109 minuten file op de A12 na een motorongeluk. Drie rijstroken werden  afgezet voor politieonderzoek bij Nootdorp.
Volledig scherm
109 minuten file op de A12 na een motorongeluk. Drie rijstroken werden afgezet voor politieonderzoek bij Nootdorp. © Rijkswaterstaat

Vanmiddag kans op flinke files, ook vanmorgen al 134 minuten vertraging op A12

UpdateOp de A12 van Utrecht naar Den Haag stond het verkeer vanmorgen muurvast. Op het hoogtepunt was er volgens de ANWB sprake van 134 (!) minuten vertraging. Ook voor vanmiddag worden er horrorfiles verwacht. 

  1. Op ultrarechts congres komt Wilders met traditioneel PVV-repertoire, maar: ‘Ik ga nu de formatie niet killen’
    Met video

    Op ultra­rechts congres komt Wilders met traditio­neel PVV-repertoire, maar: ‘Ik ga nu de formatie niet killen’

    In zijn toespraak op het ultrarechtse congres in Boedapest putte Wilders vrijdag uit het bekende PVV-repertoire tegen migratie, islam en de ‘linkse elite’. Maar de PVV-leider benadrukte ook dat hij de formatie niet wil opblazen met een speech. De geruststelling was blijkbaar nodig voor formatiepartners, Wilders zoekt met tweets en teksten de grenzen op van de samenwerking.
  2. Esther kreeg net als Dieuwertje Blok een nieuwe neus: ‘Het heeft weken geduurd voor ik het durfde aan te raken’
    PREMIUM

    Esther kreeg net als Dieuwertje Blok een nieuwe neus: ‘Het heeft weken geduurd voor ik het durfde aan te raken’

    Binnenkort moet Esther van der Meulen naar het ziekenhuis voor een 'zomerneus’. Die is wat bruiner dan de prothese die ze nu draagt. Van der Meulen onderging dezelfde operatie als die presentatrice Dieuwertje Blok te wachten staat. Inmiddels is ze weer gelukkig, zónder en mét neus. En als ze ergens mee zit, is er altijd nog appgroep de Neuzenmaatjes. ,,Ja, het is heel ingrijpend. Maar het is niet het einde van je leven.”
    Loenen aan de Vecht