door Febee in Buitenland  ·  24 Reacties

  • 2
  • 303x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Begrijpelijk dat ze willen emigreren. Ze worden door Israël beperkt in alles, hebben geen toekomstperspectief en 24/7 bespied.

31
1 Barbapapa-7,5

@1
Dat gebeurt ook als jij voor mijn huis zit te klootzakken.
Weggaan is de optie, komt erop neer dat 50% verstandig genoeg is om wat van hun leven te maken.
De rest is wel bekend waar ze eindigen, kanonnenvoer voor hamas.

2
2 Mesjokke

S.A. Egypte, Jordanië, en alle andere islamlanden, zet je grenzen open voor je broedervolk, de palestijnen, probleem opgelost, kun je Israël ook met rust laten.

2
3 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

4 bosco

@1 en toch kon je de grens wel over bij Israel, daarintegen kwamen ze Egypte niet in.
Logisch dat je amper een toekomstperspectief hebt als een terroristische organisatie de baas is. Alsof mensen onder isis een toekomstperspectief hadden

1
5 Grasshopper

Ik klikte op de link voordat ik zag dat het Brabosch was. En tref meteen een loeier van een vette leugen aan. Deze: "De Gazanen stemden overweldigend voor Hamas bij hun laatste verkiezingen, in 2006." Dat is domweg niet waar. De stemverdeling was 44,45% Hamas, 41,43 Fatah. Vanwege het rare kiessysteem en de verdeling in districten viel dat kleine verschil voor Hamas heel gunstig uit. Maar je kunt niet spreken over een overweldigende meerderheid. https://nl.wikipedia.org/wiki/Palestijnse_parlementsverkiezingen_2006

Brabosch en fana-hasbara's doen hun uiterste best om alle Palestijnen' gelijk te stellen aan 'Hamas', om dan het wanbeleid van Hamas alle Palestijnen in de schoenen te schuiven. De laatste verkiezingen waren 12 jaar geleden; Hamas heeft daarna in Gaza de macht gegrepen met een coup en zal zeker geen nieuwe verkiezingen uitschrijven, terwijl aan de West Bank kant de verkiezingen van Israel afhankelijk zijn en ook dat land staat geen verkiezingen toe. Daarom zitten de Palestijnen opgescheept met Abbas in de West Bank - en ze willen 'm maar wat graag kwijt - en de concentratiekampprofiteurs van Hamas in Gaza - die nooit meer een verkiezing zullen winnen, en daarom komt die er niet.

9
6 Ness

@2 De clou is om het met Palestina - Israël concreet te maken: jij hebt het huis van me gestolen en ik kwam het terug-vragen. In jouw beleving is dat terug vragen dus "als jij voor mijn huis zit te klootzakken".

25
7 Barbapapa-7,5

Begrijpelijk dat ze willen emigreren. Ze worden door Hamas beperkt in alles, hebben geen toekomstperspectief en 24/7 bespied. En hun kinderen worden gehersenspoeld tot "martelaren", en in Nederland zitten jodenhaters op fora dat goed te praten en alle schuld bij Israël te leggen.
Tja, dan is de domheid en haat grenzeloos..!

2
8 weerman

@7

Er is niet 'gestolen', dat is arabische propaganda. En nu graag weer ON-topic, want je probeert het topic weer naar jouw hand te zetten.

Geweldig dat Egypte die grens opent, maar ik hoop wel dat ze daarmee een hoop vuilnis hun land binnen laten in de vorm van Hamasstrijders die zich dan in de woestijn nestelen. En er kan ander vuilnis de Gazastrook IN, in de vorm van IS-terroristen die al in de Sina-woestijn zaten. Geen idee of Egypte gepaste maatregelen nam; dit is het paard van Troje binnenhalen, vrees ik.
Maar goed; Egypte moet dat zelf weten.

2
9 weerman

@6
Dank voor je informatie. Maar het zijn juist de anti-joodse/anti-Israëlische posters hier die altijd wijzen naar de "democratische verkiezing van Hamas".... Ieder weldenkend mens vraagt dan ook meteen waarom er na vier jaren niet opnieuw verkiezingen kwamen, en waarom Hamas alle oppositie monddood maakte, oppositie zelfs verbood, net als welke andere democratische vrijheid dan ook.
Krijg ik nooit antwoord op van die lieden!

3
10 weerman

@1 Door Israël beperkt en bespied zeg je?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1638260/cia-helpt-abbas-bij-bespioneren-eigen-volk

Even kijken vanaf 1 min.

1
11 Snuggles

@6 Israël laat geen verkiezingen toe? Het ligt toch echt aan de PA en Hamas hoor.

Een half jaartje geleden hebben ze verkiezingen aangekondigd, maar ik denk niet dat ze dit gaan halen, Abbas wil graag blijven zitten, maar staat er slecht voor dus hij zal wel iets verzinnen dat het de schuld van Israël is dat de verkiezingen straks niet door gaan.

http://www.knack.be/nieuws/wereld/fatah-en-hamas-eens-over-palestijnse-verkiezingen-eind-2018/article-normal-930159.html

1
12 Snuggles

@7 Krijgen de Joden hun huizen uit Oost-Jeruzalem ook weer terug nadat ze daar weggejaagd waren door Jordanïe na 1948?

1
13 Snuggles

@13
En alle andere één miljoen Joden hun huizen, landerijen, vee en bezittingen in al die arabische landen, waar ze uit moesten in 1948? Gek he; wordt noooooit over gepraat! question

3
14 weerman

@12 : Nou je hoeft niet vooruit te lopen op de zaken, wie weet komen er dan wel verkiezingen. Het is mijn fout, ik heb heel dat bericht nooit gezien. Ik dacht dat Israel geen verkiezingen toestond vanwege de onrust die dat met zich meebrengt.

5
15 Ness

@4
Elk land met een leger zet eigen kinderen in als er problemen zijn.

4
16 Defcte burger

@15
Israël heeft bewust gekozen om geen enkele zeggenschap meer te hebben over de Gazastrook, dus ook niet over eventuele verkiezingen daar. Dat het niet gebeurt, is omdat Fatah (op de Westbank) en Hamas -Gazastrook- nagenoeg op voet van oorlog leven. Ze komen er niet uit. question Nergens grotere verdeeldheid dan onder booslims. question

2
17 weerman

@17 : Ja fijn heh? Hoe zou het komen dat het zo gelopen is? Beetje bijsturen, beetje zieken, beetje iedereen met capaciteiten kapotschieten totdat alleen de gekken overblijven?

10
18 Ness

@18
U sugerreert het, ik ga die discussie niet eens aan. Sommige mensen geven zelfs Den Jooden nog de schuld van een aardbeving; u vindt dat Den Jooden de schuld zijn van de droevige situatie in de Gazastrook. Uw mening, ik heb een andere.
Het gaat hier over de heropening door Egypte van hun grens met de Gazastrook. Onverstandig volgens mij, tenzij ze heeeel goed controleren of er geen terroristen Egypte binnenlopen, en geen IS-strijders uit hun Sinaï de Gazastrook insluipen. We zullen zien wat dit brengt. Maar; logisch dat veel Gazanen meteen weg willen uit die Gazastrook; Hamas onderdrukt ze nu al jaaaren...

2
19 weerman

@11 Inderdaad: 24/7 bespieden door Israël:

http://www.maannews.com/Content.aspx?id=482521

Recent: drones en zeppelins met camera's door Israël, door Jan Franke:
https://cip.nl/67988-jan-franke-bezocht-de-israelische-kant-van-de-grens-en-gaza

En het recent bestoken met gas, door een land waarvan in de geschiedenis zelf vele zijn vergast:
http://www.middleeasteye.net/news/israeli-drones-pose-new-threat-palestinian-protesters-1730935753

En kijk ook naar ZEMBLA: Gevangen in Gaza: https://www.npo.nl/zembla/09-09-2015/VARA_101375762

En zo zijn er nog meer artikelen waarin het continu bespieden door Israël van de burgers in buurland Palestina wordt beschreven.

18
20 Barbapapa-7,5

@20 Drones en zeppelins met camera's zorgen er juist voor dat geen onschuldige mensen dood worden geschoten die de hekken doorknippen of pijpbommen plaatsen.

Door alle rook is het moeilijk te zien met het blote oog, camera's zijn dan een uitkomst.

Maar hé, dit speelde zich allemaal af bij de grens met Israël, Abbas werkt samen met de CIA om Palestijnen (met een hoofdletter) te bespioneren.

1
21 Snuggles

@19 : Ik word werkelijk doodziek van dat soort gejank. Die dooddoeners, dat joden altijd de schuld krijgen, verkoop je maar aan anderen. Ik heb meermalen duidelijk gesteld wie ik schuldig acht. En dat zijn NIET 'de joden'. Daarvan heb je er iets van 30 miljoen. Kan het iets specifieker en tegelijkertijd meer omvattender dan ploeg mensen met een nogal lullige religie? Zonder dat kutplakkertje joods waar zo hard reclame voor wordt gemaakt? De dekmantel, zeg maar?

De STAAT Israel is schuldig aan wanbeleid, al 70 jaar. Een staat is geen mens, een staat is niet gelovig, een democratische staat is van aard seculier al hebben sommige staten een voorkeursreligie. Maar het wanbeleid is wel een belangrijke wortel in deze kwestie. Een andere wortel is, toegegeven, de totale incompetentie van de islamitische cultuur om een fatsoenlijke bestuursvorm op te zetten anders dan een diktatuur. Maar juist de Palestijnen waren kansrijk, met hun gemêleerde multi-reli-cultuur, hun druzen, christenen en moslims. In Libanon staat zo'n zelfde multi-culti groep Levantijnen elkaar NIET naar het leven. Dus het KAN wel.

6
22 Ness

@22
Je spuugt weer ver en vies, EN je bevestigt wat ik eerder schreef: ook jij geeft nu Israël de schuld..! Natuurlijk zonder enige onderbouwing; waarom zou je, hmm?

Verder moest je maar gauw onder de wol, met een aspirientje, als je al "doodziek" wordt van een andere mening. Dan moet je niet op een forum als dit gaan zitten. Watje..!
De STAAT Israel is schuldig aan wanbeleid, al 70 jaar." Maar over het wanbeleid van die "palestijnen": geen woord! De verdwenen miljarden van Arafat: niets! De totale schizofrenie van Abbas: stilte! De diepgewortelde haat tussen Fata en Hamas: niets!

Tjonge, je laat je 'mooi' in de kaart kijken, zo. question

2
23 weerman

@23
Haters gone hate.
-Oud Chinees Spreekwoord -

1
24 IJzervreter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Chaos Ter Apel afgestraft door Ombudsman in fel rapport: ‘Nieuw dieptepunt dreigt’

Ombudsman. . . Nog zo'n figuur/instantie die langs de zijlijn staan te schreeuwen zonder zelf met gedegen oplossingen komen....

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Reconquista
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Ach ze bedoelen het niet zo. Die messen die ze altijd dragen zijn een teken van liefde en betrokkenheid en zijn slechts bedoeld om de Nederlande...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Biscanna
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Klopt. Dee islam is ook geen geloof, maar een terroristische groepering, die moet je bij aankomst, meteen hardhandig terug de zee in trappen....

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@38 Voor jouw oudtante heb ik respect. . . Daar mag jij een voorbeeld aan nemen. . . ....

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

soapbox
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1 Dan ben je net zo fout als links vaak fout is. Blijft toch jammer dat mensen steeds dingen goedpraten wanneer het in hun straatje past....

15 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken....

16 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Doe ik ook. Behalve bij de islam dan natuurlijk want dat is zelf een totalitaire, racistisch en gewelddadig religie en samen met extreem lin...

19 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bob Sleebaan
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Wat een aardige mensen. Binnenkort komen ze misschien bij jou in de straat wonen.Maar maak je geen zorgen we hebben genoeg politie op straat o...

20 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@18 Je hebt het over iets anders. Dus nog maar eens: "Gemeenten hebben de wettelijke taak om de mensen die een verblijfsvergun...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Violet Myers Newest VideoLesbian Scissoring Close UpWwporno ComChiquis Rivera DesnudaXxx Hindi Hd BfYouporm MoviesMallu X ComOlder Woman PornPornos PovWww.xnxx..comPornos FamiliasJapandaddyCumshot HeelsLeaked Onlyfans Nudesافلام اباحية مترجمهCharturebatePornhub Video DlNakes TitsLebian PornVideos Of Nuru MassageHiddencampornDonna W ScottFart FuckBig Tits SquirtingHayden Panettiere Nude NakedSurekha Aunty Hot VideosMischa BrooksEbony Cum SwallowNaked Nicki ManjaOnlyfans LeamsGand Mari VideoArab Hijab PornMalayali Sex PleaseEbony Cream Pie CompilationMilf Only FansMyblogpersonalPorn QpkJeffree Star NakedAmazing DpHanacutie LeakedMale Ejaculation VideosStripperblowjobAmeatur Lesbian PornJapanis Gay PornGay Wwe WrestlersSabrina Banks LeakCorinna Kopf Nude LeaksOld Woman And Young Man PornSunny Leone New FilmGirl Crush TaeriSexy Women Naked PicturesSunny Leone Sex Video LocalHinti PornHqsextubePakistani Heera MandiEnglish Subtitles Porn MovieDehati Xx VideoHot Wife Xxx ComGay Hunk PornCuckold SphFliz Hot VideoWca Productions FullWww Mommys Girl ComSexy Hot Indian Web SeriesReyna Belle PornGranddaughter PornVitalyzdtv UncensoredLapk GayPhoebe Cates NudeMom CrempiNerd Baller TvLesbian Porn Big BootyNew Porn Sexy VideoJenny Scrodamaglia NudePerky Little TitsAmyaugust NudeEmliy Willis PornHot Step Sis PornHot Porn In SareeSex And Marriage VideoBlue Film Sexy Film SexyHindi Por VideoBf Pressing BoobsWwe Naked VideoMature Bi ThreesomeTerk PornAlanna Ubach NudePornos OrgiaHd Hd SexySunny Leone Hot XxFap Hd PornBbw Anus PornThe Porn DudedMilf TeasingXnxxسكسJosephine Skriver NudesIndian Sex MuslimMegan CoxxxLizbeth Rodriguez XvideosTattooed NsfwPorn CoqnuHistoire Herotique GratuiteSavita Bhabi ComShraddha Kapoor UnderarmsKerala Hot Porn VideosJosephine Jackson AnalCeleb Sexy NudeDesi Wife AnalDad Forced Daughter PornPornographic Videos PlayerPorn HubsLiz Jordan PornViolet Summers NakedAriella Ferrera LesbianLesbian Full Hd SexBoruto Porn MangaCumdrinkVideos Porn IncestosShay Barbie PornLisa RocketcockEbony Sexual VideosBrazzers Porns FreeFollando Con MamáChromazz PornVal2legit NudesKillergramXxx PcturesMistread BrideHindi Prone VideoReal XxTitattackTony Lopez NudesXx Blue MovieHomemade RealsexTelugu Bf ScenesStickam FlashNudes UncensoredFamily Porn HdGratis Porn.comTushy TwitterAnal FuckingKowalsky Sex PagePorn Hd GfXxx Sex DeshiSex With LanaOne Girl Three Boys SexIndian Xxx Video 3gpMomson NudeKomik PornBest Homemade Fleshlight