door Havermout in Binnenland  ·  66 Reacties

  • 27
  • 952x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@26

Nou, extreem links dat zijn niet van die lieverdjes hoor.
Maar als je nou 'gewoon' nogal links en nogal rechts had gezegd . . .

Dan was ik het helemaal met je eens.
.

0
51 hippodepippo

@44 Behoorlijk zware feiten bedoel je toch? Een feit wat voor iedereen is waar te nemen kan je geen beschuldiging noemen. Voor de feiten maakt het niet uit of Wilders en Baudet bewust of onbewust alle Russische standpunten innemen en verdedigen ten koste van onze Nederlandse soevereiniteit.

De PVV en FvD hanteren Russische standpunten inzake de EU, Europa en de NAVO, om de belangrijkste te noemen. Zelfs als dat toevallig zou zijn dan zijn deze partijen nog steeds schadelijk voor onze Nederlandse en Europese identiteit en veiligheid.

1
52 Vrijdenker

@43
Maar over welgevalligheid hebben we het hier niet.
U stelt dat Wilders en Baudet Nederland ondergeschikt maken aan Rusland, dat is heel wat anders.
Als ik vindt dat de kleur van mijn auto zwart moet zijn dan kan mijn baas daar erg blij mee zijn, maar dat betekent niet inherent dat ik dus kies voor mijn baas.

Dus probeer het nog eens: waar kan ik PRECIES zien dat Baudet en Wilders Rusland verkiezen boven Nederland.
Graag concreet, en niet op basis van 'welgevalligheden'.

1
53 BenErWeer

@51 Links en rechts waren duidelijke pilaren in de jaren 80 van de vorige eeuw. Je ziet tegenwoordig dat met name op sociaal media krachten bezig zijn om deze tegenstellingen weer stevig aan te wakkeren, en dan nog heftiger dan ooit. Ook die tactiek is een bekende verdeel en heers tactiek. Als een volk van een land onderling ruzie maakt dan zal de verdediging naar buiten, in welke vorm dan ook, verzwakken. Daarom is het Kremlin ook actief bezig om de linkse en rechtse uithoeken in Europa tegen elkaar uit te spelen. Dat geeft winst aan populistische politieke partijen omdat zowel traditioneel links als rechts gewantrouwd wordt. De populistische partijen worden indirect gesponsord door het Kremlin en leveren uiteindelijk pro-Russische sterke leiders. Althans dat is het plan. In enkele landen om ons heen is dat al gelukt, en Rusland stopt daar niet, waarom zouden ze? Het werkt.

0
54 Vrijdenker

@53 Je bent blind en doof, en wilt bewijs zien en horen. Wilders en Baudet zouden wel erg dom zijn als ze letterlijk zeggen dat ze het belang ban Rusland boven het belang van Europa en Nederland plaatsen. Als je alleen een keiharde bekentenis als een precies bewijs gaat zien dan ga je dat natuurlijk niet vinden.

De feiten liggen er. Wilders en Baudet willen dat Europa uiteen valt en de NAVO minimaliseren. Ga zelf hun standpunten en uitspraken hierover maar na. En dat is precies koren op de molen van Rusland.

Je kunt het niet eens zijn met de feiten, prima, maar geef dan eens bewijs dat Wilders en Baudet ooit kritische uitspraken hebben gedaan over Rusland of Poetin. Dat ga je niet vinden. Ze zijn heel beschermend over Rusland en als contrast brutaal negatief over onze eigen gevestigde democratie.

0
55 Vrijdenker

@55
"Wilders en Baudet zouden wel erg dom zijn als ze letterlijk zeggen dat ze het belang ban Rusland boven het belang van Europa en Nederland plaatsen."

Dus we zijn het erover eens dat Wilders en Baudet Nederland boven Rusland stellen.
Ben blij dat je erkent dat zonder bewijs de stelling ook niet houdbaar is.

"Je kunt het niet eens zijn met de feiten, prima, maar geef dan eens bewijs dat Wilders en Baudet ooit kritische uitspraken hebben gedaan over Rusland of Poetin. "
Waarom zou ik dat willen doen? Ik ben niet degene die stelt dat Wilders en Baudet Rusland boven Nederland zetten, dat doet u.

Je zult van mij ook geen kritische opmerkingen vinden richting mijn opdrachtgevers. Betekent dat dat ik het altijd met hen eens ben? Nee: natuurlijk niet. Maar volgens uw logica zou dat wel het geval moeten zijn.

1
56 BenErWeer

@55
"Je kunt het niet eens zijn met de feiten"
Welke feiten zijn dat dan?
Feiten dienen vaststaande gegeven te zijn, welgevalligheid valt daar niet onder.

2
57 BenErWeer

@55
"De feiten liggen er. Wilders en Baudet willen dat Europa uiteen valt en de NAVO minimaliseren. Ga zelf hun standpunten en uitspraken hierover maar na. En dat is precies koren op de molen van Rusland."

Of dat feiten zijn of niet laat ik in het midden, maar ik ben het helemaal eens met Wilders en Baudet daarin.
Maar dat dat koren is op de molen van Rusland kan wel zo zijn, maar waar staat dan precies dat ze het daarom - en alleen daarom - deden?
Want dan kan je idd spreken over 'het boven Nederland stellen van Rusland'.

Ik daarentegen zie dat welke beslissing je ook neemt er altijd anderen zijn die daarvan KUNNEN profiteren, maar dat mag de beslissing niet beinvloeden.

Nogmaals, ik ben het helemaal met Wilders en Baudet eens omtrent de EU. Tja, dat Rusland daar dan van kan profiteren, soit, dat is dan maar zo.
Maar ben absoluut geen fan van dictator Poetin, wat in uw zienswijze wel zo zou moeten zijn.
Ik neem aan dat dat ook zo voor Wilders en Baudet geldt, tenzij u bewijzen heeft van het tegendeel.

2
58 BenErWeer

@57 Het feit dat zowel het Kremlin als Wilders en Baudet de EU, Europa, de NAVO en onze interne gevestigde democratie aanvallen.

0
59 Vrijdenker

@56 Je erkent dus wel dat zowel Wilders als Baudet het Kremlin als opdrachtgever hebben maar dat dit nog niet wil zeggen dat ze het altijd met hun broodheer eens zijn?

Landveraders komen over het algemeen niet eerlijk uit voor hun verraad. Vreemd genoeg houden ze dat liever geheim, zeker als ze nog onvoldoende macht hebben om te kunnen voorkomen zelf achter de tralies te belanden. Baudet en Wilders vallen onze gevestigde democratie, de EU, Europa en onze belangrijkste verdediging, de NAVO, continue aan. Leg eens uit wat voor belang Nederland daarmee heeft?

De Europese eenheid kapot maken is niet in het belang van Nederland. De Nederlandse democratie verwateren is niet in ons belang, en het uiteenvallen van de NAVO is zeker niet in het belang van ons kleine landje. Ben je vergeten dat Rusland om de haverklap met militaire vliegtuigen langs onze grenzen raast?

Het sterkste argument tegen Wilders en Baudet is misschien nog wel dat ze tegen een wet zijn die buitenlandse invloeden en financieringen in Nederlandse politieke partijen verbiedt. Als ze zogenaamd zo nationalistisch en beschermend zijn voor onze Nederlandse identiteit waarom willen ze de mogelijkheid dat buitenlands geld onze politiek beïnvloed dan niet blokkeren? Antwoord: omdat ze zelf geld uit het buitenland krijgen om hier het land in een chaos te storten.

1
60 Vrijdenker

@59
Tja, dat deed - of beter probeerde - het kremlin ook tussen 1945 en 1989.
Echter Wilders en Baudet waren er toen nog niet.
Wiens schuld was dat?

Van Agt?
Den Uyl?

Want ze hebben allebei vast en zeker ook iets gedaan waar het Kremlin voordeel aan heeft gehad.

Dus wie?

3
61 BenErWeer

@61
Zou je eerst even op mijn vraag in @56 kunnen antwoorden voordat iik op uw vraag in @61 antwoord?
Is wel zo beleefd, zal hem nog een keer voor je neerzetten: Dus we zijn het erover eens dat Wilders en Baudet Nederland boven Rusland stellen?

1
62 BenErWeer

@60
"Het sterkste argument tegen Wilders en Baudet is misschien nog wel dat ze tegen een wet zijn die buitenlandse invloeden en financieringen in Nederlandse politieke partijen verbiedt. Als ze zogenaamd zo nationalistisch en beschermend zijn voor onze Nederlandse identiteit waarom willen ze de mogelijkheid dat buitenlands geld onze politiek beïnvloed dan niet blokkeren? Antwoord: omdat ze zelf geld uit het buitenland krijgen om hier het land in een chaos te storten."

Precies. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden!

0
63 PuurHagelslag

@62 moest natuurlijk voor @60 zijn ipv @61 ..

1
64 BenErWeer

@63 en @60
De vraag stellen en zelf een antwoord erop verzinnen is niet echt sterk hoor..
Maar doe je best, vraag eens waarom ze daar tegen zijn.

Ik hoor het 'echte' antwoord van hen dan wel ipv uw op uw wensen en ideeen gebaseerde antwoord.

2
65 BenErWeer

@60 Lol, wat een waanideeen komen uit jouw toetsenbord dan question.

1
66 JackKropotkin

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

Correctie bij @2.'Nederlandrrs' = 'Nederlanders'.Mijn excuses.@8 Wedergeboren,'verbetereing' = 'verbetering'.Overigens is het zo d...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Artsen in het geweer tegen dalende vaccinatiegraad: ‘We maken ons ernstige zorgen’

@20 Ach Snorrie, Het is makkelijker om mensen te misleiden, dan ze ervan te overtuigen dat ze misleid zijn, de uitspraak is van Twain, en ik he...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

RobP
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@1 "Pas geleden is er weer een peer review onderzoek gepubliceerd wat gaat over de relatie tussen Long COVID en de mRNA vaccinaties."En het re...

2 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@14 " je spreekt in raadsel" De correcte uitdrukking is: je spreekt in raadsels, meervoud. Tja, dan zet je jezelf voor lul. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Artsen in het geweer tegen dalende vaccinatiegraad: ‘We maken ons ernstige zorgen’

@8 Da's niet nodig. Wappies zien dan bijv Chloor en Aluminium als ingrediënten en da's allemaal levensgevaarlijk....

7 minuten geleden geplaatst door RobP

Snorrie
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@1 @3Kunnen er dus nu wel van uit gaan dat je onderzoeken niet bestaan....

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@12 Typisch wokelinks gedrag, anderen minutieus op kleine foutjes controleren en daar op blijven hameren en wijzen, en zelf koeien van fouten m...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@11 "gedachten patroon" Het is gedachtenpatroon, één woord. Tja, dan zet je jezelf voor lul. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Artsen in het geweer tegen dalende vaccinatiegraad: ‘We maken ons ernstige zorgen’

@19 Probleempje met je vaccinatieschade is dat het nooit en te nimmer door een echte dokter wordt vastgesteld. Dus er zal dan ook nooit een be...

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@12 "geobsedeerd van" Juister is : geobsedeerd door. ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Thailand Sex VideoMermaid PornTrainer PornMan And Gay Sex VideoKatrina Kalf PornLady Fyre PovSma BokepChay AvenuePornor 18Peach XxxUncensored Hentai AnimePorn LingerieDon't Toy With Me Miss Nagatoro PornKedra Lust PornXnxx Big BobbsTeddybearosito LeakedJayden JaeCumhandjobFreemilfpornUpskert No PantiesFistinf PornSidney Starr XxxSexually Intercourse VideoLookingformargotPerfect Girls EsPorn PeliculaMia Khalifa With FanXxx CartonNasty PornNaked News ReadersHentia DeepthroatBdsmtestOtomi GameLucy LeeDesi Standing SexXxx OliviaIndian Mature Couple PornBest Blowjob's PornAbella.danger Full PornCoger Con HombresSwetha Menon Hot VideosOctokuro LeaksFemboy Ass PornPorn Hd TeenBigsex Mom4k XvideoHidi XxBorderlands Lilith PornBrother Force Sister PornPorn ThumbsRegarder Film XPornocom FamosasWolf Girl With YouTamil Actors XvideosXxx Blue Sexy FilmBoy Sex MovieBus Conductor Sex VideoBig Aunty Sex MovieGeorgie Lyall Fake TaxiButt Plugged In PublicEroticas Peliculas GratisFuta ToonsAsian HandjobXxxjordiPron Vedio ComReen Porn VideosPorn Indian NudeLesbian BondagepornMay From Pokemon NudeAsian Slave PornVideo Sex FranceFatalnodelDani Blue PornPorn Yang GayMonkey Fuck GirlZootopiapornXxx Web SeriesCat_xx PornGal GadotnakedMota Land VideoRocíe吉泽明步Monica PornKnotted CompilationAsian New PornstarsVidéo Pornographique Français GratuitXvideos.cpomBlack Penis PicsPati Patni Ka Sex VideoMirzapur XnxxBangoliHot Nude Movie ScenesFamiy Porn VideosWshhcandyAmature CuckholdPizza Guy PornNudebeach PicsKalina Ryu PornMilf FemdomPlayboy Tv SingVideo Pornol GratisPuss YChinese BdsmAlahnaly OnlyfansAshlil MovieDesi Porns SitesStacy Kleiber NudeSexy Aunty Sex VideoBoys Sex Video TamilLisa Ann HotIndiansexvideoXhosterIndiashemaleKate Winslet Nude SexSexual Positions VideosHotwife DaresMalayalam Sex Video NewArianarealtvDaisy Duke ShortsMaa Bete Ki Chudai Ka VideoJapani Bf Sexy VideoMimisoundsVivalocalacompanhantesAmanda LoveReal Mom IncestMassaratti XxxLasbiansexJapanese Mom Son Xxx MovieBlackphatassBrazzers BestInfluencers Gone.wildBlack Porn CompHot Sex OpenBatgirl SexCuck Hold StoriesLewdozneKarlee Grey LesbianAntarvasna Audio Sex StoryAva LeakHot Malayalam Sex StoriesRiley RowanBbcrimjobPria RaiItchio Porn GamesVideos Pornos En EsoañolWomen Naked With Big BoobsFootjob TubesSinfuldeeds Part 2Sexual Hand JobsXxx Hot Photo