door Febee in Buitenland  ·  81 Reacties

  • 25
  • 965x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
Je ziet de strekking (hoewel die ook fout is) verkeerd. En sorry "Vrijdenker", ik heb het dit keer niet over jou.

3
51 grovi

De palestijn bestaat niet.

1. Wanneer werd het land “Palestina” opgericht en door wie?
2. Welke waren zijn buurlanden?
3. Wat was zijn hoofdstad?
4. Wat waren zijn belangrijkste steden?
5. Noem tenminste één “Palestijnse leider” voor Arafat.
6. Wat was de taal van het “land Palestina”?
7. Welke was de belangrijkste religie in het “Antieke land Palestina”?
8. Hoe heette de munteenheid van het land?
9. Kies een willekeurig datum in de geschiedenis en zeg wat ongeveer de wisselkoers van de “Palestijnse” munteenheid tegenover de Amerikaanse dollar, de Duitse Mark, het Britse Pond, de Japanse Yen of de Chinese Yuan was op die datum.
10. Aangezien er nu niet zo´n land “Palestina” bestaat, wat veroorzaakte zijn ondergang en wanneer gebeurde dit?
11. Waarom probeerden de “Palestijnen” nooit onafhankelijk te worden vóór de vernietigende nederlaag van de invasielegers van Arabische landen in de Zesdaagse Oorlog van 1967?

Het mooie is dat Arafat daar ook niet eens over loog. Die heeft openlijk verklaard dat de palestijn niet bestond en door hem verzonnen is.

2
52 Bleke Betty

Gewoon afschaffen, die NGO-subsidies.

2
53 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

54 E.Meel

@44 Ach, de Palestijnen zijn ook maar speelballen van de Arabieren alleen laten ook zij ze recentelijk vallen.

1
55 Wild Rover

@54 Ergo, Arabieren.

2
56 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

57 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

58 E.Meel

Ach, als het aan hamas ligt dan leeft er geen Jood meer. Het staat zelfs in hun handvest:
Artikel 7 van het handvest van Hamas (198question herhaalt de middeleeuwse islamitische fabel over de Joden op het einde der dagen, die ik samenvat: “Op de Dag des Oordeels, zullen de moslims tegen de Joden vechten die zich zullen verbergen achter rotsen en bomen. De rotsen en bomen zullen roepen: O moslim, een Jood verbergt zich achter mij. Kom hier en doodt hem.”
verder wordt goed uitgelegd hoe de mensen werden uitgknepen en vernederd als zijnde Dhimmies die tot het bot djizja moesten betalen (ongelovigen belasting)
http://www.answering-islam.org/Dutch/d/djizjagelijkheidenwaardigheid.htm
artikel in zijn geheel lezen op:
http://brabosh.com/2009/11/15/de-vergeten-onderdrukking-van-de-joden-onder-de-islam-en-in-het-land-van-israel-1/

1
59 Bleke Betty

@52 Wat is je punt? Het joodse volk en Israël is ook een verzinsel. Het joodse volk bestaat niet, en zeker niet als ras. En Israël was voor 1948 slechts een mythe uit een boek.

Als je niet naar de verzinsels kijkt maar naar de feiten dan zie je dat de Palestijnen, of welke naam je ze ook wilt geven, woonden in het gebied waar nu Israël ligt en waarvan ze met geweld zijn verdreven door een terreur organisatie die zich destijds Joodse Staat noemde.

5
60 Vrijdenker

@54
Dus bijna 1/3 niet.
En vd erkenners zijn er veel onbelangrijke landen bij en uiteraard alle isl. landen (of bij meerderheid) of zij die er belang bij hebben... ja die erkennen het wel.

1
61 Bleke Betty

@52 1 2012.
2 Jordanie, Libanon en Egypte
3 Oost-Jeruzalem
4 Jeruzalem, Hebron, Rafa en Nablus
5. Kun jij een Joodse leider aanwijzen voor Ben Gurion? Voor Palestijnen hoe ver wil je terug tot Awni Abd al-Hadi of tot Ahmad Shukeiri?
6. Palestijns-Arabisch dat is een oeroud dialect
7. Eerst het Jodendom die bekeerden veelal tot Christendom en die bekeerden weer tot de Islam vandaar ook dat je alle drie de religies in dat land aantreft duh...
8-9 Dat duurt niet lang meer die munt. Maar ze hebben allerhande munten gebruikt die regionaal geaccepteerd werden ze hebben tot op heden geen eigen munt gehad met name door tegenwerking van de VS. Een eigen munt kost Israël veel geld namelijk.
10. rare vraag het bestaat gewoon en is onderdeel van interpol erkent door 192 landen die toetreding.
11. De PLO bestond al aan het begin van de vorige eeuw al voor de WW1 toen probeerden groepen zich al te organiseren voor meer zelfbeschikking.

6
62 Oebie

@60
Er leefden bedoeïen die er rondtrokken en geen grens hadden. Er was ook niets, er groeide niks dus geen enkele reden om dar te blijven. Het werd pas interessant toen de Joden in staat bleken om er wel wat te late groeien en er zich gingen vestigen. Zelfs kochten ze nog land van de rondtrekkende bedoeïenen de slap lage van het lachen over zoveel domheid. Betalen voor zand aan iemand die er toevallig doorheen trok. Toen het er beter ging toen kwamen er arabieren op af (kleine letter) omdat ze een graantje mee konden pikken als arbeider bv.

Na de lafhartige aanval van de buurlanden met maar 1 doel, de Joden de zee indrijven en dat mooie stukje land waar wel van alles opgebouwd s en waar men wel een goed waterbeheer heeft en ontwikkeling mogelijk is, die Joden moesten de zee ingedreven worden, Dood aan de Joden, dat was het doel. En die laffe landen hebben verloren en met de staart tussen hun bene zijn ze weggejaagd. En Israël had zoals alle landen doen na een gewonnen oorlog die nb. niet door Israël was begonnen, te confisqueren. Ze hadden al dat gewonnen gebied onder hun beheer moeten houden en nooit geen cm terug moeten geven. Ze hebben telkens weer delen afgestaan maar uiteraard gaat men door tot de laatste cm. De laatste Jood moet dood en Israël geconfisqueerd. Zelf kunnen ze niets, ze bakken er helemaal niets van, alleen maar vechten, en voortplanten. Het is het gebied met de hoogste bevolkingsgroei ter wereld. Ach, die arme palestijntjes toch :X

1
63 Bleke Betty

@63 Je bent goed geïndoctrineerd. In zowat elke zin staat tenminste één historische onjuistheid.

5
64 Vrijdenker

@62
Laat me niet lachen!

De zogenaamde minister van Binnenlandse Zaken van Hamas, Fathi Hammad, vertelde in 2014 dat de helft van zijn familie Egyptisch is. ‘Dat zijn wij allemaal. Meer dan dertig families in de Gazastrook heten Al-Masri. Dat is Egyptisch. De helft van de Palestijnen is Egyptisch, de andere helft is Saoedisch,’ aldus Fathi Mammad

2
65 Bleke Betty

@64
Ja dat zal best als het niet strookt met jullie doelstelling. question

1
66 Bleke Betty

Zèlfs de redders van joden in de Tweede Wereldoorlog staan op de lijst van 'foute' NGO's question

Hoe een winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede eindigt als vijand van Israël....
haaretz.com
Het American Friends Service Committee (die de Nobelprijs voor de Vrede won) eindigde op israëls BDS zwarte lijst. Zij werd in 1947 geëerd voor haar werk bij het helpen van slachtoffers van de nazi's. Maar 70 jaar later is dit comité een vijand van de Israëlische staat vindt de regering ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/232130-hoe-een-winnaar-van-de-nobelprijs-voor-de-vrede-eindigt-als-vijand-van-israel

6
67 Uit Den Haag

@58 Ergo, Arabieren.
Straks gaat u ook nog beweren dat het allemaal christelijke homo-atheïsten zijn opdat we ze hier maar op kunnen vangen. question

0
68 Wild Rover

@63 Ottomaanse woestijnzigeuners. question

1
69 Wild Rover

@67 Want mensen kunnen in 70 jaar tijd niet van standpunt veranderen of bekeren o.i.d.?

1
70 Wild Rover

@70 Wild Rover
Dat kan ja.
Israël is 'bekeerd' van slachtoffer naar kampbeul. question

10
71 Uit Den Haag

@65 En wat heeft dat te maken met mijn 10 correcte antwoorden?

8
72 Oebie

Zie mijn 10 correcte vragen waar geen gelijkwaardig zinnig antwoord op is gekomen. Door het negeren van feiten het feiten verdraaien en en weer appels vergelijken met peren..... slaat helemaal nergens op , niet één van uw z.g.n correcte antwoorden. Over historisch besef gesproken. Als je nagaat hoeveel Arabieren het ook gewoon toegeven dat er geen palestina bestaat, dat het een politieke farce is. En dan is hier een zoete Oebi die wel ff gaat vertellen dat zij het allemaal fout hebben. Maar goed blijf fijn een volgeling van ex- SP kamerlid Anja Meulenbelt (getrouwd voor 2 jr slechts, met de één of andere kneus ene Khaled Abu Zaid een Fata en PLO figuur veroordeeld tot 7 jr gevangenisstraf) en uiteraard palestijnofiel Greta Duisenberg, dat zijn de toppertjes! En vergeet uiteraard Kaag niet, ook al getrouwd met zo'n regio-figuur en die dus prompt in de watten gelegd moeten worden, en nog op onze kosten ook. :X

2
73 Bleke Betty

@71 Hier stel je wederom Israel gelijk aan de nazi's, wat volgens de internationale definitie van antisemitisme Jodenhaat is.

2
74 Tavor

@72 Hier kan je zien hoe zelfs een arabische historicus toegeeft dat er niet zoiets als "palestina" of "palestijnen" bestaat: https://brabosh.com/2017/11/07/pqpct-ezn/

2
75 Tavor

* Verwijderd door de redactie *

76 Tavor

* Verwijderd door de redactie *

77 Barbapapa-7,5

@74 Tavor
Die "internationale definitie" is netjes gezegd gel*l.

De Nederlandse regering heeft niet voor niets deze definitie naar de prullenbak verwezen omdat het de vrijheid van meningsuiting onredelijk beperkt en men niet van plan is voor joden aparte regels te maken die niet voor andere mensen gelden.

Enne.... kritiek op Israël = antisemitisme is helemaal bezopen!
Het ontkent de aanwezigheid van niet-joden in dat land en de bewoners in de bezette gebieden volledig!

13
78 Uit Den Haag

@73 Bleke Betty
Als Palestina niet bestaat, dan hebben de bewoners in de bezette gebieden morgen recht op een Israëlisch paspoort question
Ook prima!

13
79 Uit Den Haag

@79
Daar wonen al zat Arabieren en niet te vergeten de hoeveelheid arabieren die er elke dag naartoe gaan om te werken. De z.g.n palestijnen willen er wel geld verdienen, ze willen als ze ziek zijn wel daar geholpen worden.... Ze hebben niets en ze kunnen niets. En nee, ze hebben dan ook geen recht op een Joods paspoort, zal lekker wezen, ze gaan maar terug naar de buurlanden waar ze vandaan komen. question

2
80 Bleke Betty

@80 Bleke Betty
Het racisme druipt er weer vanaf met je "joods paspoort" en het deporteren van miljoenen mensen.....

11
81 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23"Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts"Nope, de ISS vliegt op 400 kilometer hoogte, de Allen Belts beginnen z...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

Malinois
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@11The burning Monk.Ik heb 'm ooit ook gezien.Ik moet er nu telkens weer aan denken.Die man bleef gewoon zitten zoals hij zat. Heeft g...

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@15 Ja, dank je, dat weet ík wel. Maar volgens mij kun je beter 13 iets uitleggen als jeniet erg vindt, aangezien die degene is d...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@29 Interessante man. En hij heeft ook een mooie rekenmachine. ...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@40 Dat was omdat beide partijen niet over de middelen beschikten om over een veel grotere afstand elkaar te raken?...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

VBOH
Voor het eerst koala's te zien in Nederlandse dierentuin

@1Ik heb 37 jaar geleden wel eens koala's gezien in Antwerpen zoo.Weet nog dat die dieren heel veel last van stress hebben. Ze moeten ook ve...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@108 Nee, ik vind het vooral knap, dat je, laat ik voorzichtig zijn, na67 jaar nog steeds niet aan zelfreflectie kan doen, wanneer je wat opschr...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Schildpad
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Gaat hier over:https://nos.nl/nieuwsuur/collectie/13962/artikel/2517292-timmermans-gl-pvda-wil-onderhandelen-als-deze-formatie-mislukt...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@27 Je had het hem destijds ook zelf kunnen vragen; maar dat durfde de rest van de ontkenners toen ook niet. Pas na zijn dood begonnen ze te kla...

9 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@35 Had Jan Roos toch mooi gelijk. Ook ontzettend dapper van hem plus de inzet voor ons allemaal. Een beetje dankbaarheid zou zijn plaats zijn, ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Gym Trainer XvideosAlana Rose BbcMomfuckhersonYui Hatano UncenPorn OfYou PorniAnushka Sen Porn VideoOld And Young Porn HdFemdom ScatHd PorngayDigitak PlaygroundQuick FuckSmothered And Fucked At The SleepoverHannaray NudeXxx Hot Movie ComScrollable RedditTwitter CuckoldDesi BoorPkrnMelania RiosTiktok 18 PornHinata HentaieSexy X X X XGymnast Brittany JohnsonBeautiful Xx VideoPorn4uWww Aunty Sex ComSexy 18 PornUnsensored Anime PornHor Wife PornPuretaboo Full MoviesBbc StrippersWorld Star Hip Hop UncutMature CreempieYoung HairypussyPrody PornKatrina Kaif Ki Chudai VideoMom And San X VideoHot Porn SterSims 4 Wicked Whims Teen SexJe MontremesseinsFree Porn StoreisBp NangaFather Daughter Porn VideosPoxxxReallifecam VipLippussyPorn Of VietnamThaicreampie PornGelboorumסרטו סקסPorn Blonde TeensPerfect Tittie PicsKira MiróGrannypicsAkanksha Puri NudeIndian Ladki Ki ChudaiSpornhubMujer Follando CaballoDesiresfmGali Diva HotPorn Black HoodCougarmilfBiancabts NudeFree FuckJymx Maze AnalGvh-496Coco Vandi MomAunty Sex LatestJodi West PronBokep Hd IndoTranny Porn Videosسكسبث مباشرThick Ebony NudeXhasmtwrShowup PlAmateur Mom NudePorn BustySpinner PornTeens Hd PornBhabhi Suhagrat VideoNudostar ForumCosplay Porn.Teen Japanes PornStephanie Mcmann NudeCollege Cutie Takes Lewd NotesKarikkuFamilyscrewMia Khalifs BbcSunny Leone Ki Sexy Video HdSexviodeosNaked Men PornKim Kardashion XxxNiksindian.comAsian Yoga PornTs Eve Pornبرازرز成人视频网站Pornografia LegendadoPorn In SomaliaMom And Daughter NudeBigbig VoreButthole GirlPuta XxxKittybabyxxxBokep CrotHot Wife AnalNancy Reagan BlowjobCrusing Gay PornEllie NudeTelugu Sex Chat RoomsAnuska Sen PornNisha Guragain SexyBest Adult FilmsGirl Fingering HerselfBrazzerw HdMorgan Ray PornXvideo BrasileirasHexanne Lofi GirlVideos De Pornos En EspañolAmerican Sex Full MovieDoctor Porn IndianFamily Strokes Hd VideosLightskin Black PornGay Porn LatinoPorn Hamstrrجنس عربيةTiny4k.cimàààààààààààJia Lissa NudePorn Step BroDemorah AvariceOgura YunaGlory Hole SuckPorn PerfectgirlsHot Nude Women PicsSkuddbutt PornDidshereallyomggCeleb Full FrontalVideos Girls Gone WildVideos De Pornografia BrasileiraSikh SexTsnunade PornHot Blue Film18 Adult MoviesFree HardcoreTwerk TwitterShe Wouldnt Let Me Pull OutNatalia MarsMilovsns