vrijdag 25 mei 2018

BUK

Daar was hij weer. Zelfbenoemd MH17 deskundoloog Joost 'slobbertrui' Niemöller moest natuurlijk weer even reageren op het bewijsmateriaal dat heeft geleid tot het besluit van Nederland om Rusland aansprakelijk te stellen voor het neerhalen van vlucht MH17.

Joost heeft ooit een kritisch boekje geschreven vanuit zijn overtuiging dat het allemaal westerse propaganda die de verdachtmakingen richting Rusland verklaren, maar zo langzamerhand kan je toch moeilijk ontkennen dat er aardig wat boven tafel is gekomen dat door sceptici moeilijk terzijde kan worden geschoven. Bijvoorbeeld de unieke kenmerken van de BUK TELAR waarmee MH17 is neergehaald en die meereed in een konvooi van de 53ste brigade op 23 – 25 juni 2014.

Daar horen we Joost niet over. Die suggereert liever dat het Joint Investigation Team (JIT) 'rommelde' met bewijsmateriaal tijdens de persconferentie. Joost vindt het al een probleem dat het JIT onderdelen heeft gevonden 'in Oost Oekraïne'. Dat moet specifieker, anders is het blijkbaar niet waar.

Een venturi werd volgens het JIT in september 2016 gevonden, maar werd volgens speurneus Joost al in 2015 getoond in het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Het Knipmes vermoedt daarom dat september 2015 werd bedoeld. En zo ontdekte Joost nog wel meer vergissinkjes.

Joost: 'Als het OM net zoveel fouten maakt en net zo onzorgvuldig is met het presenteren van het bewijsmateriaal, zullen ze weinig kans maken in een rechtszaak.'

Kijk dus goed uit met nationale speurderd Joost Niemöller. Een kleine vergissing of Joost schiet met zijn verbale BUK al het bewijsmateriaal aan gort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten