Yvonne Mason gaf 17 jaar lang Engels in het middelbaar onderwijs.
Volledig scherm
Yvonne Mason gaf 17 jaar lang Engels in het middelbaar onderwijs. © RV Facebook, Reuters

Gepensioneerde lerares krijgt brief van Trump. Ze stuurt verbeterde versie terug naar Witte Huis

Leukste van het webYvonne Mason, een gepensioneerde lerares Engels, heeft een brief van president Donald Trump verbeterd en teruggestuurd naar het Witte Huis. "Ik zou er op school een 'D' voor gegeven hebben."

25 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De minst belangrijke correspondentie wordt niet nagelezen/verbetert door een president hoor, dat zal wel één of andere secretaresse/secretaris zijn die dergelijke onzin moet beantwoorden, en die zal niet zonder fouten kunnen schrijven helaas....
  • Eddy De Vuyst

    6 jaar geleden
    Als ik hier de reacties lees zijn er velen onder jullie die ook geen aandacht hadden op school voor de nederlandse taal! Kijk eerst jullie geschrevene na alvorens op "plaats uw reactie" te drukken. Een stelletje beterweters die zelf niet foutloos kunnen schrijven!
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Agnes Desmet, ik herinner mij nog dat Jean-Luc Dehaene handtekeningen per dag zette. Hoeveel zou Trump er dan zetten? Waarschijnlijk leest hij enkel de belangrijkste, Het zou me zelfs niet verbazen dat zijn administratie beschikt over elektronische handtekeningen.
  • jan Meclot

    6 jaar geleden
    Wat iedereen hier vergeet is dat zij tenminste antwoord kreeg, bij ons mag je brieven schrijven zoveel je wil maar amper een antwoord, uitzondering de cordon partij en in mindere mate NVA, maar de rest, hola, vooral groen, die antwoorden nooit
  • Luc Deblonde

    6 jaar geleden
    Wat Norbert zegt, het is soms hallucinant alsof de meesten hier de spellingscontrole afzetten. Een administratie moet streven om zo foutloos mogelijk te schrijven / typen maar tekent Trump dan brieven zonder ze na te lezen? Ook onverstandig.