U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 3
Ongeveer anderhalve week geleden, tijdens de rellen bij het grenshek waarbij omstreeks 60 Palestijnen omkwamen die probeerden door het grenshek te komen, ging de foto van de acht maanden oude baby Layla al-Ghandour de wereld rond, die zou zijn omgekomen door het inademen van traangas dat d ...

ongeveer 1 jaar geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
1
1
1
4

Zij kunnen goed toneel spelen.
Hier nog een voorbeeld.
https://www.youtube.com/watch?v=tPaq_TNEYwY

1 eigenmening    
ongeveer 1 jaar geleden door eigenmening
7
Meld

Baby’s meenemen naar een gevaarlijk gebied, ja ja.

2 Jan met de korte achterlul    
ongeveer 1 jaar geleden door Jan met de korte achterlul
7
Meld

Nu zou ik de uitleg van de imams willen horen, dat die baby Layla eerst martelares was, maar nu toch weer niet, en in hoeverre Allah rekening houdt met de mening van de internationale pers en de Hamas hierover. Ze is immers door Hamas van de lijst met martelaren afgevoerd, in ieder geval voorlopig. Geen hemel voor haar, of wel? Ben benieuwd.

3 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
8
Meld

O, wacht, ze heeft geen ziel, want ze is een meisje? Of wat?

4 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
8
Meld

@1 : Ja nou moet je ophouden met het verspreiden van dat rare filmpje. Dat gaat over een demonstratie in Egypte, een zg 'die-in', en alle mensen onder die lappen leven. En bewegen. Vrij logisch hoor. Fake nieuws, daar trappen alleen idioten in. Overigens had de baby een zwak hartje, en had ze nooit naar die demo gesleept mogen worden. Maar dat traangas heeft het er voor haar zeker niet beter op gemaakt, het zou best de aanleiding kunnen zijn voor hartfalen. Vraag is of de moeder wist dat het zo ernstig was.

5 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
17
Meld

Ik kan hier slecht tegen hoe die lui met het lichaam van het overleden kindje omgaan.
Alsof het n pop is, waar ze allemaal aan trekken en scheuren.
En maar krijsen en gillen, als ze werkelijk zo erg met dat kind begaan waren geweest hadden ze het bij haar leven nooit meegenomen naar n gebied waar gevechten gaande zijn.
Wat n volk, met hun martelaren syndroom.

6 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
6
Meld

Genocide is geen toneelspel. Israël beseft niet wat het zichzelf aandoet door dit goed te praten.

7 Commodus    
ongeveer 1 jaar geleden door Commodus
19
Meld

@7
Ze moeten die ouders en familie leden van die baby oppakken, die hebben het kind in gevaar gebracht, terwijl ze al n hartkwaal had.
Baby,s van 8 maanden horen in hun wieg of in de box te liggen.

8 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
6
Meld

@5 .
Mag ik niet een waarheid laten zien hoe die gasten tewerk gaan! Komt het niet uit in je straatje!
En dat die vader die moeder opdracht geeft om daar naar toe te gaan is alleen dat hij daar geld voor zou krijgen en niet anders.
Ik heb meelij met die moeder die niet anders kan wat manlief beveelt.

9 eigenmening    
ongeveer 1 jaar geleden door eigenmening
4
Meld

Of die baby wel of geen slachtoffer is van de rellen kan ik niet beoordelen , maar wel dat ook een ziek iemand slachtoffer kan zijn van rellen.

10 Olivia    
ongeveer 1 jaar geleden door Olivia
1
Meld

Hier is het origineel van de zg levende hamas-lijken, uit 2013. Zoals je ziet leven alle lijken, en sommigen kunnen hun lachen niet inhouden. https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=bJhYaF-xxOo

11 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
9
Meld

@10 : Ja, die advocate dik een jaar geleden die op weg naar haar woning een paar meter verderop door de ME in elkaar werd geslagen, vanwege rellen door een AZC.

Overal waar geweld is, zijn islamieten die dingen willen afdwingen door middel van geweld.

12 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
4
Meld

@12

Ja goed , maar dat zegt niks over of deze zieke baby wel of geen slachtoffer is van de rellen .

13 Olivia    
ongeveer 1 jaar geleden door Olivia
4
Meld

Er zijn veel voorbeelden van het arabische media-bedrog te vinden. zoek gewoon op: Pallywood propaganda

Hier wat voorbeelden:
https://gabrielevandoorn.wordpress.com/2014/07/10/palestijnse-leugens-ontmaskerd/

http://www.israel-palestina.info/actueel/2014/05/23/oorlogsmisdaad-pallywood/

Die "palestijnen" weten heel goed hoe ze de media moeten bewerken en bespelen. En zeker de westerse media volgt hen graag, want de jode- oof Israëlhaat is weer helemaal 'salonfähig'; er wordt steeds openlijker en luider gehaat. Ook op dit forum kennen we een groepje wat vol op het orgel gaat.
Alleen in dit topic zijn ze nog niet; beetje te heet onder de voeten neem ik aan. question Iedereen weet wie ik bedoel.

En dat meisje? Triest dat ouders al ZO gehersenspoeld zijn dat ze dit soort dingen met hun kind doen. Zijn er nog meer redenen nodig om te roepen dat terreurorganisatie Hamas daar voor 100% weg moet?!

14 weerman    
ongeveer 1 jaar geleden door weerman
4
Meld

11 was @9 . Ja je mag laten zien 'hoe die gasten te werk gaan'. En nee je moet niet proberen er fake nieuws tussen te proppen. Daarmee maak je in de eerste plaats jezelf ongeloofwaardig. En de pro-Israel ploeg. En verder is het een lullige streek, juist voor iedereen die erin trapt.

15 Ness    
ongeveer 1 jaar geleden door Ness
12
Meld

Punt is natuurlijk dat je een acht maanden jong kindje sowieso niet mee moet nemen naar een dergelijke gelegenheid, waarbij je kunt verwachten dat het alles behalve gezellig wordt.

Eigenlijk doet het er niet toe wat nou de exacte doodsoorzaak is; alsof 50 met opzet gedode mensen niet genoeg is om je diep voor te schamen.

16 ~ Echelon II ~    
ongeveer 1 jaar geleden door ~ Echelon II ~
21
Meld

@16
Geen land hoeft zich te schamen als ze zo veel terroristen weten te doden, zelfs als die terroristen waren gewaarschuwd het grenshek niet te dicht te benaderen. Zelfs Hamas heeft al toegegeven dat dit niet zo maar "demonstrerende burgers" waren, maar goed getrainde terroristen die een opdracht hadden om het hek te doorbreken en Israël binnen te gaan. Niet om bloemen te brengen, dat snap jij ook wel.
Vreemd dat jij 50 terroristen verdedigt. Dat zegt wel wat over je, hoor. question

17 weerman    
ongeveer 1 jaar geleden door weerman
6
Meld

@13 : Natuurlijk is ze dat wèl. Immers ze is kennelijk in de buurt van die rellen geweest en toen gestorven, minimaal. Of dat nou komt door teveel opwinding voor een kindje met een zwak hart of door chemicaliën die ze al dan niet heeft ingeademd.

18 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
4
Meld

@17

Die laatste zin is natuurlijk onzin, en dat weet u best, maar u blijft maar framen dus krijgt u voor de 100ste keer de manier waarop ik in dit conflict sta. Dit ook voor de mensen die mij nog niet "kennen".

https://i.pinimg.com/originals/f0/0d/1a/f00d1a1ca1bb78d88e9e3ed047dc3245.jpg

En mag ik even een acceptabele bron voor de uitspraken van een woordvoerder van Hamas. Brabosh, Likud.nl, CIDI e.d. zijn voor mij geen onafhankelijke bronnen.

19 ~ Echelon II ~    
ongeveer 1 jaar geleden door ~ Echelon II ~
17
Meld

Welke idioot neemt er een baby mee naar het slagveld???

Ze moeten die moeder levenslang opsluiten!

20 Tavor    
ongeveer 1 jaar geleden door Tavor
3
Meld

@20 het zijn uitsluitend de Israëli's die er een slagveld van gemaakt hebben: met dumdum op ongewapende burgers schieten...

21 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
9
Meld

@17 om ongewapende demonstrante als "terrorist" weg te zetten is in zich al misdadig... maar ja, je moet wat om misdaden tegen de menselijkheid te verdedigen... niet waar?

22 TedjeR    
ongeveer 1 jaar geleden door TedjeR
8
Meld

@21 Heb je bewijs dat er dumdum-munitie is gebruikt ?

23 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
3
Meld

@20 Welke idioten schieten er vanachter aarden wallen met scherp op een mensenmassa waar ze via hun opnamen met drones weten dat er zich ook moeders en kinderen tussen bevinden?

Welke idioten zijn dat? Weet Elia dat?

24 Barbapapa-7,5    
ongeveer 1 jaar geleden door Barbapapa-7,5
19
Meld

@24 Dat zijn de islamitische arabieren die zich "palestijnen" noemen. Voor hun is het een sport om zoveel mogelijk vrouwen en kinderen te vermoorden.

Daarom zitten ze ook achter een hoog hek.

25 Tavor    
ongeveer 1 jaar geleden door Tavor
1
Meld

@22 Het is toch echt hamas zelf wat zegt dat 80% van alle doden hun eigen terroristen waren.

En dat "ongewapend" kan je wel vergeten. De bewapening varieert van messen, molotovcocktails, handgranaten, tot aan machinegeweren.

Dat kan je echt overal lezen, maar sommigen schijnen om onduidelijke redenen toch te blijven spreken over "ongewapende demonstranten".

Ze zijn dus niet ongewapend en geen demonstranten, het zijn gewapende terroristen die Israel aanvallen om daar zoveel mogelijk Joodse burgers uit te moorden.

Het zijn de nazi's van nu.

En degenen die hun verdedigen en aanmoedigen dat zijn de NSB'ers van nu.

26 Tavor    
ongeveer 1 jaar geleden door Tavor
1
Meld

Nu is de naam van de baby geschrapt van de lijst van Palestijnen die bij de rellen in Gaza zijn gedood, zo meldde het door Hamas geleide ministerie van Volksgezondheid in de Gazastrook. De doodsoorzaak van de acht maanden oude Layla wordt nu verder onderzocht. 'Layla behoort niet bij de martelaren omdat we de doodsoorzaak moeten onderzoeken, zeiden ze.

27 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
2
Meld

Nadat het hele ‘IDF vermoordt baby’ verhaal weer eens nep bleek, blijkt ook dat de rest van de doden of Hamasstrijders zijn of door eigen vuur om het leven zijn gekomen.

28 JackKropotkin    
ongeveer 1 jaar geleden door JackKropotkin
1
Meld

@28 yep domino effect..

29 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump zegt dat hij "niet gelukkig"...
President Trump zei donderdag dat hij 'niet g...

7 uur geleden door Denisova

Trump roept KKK-slogan 'love it or leave...
De 'love it or leave it'-slogan is een grieze...

17 uur geleden door Denisova

Rotterdam of Maastricht, waar is de beste Son...
De organisatie van het Songfestival in Nederl...

4 uur geleden door NOS

Geen cent te verdienen aan elektrische auto v...
De opmars van de elektrische auto lijkt niet...

16 uur geleden door AD

"De ondergang van Duitsland": de sc...
Lara Trump heeft scherpe kritiek geuit op het...

9 uur geleden door Kiki


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tiidmasine
Veel rook in Groningen door uitslaande brand ...
Het ging er heet om toe dus..........

5 minuten geleden door Tiidmasine

Bollieboos
Analyse: China verlaagt tarieven, maar niet v...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++...

5 minuten geleden door Bollieboos

Bollieboos
Rotterdam wijst vuurwerkzones aan...
@15 Slaap zacht [email protected] Dwaas wij g...

8 minuten geleden door Bollieboos

Being there
Haga Lyceum heeft financiën op orde, zegt de...
@9 " maar al met al beginnen ze weer te voge...

10 minuten geleden door Being there

Sjaak Trekhaak
Tegenslag voor Assad: laatste rebellenbolwerk...
@43" ze zijn op logisch denken gebaseerd, e...

10 minuten geleden door Sjaak Trekhaak

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig