Trump maakt gehakt van Europa (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  47 Reacties

  • 7
  • 612x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Citaat uit artikel

Daarnaast zal de regering Trump actief aan de slag gaan om internationale bedrijven die nu in andere landen gevestigd zijn aan te moedigen om naar de VS te verhuizen. Bovendien doet de VS niet mee aan het beleid van Brussel om belastingontwijking te bestrijden, waardoor dit beleid krachteloos wordt.

Eerder schreven we al dat dat het belastingbeleid van de Amerikaanse president succesvol is en dat verhuizingen op gang komen. Afgelopen woensdag verscheen in het Financieele Dagblad een interview met Clemens Fuest, president van een gezaghebbende Duitse denktank die er voor waarschuwt dat Europese bedrijven meer activiteiten naar de VS zullen verplaatsen. Hij meent ook dat Nederland tot de verliezers behoort.

6
1 Moskowfiets

In de Europese politiek neemt de onvrede toe over de onverwachte en wispelturige acties van de Amerikaanse president en wordt er getwijfeld aan de van oudsher vriendschappelijke banden met de VS. Kijken we naar Amerikaanse peilingen dan ligt de VS daar niet wakker van. Niet alleen de aanhang van Trump juicht zijn beleid toe, maar ook breder is er waardering. In de Amerikaanse pers wordt al gespeculeerd over een tweede termijn voor Trump. Het zou goed zijn als de Europese leiders daarmee ook rekening houden.

7
2 Moskowfiets

Trump krijgt niet eens een muurtje gebouwd.... en verder is het hele beleid van Trump alleen in het voordeel van de rijkste 0.1% van de USA samenleving.

Dat "gehakt maken" is alleen in hun eigen hoofd zo. De isolationistische koers en de snel oplopende staatsschuld is ook geen inspiratie voor beleggers, want slechtere kansen op winst en toenemende kans op verlies.

18
3 TedjeR

@3 Ha ha haha wat zet jij jezelf toch verschut man ,Maar ga vooral zo door en u zal de NK komiek worden ++++ ha ha ha hoe simpel toch !!!

22
4 Moskowfiets

@2 eens. De EU is steeds meer het krachteloze maar spijkerdure instituut waar Trump lachend en twitterend overheen walst. En het heeft effect, normaal zou Kim scheldend en dreigend hebben gereageerd op een afwijzing door de VS. Nu zoekt hij toch weer aansluiting. Dit was Hillary of Obama never nooit gelukt. Trump leidt alsof hij een bedrijf runt. En dat kan hij

14
5 Lerac

Maar Mueller maakt gehakt van Trump, dat dan weer wel...

16
6 GreyB

@4 bij gebrek aan argument maar op de man? Goh, wat een teken van kracht.... kuchekuch....

17
7 TedjeR

@2 ; Ook bij RTL nieuws speculeert het al, schrok me rot van de week. question

3
8 Partijdig

@5 [ Trump leidt alsof hij een bedrijf runt. En dat kan hij ]

ja, 7 faillisementen zijn daar wel het bewijs van. Eind jaren '80 stond hij zelfs op het punt helemaal (= ook prive) failliet te gaan. Daarnaast: als Trump zijn vermogen normaal had belegd in plaats van "zaken te doen" was hij nu rijker geweeest dan de ca. 1 mrd waar hij momenteel goed voor lijkt te zijn. "lijkt" omdat over de werkelijke omvang van zijn vermogen grote twijfels bestaan.

13
9 TedjeR

@9 ; De VS is technisch gezien al lang failliet, dus daar valt weinig aan failliet te gaan.

3
10 Partijdig

Tweede termijn van Trump? Laten we eerst eens kijken of hij de eerste gaat af maken….

15
11 WijzeDwaas

@10 dat klopt.... maar het gaat ook om de grootte van het failliet... Er bestaat namelijk niet zoiets als "too big to fail".. dat is een mythe. Iedere failliete entiteit stort op zeker moment in, hoe later des te groter de knal waarmee en dus ook het verlies.

11
12 TedjeR

@12 ; Als dat gebeurt is het oorlog. Zo simpel als dat, en geen henk of ingrid die dat tegenhoudt als die bal gaat rollen.
Ironische is, dat het in beide plaatjes oorlog zal zijn, de VS draait daarop.

2
13 Partijdig

macron als versterking? haha wat een slappe zak is die.macron, ook zijn ideeetjes om het marokkaans tuig in het gareel te houden, onhelooflijk

11
14 floyd

@5 Juist !! +++

10
15 Moskowfiets

@14 ; jazeker versterking.
Marcon dient 2 belangen, die van de banken en die van het weghouden van extreemrechts uit de Franse regering.

6
16 Partijdig

Helaas doet Trump het toch niet zo slecht, maar Europa wel. En zolang de Europese landen blijven roepen dat het zo goed gaat in Europa zal er nooit iets veranderen en zullen we echt in de gehaktmolen verdwijnen.
De EU is gewoon een heel slecht concept. Engeland stapt eruit en Europa merkt de gevolgen al, en Engeland nauwelijks. Italië gaat rara sprongen maken, ook dat zal de EU merken.
En als er nog meer landen als Griekenland bijkomen, wat heel goed denkbaar is, dan zal Europa in een neerwaartse spiraal komen.
Het had beter voor Nederland geweest als het zo bleef zoals het was. Nederland deed het juist heel goed.

11
17 Niet wit niet zwart

@5 Met de huidige Europese slappelingen ( mietjes ) als leiders gaan het langzaam maar gestaag richting afgrond !

Het respect voor Poetin en Trump groeit inmiddels ! niet omdat men het met hen eens is maar door de kracht en vastberadenheid die zij tonen ! En dit ontbreekt in Europa !

9
18 Moskowfiets

Trump die als twitterende clown werd gezien, doet het juist heel goed. En wie logisch nadenkt, hij is niet met nagelbijten miljardair geworden.

10
19 Niet wit niet zwart

Dus de niet zo goede vooruitzichten ligt aan Trump, Zuckerberg, Google, Facebook, Apple, Microsoft, Amazon, populisme, Italië, Oostenrijk, Hongarije en Polen.
Oóóóf zou het gewoon aan Brussel liggen die een verouderde politieke weg volgen en politieke correctheid tot een religie hebben verheven?

""De Europese economie klom uit het dal en Brussel presenteerde eind 2017 mooie groeicijfers.""

Ja klop je eigen maar op de borst feit is dat ons besteedbaar inkomen de afgelopen 17 jaar met 3% is gedaald terwijl de economie in diezelfde periode met 12% groeide. Leg dat maar eens uit Brussel.

9
20 Reconquista
21 Defcte burger

Brussel

De Europese leiders zijn vooral bezig met verdedigende acties die weinig opleveren en Trump in de kaart spelen. Vriendschapsbanden met de VS blijven belangrijk, maar die moeten dan wel van twee kanten komen. Het wordt tijd dat Europa Trump dit duidelijk maakt, maar het zal waarschijnlijk weinig opleveren. Brussel kan alleen echt indruk maken door een aanzienlijke versterking van de eigen economische concurrentiekracht. Die is hard nodig. Volgens de afgelopen woensdag gepubliceerde wereldranglijst 2018 van de meest concurrerende landen is de locomotief van Europa, Duitsland, gezakt naar plaats 15. Vier jaar geleden stonden onze buren nog op 6. De VS stond in 2017 op 4 en is gestegen naar de eerste plaats. Trump zal daar zeker zijn voordeel meedoen.

7
22 Moskowfiets

De houding van Trump zorgt voor een beweging van de EU waar de VS niet op zit te wachten, namelijk bij de VS vandaan in de richting van een onafhankelijke politiek.
Het is typisch korte termijn bedrijfsleiden, we kijken naar de winst over 3 maanden en niet naar de winst op langere termijn. Funest voor ieder gezond bedrijf, laat staan voor de wereldpolitiek van de VS.
Wie kaatst kan de bal verwachten.

2
23 Tussenderegels

@1 @2 @22

Pretenderen, over een analytische geest te beschikken en de waarheid in pacht te hebben terwijl je eigenlijk alleen maar druk bent met copy/paste van de analyse van anderen, komt niet zo héél sterk over.
Maar ja...."Moskowfiets"...., commentaar overbodig.

4
24 Münchhausen

Amerika en China laten zich niet overspoelen, uithollen en leeg vreten door ellende uit Afrika en het Midden Oosten. In Amerika en China geen uitkeringen voor hun cultuur hatende, criminele nietsnutten.

6
25 Soare

@24 Staat er zelfs bij slimpie nummer twee >>>>>>>>( Citaat uit artikel !!!!!!!!!!!! )ZIE >>@1


Voor het geval je het nu nog niet snapt !! mag je het nog een keer vragen ! zo ben ik ook weer slimpie

4
26 Moskowfiets

Niet Trump, maar het militair-industrieel machtsblok uit de US, die hier al sinds WOII de dienst uitmaakt onder bedreiging met militair geweld.

2
27 Wendel

@24 Toch nog even ! >>>> Citaat - Wikipedia
Bron > https://nl.wikipedia.org/wiki/Citaat

Een citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in ..


PS tis niet zo moeilijk hoor !!

2
28 Moskowfiets

@22 ""Het wordt tijd dat Europa Trump dit duidelijk maakt, maar het zal waarschijnlijk weinig opleveren. ""

'Europa' beseft natuurlijk ook heel goed dat Trump over een paar jaar gewoon weer vervangen is door een redelijker alternatief. Tot dan is het een kwestie van pappen en nathouden, schade beperken. Op een wat langere termijn denken dan Trump.
Intussen wordt Europa gewoon noodgedwongen sterker met minder VS, en onafhankelijker van de VS, terwijl Trump zijn staatsschulden in waanzinnig tempo oppompt in plaats van te bezuinigen in economisch voorspoedige tijden.
Trump plaatst dus vooral de VS aan de zijlijn, wat daar het nut van moet zijn op de langere termijn, dat moet ik nog zien.
Ook wel grappig dat de Chinese 'concessies' aan Trump (verlagingen importtarieven van auto's) vooral voor Europese fabrikanten gunstig zijn.

3
29 W. Anstalt

@29 Kortom wegblijven duiken dus !!

1
30 Moskowfiets

@6 ....... In uw dromen!? De heksenjacht is bijna over, op sterven na dood.

1
31 Snowflake

@7 ....... bij gebrek aan argument maar op de man?

Het kan ook worden gelezen als een liefdevolle waarschuwing voor uw toekomstige geloofwaardigheid hier op NK. Mensen die zich keer op keer belachelijk makken door misplaatste reacties komen alleen maar in een zelf gecreëerde negatieve spiraal terecht. Persoonlijk kan ik me niet herinneren ook maar 1 van uw bijdragen te waarderen of zelfs te pruimen!
U hoeft niet te reageren, wordt sowieso niet gewaardeerd, zonde van uw tijd & moeite.

3
32 Snowflake

@32 Juist +++

Maar het is ook wel vermakelijk al die beterweters ha ha ha in plaats van even afwachten blaten zij er oplos alsof zij alle deskundige zijn hahaha ,Sommige zelfs alsof zij degelijks contact hebben met de VS !

Het lijkt dan ook dat deze mensen het alleen om hun Trump complex gaat en niet om het bereiken van eventueel vrede .

Kan er niets anders van maken dan dit de zelfde aanpak is die bij Wilders ook geen uitwerking heeft gehad in de loop der jaren ! Maar ja je moet wat hé !

3
33 Moskowfiets

Trump verzet de bakens van het Westen.

Het doel van ontwikkelingshulp en vrijhandel als smeermiddel is altijd geweest dat de Tweede en de DerdeWereld zouden aanhaken bij de Eerste Wereld, zoals het Westen zichzelf zag.
Dat begint te lukken.

China heeft een plan afgekondigd om tegen 2025 Europa en de VS technologisch bij te halen en voorbij te steken. De Chinese partijleiding wil zelfvoorzienend worden op technologisch gebied.
Lees: de rest van de wereld moet afhankelijk worden van China, maar China moet de grenzen voor buitenlandse aanbieders en regeringen kunnen sluiten.

De Russische regering ziet in digitalisering een mogelijkheid om geavanceerde wapens te maken en natuurlijk ook cyberwapens. Deze hebben als voordeel dat ze goedkoop zijn en eindeloos kunnen worden gereproduceerd. (Zoals een aanbieder miljoenen spamberichten kan verzenden.) Ondanks teruglopende bevolkingsaantallen kan Rusland een supermacht blijven: zolang er maar voldoende knappe koppen zijn.

China en Rusland rivaliseren inmiddels openlijk met de EU en VS. Zij wijzen daarbij ook democratie en individuele vrijheid van burgers af. De politici in de VS en EU zien westerse waarden als de overkoepelende universele waarden voor de gehele planeet. Maar autoritaire regimes, - ook bijvoorbeeld Iran en in de Arabische wereld - , hebben niet langer een boodschap aan deze gedachte.

En toen kwam Trump.
Terwijl de EU zich nog behaaglijk wentelt in de wereld die na 1990 (val van het IJzeren Gordijn, 1991 uiteenvalle Sovjet Unie) ontstond, verzet een 70-jarige president in de VS de bakens.
Trump onderkent dat de wereld multipolair is geworden. VS, China, Rusland, India en EU zijn de kernen van een komend tijdvak.
De macht van de VS is al aangetast door de Russen (Krim, Oost-Oekraïne, Syrië,Turkije) en China (militaire bases in de Chinese Zee, druk op de Filipijnen en Taiwan, nucleaire dreiging vanuit Noord-Korea).

Onder Trump gaan de VS nu radicaal op het andere been staan: geopolitieke, militaire en strategische machtsontplooiing staan voorop. Handel en economie worden ingezet als flankerend wapen. Dat laatste middels handelsoorlogjes (China, EU) of handelboycots (Rusland, Noord-Korea, Iran).
De handelsboycot als wapen is overigens ook Europa niet vreemd: ook de EU heeft dergelijke sancties ingesteld tegen Russen en Noord-Koreanen.
Toch wordt Europa midscheeps getroffen; het ziet (vrij)handel eerst en vooral nog steeds als smeermiddel. Het kan ook niet anders , want de Europese regeringen en EU hebben hun militaire, geopolitieke en strategische taken hopeloos verwaarloosd.
De permanent geworden Eurocrisis, ongecontroleerde immigratie ( een zeer bekend kenmerk van een failed state ), een zwak financieel stelsel , hoge schuldenbergen en het frustreren van de eigen burgers zuigen bovendien de energie en levensvatbaarheid weg uit de Unie en individuele landen.

De VS onder Trump hebben hun conclusie getrokken. De VS gaan zich versterken om China, Rusland en, misschien in de toekomst ook India , in de confrontatie het hoofd te kunnen bieden, of in een positie van kracht tot bondgenoot te kunnen maken. Ook al wordt Trump opgevolgd door de Democratische president, de droom van Brussel, een nieuw tijdvak is ingetreden.
De EU en EU-regeringsleiders laten gehakt van zich maken. Niet weerbaa r en alleen nog maar bezig de problemen in de lucht te houden die ze zelf hebben veroorzaakt en niet kunnen oplossen.

duurendaal.

2
34 duurendaal

@34 Helder en duidelijker kan het niet geschreven ++++++++++++++++++++

3
35 Moskowfiets

@32 wat mensen zoals jij geloven boeit mij niet. Is ook totaal niet relevant gezien de getoonde voorkeuren. Zelf heeft die groep namelijk al tijden niets geloofswaardigs ingebracht.

4
36 TedjeR

@8
Goh… Eric, de grootste “hij is binnen een jaar weg” roeptoeter die nu het tegenovergestelde roept.

0
37 Lias

@34 ...... Ook van mijn kant een blijk van waardering voor uw heldere analyse. Chapeau!

+++++++++++++++++++++++++

2
38 Snowflake

@26

Een gevoelig snaartje...?

question

2
39 Münchhausen

@34 waarmee je zegt dat er niet veel keus is voor de EU, ze gaan of slagen met een onafhankelijke politiek, of ze valt uit elkaar, en wordt ieder land een prooi voor een van de machtsblokken (wat al aan het gebeuren is).

0
40 Tussenderegels

@37 ; haha, vandaar ook dat 'geschrokken'. Een van de laatste personen waarvan ik het verwacht had.

0
41 Partijdig

@34 mijn bijdrage.
@35 Moskowfiets
@38 Snowflake

Dank u voor de goedkeuring.


@40 Tussenderegels

U leest correct tussen de regels.
Er is natuurlijk ook een voor de hand liggende 3e koers: de EU doet volhardend te weinig aan haar geopolitieke, militaire en strategische taken.
In dat geval wordt men een speelbal van de VS onder wier defensieparaplu men moet blijven schuilen. Want Europa wordt de boksbal van Rusland , al of niet in samenwerking met partijen als Iran (welke beide landen de hand van Erdogan kunnen dwingen). En de EU zal geringeloord worden door China.
De VS zullen in ieder geval burdonsharing gaan eisen. Dat deden ze jaren geleden al.

Doen de West-Europese regeringsleiders niets aan de zich opstapelende, en groeiende interne problemen en crises, dan is de kwade kans groot dat de EU gaat uiteenvallen in een patroon van neerwaartse stroomversnellingen, telkens gevolgd door perioden van pogingen tot stabilisatie.

0
42 duurendaal

@39 Nee hoor maak u geen zorgen !! er moet heel wat gebeuren wil iemand die raken ! En al van zelf sprekend niet op NK !!!

0
43 Moskowfiets

nou Trump, kom dan ?? sturen wij Rico Verhoeven op je af. kijken of je dan nog zo'n grote bek hebt question

2
44 Roomboterbabbelaar

Trump keer die oorlogzuchtige ultra liberale NWO Europa de rug toe.
Macron kwam in Frankrijk terug met zware hoofdpijn, hij dacht Trump wel even te veranderen.
Trump is ''geen'' Obama/Clinton of andere puppets van die ultra liberale NWO.

2
45 DONKEY R

Trump komt tenminste zijn ''verkiezingsbeloften'' na. Dat kun je van het ultra liberale partijkartel in de EU politiek niet zien. Behalve de oost Europese landen. Deze landen hechten waarden aan hun bevolking en nationaliteit, deze landen zijn trots op hun identiteit.
Nederland is verkocht en verraden aan multinationals en islam (olie) door de volksvertegenwoordigers die hier de boel liegen en bedriegen. Het enigste wat de drijfveer is van deze politci is ''geld en mooie baantjes''. Verder hebben ze geen loyaliteit en of hechten ze geen waarden aan hun nationaliteit alles onder het mom van globalisme en diversiteit.

3
46 DONKEY R

What part of "America First" did you not understand. Ik hoor de EU politiek nog zeggen dat de verkiezingsretoriek nu ging verdwijnen omdat politici nooit hun beloftes nakomen. En toch zijn er eerlijke politici op het toneel aan het verschijnen. Wacht maar eens af wat Italië gaat doen met de nieuwe regering.

Populisme = democratie. Actie = reactie.

Het wordt toch een prachtige zomer.

1
47 niet-alles-geloven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@23    "even versneld worden doorgevoerd" Ach, als jij 10 jaar onderhandelen versneld vindt ... van mij mag het hoor ... ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Wat stom van ze om geen geel hesje te dragen,https://www.telegraaf.nl/video/3102043/nieuwe-confrontatie-gele-hesjes-parijs-en-oproerpolitie...

zojuist geplaatst door Hendrianus

Biscanna
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Dan ben je misvormt, een foutje van de natuur....

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Graaier1000
Hele Kamer trekt boetekleed aan over doorgeschoten fraudebeleid, behalve de PVV

"Het lijkt er op dat jij echt niet spoort. Dat je ze niet op rijtje hebt. Dat je van Lotje getikt bent. Dat je malende bent. ParonIde. Een gaatj...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@7 Zodra een minister het vertrouwen van de TK niet meer heeft moet een minister aftreden. Wanneer een minister iets uit wil voeren wat haaks st...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

ThWil
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

„Wie wil zich straks nog voor de gemeente inspannen?” Waarschijnlijk wel wethouders die zich willen inspannen voor hun gemeente. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

De eu moet een stuk land wat in de sahara ligt opkopen. Daar kunnen dan die vele nepvluchtelingen heen. ...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@61 En dan beweren dat je mod 'canis lupus' was?'Het is zeker wat....

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Kunnen ze niet een inlegvelletje bedenken dat ze in hun paspoort kunnen laten opnemen. Uiteraard moet je daar wel iets meer voor betalen. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Wat zullen die palestijnendemonstranten hier blij van worden. Straks nog meer demonstraties, door die jongelingen. Ze missen oorlogen dus gaan z...

12 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Phat ButtMeana Wolf Full PornFilms Pornographique CompletAshley Sinclair PornVeronica Rodriguez GifGabriellesantiniBridgette B Blow JobPorn For ArabCumming For MommyHindi Bf Blue VideoIndian Girls Forced Sex VideosWww Adult Video ComFull Bf Sexy VideoPanty CumshotIpostnakesVídeos Pornos De IncestosWatch Free PronSpankbang VrDorothy Stratten NudeBbc GangbagSkip The Games Charleston WvHindi Sex Picture VideoFuta OrcPig Fucks WomanMadre Folla A Su HijaNatalie And ScottyZsa Zsa Gabor NudeWww Burzzer ComTarzan And Jane SongSkylarfawneMalayalam Film Actress SexSexvideohdJapanese Boss SexSexslutPorn Web SeriesBlack LesbianssexCasey Calvert BbcExtem PornWww Pornpics ComNude Perfect BreastsXx Blue VideoNew Indian PronXxx BladCasting PornvideosDakota Johnson FeetFreeindiapornDesi Teen XnxxTelugu Sex Phone TalkOiled Porn VideosAunty Romance Hot VideoEbony Dirty TalkVirgin Blow JobsAssistir Filme De Sexo PornôForced ThreesomPorn Gamer Girl70'spornRabbit SexPareja HubOpentgcLuz Elena GonzalezHot Xex VideoXxxcaserosSpanck BangDoremon XxxRaveena Tandon Xxx VideoOtaku Ni Yasashii Gal Toka Kyonyuu No Osananajimi TokaXxxx MoviseSeducing A CougarTushy. ComSlow SexxxIndian Big Boobs Aunty Sex VideosSofia MinaTushy Raw.comXvidos ComPiper AnneKarisma SexNude Booty BigAmateurnakedGay OmgleHitomi LsBangla Sexy SexBailey Brewer Tow BallOffice Xnxx ComMina Luxx A Fucking ConversationHindi Mein Adult FilmThailand Teen SexCherry Kiss PornGrannyfistingMatt SloanpornCelebrities Niple SlipTokyoavprojectImage PournonTits That HangSexs IranyLoz PornMandy Rose XxxLesbain Strap On PornXxx Hollywood Movie In HindiCumshots 4kRimming SexuallyDiscord Porn SeverFuta GifElizabeth Rodriguez NudeGay Cumshot CompilationBikini Ifrit PornBf Xx Video SexySunny Leni XxxTs4rent ComTop Sex VideoFilme Pornô Com BrasileiroIndian Sex VideosNaruto Gay PornTelugu Sex Videos In TeluguSangeeta Sex PhotosBreast Kiss SexyAhegao HentaiCartoon PoenClit TorturedScuba Dive NudeMegapersonal AppMotherless YoungXse XxPussyfrombehindAlexandrea Daddario NakedHd Pron Video DownloadMyfreecansEva ElfiJasmine JnadOffice Sex MmsUglymilfCassidyxoIndian College Sex ClipsDp MommyGloryhole GangbangShelovesblaxkPornô ApostaFeet CamsCat PornAlbanian PornFutanari Jerking OffAllison Tyler LesbianPornos AmericanosSite De Onlyfans GratisCardi Bi XxxLittle Caprice GifTamilaundysexIndian Wedding Night SexSwuirt OrgTwinks VideosIndian Xxx Bhabi