U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 49
talië maakt obscene gebaren naar Brussel!Het rommelt in de laars van Europa: de Italiaanse kiezer heeft, overlopen door de dobberoni's, gekozen voor een interessante mix van populistische en rechtse partijen en zoals het er nu naar uitziet komt er een regering die bestaat uit rechtse ...

10 maanden geleden door Schildpad

REAGEER MET EEN EMOJI
52
5
2
1

* Verwijderd door de redactie *

101 Mo[re]Slim.Al[er]t    
10 maanden geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t

Hun land hun keuzes.
Misschien moet de EU stoppen met denken dat samenwerken leiden is en zo macht over landen wil hebben.
Dat wekt aversie op,

102 Eastwood    
10 maanden geleden door Eastwood
1
Meld

Correctie: Brussel en Strasbourg. De maandelijkse EU verhuizing kost meer dan 100 miljoen per jaar.

Er was ooit een FAQ antwoord op de EU website, maar deze is nu weg: http://www.europarl.europa.eu/news/en/faq/8/why-does-parliament-move-between-brussels-and-strasbourg Vreemd genoeg bevat de link nog steeds "why-does-parliament-move-between-brussels-and-strasbourg"

103 case    
10 maanden geleden door case
1
Meld

@101 en komt nu in de echte wereld naar buiten.
Visualisatie...

104 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
1
Meld

Ik ben erg blij dat ook de realistische Italiaanse kiezers hebben gewonnen. De EU is een ramp, een misgeboorte die snel moet verdwijnen. Hopelijk een snelle exit van Italië.

105 bozeman    
10 maanden geleden door bozeman
2
Meld

@105 de buitengrenzen sluiten..
Nu Spanje nog en uiteraard de joego route plus Griekenland.

106 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

@106 Ik herinner u eraan dat de PVV en gelijkgestemden in de kleine fractie in Brussel geen cent meer aan Griekenland wilde geven. Ergo, waar moet Griekenland dat van gaan betalen?

107 E.Meel    
10 maanden geleden door E.Meel
22
Meld

@107 Misschien moet de EU dat faciliteren hun open grenzen idee leid tot deze ellende toch ?

108 Eastwood    
10 maanden geleden door Eastwood
1
Meld

@108 Deze ellende komt voort uit misstanden en conflicten in ander regio's.

Als u 1 miljoen overstekers afzet tegen 500 miljoen EU-bewoners en de (financiële) voordelen van open grenzen tegen de nadelen, dan is de keuze denk ik snel gemaakt.
U wilt Europese welvaart teniet doen om 1 miljoen mensen die u niet had kunnen tegenhouden.

109 E.Meel    
10 maanden geleden door E.Meel
22
Meld

@5 Zoals gewoonlijk met zijn nutteloze en inhoudsloze opmerkingen hier op NK.

Italië is geen Nederland.

In de tijd van mensensmokkel afgelopen jaren zijn er al meerdere smokkelaars via snelrecht (Hier in Nederland alleen mogelijk bij kleine criminele activiteiten zoals stelen, inbreken enz.) voor 20 jaar achter de tralies gegaan.

In Italië zijn meerdere moslims verjaagd door de bevolking omdat ze aan het klagen waren dat hun kinderen op scholen moeten zitten waar kruisjes hangen in de lokalen. (In Italië is dat normaal vanwege het katholieke geloof)

Imams in Amerika praten ook Amerikaans dus waarom zou dat niet kunnen in Italië of Nederland zodat iedereen begrijpt wat ze zeggen.

Wat is er mis met nationalisme? Niets!!!!!

Zolang het maar geen extreme vormen aanneemt zoals in Turkije.

Voor je eigen volk opkomen is niet verkeerd en het zorgt voor assimilatie wat juist heel goed is voor Italië maar ook voor Nederland.
Dit betekend dat buitenlanders die hier komen wonen zich volledig aanpassen naar de normen en waarden van Italië maar ook Nederland.

1 Ze beheersen de taal vloeiend
2 Ze gedragen zich als de mensen in dat land waar ze gaan wonen
3 Ze doen mee aan de maatschappij door samen te werken met iedereen.
3 Ze wonen verspreid onder de gehele bevolking (dus niet samenscholen in wijken)
4 Geen verbod op religie maar alleen binnenshuis.
5 Verbod op islamitische scholen
6 Op straat spreekt iedereen de taal van dat land (dat is netjes en fatsoenlijk) en ook in de moskee (een aangewezen plek waar men kan bidden) spreekt men alleen de taal van dat land

Dit lijstje lijkt eng of schikbarend en voor jou E.Meel meestal ultra rechts of extreem rechts maar dit zijn regels die ook van toepassing zijn in Amerika en Australië en wijzen uit dat het werkt. In de VS voelen alle migranten zich Amerikaan en dat is nu het verschil hier in Europa.

110 Raffa    
10 maanden geleden door Raffa
1
Meld

@103 De reden daarvoor is zo oud als de EU zelf sinds de oprichting. En de link bestaat gewoon
http://www.europarl.europa.eu/news/en/faq/19/why-does-parliament-move-between-brussels-and-strasbourg

Vandaag de dag zijn er in Brussel velen die voorstander zijn voor afschaffing van dat circus.
Echter, de EU is wel meer dan de maandelijkse plenaire op 2 plaatsen.

111 E.Meel    
10 maanden geleden door E.Meel
22
Meld

@110 ''Geen verbod op religie maar alleen binnenshuis''

En dat zegt u over een katholiek Italië dat een roomser dan rooms openluchtmuseum is.

''Op straat spreekt iedereen de taal van het land, dat is netjes en fatsoenlijk''
In Italie, gezien het bovengenoemde openluchtmuseum, spreken mensen de godganse dag hun eigen taal aangezien het land het hele jaar rond talloze toeristen van over de hele wereld herbergt. Allemaal onfatsoenlijk?
In Amsterdam is dat net zo.

Wat netjes en fatsoenlijk is, wordt niet bepaald door ultrarechts, dat in Nederland overigens veelvuldig laat zien niet netjes en fatsoenlijk te zijn, gezien het aantal rechtszaken.


Wat is er mis met nationalisme? Ik vroeg wat het ooit voor goeds had gebracht. Het antwoord is nimmer, nergens en niets. U beantwoordt met een tegenvraag, ergo u heeft geen voorbeelden, Nationalisme in de huidige maatschappij waar u niet meer om globalisering heen kunt, is vooral wensdenken.

''Ze beheersen de taal vloeiend''. Daar moet een begin worden gemaakt. Autochtonen in Nederland beheersen de taal niet vloeiend, dat zal in Italië niet anders zijn.

Ergo, uw reactie staat grotendeels buiten de realiteit van de dag.


112 E.Meel    
10 maanden geleden door E.Meel
23
Meld

@110 U schrijft ook: In Italië zijn meerdere moslims verjaagd door de bevolking omdat ze aan het klagen waren dat hun kinderen op scholen moeten zitten waar kruisjes hangen in de lokalen. (In Italië is dat normaal vanwege het katholieke geloof)

Dus niet achter de voordeur. Ik zie graag een bron want ik vraag me af hoe idioot het is dat men ''verjagen'' normaal vindt als iemand een klacht zou hebben, vandaar.

113 E.Meel    
10 maanden geleden door E.Meel
22
Meld

@111

Daarom stemmen de extreem dom rechtse volgelingen ook op bewegingen, die er op letten dat ons belastinggeld niet over de balk wordt gesmeten. http://politiek.tpo.nl/2013/11/20/pvv-stemt-behoud-straatsburg-tweede-eu-vergaderlocatie/

114 Borealis    
10 maanden geleden door Borealis
17
Meld

@114 Dank u voor deze link, dat was mij ontgaan.

115 E.Meel    
10 maanden geleden door E.Meel
21
Meld

HIEPERDEPIEP HOERA ........Italianen gaan moslims en migranten aanpakken !

116 Gr@ndioos    
10 maanden geleden door [email protected]
1
Meld

@114 Ik krijg de indruk dat u zelf nogal intelligent acht..

Juist dat komt niet erg snugger over.

117 Xmod    
10 maanden geleden door Xmod
1
Meld

@116 een kinderhand is zo snel gevuld -- proest

118 Mo[re]Slim.Al[er]t    
10 maanden geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
13
Meld

@118 Een moslimhand krijg je nooit gevuld !!

119 Gr@ndioos    
10 maanden geleden door [email protected]
1
Meld

@117

De realiteit is voor u te moeilijk, ook extreem dom rechts?

120 Borealis    
10 maanden geleden door Borealis
11
Meld

Klinkt inderdaad als een gewone aanpak en niet als extreem-rechtse aanpak dus mooi voor ze.

121 Wetenschappertje    
10 maanden geleden door Wetenschappertje
0
Meld

@112 Zoals ik al aangaf bij #110

Je lult alleen maar onzin.

Je past je aan aan de normen en waarden van dat land. Als je dus in een land komt waar er een Christen, Joodse en Katholieke sfeer hangt of anders gezegd levenswijzen er op na gehouden worden dan pas jij je aan. Wil je dat niet dan is het beter om in een land te gaan wonen waar ze jouw geloof (bijvoorbeeld Islam) hebben en de normen en waarden gelijk zijn.

Vloeiend de taal spreken houdt in de taal spreken die in dat land van toepassing is. Dat niet alle Nederlanders vloeiend kunnen spreken staat totaal los van mijn bericht of zelfs dit draadje.

E.Meel je komt over als een klein kind die alles wil hebben wat een ander ook heeft. Ik heb een lolly en jij wil er ook één zelfs als er maar 1 lolly is. Dit is precies het gedrag van een vluchteling vandaag de dag. Het zijn parasieten die teren op onze welvaart. Ook jouw welvaart E.Meel.

Ik ben zelf ook voor een religieus vrij land maar helaas zal dat nooit gebeuren omdat alle wetten, principes, gedachten en regels gebaseerd zijn op een religie en vrijheden zoals dat is besproken (democratie)

Ik ben zelfs niet voor democratie maar voor een Bijdrage systeem waarbij samenwerken nog veel belangrijker is dan democratie. Het is een anti-kapitalisme/monetair systeem dat staat voor vrijheid voor de mens die volledig zelfvoorzienend is en niet afhankelijk is van geld. Iedereen is gelijk binnen deze samenleving en werken allen samen. Dit systeem kijkt naar de kwaliteiten van het individu en niet naar jij moet of dwangmatige arbeid.

122 Raffa    
10 maanden geleden door Raffa
0
Meld

@107
Uit de vrijkomende grote geldpotten die we nodig hadden voor die nietsnutten die onze landen overstromen. Kan mooi daar uit betaald worden. Het plakken van hun rubbervlotten, de benzine voor de terugreis, water en kadetjes mee voor de terugreis.
Het geld van ons aan de banken van Griekenland waar de gemiddelde Griek alleen maar straatarm van is geworden daar hebben we het niet over, dat staat los van deze prima aktie om deze parasieten terug te sturen.

123 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

@119
En zo waar! question

124 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@113 : U wìlt gewoon niet begrijpen dat een volk dat ergens van oudsher woont, daar zijn oorsprong heeft, dus de Italianen in Italië en de Nederlanders in Nederland, dat die het recht hebben, eisen te stellen aan nieuwkomers. Dat zij de oudste rechten hebben. Dat het hùn land is. Dat wìlt u niet snappen. Daarom is met u praten hierover nutteloos.

125 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
2
Meld

Wij hoeven ons niet constant te onderwerpen aan vragen van: "Maar jullie dan?" zoals met kruisjes in het openbaar in Italië. Die horen daar. Dat is in Italië normaal. De nieuwkomers zullen zich moeten aanpassen aan het Italiaanse "normaal", niet omgekeerd.

126 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
3
Meld

Kent GS de gemiddelde houdbaarheid van een Italiaanse regering? Ik zou niet te vroeg juichen. Maar excuus bij falen is er al: boehoe hulie hulie Brussel is gemeen.

127 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
2
Meld

@126 Ik draag Thor's hamer, dat is Nederlands. Uitgerekend dat kruis is vanuit wat nu Italië is hier geïmporteerd nadat die zich onderworpen hadden aan religieuze import. Geen wonder dat hun rijk toen onmiddellijk uiteenviel.

128 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
2
Meld

@126 moslims gaan zich miet aanpassenz nu niet, nooiit niet

129 floyd    
10 maanden geleden door floyd
4
Meld

Achja de Italianen zijn wel bekende racisten wat dat betreft....

Zie historie...

130 Bullet108    
10 maanden geleden door Bullet108
18
Meld

@130 de enige echte racisten zijn moslims, gek he dat steeds meer mensen geen moeslims meer moeten?

131 floyd    
10 maanden geleden door floyd
4
Meld

Heel goed van Italië.
Zouden meer landen moeten doen.
Weg met al die gasten.

132 annie    
10 maanden geleden door annie
0
Meld

@109 …… Als u 1 miljoen overstekers afzet tegen 500 miljoen EU-bewoners en de (financiële) voordelen van open grenzen tegen de nadelen, dan is de keuze denk ik snel gemaakt.

Heer Meel, er zijn helaas AL meer dan 1 miljoen handjes ophouders in Europa en als ik me niet vergis zelfs 1 miljoen in Duitsland vanwege Merkels “wir schaffen das”. Wat u even vergeet, er staan sowieso nog 60 miljoen migranten en gelukszoekers startklaar om de grenzen van melk en honig te passeren. Elk goed menselijk gebaar wordt uitgelegd als een “uitnodiging” en heeft derhalve een aanzuigende werking.

@109 ……. U wilt Europese welvaart teniet doen om 1 miljoen mensen die u niet had kunnen tegenhouden.

Met uw politieke inzichten wordt Europa juist “kaalgevreten” door de onnoemelijke aantallen hongerige sprinkhanen die op de wip zitten. Zelfs een heel continent als Europa "kann das nicht schaffen"! Ondank is ’s werelds loon, u krijgt er stront voor terug!

133 Snowflake    
10 maanden geleden door Snowflake
0
Meld

@5
"" Dat is zeer goed mogelijk, maar dat is het resultaat van nationalisme.""

Dus nationalisten hebben al die vreemdelingen hier naartoe gehaald en de illegale volksverhuizingen georganiseerd? E.Meel je bent echt helemaal verward en je weet van gekkigheid niet meer wat moet zeggen om de schuld van de immigratie nachtmerrie in de schoenen van onschuldigen te schuiven.

134 Reconquista    
10 maanden geleden door Reconquista
0
Meld

@103 Het is nog veel erger, want in Luxemburg zit ook nog een deel van het Europese parlement en elke EU lidstaat heeft één of meer bureaus dat zijn ook extra uitgaven.
De kosten die de verhuizingen met zich mee brengen zijn vermoedelijk heel veel hoger dan 100 miljoen, want er wordt gesproken van geschatte kosten ter hoogte van 200 of 300 miljoen.
Mijn haren rijzen te berge bij het horen van zo gigantisch veel geldverspilling question En bovendien dat er zo veel vrachtwagens heen en weer moeten rijden met al die dossier-koffers en veel EU ambtenaren zullen een vliegtuig pakken of rijden met hun eigen luxe auto daar naartoe. Dus daar bovenop ook nog een grote milieubelasting.

https://www.europa-nu.nl/id/vh8ml7j9izug/vestigingsplaatsen_europees_parlement

https://langleveeuropa.nl/2014/04/brussel-straatsburg-200-miljoen-euro-exclusief-reiskosten/

https://www.europa-nu.nl/id/viskia0kgeve/nieuws/toelichting_op_maandelijks_verhuizen_van?ctx=vh9w9l2qtnwn

https://decorrespondent.nl/188/waarom-pendelt-het-europarlement-heen-en-weer-tussen-brussel-en-straatsburg/8673192-915a240d

135 Nieuwsgierig    
10 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

pak dat islam maar lekker aan italie! hup!

136 floyd    
10 maanden geleden door floyd
2
Meld

@128 : De islamitische instroom is begonnen met de gast-arbeiders in de jaren '70 vanwege de dichtgedraaide oliekraan. Ik heb het over de rechthebbenden die in Nederland woonden toen dat begon, logisch toch?

137 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
2
Meld


Die gast die net beëdigd is schijnt een schijn cv te hebben. Die gast heeft blijkens onderzoek, geen dag op school gezeten. Welkom bij leugens en bedriegers van dit slag volk; dom, onwetend en ongeschoold. Van ongeschoolde mensen is nooit wat terecht gekomen, kijk naar Wilders, heeft zijn studie nooit afgerond en is ook dom en onwetend als een kuikentje uit een ei.

138 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
9
Meld

@138 u weet er meer van... question

139 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
1
Meld

@2 Als geld het is waar het je om gaat, ze kosten ook genoeg en leveren weinig op.

140 Captain Hero    
10 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

@11 De kans dat ze uiteindelijk ook het land worden uitgezet is dan weer zodanig laag dat het geen fuck uit maakt.

Tip, kap eens met je "ergo,ultrarechts" en alle andere discussie vermoordende meuk die gebruikt wordt als je weer eens geen argumenten hebt.

141 Captain Hero    
10 maanden geleden door Captain Hero
2
Meld

Mij dunkt dat ze dan eerst maar eens wat aan de situatie in Palermo moeten doen. Als de lokale burgermeester elke immigrant in de haven met open armen staat op te vangen... question

[ Als je een bad wil laten leeglopen, kun je het beste eerst de kraan dichtdraaien. question ]

142 Gandalf    
10 maanden geleden door Gandalf
1
Meld

Overeenkomst regering Italië.

- Migranten kunnen worden vasrgezet tijdens asielprocedure.
- NGO(smokkel)schepen worden geweerd.
- Imams mogen alleen in Italiaans prediken.
- Moskeeën moeten aantonen waar hun inkomsten vandaan komen

Kijk dit lijkt me niet meer dan normaal en kan denk ik op een grote steun rekenen van de gehele EU (behalve die van Brussel natuurlijk)

Uiteraard hoeven niet alle moslims te vertrekken maar het tegenwerken van de islam is broodnodig om het hier niet uit de klauwen te laten groeien

143 Hefan430    
10 maanden geleden door Hefan430
1
Meld

@139 ik volg buitenlands nieuws, dat is voor jou heel eng en een onbekend begrip, lieverd. Ga gauw maar weer tot de Hollandse orde van de dag question

144 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
11
Meld

@144 Volgen dat is een nu nog begrijpen

145 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
2
Meld


@145 zegt iemand die een wiegje in Nederland heeft gehad, maar geen kaas van Nederlands en cultuur gegeten heeft.

146 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
10
Meld

@146 Meer dan de wereldrond in ieder geval
Anders zou hij/zij onze cultuur niet zo naar de klote willen helpen

147 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
2
Meld


@147 een tactische vrouw die niet vastgekleefd zit aan Nederland, ik kom en ga wanneer het uit komt question

148 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
9
Meld

@148 Leuk voor je
Ik hoop hier ook nog weg te gaan ooit maar eerst nog ff wat jaren werken

149 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
2
Meld

Waren ze zo slim maar in Nederland

150 knorkokkie    
10 maanden geleden door knorkokkie
1
Meld

@149 En als het zo ver is, waar ga jij dan asiel aanvragen?

151 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
7
Meld

Gelukkig zien steeds meer Eurolanden in dat er wat moet worden gedaan tegen de vloedgolf aan illegalen.

152 Dune    
10 maanden geleden door Dune
2
Meld

@151 hihihi en hij gaat weg als hij eerst hard riep dat iedereen met een kleurtje en geurtje weg moest haha. Denk dat hij asiel in Marokko gaat aanvragen, leren gastvrij te zijn kan hij & co nog van leren question

153 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
6
Meld

@153 Wie weet... Grappig toch dat iemand die zelf niet erg gastvrij is graag gebruik wil maken van de gastvrijheid van een ander?
question

154 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
7
Meld

Italië heeft in diverse regio's/steden te maken met hordes criminele zgn. "vluchtelingen", begrijpelijk dat de Italianen er genoeg van hebben en maatregelen eisen.

155 Sneeuwbal    
10 maanden geleden door Sneeuwbal
0
Meld


@154 question hij weet dat hij op zijn oude dag niet wordt verzorgd door zijn kille koude houding, hij gaat naar een land waar men wel voor hem kan zorgen en normaal is dat mensen voor elkaar zorgen.

De mensen die het hardst roepen, zullen als een stille grijze muis worden/eindigen.

156 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
5
Meld

@156 Het schijnt wél normaal te zijn gezien het aantal dislike-duimpjes dat wij krijgen. question

157 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
2
Meld


@155 die Pipo die niet geschoold is, is een type als trump; clown en je hebt er niets aan. Tijdverspilling en geldverspilling zulke mensen. Betekent het failliet van een land. En ik hoop voor Italië dat ze failliet gaan. Maar ik zal er voor de pizza mozerella pasta’s en olijfolie wel weer heen gaan. En er is een groep Italiaanse mensen die ik mag. Failliet gaan is de enige sleutel tot succes voor landen die bestuurloos zijn.

158 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
6
Meld


@157 hahaha geweldig! Stelletje puberale mannen a la Wilders die bang zijn voor mentaal sterke vrouwen question

159 Dewereldrond    
10 maanden geleden door Dewereldrond
3
Meld

@159 Ja, dat lijkt wel een dingetje te zijn, als je als vrouw je niet onder laat sneeuwen. Dan vliegen de rotopmerkingen je om de oren op Nieuwskoerier. Vaak van mannen (maar geen echte question ).
Mij boeit het niet. Ik moet er juist om lachen. Girlpowerrrrrr!

160 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
0
Meld

Asha te Broeke denkt dat niemand haar serieus neemt, omdat ze een vrouw is, en heeft er schijnbaar nog nooit bij stil gestaan dat het ook aan haar uitspraken zou kunnen liggen ...

161 Schildpad    
10 maanden geleden door Schildpad
0
Meld

@161
Oh wacht .. verkeerde draad ..

162 Schildpad    
10 maanden geleden door Schildpad
0
Meld

@96
Ik wilde het er niet bij zetten, maar dacht hetzelfde.
Er was toen idd maar 1 familie bootvluchteling...question

163 greenpollo    
10 maanden geleden door greenpollo
0
Meld

@13 Dus jij durft met droge ogen te beweren dat de zakkende koersen allemaal hierdoor komen? Kijk eens goed naar de grafieken van bijvoorbeeld de AEX (en al die andere indices) dan zie je dat je uit je nek kletst. De koersen schommelen altijd door allerlei verschillende oorzaken (meest financiële).

@21
"""
Overigens heeft geen van de door u zo bejubelde ultrarechtse partijen ook maar 1 werkbare oplossing aangedragen in deze.
"""
Ah, en al die linkse knuffelende partijen wel bedoel je. Hun "oplossing" is zoveel mogelijk van die gasten naar hier te halen. De enige juiste oplossing is de stroom zo veel mogelijk tot nul terug te brengen.

@27 Nogmaals: Verdragen kan (en moet (!) ) je opzeggen wanneer deze in je nadeel werken.

@39
"""
Omdat het straks niet anders kan,
"""
We kunnen natuurlijk ook als Europa eens besluiten om Noord Afrika financieel te ondersteunen om deze mensen in opvang kampen te onderhouden tot ze vanzelf terug gaan naar land van herkomst. Links wil echter niet aan die oplossing denken terwijl de oplossing toch zo simpel is.

164 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
3
Meld

@151 Nergens dus
Ik breng geld mee dat wat anders dan komen schooien

165 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
1
Meld

@165 Goed zo! Maar je wel aanpassen hoor. Geen Kerstmis, geen Pasen, geen Pinksteren, als het land van je keuze daarom vraagt!

166 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
4
Meld

@110 "Dit betekend dat buitenlanders die hier komen wonen zich volledig aanpassen naar de normen en waarden van Italië maar ook Nederland.

"1 Ze beheersen de taal vloeiend"

Vloeiend hoeft niet, zolang er maar wel een dusdanige beheersing is dat normale deelname aan de maatschappij, zowel sociaal als op de werkplek, mogelijk is.
Afhankelijk van leeftijd en aanleg, is vloeiend lang niet altijd nog mogelijk.

"3 Ze wonen verspreid onder de gehele bevolking (dus niet samenscholen in wijken)"

Heel belangrijk ter voorkoming van ghetto-vorming.

"5 Verbod op islamitische scholen"

Alleen mogelijk als iedere vorm van confessioneel onderwijs wordt afgeschaft; iets waar ik 100% voor ben, maar erg moeilijk te realiseren is.
Een goed begin zou zijn om deze scholen in ieder geval niet meer te subsidieren.

"6 Op straat spreekt iedereen de taal van dat land (dat is netjes en fatsoenlijk) en ook in de moskee (een aangewezen plek waar men kan bidden) spreekt men alleen de taal van dat land"

Ik ben zelf opgegroeid in Australie, (jaren 50 en 60} en de praktijk was toen dat immigranten onderling vaak hun eigen taal spraken, maar overgingen naar, (eventueel gebrekkig). engels als mensen van een ander oorspronkelijk taalgebied erbij kwamen.
Nooit aan gestoord.
Achteraf bezien leuk detail: ouders spraken vaak de taal van oorsprong met hun kinderen, terwijl die kinderen "gewoon" in het engels antwoordden.
Destijds viel het me niet eens op, was immers ook de situatie bij ons thuis, maar heel wat tweetalige gesprekken gehoord question

167 Mappie    
10 maanden geleden door Mappie
0
Meld

@149 "Ik hoop hier ook nog weg te gaan ooit maar eerst nog ff wat jaren werken"

Tip: wacht niet te lang; er zijn leeftijdsgrenzen voor veel landen.

168 Mappie    
10 maanden geleden door Mappie
1
Meld

@154 "Grappig toch dat iemand die zelf niet erg gastvrij is graag gebruik wil maken van de gastvrijheid van een ander?"

De landen waarnaartoe wordt geemigreerd ontvangen geen gasten, maar laten mensen toe waarvan men redelijkerwijs mag verwachten dat zij een positieve bijdrage zullen leveren aan dat land.

169 Mappie    
10 maanden geleden door Mappie
1
Meld

@169 Fingers crossed dan maar, in dit geval.

170 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
3
Meld

@166

Laten we zo zeggen als ik naar een land ga maar die dingen idd niet gebruikelijk zijn
Dan heb je gelijk
Maar zeer waarschijnlijk ga ik niet naar dat soort landen heen

171 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
1
Meld

@168 Bedankt voor de tip wist ik niet
Een linkje aub ?

172 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
0
Meld

@171 Wat fantastisch dat jij het voor het kiezen hebt. Daar zullen velen erg jaloers op zijn.

173 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
6
Meld

@173 Hard werken en leuk uurtarief vragen en dan kan dat iedereen

174 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
1
Meld

@174 Als je daartoe de mogelijkheden hebt dan kan het, ja. Maar die heeft niet iedereen.

175 Kubusje    
10 maanden geleden door Kubusje
2
Meld

@172 Hierbij twee linkjes die, voor zover ik het kan bekijken, een redelijk totaaloverzicht geven, maar er zijn er meer + aardig wat forums die op ervaringen ingaan.

Succes!

https://mens-en-samenleving.infonu.nl/carriere/144340-emigreren-naar-australie-en-visum.html

http://www.visabureau.com/australia/emigrate-to-australia.aspx

176 Mappie    
10 maanden geleden door Mappie
0
Meld

@176 voor @172

Deze links betreffen Australie,(waar ik zelf ben opgegroeid en nog contacten heb), maar ik weet dat New Zeeland min of meer gelijke voorwaarden hanteert.

Van Canada, de VS en Zuid Afrika b.v. weet ik veel minder, maar ook in die landen kom je niet zomaar binnen kennelijk.

177 Mappie    
10 maanden geleden door Mappie
1
Meld

@177 Kijk regelmatig Border Patrol op Veronica dat gaat dus oa voor de Australische douane en ja die zijn streng idd

178 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
1
Meld

@178 Ik vraag me af of het wel verstandig is om je te verlaten op "kennis" die is opgedaan door wat je ziet op een TV serie.

Als het je menens is om t.z.t. te vertrekken naar andere oorden, zou ik me toch eens verdiepen in wat wel en niet mogelijk is in de eigen situatie; maar dan wel via officiele instanties.

179 Mappie    
10 maanden geleden door Mappie
0
Meld

@179 Dat is geen tv serie en ik ga ook niet naar Australie dus niet relevant voor mij

Eerst voldoende euros dan pas goed voorbereiden
Dat is nog te vroeg voor nu

180 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
‘Fascistische en gevaarlijke’ spe...
De overwinningsspeech die FvD-leider Thierry...

1 dag geleden door Shit...Fan...WhatAMess

Forum alsnog nog groter geworden dan VVD ( 13...
Een hele goede morgen? Terwijl u een uiltje l...

1 dag geleden door Moskowfiets

Universitair docent suggereert dat Thierry Ba...
Althans, daar lijkt het met zijn reactie op h...

1 dag geleden door retecool

FvD-voorman Baudet ageert in speech tegen &ls...
De grote winnaar van de provinciale verkiezin...

1 dag geleden door Aardbezie

Geen zetels voor Denk
In de voorlopige uitslag behaalt DENK geen en...

1 dag geleden door Cody


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Honda RA302
Docu over Mosul maakt indruk: 'Waarom keren m...
Rotterdam is ook opnieuw opgebouwd. ...

minder dan een minuut geleden door Honda RA302

B55
Moeten we meer oog hebben voor de onvrede van...
@35 Als je kijkt naar de realiteit van vandaa...

1 minuut geleden door B55

120db
Liveblog - Wereld heeft Joe Biden nodig...
@85 al geregeldhaha sommige zijn beveil...

1 minuut geleden door 120db

SergioLeone
Baudet en FVD stuiten na winst op veel weerst...
Maak het ze maar moeilijk Thierry. Laat dit k...

1 minuut geleden door SergioLeone

foshizzle
Praalwagen met Joodse stereotypen kost carnav...
"Wij vonden dat komisch, als roze Joden de s...

1 minuut geleden door foshizzle

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig