door Keulen in Media  ·  27 Reacties

  • 1
  • 285x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Boeien wat rightsforum vind, er is weer een terreurtunnel gesloten. Zo hoort dat. De volgende idiote gazaan die wel even over de grens Joden wil gaan slachten weet waar hij aan toe is. Dat de hamas leider die roept om Jodenburgers in Israël op video NIET bij staatsomroepen word uitgezonden is voor alle weldenkende mensen meer dan genoeg bewijs dat de grote mediabedrijven onder keiharde invpoed zijn van hun eigenaren.

10
1 Chaimileh

+om jodenburgers hun hart uit te scheuren

9
2 Chaimileh

Dat wordt door iedereen doorzien. Oké, je blijft wat naïeve linkse Wereldvreemde houden die je moet onderwijzen, maar goed.

5
3 Rolmops

Grijns, zo raken ze wel snel door het begrote bedrag tbv van o.a. Israël promotie en het bestrijden van #BDS heen.

Misschien wil het ministerie van Offensie wel wat van hun budget overhevelen naar het ministerie van Propaganda.

14
4 ~ Echelon II ~

Tegen deze achtergrond presenteerde Lieberman zijn complottheorie. Zijn angst dat Israël de slag om de publieke opinie verliest is terecht. Dat ligt echter niet aan de macht van adverteerders, maar aan het wetteloze en extreem gewelddadige gedrag van zijn eigen land, dat geen enkele morele of juridische grens meer respecteert. Pijnlijk genoeg is uitgerekend Lieberman een van de aanjagers van dat destructieve proces.

6
5 info

@4 nope. Geen financieel probleem voor Israël. De video's van arabische kinderen die roepen dat Joden moeten worden afgeslacht komen bij steeds meer mensen op het beeldscherm. De enorme miljarden kostende arabische reclame acties zijn JUIST opgericht om die video's van iraanse, libanese, lybische en syrische kindsoldaattrainingskampen te overschaduwen. Dat gaat nooit lukken.
de waarheid explodeert nog wel in de gezichten van de nazi's en de jodenhatende muslims. Kwestie van tijd.

7
6 Chaimileh

IEDEREEN die het weet wat er gebeurt maar niks doet en/of het goedpraat is ziek, kwaadaardig en ontzettend gevaarlijk.

7
7 Chaimileh

Nederland werkt militair samen met een land dat in zijn leger misbruik maakt van kindsoldaten en niemand vind dat vreemd?

6
8 Chaimileh

Die negatieve publiciteit roept Israël over zichzelf af, al 70 jaar. Israël is een schurkenstaat, een apartheidsstaat. Een staat van landrovers en kindermoordenaars. En daar hebben wij geen islamitische adverteerders voor nodig. Dat raakt zo ook wel bekend.

7
9 samcash

Ah wacht, er komt binnenkort een rapport van een onderzoekscommisie van Israel waarin staat dat Palestijnse scherpschutters 62 Israelies hebben gedood en zo’n 1700 hebben verwond, terwijl er vanuit Israel alleen maar stenen werden gegooid.. Met de handtekening van Netanyahu eronder.

4
10 handsfree

@9 onzin.

5
11 Chaimileh

@6 @7

Iedereen die onderstaande foto heeft bekeken weet dat Israëli's niet moeten zeuren over indoctrinatie van Palestijnse kinderen.

https://brabosh.files.wordpress.com/2012/11/israelikids.jpg?w=720

Dit onderdeel van de opvoeding van Israëlische kindertjes is echt niet bedoeld om ze van jongs af aan groot te brengen voor een baan binnen de VN Peacekeeping Forces.

En hoewel ik veel verschillende nieuwszender bekijk zie ik geen Arabische indoctrinatie en/of propaganda. Wel reclames voor een tripje naar Tel Aviv voor weinig.

12
12 ~ Echelon II ~

@9 er komt een kind met een kalashnikov op je af om je te vermoorden. Wat doe je.

5
13 Chaimileh

@8

Bron? Je duim telt niet question

11
14 ~ Echelon II ~

https://www.iraqinews.com/wp-content/uploads/2016/03/isis-kids.jpg en http://allthatsinteresting.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/09/GettyImages-1170123.jpg en https://ironreligion2010.wikispaces.com/file/view/kalashnikov-kids.jpeg/174304187/332x264/kalashnikov-kids.jpeg je leeft in een fantasie als je nog steeds gelooft dat kinderen niet willen moorden voor hun god. http://www.internationalwallofprayer.org/A-096-Child-Abuse-In-The-Palestinian-Authority.html de arabs misbruiken hun kinderen zodat Israëli lelijk op het mediaplaatje komen. En maak je geen illusies. De prijs hiervoor zal later worden betaald.

5
15 Chaimileh

Nog even lachen voor het slapengaan question

"Lieberman stelde dat er ‘geen dag voorbijgaat’ zonder dat Israël zich inzet om het lot van de Palestijnen in Gaza te verlichten, en dat het land zijn goede daden niet wil zien verdraaid – laat staan onderzocht."

Als hij dit werkelijk gezegd heeft is hij in elk geval niet in z'n eerste leugen gestikt.

12
16 ~ Echelon II ~

@12 zoals je ziet zitten de geweren vast met een veiligheidsketting. Dit is een open dag voor het leger waar de religieuze Joden part nog deel aan WILLEN nemen. Zoals je ziet hebben de kinderen GEEN militaire kleding aan of symbolen van rank in een leger. Dat is een GROOT contrast met dit: https://brabosh.files.wordpress.com/2014/11/gaza-kids.jpg dus kap nou maar met proberen want je wil graag dit wegpoetsen: https://themuslimissue.files.wordpress.com/2014/11/isis-new-video-of-child-soldiers-from-kazakhstan-16.png en
viespeuken.

4
17 Chaimileh

@14 https://www.niw.nl/nederland-haalt-militaire-banden-met-iran-aan/ en

3
18 Chaimileh

@18

En dit commentaar stond er onder dit artikel:

"Misschien is het voor de lezer interessant om te weten dat het ministerie van Defensie en het ministerie van Buitenlandse Zaken al een jaar geleden besloten dat plaatsing van een defensie attache in Teheran wenselijk is.
Misschien is het ook interessant om te weten dat minister Zijlstra begin december besloot om het eerste kwartaal van dit jaar een bezoek aan Iran te brengen (en na zijn aftreden tijdelijk is vervangen door minister Kaag).
Vervolgens is het misschien interessant om te weten dat minister Kaag de plaatsing van defensie attache in gesprekken met de Iraanse autoriteiten niet heeft opgebracht.
Tenslotte is het misschien verstandig als de redactie eerst even navraag bij het ministerie zou hebben gedaan over het bovenstaande."

Ik zeg maar zo ik zeg maar niets.

11
19 ~ Echelon II ~

@19 een boel onzin. De feiten liegen er niet om.

4
20 Chaimileh

@15

Israëlische politici en hun aanhang hebben helemaal niemand anders nodig om achterbaks, agressief en onbetrouwbaar over te komen. Daar hoeven Arabieren niets voor te doen.

Maar,ik ga niet meer mee in het ontwikkelen van vijandbeelden. Wat u Palestijnen, Arabieren en/of moslims ook toedicht, het is en blijft maar een *mening*.
En mbt uw toekomstvoorspellingen kan ik u alleen maar adviseren uw nickname te wijzigen in "orakel van Delphi".

Ik wens u het beste.

11
21 ~ Echelon II ~

@13

Ik geef de sluipschutter de opdracht om het kind met een rubber kogel uit te schakelen. Er is tenslotte nog geen enkele levensbedreigende situatie, liggend achter een heuveltje en op ruime afstend van het kind. Als het een Israëlische sluipschutter betreft zal ik hem duidelijk uitleggen wat het verschil is tussen uitschakelen en doden. Dat laatste is namelijk niet helemaal tussen de oren beland van Israëlische sluipschutters.

11
22 Hendrianus

@22 dus jij zou ook schieten. Als er met een sluipschutter geschoten kan worden KAN worden. Deze gevechten vinden zich in nauwe stegen en straten plaats. Je praat makkelijk vanuit je luie stoel.

2
23 Chaimileh

Het is altijd iedereens schuld maar nooit de hunne.

2
24 solidsteel

@1 Zo is het helaas wel in de hedendaagse media.

Wel uitzenden dat velen Palestijnen zijn beschoten en veel mensen zijn omgekomen, maar als een Hamasleider later zegt dat van de 60 doden er 50 Hamas-leden waren wordt dit weer in de Nederlandse media achterwege gehouden.

https://edition.cnn.com/2018/05/16/middleeast/hamas-members-gaza-deaths/index.html

2
25 Snuggles

@12
Zou kunnen we nog wel even doorgaan.
Een foto zegt btw niets, een video des te meer:

2
26 Snuggles

@26

Tja, gelukkig mag je hier nog wel zonder probleem cowboy, indiaan of action man met waterpistolen spelen en paintballen zonder dat iemand je jodenhaat in de schoenen schuift question

Zo belangrijk zijn culturele en/of religieuze joden nou ook weer niet, zeker niet voor de gemiddelde moslim buiten de bezette gebieden.

12
27 ~ Echelon II ~

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@99Ik weet niet of je het door hebt maar ze pruimen onze cultuur nu al niet. We zijn toch racisten en de standbeelden van onze voorouders moet...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@98 Sorry hoor maar jij was toch echt degene die mij aansprak op @60.En op @92 begon jij weer jij weer te zeuren "alweer niet goed gelezen" te...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Hermes groeit in alle markten

Waarom wordt er Hermes geschreven en niet Hermès?Hermes is namelijk een pakketdienst....

9 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB." En dat nsb-verleden wetende, die als PVV en PVV-aanhangers tó...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@10 En wat nog meer? Windmolens, EU, etc ......

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@6 @7Wat is er volgens jou verboden of niet meer toegestaan?...

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@9Migratie?...

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@8. Waar is al dat geld dan heen gegaan?...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@20 Je begint het te snappen. ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@53 Ach ja, beginnen met schelden, op de persoon spelen, beledigen en draadjes verpesten is ook volgens jou kennelijk wel oké. ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hindi Cartoon Porn VideoNaeja PornLesbian Eating AssXxnc Tubeافلام جنسFilme PonorBlsck Lesbian PornLacylotus NudeSex India VideoHentai FemboyCelebrity PorntapesDaddy Cumming On DaughterUnwillingly PornOlivia Dunn PornParverse FamilyBaap Beti Ki Sexy FilmNnn PornTamil Aunty Hot PornCurlyyred OnlyfansPorn ScatVontage Porn MoviesBlue Film PleaseXxx Movie ThaiPorn Free ChineseShemaletube TubePorn HaSex VietsubOdia PornSons Girlfriend PornAmaturepornAria Lee AgeFatima Segovia VideosNaked Chicks FartingEscort AnnonceActrices Françaises Du XTubepleasurLatinboyzDevin De RayEva Savagiou OnlyfansKoi KatsuIndia Love LeakedAlejandrita Quiroz OnlyfansIndian Nude LiveParty Porn VideosXxx 1994EwcortQuadrinhos Porn GayPunhetas VideoSabriana NicholeBugatti BubblezEropeofilسكس ولحسHyderabad XnxxDanger SexyPaid For Sex PornChaturbate CamsSexual Slavery VideosIndian Fucking PhotosKapde Dhone Wala SabunIndian Girls Sex Hd VideosIndian Sasur Bahu PornMallu Porn LatestBhabhi Ne Devar Ko ChodaEllie Leen OnlyfansSpy MasturbationAll Porn VideosVoyur-house.lifeTastyblack.comAcompanhante Bbw SpBig CockcompilationSexy ChutiyaGorillagrip PornJeda Stevens AnalTelangana Sex FilmToshi DensetsuZahrahashemiHusband Shares Wife With FriendEx Girlfriend PornThe Last OrgasmXhamstervideodownloader Apk For Mac RarMilf Tits BoobsMaya Hawke NudesMoviezhubTeenpussy SpreadYuzuki MarinaPaytonpreslee TwitterKeri Russell NudeUrsecretgfKangana Ranaut SexNikki Tamboli NudeRed Xxx HdAries Li PornCuck PeggedThreesome With Mother DaughterGifs Mulher Nuaسكس انمBoys Sex Video TamilBlowjobs Big69 PornosXxx Sex KolkataPornid RedditHdtoday.tv SafeVídeo Caseiro De PornôCarolinasweetsBeachhentaiAngeka WhiteSex PhotoshootMaitland Ward VideosGoodporn.tpPuerto Rican MilfsPornohunbBigbootytgirlsXnxx BrazeesSex Video Hotel RoomBhabhi Devar Xxx ComBbw Mom And Son PornTraphouse PornAfrica Sexs VideoLesbian Fist AnalX Bf X BfJada Stevens 2022Bareback TransKenomo PartyInfluencers Gone.wildSwinglifeCassidy LynnBit Tit Step MomJessica NazarenusAnateur Big TitsCloud MeadowsBulmas AdventuresTrios MexicanosDoujins PornMike SdrianoXnxx Tv TeenMeikouiYouprnTelugu Girls FuckingBibi Jones NudeLittel Sister PornLovehrrfeetHistoire Taboue AsstrBlog De CornoRomantic HentaiPalag TodThesolominxxclubUrsula SwardHq PornaHindsexyHentaied Porn