door Schildpad in Politiek  ·  96 Reacties

  • 47
  • 1301x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
Diversiteit in de politiek is een must,vooral voor de laagopgeleide mens die zich door het gevestigde establishment niet vertegenwoordigt voelt,figuren als Wilders hebben hen een stem gegeven
Voor de duidelijkheid laagopgeleid staat natuurlijk niet gelijk aan 'dom' maar aan een andere perceptie van het leven (andere bubble)
En wat dat betreft heeft men bepaalde opvattingen van Wilders al in zekere zin overgenomen en bespreekbaar gemaakt
Nee,dit is een goede ontwikkeling volgens mij

3
51 Hangingmen

@49 Dat maakt voor Wilders niks uit.

4
52 sockknitter

@51
U vindt dat Nederland sinds Wilders/PVV in de 2e kamer zit een beter, leuker en gelukkiger land geworden is? Want dan zou het eventueel een goede ontwikkeling kunnen zijn.

Maar los daarvan, het gaat mij niet of dom of slim of hoogopgeleid of laagopgeleid. Politicus/leider is een vak net als dokter of monteur. Je wilt niet dat dokters of monteurs een afspiegeling van de bevolking zijn. Je wilt dat ze goed zijn in hun vak. En een goede dokter begrijpt iedere patiënt zonder dat die perse uit dezelfde bubbel komt. Een goede politicus ook. Maar de kwaliteit neemt alleen maar af in mijn ogen. Noem eens een goede of een eerlijke politicus. Ik ken ze niet, behalve dan de PvdD waar ik op stem. Die zijn in ieder geval nog eerlijk.

3
53 AJ74

@53
"Noem eens een goede of een eerlijke politicus. Ik ken ze niet, behalve dan de PvdD waar ik op stem. Die zijn in ieder geval nog eerlijk."

Hiermee impliceert u dat de gevestigde politici ook per devinitie niet goed zijn in hun vak,dus in dat opzicht hoort Wilders toch ook net als hun thuis in de politiek
Ik zeg alleen dat de politiek niet meer voorbehouden is voor de hoogopgeleide politici,daar de sameleving veel diverser is en de hoogopgeleide politici de laagopgeleide kiezer een beetje in z'n hemd heeft laten staan

En die eerlijke politicus moet ik u helaas schuldig blijven,ik zou dan ook gaan voor die 'dieren poes' maar dan wel Ouwehand en niet Thieme..

5
54 Hangingmen

@51 ,

ik zie inderdaad een verschuiving naar "rechts", met name binnen het CDA en de VVD.
Dat heeft echter niet zo zeer te maken met het overnemen van opvattingen maar meer met zieltjes winnen.
Het probleem binnen de politiek is het ontbreken van transparantie en communiceren met de achterban. Juist ter voorkomen van irrationele en gekleurde "percepties".
Daar lagen (voor iemand die goed kan debatteren, tenminste als hij zich voorbereid) juist voor een Wilders en ook voor een Baudet uitgelezen kansen.
Helaas berijden beide heren stokpaardjes en zullen ze politiek er niet transparanter op maken.
Vertrouwen in de politiek ben ik persoonlijk al jaren kwijt.

Dat is hoe ik er tegenaan kijk.

3
55 jodelatedieho

@55
Een persoon als Wilders bestaat bij de gratie van het falen van de huidige politici,hij is niet het probleem maar een gevolg van het probleem wat niet geadresseerd wordt
Wilder is pure winst voor de gehele maatschappij amsich in dat opzicht

4
56 Hangingmen

Hoe dan ook,ik ga stoppen, dank voor de discussie
Fijne avond allen

2
57 Hangingmen

@18 Schildpad

Ik ben voor allebei aanpakken, de pedobende veel harder maar die Tommy is geen onschuldig persoon al helemaal wanneer men zich iets verdiept in zijn persoon en al helemaal zijn samen werking met GI.

2
58 Marc Anthony

@56 ,

Wilders adresseert niks.
Wilders had een uitgelezen kans om het politieke landschap te veranderen maar heeft het laten zitten.
Gewogen en te licht bevonden (en een "one trick pony").
,

5
59 jodelatedieho

@58
Ja .. er zijn allerij kanten aan de zaak.
Ik vind eigenlijk het pedonetwerk het grote probleem, maar dat is hier natuurlijk maar een deel van.

2
60 Schildpad

@54
Ik heb geen hoge pet op van de huidige politici, onafhankelijk van de opleiding. Vroeger lieten ook hogeroopgeleide (theoretisch geschoolde) politici de praktisch geschoolden niet in de steek. Maar waar u het idee vandaan haalt dat praktisch geschoolde politici het dan beter gaan doen dan de huidige, dat is totaal onduidelijk. Ze zullen hooguit tijdelijk een goed gevoel geven aan andere praktisch geschoolden, totdat blijkt dat uiteindelijk het resultaat telt. Daarom zijn de huidige politici ook zo slecht. Ze gaan niet voor resultaat voor de kiezer.

3
61 AJ74

Ach wat is waanzin.
Velen zien waanzin als normaal en zien het goede als slecht.
Welkom in de Twilight Zone waar niets is wat het lijkt.

1
62 techcenter

@56
Wilders is een symptoom van de ziekte, dat is goed omdat dan duidelijk wordt dat er een ziekte is, maar uiteindelijk moet je voor beterschap ook van de symptomen af.

4
63 AJ74

@60
Alle criminelen zijn een probleem. De een is geen reden om een ander niet aan te pakken.

3
64 AJ74

@64
Dat klopt.

2
65 Schildpad

@58 Marc Anthony
"maar die Tommy is geen onschuldig persoon al helemaal wanneer men zich iets verdiept in zijn persoon en al helemaal zijn samen werking met GI."

GroenLinks? Is Klaver er ook bij betrokken?

9
66 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@53 AJ74
"U vindt dat Nederland sinds Wilders/PVV in de 2e kamer zit een beter, leuker en gelukkiger land geworden is? "

Ja dat vind ik wel. Wilders vertegenwoordigd een hele grote groep mensen die blijkbaar eerst vonden dat ze niet vertegenwoordigd werden, of niet goed genoeg.
Wilders en Baudet zijjn beiden een aanwinst voor de democratie.
Geldt eigenlijk ook voor 50+ en Pvdd, hoewel dat toch meer splinterpartijtjes zijn en waarschijnlijk ook zullen blijven.

Zou jij liever zien dat PVV-stemmers niet vertegenwoordigd werden in de tweede kamer?

12
67 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@67
Ik merk het niet dat Nederland sinds de PVV een leuker en gelukkiger land geworden is, dat blijkt ook niet uit de onderzoeken, maar misschien is het subjectief.

En ik zou graag zien dat de belangen van de PVV stemmers vertegenwoordigd werden door iemand die echt iets voor ze bereikten. Zodat we een betere politie, betere pensioenen, betere banen, beter onderwijs en zorg kregen en ook nog minder asielzoekers. Maar al die dingen regelt Wilders niet voor ze. De simpele vraag blijft, wil je iemand die op je lijkt en niets voor je doet of iemand die misschien minder op je lijkt maar wel je leven beter maakt. Zegt u het maar.

6
68 AJ74

@68 A74
Ik lijk niet op Wilders en Wilders lijkt niet op mij. Dus dat is niet de vraag volgens mij.

En "je leven beter maakt" ? Ik heb niet echt het idee dat PVDA CDA VVD D66 Groenlinks ooit iets heeft gedaan waardoor mijn leven "beter" werd.
En ik loop toch al een tijdje mee hier in dit land.
Ik denk dat dat meespeelt, waarom mensen hun hoop op Fortuyn Baudet of Wilders vestigen. Ze zijn teleurgesteld in de oplichterspraktijken van de andere partijen.

7
69 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Hij had inderdaad onvoorwaardelijk. Maar toen hij werd opgepakt deed hij niks fout. Overigens was zn onvoorwaardelijke straf ook gebasserd op een belachelijk regeltje. Hij deed verslag van een rechtzaak en stond op de traptreden van het rechtshuis, niet op de stoep - 1 jaar voorwaardelijjke straf. Deze keer deed hij verslag en werd hij opgepakt vanwege verstooring terwijl er hooguit 6 mensen aanwezig waren en er niks aan de hand was. De authoriteiten houden de rechtzaak van de verkrachtingbendes graag uit het nieuws en Tommy als journalist was een doorn in hun oog.
Dit is echt schokkend.
Voor de mensen die dit toe juichen. Als je nu niet opkomt voor het vrije woord is uw woord ook niks waard.
Of je het nou met zn politieke punten eens bent of niet
Teken aub de petitie: https://www.change.org/p/theresa-may-mp-free-tommy-robinson

8
70 Voor Vrijheid en Vaderland

Wat een misleidend draadje. Ten eerste, zoals al opgemerkt is Tommy Robinson niet dezelfde dag nog veroordeeld. Aangezien hij al een voorwaardelijke straf had staan wordt deze nu uitgevoerd. Ten tweede is zijn straf niet 13 maanden maar drie maanden (suspenden betekent voor hoelang de straf blijft staan, niet voor hoelang je de bak in draait als je het in die periode nog eens doet). Ten derde zit deze man om de haverklap in de gevangenis, voor belastingfraude en hypoteekfraude bijvoorbeeld, en is hij daar nog nooit door iemand aangevallen. Ten vierde is contempt of court niet een idioot regeltje, Groot Brittanie kent jury rechtspraak. Die jury moet onbevooroordeeld haar werk kunnen doen en daarom is de berichtgeving van lopende rchtszaken aan regels gebonden. Innocent until proven guilty, enzo. En als je de wet in GB wilt veranderen dan zorg je dat je gekozen wordt en regel je dat via het parlement.
Ik mag hopen dat de kamervragen van de PVV hierboven ook verzonnen zijn op rechtse onzin sites. Anders zou blijken dat de PVV die sites serieus neemt, geen enkel onafhankelijk onderzoek toepast en a raison van €1500 per vraag de nederlandse belastingbetaler voor hun onnozelheid laat betalen.
Tenslotte is het volkomen irrelevant of iemand deze petitie tekent of niet, die wordt hier gevoegelijk bij het grof vuil gezet, en terecht!
Bron: https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/tommy-robinson-arrested-leeds-court-child-grooming-trial-edl-founder-latest-a8368821.html

5
71 Zucht

@70 ,

"belachelijk regeltje"

In de Uk is dat nou eenmaal de wet.
Die heeft hij eerder overtreden, voorwaardelijke veroordeling voor gehad en nu wederom (bewust) overtreden.
De wet geldt voor iedereen, ook voor Robinson.
Als je de petitie tekent zeg je dus feitelijk dat iemand als een Robinson boven de wet mag staan.
Pathetic.

4
72 jodelatedieho

1.) Terecht natuurlijk de man was gewaarschuwd.

2.) Mooit toch? Win win noemen we dat

3.) Het is geen islam criticus maar een vaker veroordeelde oplichter en rechtsextremist.

4.) Wat goed is voor de moslim extremist dat is goed voor de rechts extremist,

5.) Nee ik ga het lekker rustig aan doen..

7
73 Oebie

De PVV vindt kennelijk dat een islam- criticus boven de wergeving van het land is verheven.
Waarom moeten er vragen aan de Nederlandse minister gevraagd worden over rechtspraak in Engeland?
En de EU ?
Het is aan de desbetreffende persoon om een klacht bij het Europese Hof neer te leggen als hij vindt dat zijn rechten zijn aangetast.
Kolder dus.

6
74 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

Tpo en geenstijl verdraaien dus de waarheid, alleen maar om hun extreemrechts vriendje te verdedigen en haat te zaaien.
Wilders doet er ook aan mee. Zegt meer als genoeg.

75 verwijderd111

Gek bij vragen over gaza zijn de reacties van de usual suspects een stukje anders

6
76 chouffleur

@67

Weet je wat een behoefte creeeren is?
En dat is wat de PVV heeft gedaan met haar tactiek.
“Als je mij niet gelooft zal het slecht met je aflopen”.
Gewoon verkooppraatjes om een product aan de man te brengen om er aan te verdienen .
Hetzelfde wat kerken in het verleden ook hebben gedaan en doen sektes nog .
Daar trapt altijd een categorie mensen in.
De PVV heeft geen bindende maar een verdelende invloed gehad en preekt die nog.
Zij kennen nl. geen tolerantie en geen nuancering . t.o.v. andersdenkenden .
Een credo van “ wie niet voor ons is, is tegen ons”.
Dat slaat iedere discussie en ieder argument dood.

Ik had liever gezien dat ze niet in de Tweede Kamer zouden zitten .
Ze voegen niks toegevoegd en gaan ook niks toevoegen buiten elkaar verketteren .
Ik vind het wel grappig dat zij ongeveer dezelfde grootte hebben in de peilingen als de door hen zo gehate PvdA ( wat niet mijn partij is) .

Ik hoop dat de mensen die er weglopen goed nadenken of hun volgende keuze nadenken of dat niet dezelfde weg gaat nl. roepen en niks presteren .

5
77 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

78 muxer

Ah ik zie na 1 dag dat in ieder geval 12(minnen op @4 ) er mensen hier zijn die het vrij normaal vinden dat je 13 maanden achter de tralies gezet wordt omdat je verslag uitbrengt over groepsverkrachtingen en dus de wereld wilt laten zien wie deze groepsverkrachters zijn en wat voor een drama het is vooral voor de slachtoffers, deze mensen vinden het in deze lijn dan ook schandelijk en niet kunnen dat daar vragen over gesteld worden.
Nee deze mensen vinden waarschijnlijk dat deze groepsverkrachters recht hebben op “privacy” en dat wat ze gedaan hebben niet zo erg is(ze zullen misschien dan ook niet schromen om te zeggen “de slachtoffers zullen er wel om gevraagd hebben”)
Geeft wel aan wat voor een normen en waardes deze mensen bezitten question

6
79 Jojotje

@79 herstel niet 13 maar 3 maanden echter doet dit verder niets af aan de constatering ( Judge Heather Norton handed him a three months imprisonment in May last year but suspended it for 18 months on the condition he did not commit further offences.)
Buiten dat om kan hij dan verder een walgelijk mannetje zijn maar heel soms heeft hij wel een punt question

5
80 Jojotje

in Rusland zitten vele journalisten/activisten ook onschuldig vast, daar heb ik hem niet over gehoord, nu is er 1 opgepakt rondom een zaak waar moslims bij betrokken zijn en komt hij gelijk in actie!?
opzich nobel, maar wel beetje hypocriet.
vriendje Poetein houd hij dus ook de hand boven het hoofd...

3
81 ikzelf

@79 Ik kan alleen maar constateren dat u niet veel van de britse rechtsspraak begrijpt. In Groot Brittanie is het nog altijd zo dat je onschuldig bent totdat je bent veroordeelt. Ik weet niet op grond van welke 'feiten' u al tot die conclusie gekomen bent maar deze mensen zijn nog niet veroordeeld. Zolang ze nog niet veroordeelt zijn bepaalt de britse wet dat er beperkingen zijn in de manier waarop over de rechtszaak mag worden bericht. Vooral omdat het een jury rechtspraak kent, en de jury, u weet wel die mensen die moeten bepalen of deze mensen schuldig zijn aan de feiten waarvoor ze zijn aangeklaagd, moet hun werk zonder vooroordeel kunnen doen. Zogauw ze zijn veroordeeld mogen ze wel met naam en toenaam plus adres in de media gemeld. Tommy Robinson overtrad die wet bewust en zit daarom nu in het gevang. Dat heeft niets te maken met vrijheid van meningsuiting, zogenaamde privacy van verkrachters of wat dan ook. Gewoon je houden aan de wet. En als je dat niet doet heeft dat, ook in Groot Brittanie, consequenties, voor zowel groepsverkrachters als rechts-extremisten.

2
82 Zucht

@69
Dus het vuilnis wordt niet opgehaald in uw gemeente? Uw huis heeft geen stroom? U heeft geen weg voor de deur?
U bent toch niet serieus te nemen. Al die dingen zijn niet door de PVV geregeld, maar door de politieke partijen die u noemt. Noemt u nu eens 1 ding die de PVV geregeld heeft? Een grotere asielinstroom, dat wel, maar of u daar nu gelukkig van wordt. Want na het beleid van de gedoogconstructie hadden we ineens meer asielzoekers. Of wilt u dat ontkennen?

2
83 AJ74

Wow, ik dacht de hele tijd nog: "Contempt of Court" kan toch alleen als je in de rechtzaak zit, of als jij gemoeid bent met de rechtzaak.

Lees ik het net na, vind ik deze:
"The strict liability rule applies only to a publication which creates a substantial risk that the course of justice in the proceedings in question will be seriously impeded or prejudiced."

http://www.legislation.gov.uk/ukpga/1981/49?view=plain
(punt 2.2)

Dus iemand die een publicatie maakt over een actieve rechtzaak, waarvan *iemand* (een rechter?) vindt dat dit de 'course of justice' zou belemmeren, mag hiervoor worden aangeklaagd.

Het klinkt mij als een lekker verwoorde wetgeving waarmee ze dus in theorie ook alle publicaties die ze niet willen kunnen tegenhouden.

Zo zitten er nog wel wat vreemde haken en ogen in die "Contempt of Court" regels.

0
84 lost

@84 Nou nee, in aanmerking genomen dat Groot Brittannië jury rechtspraak kent is de journalistiek aan strikte regels gebonden als ze over lopende rechtszaken rapporteren, bijvoorbeeld aangaande de identiteit van de verdachten. Journalisten, zelfs die van tabloids zoals the Sun en Daily Mail leven die keurig na. Nadat verdachten schuldig bevonden zijn mogen ze met naam, toenaam en adres in de krant of op social media. De volledige identiteit van verdachten onthullen mag in Nederland ook niet, trouwens. Vandaar die balkjes en afgekorte achternamen.
Die Tommy Robinson overtreedt gewoon de wet, het heeft helemaal niets met vrijheid van meningsuiting te maken maar wel met een afweging van de belangen tussen 'de maatschappij' en verdachten. Onschuldig tot het tegendeel bewezen is enzo. Verdachten die vrijgesproken worden moeten hun leven weer kunnen oppakken en dat is een beetje lastig als je als pedo bekend staat. Buiten dat moet de rechtbank, inclusief de jury gewoon onbevooroordeeld hun werk kunnen doen. Tenzij u daar tegen bent, natuurlijk.

3
85 Zucht

Ik heb ergens gelezen dat het verboden is opnames te maken op de plaats waar meneer Robinson dat wèl deed, maar kan het zo gauw niet terugvinden.

5
86 =*(++)*=

oftwel als je islam critisch ben word je opgepakt, het word echt steeds zieker, de geile droom van islam lovers links, GADVER! maak europa haram!! de islam is past niet in europa, eigenlijk helemaal nergens in de wereld

4
87 floyd

Vrij simpel. Kritiek op de islam mag niet.

3
88 grasnaaier

Dit zegt genoeg over het "vrije westen". Het vrije westen die altijd over Noord korea heeft dat het daar zo slecht is. Maar daar zijn de vrouwen wel stukken veiliger en laat men het niet toe dat ze straffenloos de vrouwen verkrachten.

3
89 vis

@87 Nee, hij is niet opgepakt omdat hij islam kritisch is, hij is opgepakt omdat hij de britse wet overtrad terwijl er nog een voorwaardelijke straf stond voor eenzelfde feit.

3
90 Zucht

Tommy Robinson Arrested and Imprisoned, Media Silenced | Stefan Molyneux

1
91 Rapunzel

* Verwijderd door de redactie *

92 Dirk2137

@92
De helft van de criminaliteit komt van mensen zonder migratieachtergrond. Antillianen zijn relatief het crimineelst.

0
93 AJ74

* Verwijderd door de redactie *

94 Dirk2137

@94 ja en daarom zijn Antillianen het crimineelst.

0
95 streek

* Verwijderd door de redactie *

96 Dirk2137

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

22 minuten geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

39 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Oriya Sax VideoHard Cord Gay PornNude Bbw MatureIndian Lesbian SexHusband Shares Wife With FriendEva Lovia PussyBig Ass Getting FuckedCuckhold FeetMega Personal.comTs Escort ListFilm X TransPorne BdThe Piratebay 3.orgGree Porn PicsNaked Red HeadJasmyn2juicy PornCelecrity TitsBoy JerkingSexy TweenersSex LokalMoviedesireWomen Take Off ClothesErome.comPorn Video Hd In HindiXxx Hd Indian HindiBrooke Wylde PovTaboo Porn RetroPornos BlacksYoujixxJerk Off Video ChatOliviabr0wnBrazzers 2019 ComFilipinacolada LeaksMadison Wilde PornJapanesse Lesbian PornVideo PornogratisPorn PornPornogratis LesbianasHot Busty SexBang BrousEsperanza Gomez AnalesYou JizxJappanes PronKittyplays LeakedBest Onlyfans Leaked SitesRough Por NFilme Pornô CompletoLilly RayRose Hart PornDesi Audio Sex VideoR/nsfwVr Porn FulRecent Telugu SexNamethatpormDefiantpanda Onlyfans LeaksGay Prostitute PornPeruvian XxxSuper Tamil Sex VideoSexy Chat LivePornografia De AnimesAnnabellaivyyPornhd4kAmateur AllureLayla Jenner Dad CrushFilms Pornographique Français GratuitArys FaeDemi Lovato HotCandidassJija XxxJapanese Molested PornNatalie Portman LeakedJogo Pornô OnlineIndian Model Nude VideoTouching Big BoobsHot Anal SexHelp Me CumTrippie Bri AnalAngela White Hot PornNude Indian AuntKendra Lust PornstarJoelle Carter NudeFrogtieCum LoversPornstar Video ComBf SixeMalik XxxKerala Kerala SexPornograpic PicsDesi XxcMorraco PornFrutanari PornHardgifsHd Porn XomicsLesbian Pron GifReallifecam ReplayPregnant Sex Video ComPxvr-099Madhuri Dikshit Xxx VideoDaisy Drew NudesVollege PornAfrican X VideoJapanes Stepmom PornXxn BpSelena SexXnx Porn IndianDesi Xxx OnlineXxxvideo MovieBongacamdFatalmodel.vomSxiyPorn On OfficeBare Bottom SoankingMms Xx VideoXxx Porn GangMia MalcovaPunjabi Sexx VideosIndian Bhabhi Porn Video HdCaseros XxxMature JoiYoung EroticErmomeFacial Compil PornXxx TubreX Videos 3dJennastarrXnx Video PageStep Sister SecSeduce Porn HdErotica PornCams NudsCeleb DickpicsTamil Aunty Hot XnxxBusiness PornBudhwar Peth XxxCreep Sleep PornYoung Chubby PornDakotagrim OnlyfansKatherine Heigi NudeSamantha Ruth NudesKolkata Xxx Video ComGeorgina Rodríguez XxxSunny Leone Solo HdNhentai.comnetPornaq.conKristin Lehman NudeLatest ChudaiNaked Girls AssQuadrinho Erotico NetHot Porn In HdAlyx Starporn