Stockbeeld.
Volledig scherm
Stockbeeld. © Getty Images

Spaanse kust geteisterd door gevaarlijke kwallen

BuitenlandMoet jij jouw zomervakantie nog inplannen? Dan denk je maar beter twee keer na over de Costa Blanca. De Spaanse kust wordt immers al weken geteisterd door Portugese oorlogsschepen, een soort kwal die voor erg pijnlijke beten zorgt. Dit weekend werd zelfs een deel van de kustlijn afgesloten nadat een jongen in het ziekenhuis belandde.

7 reacties

  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Wouters,alle N(V)-A kiezers ken ik (gelukkig) niet.Dat beweer ik ook niet.Maar ik ken er wel die graag kotsen op Spanje maar ook dit jaar aan die Spaanse kust gaan liggen.Er zijn er zelfs bij die GSC's ontvangen maar wel om vervolgens op rood te schieten.En ja,er zijn wel degelijk (langdurige) doppende N(V)-A kiezers en veel blijkbaar.Zie de tijdstippen van de reacties bij het artikel over Mawda.
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Ronny Ooijen kent blijkbaar alle N-VA-stemmers en weet ook waar al die mensen op reis gaan. Hij werkt misschien bij Facebook?
  • Annick Van Mele

    6 jaar geleden
    Onze zoon heeft op 10 jarige leeftijd kennis gemaakt met dit beest tijdens onze reis in Corfu. Verschrikkelijke pijnen heeft hij gehad. De dokter in het hotel ben ik eeuwig dankbaar om snel en juist te handelen. De littekens zijn er nog maar dat is bijzaak.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Tja, die kwallen leven nu eenmaal in zee.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Nee Jan Boden.Maar wel N(V)-A kiezers die graag kotsen op Spanje.Voor hen is dit dictatorland.Maar ook dit jaar trekken die hypocrieten massaal naar de Spaanse kust om te bruinen.Dan nemen ze net zoals die partij gevuld met nep nationalisten graag een bocht.