Sally Anderson en haar man Roger Te Tai.
Volledig scherm
Sally Anderson en haar man Roger Te Tai. © Facebook

Vrouw uit Nieuw-Zeeland onder vuur om tatoeage op gezicht

De uit Nieuw-Zeeland afkomstige Sally Anderson ligt onder vuur vanwege haar gezichtstattoo. Die tattoo komt uit de Maoricultuur en mag alleen gedragen worden door mensen met een Maori-afkomst. En Anderson is geen Maori.

  1. Macron treedt met China in overleg over ‘staakt-het-vuren in Gaza en Oekraïne’ tijdens Olympische Spelen

    Macron treedt met China in overleg over ‘staakt-het-vu­ren in Gaza en Oekraïne’ tijdens Olympische Spelen

    Bij een ernstige terreurdreiging bestaat de mogelijkheid dat de geplande botenparade in de rivier de Seine bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs niet doorgaat. Dat zei de Franse president Emmanuel Macron in een interview met televisiezenders. De ceremonie zou in dat geval kunnen worden verplaatst naar het Trocadéro bij de Eiffeltoren of zelfs naar het Stade de France. Macron gaat bovendien proberen een staakt-het-vuren in Oekraïne en Gaza te bewerkstelligen.
  2. Veel onrust in Sydney nadat bisschop wordt neergestoken tijdens dienst, menigte voor kerk

    Veel onrust in Sydney nadat bisschop wordt neergesto­ken tijdens dienst, menigte voor kerk

    De Australische politie heeft een 15-jarige verdachte opgepakt na een steekpartij in een kerk in Sydney. Behalve een bisschop raakten een andere geestelijke en zeker twee andere personen gewond. Het incident was tijdens een mis die live werd uitgezonden. Na de steekpartij verzamelden zich honderden boze mensen bij het gebedshuis. Volgens Australische media werd de politie bekogeld met stenen en andere spullen.