Michael van Gerwen in actie tijdens de German Masters.
Volledig scherm
Michael van Gerwen in actie tijdens de German Masters. © EPA

Michael van Gerwen hard onderuit op German Masters

Een recordaantal toeschouwers bij een dartstoernooi heeft Michael van Gerwen vandaag zien afgaan. De nummer 1 van de wereld moest in de kwartfinale van de German Darts Masters in Gelsenkirchen diep buigen voor de Belg Dimitri Van den Bergh: 3-8. 

  1. Van Gerwen titelhouder in België: Van Barneveld sneuvelt vroeg, Veenstra boekt knappe overwinning

    Van Gerwen titelhou­der in België: Van Barneveld sneuvelt vroeg, Veenstra boekt knappe overwin­ning

    De dartstrein dendert in volle vaart verder. Michael van Gerwen kon vrijdag nog één dag uitrusten van zijn teleurstellende Premier League-avond in Brighton, maar de eerste ronde van de Blakläder Belgian Darts Open is al wel begonnen. Zes Nederlanders verschenen vrijdag aan de oche, waarna zaterdag Van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode zich voor de tweede ronde melden op het toernooi waar Mighty Mike titelverdediger is.
  2. Darter Ron Meulenkamp beticht van scheten laten op podium, Nederlander slaat terug: ‘Het is een clownshow’

    Ron Meulenkamp beticht van scheten laten op podium, Nederlan­der slaat terug: ‘Het is een clownshow’

    Darter Ron Meulenkamp en collega Darren Webster worden waarschijnlijk geen vrienden meer. De Engelsman betichtte de Nederlander donderdag van het laten van scheten op het podium tijdens hun eerste wedstrijd in de Modus Super Series en haalde op sociale media flink uit. Vrijdag troffen beide mannen elkaar weer. Meulenkamp haalde vooraf flink uit naar Webster en won even later opnieuw met 4-3.