extra onder de loep legt. Dat is ook gebruikelijk. Het is een raadsel dat dit niet meteen is gebeurd. Bij het starten werd het direct duidelijk, het was dus wel even meer dan een haarscheurtje. Dat Max een blunder maakte in de training staat wat mij betreft ook niet ter discussie. Dat hij daardoor niet mee kon doen aan de kwali dus duidelijk wel.

0
21 Feldwebell

Andersom had Riccardio met eenzelfde probleem niet zoveel plaatsen teruggepakt.

Maar wat een gezeik spanning in het team is enkel leuk voor de wedstrijd.
Marko moet niet drammen het achterop rijden van Riccardio was gewoon een knutsel fout wat ook nergens op slaat.

0
22 Eastwood

@21 Goed. Eerst loop je de blaten dat het team niet goed is, omdat ze vorige week wel de motor van Daniel konden verwisselen, en nu niet de bak van Max. Je hebt er geen flauw benul van dat een versnellingsbak wisselen vele malen meer handelingen in beslag neemt dan het wisselen van een motor.

Op welke manier denk jij dat jij enig verstand hebt over deze materie?

1
23 Bluth

@21 na zon crash neem je het zekere voor onzekere en wissel je dat ding er liggen er meer en als je weet dat de auto daar verschil kan maken moet je niet in eco modus denken.

2
24 Eastwood

@10 inderdaad dat vroeg ik mij gister ook af.
Je rijd met auto's die 350 kunnen halen op een kartbaan zonder inhaal mogelijkheden.
Dit lijkt enkel nog op miljonairs pleasen daar want leuk is de baan amper nog.

0
25 Eastwood

@23
Klets geen onzin vent. ELK team is in staat een gearbox te wisselen binnen zo'n anderhalf uur. Ze kunnen nog wel heel wat meer. Je hebt duidelijk geen verstand van de mogelijkheden in een huidige F1 Pit Box maar wil wel meepraten. Kansloos.

0
26 Feldwebell

@26 Kijk, dat is het verschil tussen jou en mij. Ik weet waar mijn verstand stopt.

Het verwisselen van een versnellingsback neemt meer tijd in beslag dan het wisselen van een motor. Dit weet ik omdat ik mijn HBO-papiertjes als automonteur heb. Daar stopt mijn kennis, en weet ik niet of ze de scheur eerder hadden kunnen constateren, of wat ze eventueel anders hadden kunnen doen omdat ik daar de ballen verstand van heb daar ik geen F1-monteur ben.

Jij daarentegen denkt er verstand van te hebben, poneert je mening als feit, terwijl jij er dus helemaal geen verstand van hebt. Dat heb je zelf prachtig aangetoond middels je eerdere reacties. Of heb je het hele weekend keihard moeten werken in de pitbox van Max?

1
27 Bluth

@25
Het gaat in Monaco enkel om de Lay Out, historie en de Grandeur die deze race bezit. Verder is het inderdaad eigenlijk nog minder dan een kartbaan. Dat Vet niet in staat is om een aanval op Ric te plaatsen terwijl Ric met een defecte MGU-H rondkachelt spreekt boekdelen. De enige die deze optocht iets kon laten zien was iemand die van P20 naar P9 ging.

0
28 Feldwebell

@27
Proficiat met je HBO papiertje motorvoertuigentechniek. Daar stopt inderdaad je kennis want zoals je zelf al aangeeft heb je inderdaad de ballen verstand van de technische constructies en mogelijkheden in een F1 Pit Box die snelle wisselingen van ALLE onderdelen mogelijk maakt. Daarna kom je ook nog niet eens verder dan wat inhoudsloos geronk over mijn vermeende onkunde. Ga je gewoon ergens anders vervelen.

0
29 Feldwebell

@26 , @27 ,

Jullie hebben dan wellicht verstand van het inbouwen van een versnellingsbak.

Hebben jullie ook verstand vande F1 regels?

Meteen ook een versnellingsbak wisselen was een garantie op een gridstraf geweest.

Dus logisch dat ze daarom niet meteen maar de bak wisselen.

0
30 Weet geen naam

@30
Waar het om gaat is dat het team dit over het hoofd gezien heeft. Bij een crash als deze is dat gewoon een blunder. 10 gridplaatsen straf is altijd nog beter dan de kwali missen en dan achteraan starten. De focus ligt nu enkel bij Max, maar ik denk dat hier intern nog niet het laatste woord over gesproken is

0
31 Feldwebell

@31 Je vergeet dat de bak lekkage pas aan het licht kwam bij het starten van Max's bolide..als het een haarscheur is kan dat weleens niet gezien worden. Verder over de monteurs het zijn geen pannenkoeken. In Monza zat ik in hetzelfde hotel als de Williams monteurs daar een avond lang mee gesproken over techniek en no-how c.q kennis. Daar gaan je oren van klapperen!!

Kortom! Team (monteurs) hebben zeker geen steken laten vallen!!...alles behalve!

0
32 TouchScreen

@32
Nee dat was ik niet vergeten zie mijn reactie @21
De monteurs zijn inderdaad alles behalve pannenkoeken. Des te opmerkelijker dat na zo'n crash de gearbox geen extra check kreeg en de motor pas op het laatste moment gestart werd.

0
33 Feldwebell

@32 Er zal een optische en software check zijn geweest..neem maar van mij aan dat alle stappen juist zijn ondernomen. Wellicht motor starten was een betere optie geweest..punt der discussie eerstvolgende vergadering, weet ik zeker Aan de andere kant moest er ook gesleuteld worden met een bloedgang zo'n 40 cruciale onderdelen moesten vervangen wordend. Dat is al een knappe prestatie gezien tijdsbestek. Team fout ben ik niet mee eens!...

0
34 TouchScreen

Dan vraag ik me nog of..ALS de lekkage wel ontdekt was gezien tijd window hadden ze dat waarschijnlijk niet gehaald!

0
35 TouchScreen

@31 Hij had niet alleen 10 plaatsen gridstraf gekregen voor de versnellingsbak, maar ook nog eens 5 voor het vervangen van de MGU-K. Het meest beste resultaat was dan plek 16 geweest. (pole + 15 straf) Anders gezegd: wel/niet starten in kwalificatie had bijzonder weing uitgemaakt in een startveld van 20 deelnemers.

1
36 Generaal

Maar Hamilton had wel gelijk, dit was cruisen en geen racen. Soort van rijdende reclame-optocht, er zat totaal geen spanning in.

1
37 Generaal

Met alles wat hier rondgaat als kennis, gewoon toegeven dat Max gewoon de pannenkoek is geweest.

0
38 briand

@34 @35
Goede argumenten, ik ga deels met je mee maar het team (Horner) gaat niet geheel vrijuit bij mij.

@36
5 gridplaatsen slechts voor gearbox + 5 voor MGU-K is 10 zoals ik al eerder melde.

@38
Jazeker briand, Max kan natuurlijk in de verste verte niet tippen aan onze geniale en welbekende briand. Driewerf hulde voor briand vandaag voor zijn uiterst inhoudelijke maar vooral technisch diepgaande analyse. Waar zouden we zijn zonder briand?

0
39 Feldwebell

@39 . Het zit je nogal hoog he.
Max steekt de hand in eigen boezem, Marco en Hormer willen een gesprek met Max dat er iets moet veranderen, de hele technischi inclusief die van Riccardio hebben keihard gewerkt om de onnodig beschadigde auto op tijd klaar te krijgen wat niet gelukt is en dan komt er daar spuitwater Feldbewell aan met gebraggel dat het team mede schuldig is.
Feit blijft dat de problemen veroorzaakt zijn door een veel te roekeloze Max.
En wellicht snap je dat niet, maar zou het niet kunnen dat dat scheurtje is veroorzaakt door de klapper die jouw trots maakte?
Heerlijk om te zien hoe jij verzuipt in je eigen onzinnig gedram.

2
40 Mini & maxi 2.0

@40
'En wellicht snap je dat niet, maar zou het niet kunnen dat dat scheurtje is veroorzaakt door de klapper die jouw trots maakte?'

Ja, dat gaf ik al toe, of kun je niet lezen? RBR bestaat echter uit meer mensen dan alleen maar Max en daar leg ik nu de focus op. In de F1 win of verlies je met het hele team. Dat de technische kant van de sport boven jou petje uitstijgt en dat je in je commentaar niet verder komt dan een gemiddelde puber van 14 jaar is nagenoeg bekend, bovendien heb je een Ricciardo neus op want toen hij achter op Max knalde kwam er geen onvertogen woord bij je uit over Ric maar was alles de schuld van Max.

Feit blijft dat Max deze keer een blunder beging die het team mogelijkerwijs gedeeltelijk goed had kunnen maken maar dit naliet. Niet voor niets dat Max weigert om in te gaan op het vandaag geplande gesprek met H. Marko. Daar hoort ook op zijn minst Horner op het matje te komen.

Zo, weer een beetje opgefrist en voldoende aandacht gehad? Nu vlug naar mamma toe die heeft boterhammetjes en chocomel klaarstaan.

Met dat kinderachtige nicknaampje van je

1
41 Feldwebell

* Verwijderd door de redactie *

42 Captain Hero

@39 Weet je het weer beter wijsneus ?


""In principe krijgt Verstappen dus een gridstraf van vijftien plaatsen voor de Grand Prix van Monaco, aangezien hij na de crash ook zijn versnellingsbak moest laten vervangen. ""


Bron:

https://www.gpupdate.net/nl/f1-nieuws/364800/red-bull-racing-voorziet-verstappen-van-derde-mgu-k/

1
43 Generaal

@40 Hier een ""persoonlijke "" boodschap van Max aan schreeuwerds zoals jij. Zo denkt hij over betwetertjes als jullie:

""De Nederlander krijgt de kritiek natuurlijk ook mee. Vooral op internet wordt hij hard aangepakt. Bang lijkt Verstappen niet te zijn. 'Terug naar Toro Rosso? Dat kan helemaal niet. En het is makkelijker om iemand uit te schelden via de een of andere chat dan recht in zijn gezicht. Ik noem dat soort mensen keyboardwarriors', zegt Verstappen in De Limburger.""""



https://www.f1maximaal.nl/nieuws/max-verstappen/171331/max-is-niet-bang-terug-naar-toro-rosso-dat-kan-helemaal-niet

2
44 Generaal

@44 @42 en gaaaaaap @41
Jullie kunnen schreeuwen of schelden zo hard als jullie willen. Ik lach er om.
Verstappen in een van de snelste auto,s na 6 races op 35 schamele punten is ronduit slecht.
Het zal binnenkort wel weer een leerjaar zijn.
En ja, hij heeft er een paar ingehaald, nou en. Hij had met zijn grote mond op het podium kunnen staan met de beker in zijn handen.
Ik hoor niemand van de schreeuwerds hier over Max zijn teamgenoot die wel de punten weet te pakken en weet te winnen, en dat met een auto die niet 100% was.

1
45 Mini & maxi 2.0

@43
Je hebt gelijk. Het was me helemaal ontgaan dat hij twee maal gewisseld heeft van MGU-K. Dank voor je correctie.

@45
Ja haal maar weer dat scorebord erbij met nog 16 races te gaan. Simplemind die je bent. De data van de afgelopen twee jaar waarover het team beschikt spreekt toch ontegenzeggelijk voor Max. Mister haakneus presteert tot nu toe bijna alleen maar wanneer Max het laat liggen. Daarbuiten is het een sobere rijder die vaak niets laat zien en is hij al 10 jaar verder in zijn carrière.

'Ik hoor niemand van de schreeuwerds hier over Max zijn teamgenoot die wel de punten weet te pakken ...'

Lekker belangrijk. We zitten hier op een Nederlands forum. Als je in bent voor een feestje moet je naar een Australische site. Kun je wat mij en vele anderen betreft gelijk daar blijven.

1
46 Feldwebell

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@23 Het zo wel heel Xenofobisch zijn als je je kansen niet afstaat voor mensen van kleur XD...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12Israël had allang meer kunnen doen om dit conflict te beëindigen.Dit geldt ook voor Hamas, de gijzelaars vrijlaten en de angel is er ...

19 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En iedereen zich maar afvragen waar die moslimhaat vandaan komt........

22 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@10 Heeft Israël gedegen onderzoek gedaan naar deze mannen? Hen berecht, oorlogsrecht, en toen besloten wat hun straf is? In ieder geval zijn z...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@7In Nederland (de bekende kanalen) zeker niet, al zou Geen Stijl er wel over berichten....

23 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@6??...

26 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@TS Ga je nou werkelijk zelf de term "omgebouwde kerels" toevoegen om te laten zien dat je transgenders een beetje spannend vindt?...

27 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@11 Israël had allang meer kunnen doen om dit conflict te beëindigen. Half Gaza uitmoorden is geen oplossing. Sterker, de haat zal alleen maar...

27 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Als ik meisje was zou ik niet tegen zo'n team willen spelen.Zou zeggen: ''Jullie hebben gewonnen zonder te spelen.''...

44 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Gender Bender Porn.comicsSoya SuicideCamwhoreaToomuchcumMe Cojo A Mi PrimaLust XxxKulhad Pizza Leak VideoMissionary CreampieSunyy Leon Porn VideoXnxxxx TubeSexey HdLoserlexxxUnhantaiPamsnusnu PornGay Porn BlogPornhub.com/Indian Sex SiteConto Erótico QuadrinhoChut Ki AagPeta Jensen AnalHotel Aunty Sex VideoHailey WingitAthena Faris NudeSonakshi Ki Sexy VideoEcchihentaiTelugu Aunty New Sex VideosMallu B GradePublic Agent ComBrazzers House ComPorn Star Porn HdIndian Breast Feeding PornWeeping PornHige Black TitsMom Catches Son MasturbatingPor H UbBlowjoborgyClit SquirtPorsha Crystal PornReal Hidden Canera PornPorn Websites BestVivas StreetDani SorentoSexy Nude BoysChloe Bailey AssBoobs Massage VideosPundai XxxMy Family StrokesOctokuro - Sloppy Dildo BlowjobStream SexmoviesFirst Time PeggingHypnosid PornThenudebayVideo Amateur PornographiqueMilf GallerySex Movie 2020Porn World ComStuck And FuckedDad Daughter ForcedBaixa PornoOne Peice HentiaTheodora JaydeKeerthi SexMemek PerawanKik PornSweetie Fox Twitter明星 露点6annonczBeurettevideo .comSpanking StoriesCapydiemPornhub Select ComFilthy Family PornCodi Bryant SexClit PleasureLesbians Sucking BoobiesTraci Lords Porn VideosWrestling Porn LesbianPorn Videos XvideosMr PornhubFilm Gratuit PornoContos Eróticos TeenJaden Newman NudeSkinnynudeteensLesbian Video TribMadres PornosSex Desi MovieXxxn VidioNaked SaunaCarolina Sweets PornBig Tit Teen LesbiansJada Fire GangbangThickieyayaUma Jolie PornJackiebabigirl NudesAlexandra Dadarrio NudeSex ZxxYoupornsexyPorn Thick WomenAra Croft PornXnx XhdPetite Gone WildPornode ColombiaMaddison Beer NudeExploitedcollegegirls ZoeXxxc Video HdMarathi Desi PornDinapoisonMom Jackoff SonFtree Gay PornDyann LaurenSex Story MovieTamil Serial Sex VideoBhanupriya MoviesOnlyfans FuckDoggy Atyle PovIndian Porn ActorsHitmoliMichelle Monaghan NudeReyasunshinePlumplerpassSara Ali Khan Xxx VideoRamesh Jarkiholi VideoBeautiful PornstarSexci MoviPorn 3d ComixStars Du PornosTittes GifsVishnu Priya NudeNew Sex Full VideoBbw Big Tits BlackPaige Steele VideosClose SexAstrid PornMadison Ginley OnlyfansHow To Download From PornhubBoy Meets HaremCooking In NudeCreampiepantiesBiracial PornstarPorn By PrivateHd Por 92Videos Pornos De EspañaShaleen Woodly NudeDp Porn VideosIndian Xnxx Video HdBowling PornPorno Fm3some SquirtBlack Porn AllTamil Boys Sex