Het netwerk werd geleid door 'Mama Leather', een Nigeriaanse pooister die zich de laatste jaren in het Brusselse prostitutiekwartier had opgewerkt.
Volledig scherm
Het netwerk werd geleid door 'Mama Leather', een Nigeriaanse pooister die zich de laatste jaren in het Brusselse prostitutiekwartier had opgewerkt. © Baert Marc

Nigeriaan smokkelt minderjarige meisjes naar Brussel om hen als prostituee te doen werken

GerechtHet Brusselse parket heeft een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 28-jarige Nigeriaanse man die minderjarige meisjes vanuit Italië naar Brussel zou hebben gebracht. Daar werden ze in de prostitutie gedwongen. Het dossier is een uitloper van een groter dossier rond een Nigeriaans netwerk van mensenhandel en prostitutie dat actief was in de Schaarbeekse prostitutiewijk.

15 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    5 jaar voor handel in minderjarige meisjes.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Geen probleem in den belziek.Waarschijnlijk te weinig volk in hun 5 regeringen en dan nog te stom
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Zolang er vraag is, zullen meisjes misbruikt worden door zulke figuren. Maar dat zal hun klanten een worst wezen...
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Voor mensenhandel, en dan nog minderjarigen. Dat mag een veelvoud zijn van die gevraagde straf. Dat is toch veel erger dan een passionele uitgelokte moord.
  • censor

    6 jaar geleden
    Kijk dat zou stante pede terug naar Nigeria moeten gestuurd, na hun celstraf, of niet. Zulke pooiers ontwrichten onze maatschappij, verloedering wijken, en aantrek van louche figuren. Heel die wijk 'opkuisen' Willen ze dat België niet wegglijdt naar de ondergang en destructieve toestanden. Handelen NU!